CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Hírek Orbán Viktor személyesen gyakorolt nyomást a magyar cégvezérre
  • 240
  • 2

Varga Zoltán, a 24.hu tulajdonosa a kormánypropaganda célkeresztjébe került.


A magyarországi médiaszabadság rossz helyzetéről tett közzé jelentést a héten a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberi jogi szervezet.

A médiaszabadság szisztematikus aláásása Magyarországon címmel közzétett tanulmány konkrét ügyek bemutatásán keresztül elemzi, hogy az Orbán-kormány alatt hogy romlott a sajtó helyzete.

A helyzet bemutatásában az egyik esetleírás Varga Zoltán, a 24.hu portált is tulajdonló Central Médiacsoport Zrt. tulajdonosa elleni
összehangolt kormányzati támadásról szól.

Megírtuk, hogy 2022-ben Orbán Viktor volt az első és egyetlen európai vezető, akit a sajtószabadság ellenségei közé...
Hírek Meghalt Alekszej Navalnij
  • 561
  • 17
Meghalt Alekszej Navalnij, Vlagyimir Putyin legnagyobb oroszországi kritikusa és ellenfele – írja a Sky News és az orosz Meduza. Az ellenzéki politikus 47 éves volt.

Navalnij halálhíréről az orosz Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat helyi adminisztrációja számolt be. A Jamal-Nyenyec Autonóm Körzet 3. számú büntetés-végrehajtási intézetének honlapján olvasható közleményében azt írták, a politikus pénteken séta után rosszullétre panaszkodott, majd szinte azonnal elvesztette az eszméletét. Rögtön orvost riasztottak hozzá, de már nem tudták újraéleszteni. A halál pontos okát még nem közölték, az orosz állami médiához tartozó Russian Today viszont tudni véli, hogy vérrög okozta a politikus halálát.

A...
Hírek Novák Katalin kitüntette a lelkészt, aki 62 millió forinttól fosztott meg egy iskolát
  • 432
  • 5
Kiskunhalason lett rádió és jégpálya, az iskola igazgatóját meg közben leváltották. Mindez egy Balog Zoltán egyházkerületéhez tartozó egyházközségben történt.

A múlt héten lemondott Novák Katalin annak ellenére köztársasági elnöki kitüntetésben részesítette Bödecs Pált, hogy az általa vezetett Kiskunhalasi Református Egyházközségnek vissza kellett fizetnie 62 millió forint normatívát, amit jogosulatlanul használtak fel, tudta meg a Népszava.

A lap értesülései szerint emiatt egy iskola működéséhez szükséges beruházások hiúsultak meg, ám a Balog Zoltán vezette egyházkerülethez tartozó egyházközség vezetője tavaly augusztus 20-án Semjén Zsolttól átvette a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát, amit „kimagasló tevékenysége elismeréseként” indokoltak.

Mindezt úgy, hogy a lap birtokába jutott két évvel...
Hírek Karácsony Gergely: Megrázó dokumentumok kerültek elő
  • 389
  • 4
A főpolgármester szerint már 2011-ben tudta a fővárosi fideszes városvezetés, mi folyik a bicskei gyermekotthonban, mégsem tettek semmit.


Egyszerre megrázóak és felháborítóak az általam elrendelt vizsgálat nyomán eddig előkerült dokumentumok. Miközben arra keressük a választ, hogy az előző fideszes városvezetésből kinek a politikai felelőssége, hogy kitüntetésre javasoltak egy pedofil szörnyeteget, nem feledhetjük el, hogy a tisztázással mindenekelőtt az áldozatoknak, a gyerekeknek tartozunk, és azoknak a bátor felnőtteknek, akik elő mertek állni ezzel a borzalmas üggyel.
Ezt írta közösségui oldalán a főpolgármester. Karácsony Gergely szerint az eddig előkerült dokumentumok alapján a főváros fideszes vezetői igenis megmenthették volna a gyerekeket, 5 évvel megrövidíthették volna a szenvedésüket. A 2016-os feljelentések előtt 5 évvel, 2011-ben a bicskei...

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Fodor Ditke wrote on Szélildi's profile.
Kedves Szélildi! Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni. Unokámmal igyekszünk az olvasást jobbá, szebbé gyakorolni. Ha dr. Gósy Mária és Laczkó Mária a Varázsló - Olvasásfejlesztés című könyvének elérhetőségét szíveskednél ismét megadni, nagy segítség lenne. A link nem működik már, máshogyan nem tudom elérni. Nagyon köszönöm!!!
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.
koaty wrote on Julcsi960's profile.
Szia, bocs de először véletlen epub-ban raktam fel a Katicalányok 4-et. Időközben javította, esetleg cseréld át pdf-re.

Statisztikák

Témák
38,062
Üzenet
4,784,833
Tagok
614,837
Legújabb tagunk
herceg Bendegúz
Oldal tetejére