Rendeld meg az Univerzumtól!

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Naaa... mi csak jelentéktelen kis emberek vagyunk, nincs jogunk a nagyoktól követelőzni

Én nem tartom magam annak, mint kiderült mások sem, és hál' Istennek nem kell követelőzni sem, mert birtokomban van a kérés képessége, és adok is nem csak kapok ...

Ha te vissza akarod fogni magad, tedd, de fogadd el hogy mások nem te-ként gondolkodnak és cselekednek.
 

domokosgy

Állandó Tag
Állandó Tag
fenyvesipetra;2374989 ez az alapkönyv számomra :)[/quote írta:
Szia! Nekem is nagyon tetszett a könyv. El lehet olvasni 2-3 óra alatt, de a legjobb, ha minden kis fejezet után megemésztjük a mondanivalóját. Jó az általad belinkelt oldal is, a könyvhöz jó kis kiegészítőket tartalmaz. Letöltöttem és alkalmazom is azokat.
 

tunderlako

Kitiltott (BANned)
Kedves Mindenki, most írok be először, mostanság "ízlelem" a pozitív gondolkodást, a vonzás törvényét, az agykontrollt, és bízom ezek gyakorlásának legpozitívabb kimenetelében:). Voltak nálam is egészen görcsös pillanatok, de mostanában érdekes módon az a jó értelemben vett feladás észlelhető bennem. Ez nem azt jelenti, hogy kész, vége, ennyi volt, feladom, hiszen a hit, a vágy megvan bennem, és természetesen az elvárások is kellenek, ha elképzelem a dolgokat, belekönnyezek, annyira szépek:). Mindezt azért írom le, hogy erősítsek mindenkit, aki elbizonytalanodik. Persze ez nálam is előfordul/t, de érdekes az egészben az, hogy magától átfordult minden. Nyugodt várakozás van bennem, alig várom az estéket, amikor ezekkel a dolgokkal foglalkozhatok, teremthetek, és mélyen hiszem, hogy ezek megvalósulnak. Sok sikert mindannyiótoknak, szeretnék még sok pozitív történést hallani:). Szép napot Mindenkinek!
 

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
én is gyakran rendelek az univerzumtól de nem mindig teljesül amit szeretnék:(

Hali!

Nagyon sokáig én is ugyanígy voltam. Ráadásul hiába mondogattam a pozitív megerősítéseket, iszonyúan sokáig tartott, amíg valami változás bekövetkezett. Nekem úgy jöttek-jövögettek a sikerek, és nagyon is örültem nekik, de néha tökre letörtem, hogy miért ilyen lassan, ill. időnként "becsapott a ménkű", ami persze nagyon rosszul érintett.

Most viszont azt érzem, hogy valami végre igazán elindult az életemben, mégpedig nagyon jó irányban. Az első jelek már meg is érkeztek: még csak rövid ideje, de dolgozom valakinek, aki eddig nagyon meg van elégedve velem, és több mondatából kiderült, hogy hosszú távon számol velem. És az se mindegy, hogy én is szeretem ezt a munkát. Éppen ma találkoztam megint olyan magyarokkal (Németországban), akiket eddig nem ismertem, és nagyon szimpinek tűntek. Meg az utóbbi 1-2 hónapban annyit beszéltem magyarul, mint eddig egy év alatt se biztos. És ez nagyon-nagyon jól esik; a honvágyam is tök elviselhető szintre csökkent. :)

Én úgy érzem, nemrég valósággal megvilágosodtam, és azóta egyre többször érzem jól magam a bőrömben. Ha egyetlen szó sem lenne igaz a Vonzás törvényéből (amit nem hiszek), akkor is, már az is nagyon tetszik, hogy egyre gyakrabban, valójában minden nap, legalább az idő felében-kétharmadában nagyon jókedvű, földobott vagyok. :)

Az egész úgy kezdődött, hogy (kb. 3. alkalommal) megint elkezdtem olvasni a "Kérd és megadatik" könyveket. Aztán egyszer csak megértettem, hogy miért olyan fontos, és miért írja az összes tanító (könyv), hogy akármit is akarsz, az máris a tiéd. Olyan érthetőnek tűnik a mondat, még akkor is, ha az eddigi tapasztalataink nem támasztják alá - és pont emiatt nem is értettem igazán.
Aztán egyszer csak rájöttem: korábban én valahogy úgy képzelem el, hogy van egy "várószoba", ahol a megrendelt dolgok várakoznak, hogy az életünk részévé tegyük őket, csak nem látjuk, nem érjük el őket. Eddig azt hittem, hogy valami fátyol, vagy akármi, akár fal is az, ami elválasztja őket tőlünk, és nem látunk át a fátylon/falon. Aztán most megértettem: nem erről van szó. Elvileg ott vannak az orrunk előtt, lehetőségek, "csírák" formájában, csak a szó legszorosabb értelmében nem látjuk meg őket.

