1. Linux02

  Linux02 Állandó Tag

  Természetesen a kifelé látszó IP-d kell ahhoz hogy megtaláljanak, ha minden beállításod aktív ahogy írtad mennie kell, az aktívitásod ellenőrizheted egy hivatalos torrent oldalon is. Esetleg állíts be másik port számot az utorrentedbe és azt add meg a trackker készítésénél.
  Átmenetileg kiléphetsz próba képp a router mögül is, csak a modemed legyen a gépedbe dugva, és persze akkor az igazi IP-det használd és az utorrent aktuális port számát.
  Garancia természetesen semmire nincs, itt most nem mondanék hasonló álltalános szöveget mint hogy "nálam müködik" külföldre meg a net hálózati szabályok a mérvadók, tehát nem biztos a sebesség határon kívülre.

  Smici ötlete sem elvetendő ha semmi képp nem sikerül kapcsolatot teremtenetek, tudom figyelmedbe ajánlani ezt a nagyszerüen kezelhető fájlmegosztó oldalt amit külföldi barátaid is teljes sebességgel érnek el. A regisztráció után 2GB tárhelyet kapsz, és 500MB-os fájl csomagokat tölthetsz fel amiről csak egy letöltő linket kell küldened ismerőseidnek.

  Az oldalt itt találod.
  Ez teljesen biztonságos, de akár jelszavas védelmet is használhatsz fájljaidnak amit csak ismerőseiddel osztasz meg.

  Viszont ha Gmail-os email fiókod is van, abban 3GB hellyel rendelkezhetsz és a feltöltés a lehető leg egyszerübb, mindössze a Mozilla böngésződhöz ha azt használsz egy kiegészítőre van szükség a neve Gspace, amit itt találsz, leírást róla és pontos használatot pedig itt olvashatsz.

  Remélem valamelyik megoldás elnyeri tetszésed, és örömötök lelitek használatában.

  Smici!!

  A gúnyos megjegyzésed helyett, inkább ajánlóttál volna legalább 1 megoldást olvasó társadnak, sajnos ez is csak téged minősít. :(
   
 2. Smicii

  Smicii Kitiltott (BANned)

  Pedig olcsón megúsztad. Görcsös ragaszkodásod egy rossz megoldáshoz kit minősít?
  A jó megoldás mindig egyszerű. Ez az volt?
  Ő rácuppant a Te javaslatodra, segíts neki hát. Kínlódja végig akkor.
  Egyébként aki segítségre szorul, szoktam neki segíteni. Elméleti és álkérdésekre viszont más a reakció.
  Mostmár főzd meg Te a levest.
   
 3. Linux02

  Linux02 Állandó Tag

  Bocsánat, ha a hivatalos bizonyítékkal elkéstem volna, ugyanis ez nem csalás nem ámítás, mielőtt még hazugnak neveznél, itt elolvashatod, nem kell nekem hinnie senkinek, nem is az a célom.
  De mivel az első követ TE vetetted rám mondván " Ez természetesen nem igaz" ezt próbáltam konyhaibb nyelven elbeszélni.
  Az írásaid alapján kiderült, hogy nem idegen számodra a torrentezés és az elmélete sem, ezért bátorkodtam egy saját belső privát lehetőséget is felvázolni ami lehetséges, de mivel tudnod kell hogy minden hálózat okozhat meglepetést és routeren keresztül nem egyszerű aktívnak lenni, ezért az egyszerünek vélt torrentezésben is akadnak problémák, sokban függ a routertől hiába van spécin konfigolva.

  Itt Magyarországon müködik, ezt igazolom, semmiféle beállítás nem szükséges hozzá a leírtakon kívül, én is egy SMC 7004 VBR routeren keresztül vagyok hálozaton.
  A leírásban pontos magyarázatot talál akit érdekel, de garancia mint olyan, nem létezik, egy próbát azonban mindenkinek megér, ezzel semmit nem veszít. :)

  Ki kell egészítenem még annyival ezt a lehetőséget, hogy belső hálózaton is működik, azaz router mögött ha két gép van mint esetemben, a torrent fájl elkészítésével a másik gépen letöltve ezt a torrentet én 7.8MB/s-os másolási sebességet értem el, miközben a net feltöltésem mindössze 64KB/s, de ez ugyebár független a hálozattól, mivel a router biztosítja a gépek közti kapcsolatot, a net hálozat sebessége csak a kifelé közlekedő feltöltésekre igaz.
   
 4. Smicii

  Smicii Kitiltott (BANned)

  Rövid életű leszel itt!
   
 5. Buwi

  Buwi Állandó Tag

  :?::?:Segítsen valaki, végre megkérdezhetem: Mi az a torrent? Én használtam korábban UseNext-et, ez is olyan? Valaki azt mondta, hogy olyasmi, de azt hiszem soha sem fogom megérteni... Esetleg, ha valaki tud segítneni. Persze nem dől össze a világ, ha nem, eddig is megvoltam nélküle, de azért furdal a kiváncsiság...
   
