Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Az életben a múltunk mindig utolér. És mindig fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mit is akarunk igazán. Végül minden döntésnek meglesz a maga következménye és mindig eljön az elszámolás ideje...."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Az álmaink lassan valóra válnak, csakhogy valóra válásuk után talán már nem is emlékeztetnek önmagunkra, arra, amire valaha vágytunk..."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Megtanultam, hogy a kimondott szó és az igazság között mindig van egy árnyalatnyi különbség, mert a hazugság könnyebben elrejt egy őszinte vallomást..."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudhatod előre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amiről azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, mint ahogyan elképzelted. A legfontosabb nap is normálisan kezdődik. Azokat a napokat a végük teszi a legfontosabbá. A napot, amikor elkötelezed magad valaki iránt. A napot, amikor összetört a szíved. A napot, amikor megismerted a nagy Őt. Ezek a legfontosabb napok, a tökéletes napok.
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Nem múlik. Egyszerűen nem múlik, bármit is tettél vagy mondtál, nem múlik el, nem tudom leállítani. A kezem önkéntelenül is nyúlna feléd, a lelkem ösztönösen hozzád kívánkozik. Olyan, minta megszűnnék létezni..."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem csak szóban lehet a másik tudtára adni, hogy szereted, hogy fontos neked. Hanem a zavaroddal. Egy pirulással, néhány esetlen szóval, a viselkedéseddel. Amiből a másik pontosan tudja, hogy zavarban vagy. Amit úgy imád. Mert ettől bájos vagy, csodálatos, megható...."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Egy idő után nem tudunk majd különbséget tenni a fájdalom, a csalódás és a düh közt .Fájdalom hogy vége lett, csalódás mert nem ezt akartuk, düh hogy nem tudjuk meg nem történtté tenni. Így be kell zárni a múltat, és megtanulni új életet kezdeni."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Ami nincs, arra nem lehet gondolni, ami nincs, az nem fájhat, ami nincs, az: nincs. Legfeljebb a hiány, az üresség titokzatos mélysége szédít néha, de ebbe a mélységbe napok hullanak, kitöltik lassan a feneketlennek látszó szakadékot...."
 

angi94

Állandó Tag
Állandó Tag
‎"Mióta megismertem, ráeszméltem arra, hogy két ember találkozása egyszerre lehet isteni adomány és embertelen szenvedés forrása. Mert csak a mesében fordul elő, és a valóságban soha, hogy két ember minden bonyodalom nélkül, szabadon szeretheti egymást és egymáséi lehetnek..."
 
Oldal tetejére