Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

gab0929

Állandó Tag
Állandó Tag
"Mit tudnak a férfiak a nők vértanúságáról? Beleőrülnénk, ha csak századrészét kellene elviselnünk azoknak a szenvedéseknek, amiket sok nő szelíden tűr el."

Thackeray
 

gab0929

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem érezte magát valakinek. Pedig az volt, hiszen mindenki valaki, ha már létezik. De ő belülről nem volt valaki. Emésztette az a kínzó tudat, hogy semminél és senkinél nem tudott megállapodni, ezért egy nagy senki volt ő az emberek számára. Egy senki, aki képtelen volt kezdeni valamit magával."
/Dezi Hanna: Igazgyöngy/
 

gab0929

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=&quot]„- Van egy régi mondás - próbálta nyugtatgatni az anyja heti telefonbeszélgetéseik alkalmával. - Ha igazán szeretsz egy férfit, engedd el, hogy ha visszatér hozzád, tudd: a sors akarta így.
- Van egy másik régi mondás is. Ha nem tér vissza hozzád, akkor addig üldözd, amíg pokollá nem teszed az életét.”
[/FONT]
[FONT=&quot]/Debbie Macomber: Anyunak egy szót se!/[/FONT]​
 

gab0929

Állandó Tag
Állandó Tag
„ … bátorság kell ahhoz, hogy őszinték legyünk azokkal, akik fontosak nekünk és ő nincs is híján a bátorságnak, csak … Mi tagadás, fél. Ám ezt beismerni … Önmagunkhoz őszintének lenni a legnagyobb lépés a bátorsághoz.”
/Asd: Sárga/
 

gab0929

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=&quot]"Állandóan keresem a módját, hogyan lehetnék olyan, amilyen lenni szeretnék, és lennék is, ha... nem volnának mások a világon" /Anne Frank/[/FONT]
 
Oldal tetejére