Testen Kívüli Élmények-TKÉ

T

T.K

Vendég
Nos, ebbe az UFO-s témába nem mennék bele, mert még nem láttam egyet sem, de nyitott vagyok bármire.
Azt írod, hogy a szellemek nem tudnak elrabolni senkit sem. Ez így igaz. Viszont tudnak formát ölteni. S bizony a negatív entitások nagyon nagy hatással lehetnek ránk.
Valamikor évekkel ezelőtt láttam valamit, s ekkor kezdtem ezotériával foglalkozni.Naná, hogy kipróbáltam mindent, amit nem lett volna szabad. Mindjárt a szellemtáblával kezdtem a dolgot, és sajnos sikerült. Kipróbáltam egyebet is, mindenféle védelem nélkül, de ezt most nem részletezem.( Nem adok tippeket:))
Egy hónapomba telt, mire sikerült kikászálódnom a bajból a tapasztaltabb barátaim segítségével. Csak néhány dolog, amiben megváltoztam: káromkodtam, kezdtem gyűlölni mindenkit és ami a legszomorúbb: képes lettem volna megölni bármelyik családtagomat.Bárkit. Ekkor döbbentem rá: ez nem én vagyok. Amennyire könnyű volt őt előidézni, annyira nehéz volt visszaküldeni.
A negatív entitásokat már mások is látták. Fényes nappal, és elég sokan. Én is, így bátran állítom: vannak, és láthatóak. Egy fiatal fiú miattuk lett öngyilkos. Pszichésen nem bírta elviselni a dolgot. Talán már hallottál a fekete ruhás alakokról. Egyszerűen megjelennek, beszélnek, parancsolgatnak, s ha valaki fogékony rá, akár tragédia is lehet belőle. Nos, lehet, hogy ők nem szellemek, de nem tudom minek nevezzem őket. A semmiből tűnnek elő, és hirtelen tűnnek el. Úgy mozognak, mintha nem lépnének, inkább csak lebegnek közvetlenül a talaj felett. Akár a jégkorcsolyázók. Nem találok rá jobb kifejezést, de ezek nem lépkednek, mint az emberek. Én csak öttel találkoztam, de csak egy beszélgetett velem. Nem sokáig, mert látta, velem ugyan nem sokra megy. Kifejezetten bosszantotta, hogy nem félek, így továbbállt a csapatával együtt.
Tudom, ez nem TK élmény, csak egy kis érdekesség ebből a furcsa világunkból.

Más.
Isten mindenütt ott van. Benned, bennem, mindenkiben. A fákban, virágokban, madarakban, a csobogó vízben, a fényben: mindenütt. S ha te ezt nem érzed, csak sajnálni tudlak, mert másképp látnád a világot. Akár minden percben hálát adhatnánk neki, hogy itt lehetünk. Gyakran gondoskodik rólad, de észre sem veszed. Néha hagyja, hogy eless, mert abból is tanulhatsz.
Nézz körül a szobádban, nézz meg egy szobanövényt, simogasd meg a leveleit, beszélj hozzá:hidd el, nem csak a növényhez fogsz szólni.Csak gondolj bele ( s amost inkább az anatómiai oldaláról nézve), miféle csodálatos teremtmények vagyunk mi emberek! S nem tudom megfigyelted-e már: a mai pici gyerkőcök már sokkal hamarabb járnak, beszélnek, egyre fejlettebbekké válunk. Talán a mi türelmes Istenünk abban bízik, hogy ez a nemzedék sokkal tökéletesebb lesz, mint mi. Sokaknak még természetellenes a szeretet, sokan most tanulják és gyakorolják a tolerancia, a másság elfogadását. Isten talán abban bízik, hogy ennek a következő generációnak már természetesek lesznek ezek az érzések.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Álmodjatok szépeket, hisz az álom nagyon gyakran nem "csak" álom, hanem TK is. Ha úgy érzed, hogy minden olyan valóságos, akkor bizony kószáltál egy kicsit.
Szeretettel: Swen

