Tengeri malacok

Deejay4ever

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is van 2 malacom de csak éjjel nappal esznek :D:DHA kifogyott a kaja de nem éhesek akkor is vinnyognak torka szakadtából :D:Dsokszor nem alszom jól ..........:D:D
 

rekazita

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Gyönyörű a malackád:)

Minden állat bűzlik, ha nem gondoskodunk a higéniai feltételeiről.
 

siladilaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem egy másfél éves, hosszú szőrű Giorgi névre hallgató kislány tengerei malacom van. Mielőtt bárki is megkérdezné ha lány mért Giorgi, hát válaszolok rá... :) ....Állatkereskedésben kereszt szüleim és uncsim. az eladó: -minden féle képen egy fiút kell. -Hát ez mind rendbe volt csak másnapra Giorgi megfijalt 4 gyönyörű fehér,és 1 barna szőrü picinyt. Így Giorgi,Giorgina lett....:D
Ám lenne egy kérdésem.
Minden nap simogatom, foglakozok vele, 2-3naponta takarítom, friss vízet naponta 3* kap elegendő száraz kaját és a zöldség, gyümölcs is változó, mindíg amit szeret és változatosan kap., ám nem érzi jól magát.... mindíg vincog és a házatetején ugrál. Az állatorvos semmit nem mondott, aztmondta egészséges, és a korához képest nagy. megkapta a féreg elleni oltást, de nem tudom mi lehet vele.
Ha más is észre vett ijen jeleket, netán tudja a probléma okát, kérem írjon nekem!!!!!!
 

melissa40

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk is van egy malacunk , három hete kapta a lányom az osztálytársától, azt mondták hogy nőstény. Felnőtt korú, másfél éves.
Aztán az egyik este a gyerek behozta a tv elé, és a malac "rácuppant" a képernyőre. A lányom megjegyezte, hogy biztosan hím, és már csak a sör meg az újság hiányzik, és ezután kíváncsiságból utánanéztem a dolognak. Tényleg hím, így lett Kububól Ma-Lackó. A gyereket megrázta a dolog, mert nem erre számított. Gondoltam egyet, és másnap mikor az iskolába mentem érte, beraktam a malacot is. Benéztünk néhány állatkereskedésbe, ahol csak megerősíteni tudták, tényleg hím a malacunk. A kislányom elmondta a történetet az egyik helyen ahol több kicsi is volt egy ketrecben, és szeretett volna választani hozzá egy nőstényt. Az eladó közölte velünk, hogy bizony azok a malacok is néznék a tv-t mert mindegyik hím. Ezután hazamentünk, a gyerek dünnyögött még pár napig, de már teljesen megbékélt a helyzettel, mert a malacka tényleg nagyon aranyos.
 

drica

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A múlt héten volt szerencsém a Veszprémi Állatkertet bebarangolni. Képzeljétek el, kb. 20 négyzetméteren tengerimalacok voltak degukkal együtt. Nagyon édesek voltak! Bár látszólag nem foglalkoztak egymással. De nagyan aranyosak voltak. Nekem egyébként deguim vannak, a páromnak volt korábban tengerimalaca.
 

vizike

Állandó Tag
Állandó Tag
Segitségre van szükségem! A kislányom tengerimalacának szőrében apró kis fehér "bogárkát" találtunk. Mi az és hogyan szabadulhatunk meg tőlük. Különben a malacka nagyon aranyos, gondozza is rendesen, de hétvégén még állatorvost sem lehet találni.
Előre is köszi a segitséget!
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Vizike!

Azok a kis apró bogárkák a forgácstól vannak,sajnos előfordul,de a malackára nincs veszéllyel,viszont lehet kapni egy szert,de nem tudom,h most mi a neve,amit ha a szőrére csöpögtetsz,akkor nem mennek rá és,amik rajta vannak elpusztulnak.Remélem,h tudtam segíteni!
 

vizike

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi a választ, egy kicsit megnyugodtam.

Megszabadultunk az élősködőktől!!

Ha rendszeresen takaritod nem büdös egyik sem. Ha elhanyagolod a papagáj is büdi.
 

edina73

Állandó Tag
Állandó Tag
a tengerimalacoknak lehetnek bogarai is remélem az enyémeknek nem lesznek de majd megfigyelem azért mostantól nehogy bogaras legyen:D
 

Andris92

Állandó Tag
Állandó Tag
kicsit gusztustalanok, meg büdösek is, inkább vaddisznót tartanék otthon vagy mangalicát. Szerintem lakásba pláne nem valók a szagos állatok, a papagáj még belefér.
 

tinela

Állandó Tag
Állandó Tag
Már megvan a második tengerimalacom,Zoli a neve és nagyon cuki!
HPIM1599.jpg
 

matrica82

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

nekem még sajna nincs állatkám, de egy kopasz malackát szeretnék, csak a párom nem nagyon lelkesedik az ötletért!

valahogy rá kéne dumálnom!

tényleg nem tud valaki megbízható kenelt ahonnan lehet vásárolni kopasz malackát? :)
 

Kyni

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is van egy malackám. Marcipánnak hívják és októberben lesz egy éves.

Nekem is van egy malackám. Marcipánnak hívják és októberben lesz egy éves.
 
Oldal tetejére