Mit szeretsz a kedvesedben?

Alberina

Állandó Tag
Állandó Tag
amit szeretek benne...

Szeretem a figyelmességét, megbízhatóságát, a mindig elcsábíthatóságát, az emberségét, azt, amilyen jó másokhoz.
Szeretem a meggyőzhetőségét, azt, hogy vitában hajlandó másokat és engem meghallgatni, a véleményemet tiszteletben tartani.
 

Emike00

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt, hogy nyugodt, kedves, egyszerűen lehetetlen kimozdítani a béketűrésből. Én egy nagyszájú, impulzív, és könnyen kiboruló csaj vagyok, sértődős természettel, úgyhogy nem könnyű neki. :) Nem is tudnék mát elképzelni magam mellé, vele akkor is nevetésbe torkollik a gond, ha elhatározom, hogy most aztán jól leharapom a fejét. :)
 

Krisztina13

Állandó Tag
Állandó Tag
:) Ez lett hirtelen a kedvenc Fórum Témám!
Én azt szeretem, hogy elfogad olyannak, amilyen vagyok, így szeret, Teljes valómban és nem akar megváltoztatni. Szeretem, hogy megbízhatok benne, hogy tökéletes biztonságban vagyok mellette. Szeretem, hogy minden este tárt karokkal vár és ezután átölel, megcsókol. Szeretem, hogy figyel rám, hogy olyan türelmes, megfontolt, okos, jóképű...
 

gigi183

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretem, hogy ha egyszerűen vele lehetek, amikor nem beszélünk semmiről, csak a közelemben van, amikor hátulról átölel, amikor megérint, amikor ha a közelébe megyek megfogja a kezem :)
 

kokusz31

Állandó Tag
Állandó Tag
A két előttem szóló üzenetét írhattam volna én is. De mégis... talán a legszeretnivalóbb tulajdonsága, hogy elvisel. ;)
 

fero13

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy mit szeretek,mindent amit szeretni lehet.A közelségét, minden eggyes porcikáját.Ahogy rám nevet és hogy tudhatom hogy mindenben számithatok rá.
 

Melissa3

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit szeretek benne?? Ha ezt meg tudnám mondani, akkor nem szeretném igazán. Teljesen és igazán akkor tudunk szeretni, ha ennek nincs oka, indoka.
Szeretem mert pont olyan ami nekem a legkedvesebb, mert a szívemnek és az életemnek a másik fele (már 13 éve) :) .
 

MILUS01

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt szeretem benne,hogy valóra vát az álmom!!!

