CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Hírek Áll a bál egy Molotov-koktél miatt, amit az orosz követségre dobtak
  • 203
  • 1
Az orosz külügy behívatta a Kanada nagykövetét, mert szerintük a kanadai rendőrök szó nélkül hagyják konzulátusaik rongálását, és semmit sem akarnak tenni a "terrorista" ellen, aki nemrég elvileg egy Molotov-koktélt dobott ottawai küldöttségük épületének kertjébe. A követség sorsa körül kisebbfajta propaganda háború látszik kialakulóban az utóbbi időben.

A szóban forgó "terrorista támadás" állítólag szeptember 12. éjjelén történt, amikor is egy ismeretlen személy a közeli parkból odarohant az ottawai követséghez, meggyújtott egy házilag is könnyen elkészíthető Molotov-koktélt, majd átdobta azt az épület kerítésén - derül ki a CTV tudósításából.

Oroszország kanadai nagykövete, Oleg Stepanov szerint az eszköz nem robbant be, hamar kialudt, így nem történtek anyagi károk és senki sem...
Hírek Íme egy kreatív ötlet az emelkedő számlák kifizetésére: adja el a székletét
  • 228
  • 2
Egy kanadai férfi azt állítja, hogy ezzel életeket is lehet menteni.

Kreatív megoldást talált számláinak fizetésére egy kanadai férfi, írja a CBC. John Chmiel ugyanis lelkes ürülékdonor, és gyakorta viszi be székletét egy helyi kórházba, ahol pottyantásonként ötven dollárral jutalmazzák meg.

A művelethez külön gyűjtőedényt kapnak a kakadonorok, akiknek hozzájárulása az úgynevezett „székletátültetés” nevű beavatkozás miatt szükséges. Ezt a C. difficile nevű kondícióban szenvedőkön hajtják végre: ez a betegség folyamatos, pokoli hasmenést okoz. Kezeléséhez szükséges az, hogy egészséges székletből származó baktériumokat ültessenek be a beteg bélrendszerébe, ezeket nyerik ki a donorok ürülékéből.

A székletátültetés az orvostudomány egyik fejlődő ága: potenciálisan még számos betegséget is képesek lehetnek kezelni vele a doktorok. Chmiel azt állítja, hogy kevésbé a...
Hírek Putyin megüzente: Nagy Honvédő Háborút folytat és semmitől sem riad vissza
  • 2,687
  • 117

Most fogalmazom meg először, hogy milliméterekre vagyunk attól, hogy nyílt háborúba kerülhet a nyugati civilizáció Oroszországgal. Nem mondom, hogy világháború, de...” – mondta Tarjányi Péter.

A biztonságpolitikai szakértővel nem sokkal Vlagyimir Putyin meglehetősen kemény terveket és üzeneteket megfogalmazó országos televíziós beszédének elhangzása után beszélgettünk. Az orosz elnök elrendelte a tartalékosok behívását, beszélt az atomfenyegetésről és a donbaszi népszavazásokról, amelyek révén orosz területnek nyilvánítaná az érintett ukrán megyéket, miközben agresszornak kiálthatja ki a saját országát és a népét védő Ukrajnát. „Eddig nem beszélhettünk világháborúról, csak világválságról és orosz-ukrán háborúról, nagy kérdés azonban, hogy ebből a helyzetből a nyugat hogyan tud kimaradni, hogyan képes elérni, hogy nem minősítik ellenségnek” – mondta Tarjányi.


Vlagyimir Putyin egy nappal...
Hírek Csalással vádolják Donald Trumpot és a családját
  • 468
  • 8
Letitia James New York-i főügyész szerint Trumpék nagyobbnak tüntették fel a vagyonukat, hogy ezzel kedvezőbb hitelfeltételeket kapjanak a cégeik.

Donald Trumpot és három gyerekét csalással vádolják, miután egy hároméves New York-i nyomozás a családi vállalkozásukat vizsgálta – írja a BBC.
Letitia James New York-i főügyész keresete szerint a Trump Organization 2011 és 2021 között "számos" csalást követett el, és arra kéri a bíróságot, hogy tiltsa el Trumpot és gyermekeit attól, hogy bármely New York-i vállalkozásban tisztségviselőként vagy igazgatóként tevékenykedjenek.

Azt is kéri a főügyész, hogy Trumpék legalább 250 millió dolláros kártérítést fizessenek.

A CNBC azt írja, hogy a...

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Csilinkóné Lulács Éva wrote on Ajuda67's profile.
Sziasztok! Keresem Thea Harrison Ősi fajok sorozatát. Az utolsó ami meg van az a Devi's Gate. Még 5 könyv van hátra a sorozatból. A címek: Az úr bukása, Megtört, Éjszakai becsület, Éjféli csók és az utolsó Az árnyék vége. Ha valakinek meg van vagy tud róla, legyen szíves írjon nekem.
Előre is köszönöm, Éva
KE1221 wrote on nomi2's profile.
Szia!
Bocsánat, hogy zavarlak csak érdeklődni szeretnék, hogy a 5. osztályos történelem tudásszintmérőt sikerült -e megszerezned, és ha igen esetleg elküldenéd-e?
Nagyon köszönöm. :)
Sziasztok! Keresek az alábbi könyvet. Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.
Hajdu Imre – Benyovszki Pál – Prorok Márton Ulti kezdőknek és haladóknak
Sziasztok. 2020 NAT 7.osztályos matematika, nyevtan, könyv és munkafüzet megoldó kulcsait keresem + felmőrek. Köszönöm
fonixportal wrote on ntglaci's profile.
Szia láttam te tetted fel a Tintin-eket ha szépen megkérlek ezt a két részt feltennéd újra mert törölték Köszönöm előre is.


data.hu/get/11153382/_Tintin_07_-_A_7_kristalygomb.zip

data.hu/get/11153379/_Tintin_10_-_A_fekete_arany_orszagaban.zip

Statisztikák

Témák
37,377
Üzenet
4,600,941
Tagok
602,485
Legújabb tagunk
erika1306
Oldal tetejére