Nem gyözöm hagsulyozni, hogy a szellemidezesek minden formajatol tartozkodjunk. Nagyon sulyos következmenyekkel jarhat. Eppen most van egy olyan esetem, amikor valaki kerte a segitsegemet, mert megnyilt a szellevilag fele.
Ezek a fekete ruhas alakok megint csak egy mende monda. Nem leteznek.
Igaz vannak negativ energiak, amik hatassal lehetnek rank, söt befolyasolni is tudnak minket ha megnyilunk a szamukra, de ezek nem fizikai formaban jelentkeznek. Es azok csak a fantazia szülemenyei, hogy egyesek latnak ilyen alakokat.
Vannak olyanok akik a kepessegeik altal erzekelnek vagy latnak szellemeket, de ezek kiveteles kepessegekkel rendelkeznek.
Es nem mindenkinek müködik a harmadik szeme, hogy ilyen szellemeket kepesek legyenek latni.
Sajnos nagyon sok a fantazia ezekben az elbeszelesekben, sokak talan fel akarjak magukra a figyelmet hivni.
Arra lennek kivancsi hogy te pl milyen formaban voltal kepes ezeket latni?
Alomban vagy itt a fizikai sikon? Ha igen akkor a harmadik szemeddel voltal kepes. Es hogyan beszelgettel velük? Gondolati formaban vagy szoval.
Nagyon sok ilyren homalyos törtenetet ismerek, amiröl azutan kiderült, hogy nem is az volt aminek hittük.
 
T

T.K

Vendég
Kedves TK!kiss
Én nem az UFO-s dolgot írtam lényegesnek ehhez a hozzászólásomhoz, hanem azt, hogy ennek a kapcsán, szerintem ISten szólt hozzám, és testkilépéssel mutatott nékem valamit, amit te úgy látom nem is vettél észre.
Én csak a belső háborgásomra adott válasz illusztrálására írtam be ezt az incidenst.
Én egyébként az UFO-soknak két űrhajójukat is láttam jó régen, 20 évvel ezelőtt, és egyik női tagja is feküdt mellettem egyik éjjel ugyanakkor. Álmomban megérintettem, és a hüllőkre jellemző hideg test érintésére ijedtem fel éjfélkörül. Még élek soha nem felejtem el. Ez a lény nagyon is élő volt, nem entitás, nem szellem. Szellem jelenlétében, látásában is volt már jó sokszor részem, és egyszer még meg is fogtam véleten. Tudom, hogy miről beszélek, volt mindkét élményben részem. A földönkívüli nő valóban negatív volt, iszonyú félelemmel teljes, míg a szellemtől nagyméretű pozitív energiát éreztem, annyira, hogy zokogtam utána.
A nagyapám halála után álmomban küldte számomra a betett idézetet.
Ő már tudja, hogy ott mi a helyzet. Ő ott jól van, ott fény, szeretet, békesség, és megértés van, nincs félelem, ijesztgetés, hogy ott valami borzasztó fog várni ránk.
Én hiszem, hogy Isten a szeretet, a megbocsájtás végtelen óceánja. Ő nem ijesztget, rémít bennünket, hisz itt a fizikai síkon épp eleget kapunk ebből.
Bocs, ha számotokra értehtetlen, elfogadhatatlan az amit átélek, számomra is az. Engem ebben az életben csak fényesnappal, kézzel megfogható dolgok érdekelnek, de hát nem csak azok történnek meg az emberrel ami valóban érdekli is.
Legyen szép napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss <!-- / message --><!-- sig -->


Tudom hogy nem az UFOs dolog volt a lenyeg a hozzaszolasodban, en csak megemlitettem, hogy ezek az UFOS törtenetek nem leteznek. Meg akkor sem ha te lattad öket. Hidd el nekem, hogy nem tudom milyen formaban es kit erzekeltel, de az nem az volt aminek te hitted.
Ahhoz hogy meg tudjam neked magyarazni a dolgot jobban kellene a törtenetet ismernem.
De mindenkivel az törtenik amiben hisz.
Nem is akarom megzafolni az elmenyedet csak nekem egeszen mas informacioim vannak ezekröl a dolgokrol.
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Noci!

Pedig hidd el nekem hogy szellemek is leteznek, söt a halalod utan te is szellemi format fogsz felvenni.

Kedves Noci!

Hidd el T.K.-nak és Neked is létezni fognak szellemek, ha magadnak hiszel akkor ugye nem Léteznek.

