Tudatmódosítás

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag

:)
az életté, létezéssé, vansággá, vagyoksággá lenni .... amikor a fű nő magától (OSHO)
nah, ez ám az élet babocsai néni.!

Egyszer beszélgettünk a létezésről .... és egy idő után az egyik hölgy feszülten megszólalt : - hogy Ti mennyit tudtok dumálni a semmiről!....
Konkrét információt várt arról, amit csak megmutatni,átéreztetni lehet .... a fogalmakon túl..:)
:)h
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
attól még azt is kell...
a beszéd nagyon fontos emberi kellék a beleérzés és együtt gondolkodás átadására
buldog karcsit ;)
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
:)
A beszéd (verbális kommunikáció) kb. 6-10 %-a a komplex kommunikációnak.... a mimikával,gesztusokkal,testtartással tudatosan, vagy tudattalanul egy csomó infót közlünk... és van a láthatatlan kommunikáció a kisugárzás,rezgés (nyitottság).... itt van a kutya elhantolva!, (több, mint 50% :), és ez átjön az íráson(neten) is...
:)
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága csillaga a létezésnek.....:)
Mihelyst a fény zsigerből felkapcsolódik, a világosság, a tudat természetesen van jelen kontroll,akarat mentesen... A tudatnak(világosságnak) nincs csakrája,emelkedő energiája,szintje,foka,mértéke,léptéke,...:) ...egységben van....mindenek összességét természetesen foglalja magában, egész, egészséges,örök mozdulatlan mozgásban....:)
ölel a hanna
 

Májkl

Állandó Tag
Állandó Tag
V.T., En Imoran. Teljesen egyetértek Veletek! Talán csak annyit tennék hozzá: Folyik a föld túlnépesedésének megoldása háborúk folytán, ami rengeteg szenvedéssel jár, érzékeny ember még a TV-ben se tudja nézni. Na már most, aki nem tudja tartani az arany közép utat, ergo, az elpusztul. Talán a legkíméletesebb, legfájdalommentesebb, legemberibb módon. Ez lehetne a természetes kiválasztódás. Tovább megyek, mivel tudat tágító (ellentétben az alkohollal), lehetséges, hogy olyan sikert hoz használójának, ami normális kerékvágásba tereli az életét mielőtt elpusztulna. Persze használata egy bizonyos életkor felett lenne engedélyezett. Továbbá, gyógyszerek tucatjait szedetik az emberekkel, káros mellékhatásaikkal együtt, ráadásul szinte 100%-ban csak pénzkidobás. A természetgyógyászok írják, régen szinte mindent gyógyítottak enyhe hangulatjavítókkal, mert a szorongás, a depresszió sok más helyen okozhat problémát szervezetünkben. Aki nem tud mértéket tartani, az most az alkoholtól pusztul el, sokkal rondább modón. Üdv. Nektek, Májkl.
 

lacibá

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A topic címe szerintem magáért beszél, Tudatmódosítás. Azért nyitottam ezt a topicot (böngészés közben nem találkoztam ilyen témával és a kereső sem dobott ki ilyen topicot), mert fontosnak tartom, hogy erről is beszéljünk többek közt, illetve, nekem még ez a dolog "újnak" számít, nem rendelkezem túl sok ismerettel. Viszont szeretném elsajátítani a technikát majd, hogyan tudom a tudatomat módosítani, hogyan tudok szinteket váltani, nem feltétlen meditatív állapotra gondolok, pl. beszélgetés közben is lehet tudatszintet váltani, illetve én hallottam olyanról, hogy lehetséges olyan is, hogy pl. valakivel beszélgetek és annak a valakinek módosítom a tudatállapotát pl. jószándék céljából (gyógyítás, lelki bajok rendbetétele végett, stb...).

Egy szó, mint száz, szeretném ha ebbe a topicba megosztanánk egymással ismereteinket, véleményekkel, tanácsokkal látnánk el egymást, tisztáznánk a tévhiteket, stb-stb...

Üdv mindenkinek, OLI kiss

Ui.: Olvasta valaki Drábik János - Tudatmódosítás című könyvét?
Csak szólok. a tudatmódosítás nem mai keletű, "állítólag " a CIA 1951-ben már használta!!!
https://www.history.com/topics/us-government/history-of-mk-ultra Most megy a TV-ben a History csatornán!! :)
 
Utoljára módosítva:

lacibá

Állandó Tag
Állandó Tag
...és ráadásul pozitiv irányba!:p
Ez igaz, de most már csak az a kérdés mi az hogy "pozitív irányba" ?? Egyáltalán, mi az hogy pozitív??
Arra , amerre szeretném? Vagy másnak jó, de nekem kevésbé? Ma pozitív, de holnap ugyanez negatív, - vagy fordítva??
Úgy gondolom, nem teljesen tiszta ez a pozitív jelző.
Általában az emberek ezt a jelzőt a "jó" jelző helyettesítésére használják. Én azt mondom, a kettőnek semmi köze egymáshoz. A "pozitív" nem jelenti, hogy jó!
Gondoljunk egy orvosi leletre!! Jajj, hiszen az akkor rossz, amikor "Pozitív" !!
Akkor mi akar lenni ez a "Pozitív" ??
Brian Tracy azt mondja a Pozitív gondolkodásról, hogy
Csak arra szabad gondolni, amit el akarunk érni!!!
Tehát: a "Pozitív" = eredménycentrikus!!
Tehát egy piromániásnak akkor "Pozitív" a gondolkodása, ha megtalálja megfelelő gyújtóezközt, és "sikeresen" felgyújt valamit, amit élvezhet.
Brrrr, és mikor "Pozitív" a gondolkodása egy tömeggyilkosnak, Brrrr Bocsi - erre nem kell válaszolni!!
Ezért pozitív az orvosi lelet, mert eredményt talált. !!
Remélem nem voltam túl hosszú?
Üdv laciba
 

Májkl

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv. mindenkinek! Ha Dr. Drábik János munkáit vesszük alapul ebben a topikban, akkor az én véleményem: Nagyon nagyra értékelem munkáit. Szomorú látni, hogy milyen kevesen olvassák. Némelyik filmrendező is, kétségbe esett erőfeszítéssel igyekszik felfedni a valóságot és sajnos semmi eredményt nem látni. Szerintem száz százalék, hogy John Lennon is az "MK Ultra" áldozata lett.
 
Oldal tetejére