Ahol szeretnél lenni

Gilgal

Állandó Tag
Állandó Tag
Na,ezen kellett gondolkodnom hirtelen.
Nem tudom:talán valami nagyon magas sziklán ülnék szívesen,(így éjjel)ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre.:rolleyes:
 

babus11

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem Olaszország a szivem csücske Firenze, Pisa az álmok városa. Veronában kérték meg a kezem egy vers kiséretében :)
 

jenny75

Állandó Tag
Állandó Tag
Az álmom Ausztrália,egy barátom élt ott 2 évig,és rengeteget mesélt róla meg persze végignéztem 1300db képet amiket ott készített.Hibátlan!Naggggyon szeretném a saját szememmel is látni
 

MissB

Állandó Tag
Állandó Tag
Borszéken szeretnék lenni... Inni a források vizéből, beszippantani a balzsamos fenyőillatot, tobozt gyűjteni a fiókáimmal, szamócát keresni a bokorban stb.
 

hiuzka

Állandó Tag
Állandó Tag
Hol jártatok ahova nagyon visszavagyodtok, ahol lelki beket talatatok?
Hol, melyik nyaralaskor ereztetek azt hogy nagyon nem szeretnetek hazamenni?
A legjobb a hely ahol voltam az a naszutam volt . Igyekszunk minden evbe oda menni es meg nem unjuk , az nekunk a beke helye , a nyugalome , ahol mindegy ki vagy . Korulvesznek a hatalmas szep nagy fenyofak es szinte atolelnek az agaikkal.:p
 

Mia-ú

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem is tudom...
Ott, ahol találnék egy viszonylag "nyugis", szerethető munkát, annyi fizetéssel, hogy el tudjak menni üdülni is belőle és nem kellene folyamatosdan állás után kódorogni, na meg minimálbérét 12-16 órákat dolgozni. Az emberek kedvesek, barátságosak és segítőkészek; ahol nincs ekkora stressz és létbizonytalanság.Tengerpart van a közelben és nincs télen -26 fok, nyáron pedig + 45 ( bár ez utóbbi még esetleg belefér).

Tud valaki ilyen helyet?:
 
Oldal tetejére