Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

♫Melody♫

Állandó Tag
Állandó Tag
Napjaink közszereplői nem tudják megírni beszédeiket vagy nem tudnak könyvet írni. Van rá némi bizonyíték, hogy elolvasni sem tudják. (Gore Vidal)
 

evita999

Állandó Tag
Állandó Tag
Az élet épp olyan, akár egy könnyű álom,
míg gyermekek vagyunk... Aztán felébredünk,
hogy megláthassuk, és megyünk, megyünk,
ébren hajszolva őt e földi tájon,
az álmodott, első gyönyört,
de nem találjuk; összetört,
így hát megyünk tovább, addig keresve,
amíg végső álmát nem hinti ránk egy este.

Manuel Machado
 

♫Melody♫

Állandó Tag
Állandó Tag
A könyveknek ugyanazok az ellenségei, mint az embereknek: a tűz, a nedvesség, az állatok, az időjárás és a saját beltartalmuk. (Paul Valery)
 

evita999

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor egy nő életet ad a gyermekének, nem csak az angyalok, hanem minden női felmenője vele van. Azok, akik már rég elmentek, mind odasereglenek, és minden erejükkel a születés csodáját segítik.

A. O. Esther
 

♫Melody♫

Állandó Tag
Állandó Tag
„A lélek hőmérője: a könyv. Mondd, meg mit olvasol és megmondom: mi vagy. Megmondom mi az akaratod, célod, vágyad, álmod.” (Juhász Gyula)
 

♫Melody♫

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer csak meghallod. Nem, nem őt. A zenét. A zenét, amit hallanod kell. Hallgatnod. Vele együtt. Szótlanul, mégis, többet elmondva minden szónál. Mert ez a dal kézen fog és hozzávezet. Csodálatos pillanatok. Amilyeneket még sosem éltél át. És csak ülsz és mosolyogsz... És nem találod a szavakat. Csak hallgatod a zenét, hallgatod vele együtt. (...) Ebben a dalban, a dal perceiben, érzésében, szavaiban, hangjaiban most együtt vagytok. Szótlanul. A legszebb ajándékot kapod tőle ebben a dalban. Őt.

Csitáry-Hock Tamás
 
Top