Kissé bizonytalannak tűnik a szellemek Léte...hát ez is olyan mint a többi Elme függvény..:).

üdv:ashanti
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom hogy nem az UFOs dolog volt a lenyeg a hozzaszolasodban, en csak megemlitettem, hogy ezek az UFOS törtenetek nem leteznek. Meg akkor sem ha te lattad öket. Hidd el nekem, hogy nem tudom milyen formaban es kit erzekeltel, de az nem az volt aminek te hitted.
Ahhoz hogy meg tudjam neked magyarazni a dolgot jobban kellene a törtenetet ismernem.
De mindenkivel az törtenik amiben hisz.
Nem is akarom megzafolni az elmenyedet csak nekem egeszen mas informacioim vannak ezekröl a dolgokrol.

Kedves TK!kiss
Bár nem ennek a topiknak a témája, azért csak említettem, de mivel kérdezed, leírom. Ez az élményem előtt én sem hittem az UFO-s dolgokban. Azt hittem, hogy csak a félrelépő férfiak kitalált meséje a feleségük számára. De meg kellett győződnöm róla, hogy igenis léteznek a fizikai síkon, testük is van.
Az idősebbik lányom 11 éves volt akkor, és kért, hogy aludjam vele, mert fél éjjel. Elaludtunk, ő végig érte a kétszemélyes rekamiét, de mikor éjjel felijedtem arra, hogy egy testhez hozzáértem ami téglafalnyi hideg volt, a lény aki mellettem feküdt, csak a feléig ért az ágynak. Hónaljáig volt betakaródzva, és ami kilátszott belőle nem a lányom volt. Újatlan fényes fekete műbőrre emlékeztető anyagból volt az overálja. Rendkívül vékony, fehér, hosszú karja volt, és négy vékony hosszú ujjú keze. A fején paróka volt, éreztem, hogy erősen néz. Arcát nem láttam, mert a lányom ruhásszekrénye ami az ágy mellett volt, éppen eltakarta. Életemben még annyira erős félelmet nem éreztem mint akkor, és soha sem előtte, sem után nem aludtam el olyan gyorsan, mint akkor. Akkoriban láttam két lencse űrhajót is, mikor ugyan ez a lányom megkért, hogy menjek el vele a telefonfülkéhez, mert egyik barátnőjének szeretne telefonálni, de fél egyedül emenni, pedig csak két utcával arrébb volt a fülke. Akkoriban még nem volt telefonunk. A villanytelepfelől jöttek, és a tavak irányában mentek a villanyvezeték fölött kb.10 m-re. A felső kupolájuk kivilágítva volt, alsó kisebb kupola pirosas fényben világított, oldalán futófény látszott. Mindkettő refletora vakítóan fehér fényben pásztázta az előttük lévő teret. Sem előtte, sem után ilyen jellegű élményben nem volt részem. Mivel megfogtam ezt a földönkívüli női lényt, tudom, hogy van teste, és nem képzelődés volt. Nem szeretnék mégegyszer találkozni egyikükkel sem. Sokáig utána csak úgy tudtam elaludni, hogy kértem az Istent, hogy "Uram ments meg az UFOnautáktól minket!"
Legyen nagyon szép napotok!
Sok szeretetettel Erzsi.kiss
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Tké

Ezek a fekete ruhas alakok megint csak egy mende monda. Nem leteznek.
Igaz vannak negativ energiak, amik hatassal lehetnek rank, söt befolyasolni is tudnak minket ha megnyilunk a szamukra, de ezek nem fizikai formaban jelentkeznek. Es azok csak a fantazia szülemenyei, hogy egyesek latnak ilyen alakokat.

Nem kell hozzá semmiféle ezotérikus képesség, hogy a fekete ruhás alakokat láthassa valaki. AkiKkel beszéltem, nem foglalkoztak vele. Fényes nappal több ember is megbolondult?


Vannak olyanok akik a kepessegeik altal erzekelnek vagy latnak szellemeket, de ezek kiveteles kepessegekkel rendelkeznek.
Es nem mindenkinek müködik a harmadik szeme, hogy ilyen szellemeket kepesek legyenek latni.
Sajnos nagyon sok a fantazia ezekben az elbeszelesekben, sokak talan fel akarjak magukra a figyelmet hivni.
Arra lennek kivancsi hogy te pl milyen formaban voltal kepes ezeket latni?
Alomban vagy itt a fizikai sikon? Ha igen akkor a harmadik szemeddel voltal kepes. Es hogyan beszelgettel velük? Gondolati formaban vagy szoval.