JAV:VALÓRA VÁLT,NEM VALÓRA VÁT!!
Sziasztok!
Szeretném elmesélni az én sztorimat,ha engeditek.Köszi.
11 éves koromban baromi szerelmes voltam a bátyám haverjába.Ő 18 volt,őrjítően zöld szeme volt,és mindig a nevemen szólított mikor suli után jöttek hozzánk.Sosem felejtett el pár szót szólni hozzám,és egyszer csak a bátyám észrevette mi újság.Sokat gúnyolódott rajtam főleg akkor mikor Lajos is ott volt,így mindketten baromi rossz helyzetben voltunk.Utána nem sokkal bevonultak katonának és elveszítettem a szemem elől.
Mikor eltávon voltak egyre ritkábban jött tesómhoz,talán valamin össze is vesztek,de nekem minden nap egy rémálom volt nélküle.
Tulajdonképpen a bevonulását követő 2 évet végigsírtam.
Mikor leszerelt alig vártam,hogy láthassam,de addigra már nekem is volt egy "fiúm",aki persze totál más volt mint a Lajos és buta módon folyton azt képzeltem a Lajossal járok nem a Zsolttal.:)
Egyik nap a bátyám kitörő jókedvvel várt otthon és mikor hazaértem a koleszból elhívott a főutca sarkán lévő vendéglőhöz,azzal az ürüggyel,hogy mutatni akar nekem valamit ami nagyon fog engem érdekelni.
Szombat volt és a vendéglőből lakodalmi muzsika hallatszott ki.Már sötétedett és az ablakon benézve Lajost láttam odabenn öltönyben és épp a menyasszonnyal táncolt.
Sokáig néztem őt,bámutam az alakját vártam mikor fordul az ablak felé, hogy láthassam az arcát és egyszer csak szájon csókolta azt a nőt.
Akkor döbbentem rá,hogy nem csak egy táncoló meghívott hanem ő a vőlegény,és akkor elsötétült előttem a világ,elrohantam és csak a bátyám gúnyos röhögését hallottam a fejemben.
Elvette azt a nőt!!!!
Nemtudom hogyan éltem túl a napokat,mert estére belázasodtam és anyuék éjjel bevittek az ügyeletre.Nem ment le a lázam és 4 napot voltam kórházban.Nem is tudom melyik osztájon,mert ugye a sírást nemtudtam abbahagyni.Ma már tudom,hogy egy kisebbfajta idegösszeomlásom volt.
Mindenki tudta mi az ok.A nővérkék furi megjegyzéseket tettek ,hogy :fiatal vagy te még,meg majd elfelejted őt.Stb
Nem is tehetek volna rosszabbat VELEM.De mikor hazaengedtek ismét összedölt a világ,mert a szomszéd bácsiék tetőt cseréltettek és ki volt a köműves? Igen:Lajos és az apukája.Köszönt is nekem,de nem köszöntem vissza.Útáltam amiért megnősült és útáltam magam amiért útálom őt.
Közben lett egy komoly kapcsim mert minden erőmmel el akartam őt felejteni.
16 évesen elköltöztem otthonról egy 7 éves kapcsolatba.Azt követte egy újabb 7 éves kapcsolatom ebből született egy kislányom:Laura ő most lesz 7 éves ,ő a mindenem és imádom!
Tavaly februárban úgy döntöttünk az apukájával,hogy sokadik próbálkozásra bár de bekellett látnunk,hogy nemtudunk tovább együtt élni.(én félreléptem)Én költöztem el Laurával albérletbe.És éjjel nappal melózok azóta is,hogy utólérjem magam és minden megtudjak adni a lányomnak amit csak kell.
Egy non stop abc-ben robotolok.Egyik nap sosem felejtem el:július 13-án mikor jött egy áruszállító egy piros suzuki állta el a bejárót.Megnéztem nincs-e a vezetője a szomszédos üzletekben és a takarmányboltban találtam meg az illetőt.Mikor kijött,hogy arrébb álljon azt hittem elájulok,mert a Lajos volt az.Nem láttam már 14 éve és szinte semmit sem változott.Kissé testesebb lett,meg alacsonyabb mert közben én is elértem a 167 cm-t :p
Bejött hozzám a boltba cigit venni és mondta,hogy otthon hagyta a pénzét mindjárt utána hozzák,addig elszívhat azért belőle egy szálat,rögtön fizeti.Megengedtem neki és mikor megköszönte a nevemen szólított.Nem bírtam ki megkérdeztem:-Te emlékszel még a nevemre?
A mosolyát soha életemben nem felejtem el.
Persze-válaszolta,-és te emlékszel még az enyémre???
Igen Lajos ,emlékszem válaszoltam.
Akkor ez egy jó nap -mondta.Elkeztünk beszélgetni és megtudtam,hogy április 27-én vált el(akkor van névnapom).Ezt meg is jegyeztem neki.Elmesélte,hogy 16 év házasság alatt született 1 fia és 2 lánya.
15 a fiú.13és 5 évesek a lányok.
A fiú nála maradt a lányok elköltöztek az anyukájukkal vissza oda ahol megismerte Lajos őt katonaként és igen hamar el is vette mert jött a baba.
Én is elmeséltem mi van velem.Egyedül voltunk mindketten már 6 hónapja.Nagyon zavarban voltam a beszélgetés alatt és ilyenkor hajlamos vagyok butaságokat beszélni.Közben ugye jöttek mentek a vevők akiket én kiszolgáltam.Bejött egy kis srác egy kislánnyal tizenévesek voltak és kértek egy doboz cigit.Mondtam nem adok ki kiskorúaknak dohányárut.
Azt mondta a srác mosolyogva nem nekünk kell apukánknak vesszük.Mire én:akkor menj haza kérlek apukádhoz és mondd meg neki,hogy a szemét boltos néni üzeni,ha cigit akar akkor jöjjön el és vegye meg magának.Erre Lajos odalépett a kiscsávóhoz kivette a kezéből a pénzt és azt mondta:kifizetném a cigim.
Mondtam neki nem ,ez így nem mehet,sajnálom.Erre megszólalt a fiú:na apa van egy ingyen cigink.Akkor le esett ám az állam.A gyerekei jöttek be a boltba.
Elkezdtünk nevetni és én megfenyegettem,hogy amiért ijen csúnyán átvert büntetésből vegyen engem feleségül,hiszen én is és ő is szingli,és minket egymásnak rendelt az élet.A srácoknak nagyon tetszett az ötlet.És még beszélgettünk,viccelődtünk jó pár percet a bolt előtt is mielőtt elmentek.
Másnap mikor du dolgoztam megint megjelent a Lajos ,a kezembe nyomta a névjegy kártyáját és azt mondta:Ha komolyan gondoltad azt,hogy ismerkedjünk hívj fel,majd kiment a boltból.Este 10-kor zártam,és felhívtam.Hajnal 3 ig beszélgettünk náluk,a gyerekei vihogtak a szobájukban leskelődtek és nagyon jó volt a hangulat.
Másnap volt a lányom 6.szülinapja.Együtt kimentünk a szabadstrandra.Főztem egy kondér lecsót.A gyerekeink jól összebarátkoztak.Alig akartak elválni egymástól.Másnap este én is mentem velük,mikor feltette a lányait a buszra mert haza kellett menniük az anyukájukhoz.2 nap múlva nálam aludt.A szeretkezés fogalma ismét jót jelent számomra,és ismét egyenlő a csodával.Azóta is együtt vagyunk októberben hozzájuk költöztem.
Sajnos a lányom azóta is keveset van velem mert továbbra sincs jobb melóm,de van pluszban egy 16 éves fiam minden nap és 2 pótlányom minden második héten.
Miért szeretem???Mit szeretek benne???
Mióta tudja min mentem keresztül amiért szerettem minden nap minden reggel megköszöni,hogy melette vagyok.Imádja a lányomat és az is őt,talán egy kicsit pótólja az övéit amíg nem jönnek.Én imádom őt amiért van egy (pót)fiam.És 2 (pót)lányom pluszban.
Alig várom azt a napot mikor adhatok neki egy őrjítően zöld szemű közös gyereket is.És a szerelmünk beteljesedik ezzel.
Kell ennél több???
 

