Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

Lauberci

Állandó Tag
Állandó Tag
"Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon." (David Lloyd George)
 

Lauberci

Állandó Tag
Állandó Tag
„Nem azt kell célul tűznünk magunk elé, hogy biztonságban érezzük magunkat, hanem azt, hogy képesek legyünk elviselni a bizonytalanságot.” (Erich Fromm)
 

hoho55

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem az egészben az a legfontosabb hogy ne azért menjünk horgászni hogy otthon legyen étel az asztalon,hanem az örömért a szabad levegő érzéséért a breki kuruttyolásáért és a madarak énekéért,s ennek az egész dolognak az átélésért menjünk.
Számtalan esetben haloottam horgásztársaimtól hogy kellene már fogni valamit a halászlébe s az a bizonyos keszeg is milyen jó lesz majd benne.
Okosat persze könnyű mondani hogy hogy kellene,de sajnos Én is bevallom hogy sokszor előtérbe kerül hogy fogjak valamit mert kell nekem a családomnak a nagyobb családnak az ismerősnek / ez jobb mert nem kell tisztítanom,filéznem /. De néha amikor az ember nem fog semmit, gondolom más talán mosolyog rajta, olyan szabadabb érzés tölti el az embert és egy kicsit talán megkönnyebbül. Én legalább is így érzem. A horgászok ezt azzal ütik el hogy legalább nem kell halat tisztítani,de belül biztos hogy ott motoszkál hogy már megint nem fogtam semmit.
Ha jó sportnak tartod, akkor még nagyon fiatal vagy-ha majd azt érzed hogy jó szórakozás akkor biztos hogy megérted az egészet.
 
Oldal tetejére