Úgy beszélgettem velük, mint a kolléganőmmel, jelen pillanatban. Csak ő nem fog eltűnni. A többiek is így beszéltek velük (már akihez szóltak egyáltalán), és fényes nappal.
Én tisztelem a nézeteidet, és szerintem itt fejezzük be.
Olyan nincs, hogy megnyitjuk valamelyik csakránkat. Mindig, mindegyik nyitva van, csupán az egyik kissé jobban, a másik kevésbé. Ha zárva lennének nem élhetnénk. (Ezt nem én mondtam tőlem jóval okosabb ember, méghozzá a tévében, hisz honnan kapnál energiát?)
Te nem láttál még UFO-t, nem láttad még a fekete ruhás alakokat, így elveted még a lehetőséget is, hogy vannak.
Van egy hited, egy meggyőződésed, kiállsz mellette, ami nem baj. A gond az, hogy másokét nem fogadod el.
Szép napot kívánok neked!
Szeretettel: Swen
 

heppy666

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem volt ilyenben részem még, de e "világ" is tetszik nekem, sok dolgot még nem fedeztem fel, és rengeteg szép és kellemes dolog van itt. Nem vágyom "máshová" míg itt is meglelem azt a boldogságot amitől cép az életem! :)
 

Noci87

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamit megígérek Nektek, halálom után nem fogok körülöttetek bóklászni, én majd megvárom a trombitaszót!:smile:
Igazad van, kedves Tk,mindenkivel az történik amiben hisz! Nem hiszek a jósnônek, így nem tud nekem jósolni!:smile: Egy- két pohár után nem csak fekete ruhásokat lát az ember!:smile:
Persze én is beszéltem már elhunyt szeretteimmel, de csak álmomban. Szoktam élôkkel is álmodni, nehogy azt mondjátok, hogy olyankor ott van a szellemük!Nem akartam senkit megsérteni.
Minden kedves fórumozónak jó éjszakát s meseszép álmokat kívánok!
 
T

T.K

Vendég
Valamit megígérek Nektek, halálom után nem fogok körülöttetek bóklászni, én majd megvárom a trombitaszót!:smile:

Szia Noci!

Hogy a halalunk utan hol fogunk boklaszni, azt a tudati szintünk rezgese fogja meghatarozni.
A meghatarozoja hogy melyik tudati sikban fogunk a "halalunk" utan elni, a szeretet, a bizalom es a hit fogja eldönteni. Mostani eletünkkel hatarozzuk meg a jövönket, gondolatainkkal es cselekedeteinkkel.
Sajnos sokan ezt nem tudjak, nem hiszik es nem is akarjak tudomasul venni.
Es ezek azok a "szellemek" akik azutan itt a föld közelben, a köztes tudati sikban "boklasznak" celtalanul. Sok ilyen szellemel volt kapcsolatom, akik a segitsegemet kertek. Sajnos sokkal szomorubb dolgok törtennek, mint azt mi gondolnank.
Egyszerüen keptelenek voltak elmenni a "fenybe" mert hitetlensegük, a szeretetük hianya es a bizalmatlansaguk megakadalyozta azt.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Szia!

Elmondanád,hol és mikor,milyen körülmények között láttad őket?

Szerinted ha valaki "szeretne egyet",akkor megrendelésre küldhető neki? :D

Láttam mosogatás közben a konyhában, láttam jönni-menni a lakásban, láttam mások mögött állni. Láttam előadáson sétálni a sorok között. Láttam "álomban".
"Élőszóban" viszont nem beszéltem velük, ez a képességem nincs meg, azt hiszem, sosem próbáltam.
Igazából nem tudom őket hová tenni.

Úgy tapasztaltam, hogy küldeni elég sokmindent lehet ... szerinted ha pl. angyalt lehet, ezt miért ne? :111: azért nem kell hozzá ;)
 

Kis Sarkcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Nóci87
"Valamit megígérek Nektek, halálom után nem fogok körülöttetek bóklászni, én majd megvárom a trombitaszót!:smile:"

Kedves Noci!