 6. Buwi

  Buwi Állandó Tag

  :confused: Ez nem "álkérdés" csak nem értem tényleg... amiket hallottam eddig a torrentről: p 2 p, mindent letölthetsz, minden fent van.... na ok. letöltöttem 3 torrent programot, de hogyan tovább? nem ír ki semmit, nem tudok keresni.... szóval nem értem... :confused:
   
 7. anagy3

  anagy3 Új tag

  program

  segitseg kelllene nekem es ha tudtok segiteni kuldjetek mailt nekem ra.Kellene nekem egy program a neve flexispy nagyon nagy szuksegem lenne rea

  Elore is koszonom
   
 8. eszement

  eszement Állandó Tag

  Az usenext fizetős és nem torrent.Az egy szerveren vagy többön tárolja a dolgokat, míg a torrent ingyenes és a hivatkozásokat szeded le amiben benne vannak az infók(elérési út, fájlnév, méret..stb).
  Az olyan programok mint az usenext gombamódra szaporodnak pedig sima egyszerű kliensoldali megoldások főképp ftp és http protokolokkal.A lényeges különbbség, hogy az ilyen programoknál neked nincs más dolgod mint fizetni és tölteni.A torrentnél viszont benne vagy a "körforgásban" ha töltesz, minimum illik visszatölteni, de sok helyen ez kötelező is, hogy bennt maradj az adott közösségben.Viszont ez hihetetlen mértékű adatforgalmakat tud generálni, aminek a nagyrésze nem hasznos, mert nem a te igényeidre megy el, hanem, hogy másokat kiszolgálj. Mindenki azt választja ami neki a legkényelmesebb.
   
 9. CYril

  CYril Állandó Tag

  Részemről én is az utorrentre szavaznék mert elég stabil és nem eszi a sávszélességet(1.8.1 egyenlőre ez a legmegbízhatóbb)
   
 10. raistlinmajere

  raistlinmajere Állandó Tag

  Sziasztok.

  Én Azureust használok, szerintem nagyon jól konfigurálható. A megbízhatóságára sem panaszkodhatok, szerintem egész stabil. Csakhát... A memória-étvágya egy picit nagyobb, mint az utorrenté :)
   
 11. maciboci

  maciboci Állandó Tag

  Sziasztok! Én is utorrentet használok és teljesen meg vagyok vele elégedve, eddi nem volt semmi gond.
   
 12. Hunter20

  Hunter20 Új tag

  Szintén utorrentet használok, de van vele egy kis problémám: Ha tegyük fel az adattárolásra használt partícióra akarok valamit letölteni akkor random megszakad a letöltés (kék nyíl átvált piros x-re), de ha a windowsos meghajtóra töltöm akkor nem szakad meg. Kérdés vajon ez mért van, nagyon idegesítő, ha pl. egy nagyobb pakkot szedek és fontos lenne, hogy még éjjel lejöjjön, de reggel azzal kell szembesülnöm, h lefekvés után pár percel leáll a letöltés :(
   
 13. berem

  berem Állandó Tag

  sziasztok
  en magam is az utorrentet hasznalom a megbizhatosaga miatt. eddig nem tudtam, hogy mire jo egyaltalan az usenext, de most hogy elmondtatok tudom. koszonettel
  berem
   
 14. atti1848

  atti1848 Új tag


  Szia ego100%!

  Először is ugy működik a torrentezés,hogy le kell töltened a torrent fájlt,majd megnyitod a torrent klienseddel!Amint elkezded tölteni a kliensed automatikusan tölti visszafelé amennyiben még rajtad kívűl szedi valaki lefelé!ha nemtölti visszafele akkor több mint valószínű,h. senki sem szedi tőlled a dolgot amit letöltöttél!De még ami figyelembe kell venned, a seed-elési időt!
   
 15. zone23

  zone23 Új tag


  Szia Hunter20,a te problemadra egszeru a megoldas,options preferences directories es ott megadod a letoltesi hely celpontjat..sok sikert:)
   
 16. .:Skagen:.

  .:Skagen:. Állandó Tag

  mindenkinek megy minden, vagy felhagytatok vele? most éli a fénykorát pedig, most érdemes kihasználni
   
 17. zsenieger

  zsenieger Állandó Tag

  Torrent kliens használa nagyban függ az adott oldaltól is, hiszen nem egy olyan oldal van, hogy bizonyos klienseket tiltanak. Ha nem a klienst, akkor bizonyos verziószámot. Szóval, erre is oda kell figyelni.
   
 18. afodorne

  afodorne Állandó Tag

  Hello!

  Nem tudná valaki megmondani, hogyan lehet meghívót szerezni a a majomparádéra?
   
 19. MSzilvia

  MSzilvia Állandó Tag

  Hát most a majomparádéra nincs meghívás :(
   
 20. hugo01

  hugo01 Új tag

  megkérdezhetem, hogy filmletöltéseket merre találok??? csak mert mindig ezt a topikot adja ki ha beírom keresőbe
   

Megosztás