Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
The chase (1.000 $)

Itt is egy árulóról lesz szó, de most nem kell megölnünk csak követnünk. A jelölt pontnál benézünk az ablakon, de a férfi mögöttünk a tetőn van. Utána futunk, majd a motorral üldözzük, míg meg nem állnak.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Phnom Penh ’86 (2.000 $)

Diaz-nál ismét Lance-be botlunk, ám itt más néven mutakoziott be. Elmegyünk a helikopterhez. Lance fog vezetni, mi meg a géppuskát irányitjuk. Szét kell lőnünk minden útba eső gépfegyveres embert. Nemsokára ahhoz a házhoz érünk, amelyiknél az elöbb az áruló megállt. Itt Lance kitesz minket. Be kell mennünk a házba, megölni az embereket és a tetőn felszedni a pénzt. Innen Lance visz minket vissza helikopterrel Diaz-hoz.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
The fastest boat (4.000 $)

Most egy motorcsónakot kell ellopnunk. Menjünk el a térképen jelölt pontig. Itt egy magánterültetre lépünk be, melyet gépfegyveres emberek őríznek. Öljük meg őket, akár el is üthetjük őket. Hátul a szerelők megölése után engedjük le a csónakot és vigyük el Diaz házához.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Supply Et Demand (10.000 $)

Ebben a küldetésben az előzőleg ellopott motorcsónakot kell vezetnünk. Menjünk Diaz háza mögé a csónakhoz. Lance és én beszállunk a csónakban. Nekem kell vezetnem, Lance meg lő. El kell mennünk egy másik hajóig. Késöbb helyetcserélünk, Lance fog vezetni és nekem kell lőni.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Rub Out (50.000 $)

Ezt a feladatot igazából nem Diaz adja. Mielőtt elkezdenénk, menjünk el az ammu nationba, legyen az életünk max (100-100) és legyen elég tölténjünk jó sok ember megöléséhez. Menjünk Diaz házához. Itt találkozunk Lance-el, ahogy azt megbeszéltük. Az lesz a feladatunk, hogy meg kell ölnünk Diazt. Diaz, amint belépünk a kapun a kamerán észrevesz minket. Jó sok embert kell megölnünk. A házba csak hátulról tudunk bemenni. Meg kell keresnünk Diazt és meg kell ölnünk. Mikor beértünk a házba, az első emeleten egyből menj be az ajtón, ne menj tovább a lépcsőn. Itt öld meg az embereket. A következő szobában indulj el a lépcsőn felfele. Ekkor szembetalálkozol Diazzal. Öld meg a testőrét, majd kezd el lőni Diazt. Ezután egy videón Te is Lance fejbelövitek Diazt.

A Rub Out küldetés után Diaz házában lesz Lance, Lawyer, Avery Carrington és Tommy Vercetti, azaz te. Itt újabb küldetéseket kapunk. A küldetés után a telefnonod is elkezd csörögni. Újabb munkákra kér fel Love Fist. Őt egy koponya jelzi a térképen.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Shakedown (2.000 $)

Ebben a küldetésben a nemrég szerzett szórakozó központban kell egy-két üzletet tönkreternnünk, hogy a központ újra fejlődhessen. Az üzleteknek elég csak kitörni a kirakatát. Ezt fegyverekkel is megtehetjük. A kirakat lövöldözése közben egyre magasbb lesz a körözési szinted és a rendőrök is elkezdenek lőni rád. De ne törödj velük, hanem csak lőd a kirakatokat, mert ha kilőtted mindet, a körözési szinted 0 lesz. A küldetés után lesz egy videó, ahol elmondja, hogy hogyan tudod megvenni a különböző házakat.

Ezentúl a Vercetti házban is el lehet menteni a játékot és ott is át tudnunk öltözni, csakúgy mint az Ocean View Hotelben. A Vercetti házban (miután belépsz, rögtön jobbra) az egyik szobában található egy szivecske is, hogy ne kelljen a kórházig elmennünk, ha megsérültünk. A lépcső melletti garázsba beállított auóút elmenti, úgy mint a GTA3-ban ezt már megszokhattuk.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Bar brawl (4.000 $)

El kell mennünk két társunkkal az Ocean View Hotel melletti kis étterembe. Az ajtóban álló őrököe öljük meg, majd beszéljünk a tulajjal. Ha ez megvan el kell mennünk a biztonsági őrök telephelyére és megölni a többit is. Két őr megszökik motoron. Menjünk utánuk és öljük meg őket.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Cop land (10.000 $)

Ebben a küldetésben rendőrt kell alakítanod. Először is Lance-el el kell menned a térképen jelölt garázsba, de közben kell szerezned egy körözési csillagot, hogy kövessenek a rendőrök a garázsba. A garázsban meg Lance és Te megöléöd a rendőröket és felveszed a ruhájukat. A garázs mellett áll egy új rendőr autó. Menj el vele a szórakozó központba és robbantsd fel a kijelölt boltot. Ezután 5-s körözési szintet kapsz. Miután kiérsz a központból, ugorj le a térre. Ott van egy csillag és civil jármű. Vedd fel Lance-t és menj el a legközelebbi Pay’n’Spraybe. Innen már nyugodtan vissza tudsz jutni a Vercetti házba.

Megjellenik a ház előtt egy forgó dollár jel. Ha ezt felveszed sok pénzt kaphatsz, de naponta max. 5.000 $-t. :(
 
Oldal tetejére