Arielle

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal, ő 26, én 21 éves vagyok. Fél éve összeházasodtunk.
A kérdés - mit szeretek benne? - nagyon hasonló ahhoz, amit folyamatosan hallgatok, azóta, hogy férjhez mentem hozzá. "Ilyen fiatalon miért mentél férjhez?"
Amikor először találkoztunk, megfordult a világ velem! Sosem éreztem még ilyet, pedig volt egy-két komoly kapcsolatom az évek folyamán, de rájöttem, azok mind a külsőségeken alapultak, és mindig kiábrándulás lett a végük. Ő nem egy Adonisz, legalábbis akkor úgy gondoltam. Nem tetszett nekem, mint férfi, mégis valahogy elvarázsolt. Szó szerint ledumált a lábamról! Humoros, határozott, erős férfi, aki tudja, hogy vegyen le valakit a lábáról. Minél többet beszélgettünk, annál jobban kezdett tetszeni külsőleg is.
Imádok benne mindent! Szeretem, ahogy esténként összebújva nézzük a tv-t, és ő közben tekergeti a hajamat. Éjszaka, álmában gyakran megpuszil 1-1 fordulás közben. Reggel, ha felébred, azonnal hozzám bújik. Rengetegszer elmondja, hogy szeret, és érezteti is. Nem szégyell előttem semmit, ha megrázza valami, kimutatja előttem a gyengeségét is, sír a vállamon. Isteni csirkepörköltet tud főzni!!! Elviseli minden rigolyámat, szerinte én is az övéit (szerintem neki nincs is olyan sok, mint nekem...). Szeretem, mikor együtt fürdünk, és ő közben megmasszírozza a lábam. Kitakarít helyettem, ha túlórázom a munkahelyemen...
Jobb, szeretetre méltóbb társat keresve sem találhattam volna.
Mire vártam volna?
Csak vele lehetek boldog!!!
 
Oldal tetejére