Reménykedj is, hogy ne körülöttünk bóklássz egy idő után :o), mert az azt jelenti, hogy nem találtad meg az utadat, a leki békédet vagy pedig öngyilkos lettél és bizony a köztes létben ragadtál! És bizony ekkor már csak segítségel tudsz tovább "utazni"!

Nekem a halál az azzal kapcsolatos dolgok megértésben a Tibeti Halottaskönyv segített! Sőt azt sem mondanám, hogy megértettem, de sokkal tisztábban látok a halál fogalmával kapcsolatban!
 

kiscicus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem is volt egy fura élményem..

Egyszer kórházban voltam,és altatásban végeztek műtétet rajtam..

Arra ébredtem,hogy nagyon rosszul vagyok,és egy kalapos, fekete ruhás alak jött felém,és nagyon megijedtem..Szóltam valamelyik betegtársamnak,hogy hívják a nővért,és mérjék meg a vérnyomásomat,mert úgy érzem elájulok..Aztán eltűnt..
De számomra kellemetlen élmény volt,és egyetlen esetben.. De kik ezek?
A fantáziánk termékei?
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Láttam mosogatás közben a konyhában, láttam jönni-menni a lakásban, láttam mások mögött állni. Láttam előadáson sétálni a sorok között. Láttam "álomban".
"Élőszóban" viszont nem beszéltem velük, ez a képességem nincs meg, azt hiszem, sosem próbáltam.
Igazából nem tudom őket hová tenni.

Úgy tapasztaltam, hogy küldeni elég sokmindent lehet ... szerinted ha pl. angyalt lehet, ezt miért ne? :111: azért nem kell hozzá ;)

Én is láttam már őket,és ráadásul nem egyedül voltam.Előfordult,hogy a lépcsőházban,de a lakásban is,és volt olyan eset,miközben egy néni történetét hallgattam -egy kicsit (?) hitetlenül - az a valaki bizony elég fájdalmasan "megérintett". De hallottam már temetésen az elhunytat megszólalni.Ez akkor nagyon meghökkentett,(eszembe sem jutott,hogy ott,és akkor meg fog történni) és ha más mondja,talán el sem hiszem neki.Az akkori temetés után azzal vigasztaltam magam,hogy amikor még kicsi voltam,az elhunyt nagyszülők is szóltak hozzám,és az akkor valahogy nagyon természetes volt. Aztán láttam olyant is,amikor közvetlenül a halál beállta után az "illető" egy csodálatos narancssárga gömb formájában hagyta el a testét,és abból a gömbből hallottam a következőt: "hurrá élek"!
Azt nem tudom,hogy kinek és miért "adatik" ilyen nyavalya. Sokkal jobban szeretek a még itt levőkkel foglalkozni,de az elmúlt 55 év alatt (ennyire emlékszem vissza)rá kellett jönnöm,nem mindenben döntünk mi.
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Nekem is volt egy fura élményem..

Egyszer kórházban voltam,és altatásban végeztek műtétet rajtam..

Arra ébredtem,hogy nagyon rosszul vagyok,és egy kalapos, fekete ruhás alak jött felém,és nagyon megijedtem..Szóltam valamelyik betegtársamnak,hogy hívják a nővért,és mérjék meg a vérnyomásomat,mert úgy érzem elájulok..Aztán eltűnt..
De számomra kellemetlen élmény volt,és egyetlen esetben.. De kik ezek?
A fantáziánk termékei?

Szerintem nem.
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Szia sirkan!

Akkor szerinted mi ez,vagy kik ezek? Mit jelent ?

Nem tudom,de az biztos,hogy ezek megjelennek akkor is,ha soha nem gondoltunk rájuk.

Sirkán, "megérintett"? Úgy érted, csinált veled valamit?

Igen.Jól a "hátsómba" csípett,amin éppen ültem. Semmi "idegbecsípődés",képzelődés,a dolog nagyon is valóságos volt. Senki nem ült a hátam mögött,mindenki velem szemben volt,és csak annyit láttak,egy szempillantás alatt felpattantam a fotelból,és illetlenül a hátsómhoz kaptam. :D
 
Oldal tetejére