CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Hírek Magyar Péter: A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt
  • 1,084
  • 53
Szerinte a TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért.

A TISZA Párt politikusa folytatta az országjárását: szombaton többek között Szentendrén járt, ahol bejelentette, hogy nemsokára egy fajsúlyos poszttal jelentkezik majd a Facebook-oldalán.

Ez meg is történt, szombat este egy olyan bejegyzést tett közzé, amiben bejelentette, hogy feljelenti Orbán Viktort.

"A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért"

- kezdte sorait Magyar Péter, majd leírta, hogy a miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik.

"Elég volt! A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók...
Hírek Amerikai lap: Ha Orbán terve bejön, óriási bajba kerül Európa
  • 1,326
  • 82

A jobboldali populisták várható térnyerése sebezhetővé teheti Európát a támadásokkal szemben – írja a CNN.


A jobboldali pártok történetük eddigi legjobb eredményére számítanak a jövő hónapban tartandó európai parlamenti választásokon – véli az amerikai hírportál, amely szerint az új összetételű parlament miatt a 27 országot tömörítő blokk sebezhetőbbé válhat az uniónak ártani akaró ellenséges államokkal szemben.
Mint ismert, Orbán Viktor is kifejezte március 15-ei beszédében, győzelemre számít, „el kell foglalnunk Brüsszelt” – mondta a miniszterenök.
A közvélemény-kutatási adatok arra utalnak, hogy az Európai Parlament radikális jobboldali képviselői elegendő mandátummal rendelkezhetnek ahhoz, hogy együttesen megakadályozzák az európai uniós jogszabályok elfogadását.

"A...
Hírek Robert Fico elleni merénylet pillanatairól
  • 1,503
  • 48

Fico elleni merényletről: Öt lövést adott le az elkövető​

Drámai pillanatok.

A TA3 szlovákiai hírtelevízió közzétett egy felvételt a Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen elkövetett merényletről. A felvételen öt lövés hangját lehet hallani.

A hivatalos közlések szerint a szlovák kormányfő életveszélyes állapotban került kórházba a merényletet követően.

Mint megírtuk, a szlovák ellenzék lemondta a szerdai tüntetést a Robert Fico elleni merénylet miatt. A történtek után határozatlan ideig felfüggesztették a szlovák parlament...
Hírek Döbbenetes, ami történik! Mégsem Vilmos a trónörökös? Károly és Kamilla eltitkolt fia Vilmos idősebb kiadása
  • 565
  • 7

A nagymama árulta el a születése titkát, és vér szerinti szülei kilétét.


Egy ausztrál férfi állítja, ő Károly és Kamilla szerelemgyereke. És ha ez igaz, az bizony komoly gond lenne a királyi család számára.

Bár III. Károly állapota a hivatalos udvari jelentések szerint rohamosan javul, azért valószínűleg nem tett jót a nagybeteg királynak, hogy „elsőszülött fia” felajánlotta: ha egészségi gondjai súlyosbodnak, ő kész átvennei az uralmat. Persze nem Vilmosról van szó, hanem egy bizonyos Simon Charles Dorante-Dayről, aki 1966-ban Angliában született, de jelenleg Ausztráliában él.

Fotókkal bizonyítja az igazát​


Dorante-Day már jó ideje állítja: ő bizony nem más, minth Károly és Kamilla törvénytelen fia, és ezzel a király elsőszülöttje...

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,171
Üzenet
4,812,406
Tagok
616,347
Legújabb tagunk
Jeffreychuri
Oldal tetejére