Tengeri malacok

spagetti témája a 'Állatok' fórumban , 2008 Augusztus 20.

 1. GJodie

  GJodie Állandó Silver Tag

  Nekünk is volt tengerimalackánk

  Ezzel mi is így voltunk, ráadásul az állatos boltban is azt mondták, hogy fiú. Jól el is hittük addig, amíg egy szép napon 5 porontynak nem adott életet. Az addigi gömbölydedségét annak tudtuk be, hogy mi jól tartjuk, minden finomságot megkapott. No, volt is tátott száj, amikor megláttuk egyik reggel, hogy van egy kis fészek pici, mocorgó valamikkel :D
  Mekkora boldogság költözött kicsi családunkba, amikor - rendszeresen - kitettük őket a nagyszoba közepére, a szőnyegre. Tévét esténként már nem kapcsoltunk be, a tengerimalac család lett a fő attrakció. Na, azt látni kellett volna.
  A mama először körbeszaglászta a helyszínt, majd valamiféle jelet adott a gyerekeinek, mert azok erre mind elindultak szépen libasorban az anyukájuk után és "felléptek" a szőnyegen. Ezt most teljesen komolyan mondom, mert azt a futkosást, játékot, amit előadtak, nem lehetett nevetés nélkül végignézni. Legnagyobbat akkor visongtunk, amikor a szőnyeg két sarkából elindulva átlósan egymásnak ütköztek a kicsik... mint a két kis kecske a hídon a mesében. Olyankor kicsit megszédültek, és össze-vissza dülöngéltek, de azért csak folytatták tovább. Nagyon édesek voltak. Soha sem felejtjük el őket. Sajnos utána másik albérletbe kellett költöznünk, és ott már nem tarthattunk, a lakástulaj nem engedett semmilyen állatot. (az elvetemült) :( El kellett ajándékoznunk őket, de legalább az vigasztalt, hogy egy hasonló család, a barátaink örökölték meg tőlünk, ahol néha még viszontláthattuk őket. :)
   
 2. Nagy Geri

  Nagy Geri Állandó Tag

  Olyan aranyosak
   
 3. Vercsi1

  Vercsi1 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Nekem is van tengerimalacom. Jelenleg 9. ebből gazdit keresek 7-nek. kicsit hosszú szőrűek, ezért úgy néznek ki, mintha kócosak lennének. Ha valakit érdekel írjon nekem.
   
 4. Csódli

  Csódli Állandó Tag

  A lányom malacai hasonlóan viselkednek.

  A lány hosszúszőrű, a fiú pedig rövid
   
 5. GJodie

  GJodie Állandó Silver Tag

  Gerzson


  Rendezgettem a gépemen a régi fotókat, amikor nagy örömömre megtaláltam a Gerzsonról készült kettőt - akiről már írtam itt
  (#61). Ő volt az a tengerimalacunk, aki még nyaralni is jött velünk, egyrészt, mert annyira hozzánk tartozott, másrészt pedig, nem lehetett kire hagyni. Akinek bármilyen kisállata van, tudja, hogy ez nem könnyű kérdés, ha hosszabb időre elutazik a család, mi legyen a házi kedvenccel. Sajnos nem mindig lehet magunkkal vinni, de Gerzson (aki egyébként lány, csak ezt később tudtuk meg) szerencsés volt, ha nem is világot, de országot láthatott. :D

   

  Csatolt fájlok:

 6. borosklaudia2002

  borosklaudia2002 Állandó Tag

  :d

  :D:Dtengerimalacok:D:D:D:D:D
   
 7. borosklaudia2002

  borosklaudia2002 Állandó Tag

 8. villija

  villija Állandó Tag

  Nagyon drágák!!!
   
 9. villija

  villija Állandó Tag

  És most is vannak tengerimalacaid?
   
 10. mbalazs7

  mbalazs7 Állandó Tag

  Nagyon aranyosak én is szeretnék majd egyet! Vagy csak párban érdemes?
   
 11. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Akkor az valamilyen spéci malac lehet!
   
 12. gu2leva

  gu2leva Állandó Tag

  Tavaly még nekünk is volt egy cuki tengerimalacunk , a neve Negro, de elpusztult. Sajnos már 6 éves volt. Édes , okos kis állatkák az angóra tengerimalacok. A miénket még szteroiddal is kezelték , amikor lebénult a lába. Az orvos azt mondta, hogy szegény már az öregség jeleit mutatja , akkor volt 4,5 éves. Az injekciót követő 7. napon magához tért, elkezdett enni. Egy dolgot viszont sosem tanult meg, egyet lépett, egyet pottyantott. Fürdés után a hajszárítás alatt min. 50 bogyeszt nyomott ki. Jó dolga volt nálunk. Pótolhatatlan állatka. Imádott ölben lenni.
  :p
   
 13. kgabor789

  kgabor789 Állandó Tag

  Szia
  Nekünk egy dzsungáliai hörcsögünk van még szóknia kell a társaságunkat mert harap néha de aranyos.
   
 14. Pnelli34

  Pnelli34 Állandó Tag

  Anyósomnak volt egy malackája emlékem róla, hogy mindig nagyon büdös volt!
   
 15. ocsiboy

  ocsiboy Állandó Tag

  nekem is volt egy nagyon szerettem
   
 16. gepvarro

  gepvarro Állandó Tag

  Szisztok!
  Meddig él egy tengeri malac?
   
 17. Karminka

  Karminka Állandó Tag

  macccc.jpg
  Betty, Bella, Blanka
   
  Fodorné Sz Krisztina kedveli ezt.
 18. Noémi Berta

  Noémi Berta Állandó Tag

  Nekünk négy malacunk van, a gyerekek kaptak egyet-egyet, aztán meglepetésként ért, hogy az egyik mér terhes volt, és szült kettőt, így most van három lány, egy fiú. Tényleg nagyon cukik, mind a négy tök más karakter, de nagyon kedvesek. A mieink nem kelnek előbb, mint a gyerekek, de olyan, mintha fiygelnének, ahogy forgolódik a gazdi, na, akkor kezdődik a visítás:)
   
 19. Noémi Berta

  Noémi Berta Állandó Tag

  6-8 év.
   

Megosztás