Én az energiát (pl. a gyógyító energiát is, amivel dolgozni szoktam) amúgy is szeretem a napfényhez hasonlítani, ezért most is így teszek. Szóval, legyen bármilyen egészséges is valakinek a szeme, de eleddig egy sötét szobában volt, "sötét gondolatokkal", és most hirtelen kimegy a "vakító" napfényre, a világon semmit sem fog látni, sőt, kis ideig még akár kellemetlenül is érezheti magát, amíg hozzá nem szokik a szeme a fényhez. (Velem már fizikailag is történt ilyen: sötét pincehelyiségben voltam, aztán mikor kimentem a hétágra sütő napfényre, 2-3 másodpercig azt se tudtam, hová legyek a nagy világosságtól. Utána persze hamar tök jó lett.) Aztán mindig egy kicsit többet lát, míg végül már élvezni tudja a Napsugarkat. (Egy energiakezelés után is az esetek legalább felében először fájdalom és/vagy fáradtság jelzi, hogy megmozdult valami. Aztán persze elég gyorsan sokkal-sokkal jobb lesz.)
A különbség csak annyi, hogy az Univerzum ajándékaira egy picit többet kell várni, mint 1-2 percet, azaz a példában: tovább tart, amíg a szemünk hozzászokik a magasabb rezgésállapothoz, amit be akarunk hívni az életünkbe, legyen az bőség, szerelem, egészség, bármi. És mivel nem látjuk a kérésünk megvalósulását "elég gyorsan", elfordulunk, és föladjuk, vagy máshol kezdjük el megint keresni, de ugyanazokkal a sötét gondolatokkal a fejünkben, ami a rezgésszintünket alacsonyan tartja.
Viszont, mivel a "szemünk" a sötéthez szokott, hiába kérünk hétágra sütő Napot, hiába kapjuk meg, nem tudunk vele mit kezdeni. Tehát hozzá kell szoktatnunk magunkat az egyre nagyobb és nagyobb világossághoz (a félhomálytól elkezdve, a lámpafényen keresztül egészen a napsütésig), hogy végül be tudjuk fogadni az áldott napfényt.
Tehát a legfontosabb, hogy törekedjek arra, hogy a gondolataim, és általuk a rezgéseim mindig egyre tudatosabbak, "világosabbak", pozitívabbak legyenek; mindig csak egy kicsit - akkor egyre többet és többet fogok látni, egyre világosabb lesz minden körülöttem. És akkor hamarosan meglátom az első "foltot" a napfényben fürdő virágoskertből, aztán némi kontúrt is, majd mindig egy picit többet, míg végül az egyes virágszirmok is észrevehetőekké válnak.
Viszont pontosan ezért nem szoktak működni az olyan pozitív megerősítések, mint amikor pl. egy nagy beteg azt mondogatja, hogy ő egészséges, hiszen látja, érzi, hogy beteg, itt fáj, meg ott fáj. Ugyanígy nem hiszi el a koldus sem a milliókat. Az ő rezgésük a nehéz betegség ill. a nyomor: a sötét szoba. Ha elképzelik a napfényt, azonnal emlékeznek arra, hogy az nem igaz. És az Univerzum nem olyan csacska, hogy azonnal "elvakítsa" őket, először ad nekik egy pici fényt: egy napot fájdalom nélkül, egy nagyobbacska alamizsnát, stb. Ha "meglovagolják ezt a hullámot", és sikerül minél tovább magasabban tartani a rezgésszintjüket, akkor a betegség, meg a nyomor is viszonylag hamar "elmúlik". Ami ezt akadályozza, hogy ritkán figyelünk a megjelenő világos foltra, csak a "szobánk" legsötétebb sarkát bámuljuk - kesergünk a betegségünk, szegénységünk, az elviselhetetlen emberek, stb. miatt. Így aztán a "szemünk" sem tud a "világossághoz" hozzászokni.
Erre javasolják az "okosok", hogy olyan mondatokat mondogassunk, mint pl.: Szeretem azt a gondolatot, hogy a testem erős és egészséges. Hát nem lenne nagyszerű, ha havonta x.ezer forintot/eurót/dollárt keresnék? Ideális szerelmi helyzetemben a párom kedves, előzékeny, és vállalja a felelősséget önmagáért.
Az a szuper ezekben a mondatokban, hogy igazak. Lehetek bármilyen beteg, az egészség gondolatát bizonyára szeretem. És tényleg nagyszerű lenne havonta egy szép kis summát keresni, na meg egy ideális helyzetben a párom is ideális (lenne) stb. Ezekkel a mondatokkal szépen hozzászoktathatjuk magunkat a "fényhez", a magasabb rezgésekhez. Olyanok, mint a hidak: pontosan annyira magas rezgést engednek be az életünkbe, amennyit csak képesek vagyunk az adott pillanatban beengedni - mindenféle kellemetlen "mellékhatások" nélkül. Tehát mindig egy picit magasabb lesz a rezgésünk, mindig egy picit jobb gondolatok járkálnak (önmaguktól is) a fejünkben.
Ezek persze az én meglátásaim, de nekem nagyon sokat segítettek eddig is, és most szorgalmasan gyakorlom ezt az új megfogalmazási módot. :)

Én így tettem, és mondhatom, nagyon "bejött". Azt is tanítják ezek a könyvek (is), hogy minden teremtésünk, "rendelésünk" 99,9 %-ban már befejeződik, amikor végre megjelenik a fizikai valóságunkban. A vonzás törvénye először "csak" hasonló pozitív gondolatokat és rezgéseket ad a frissek mellé, hogy egyre erősödjenek, "sokasodjanak". És ahogy változik egy-egy témával kapcsolatban a rezgésem is egyre jobbá, örömtelibbé, annál jobb dolgokat vonzok be az életembe is.

És még valamit megfigyeltem: ha egy-egy területen az uralkodó gondolataimat megjobbítom, az valamelyest segít az életem más területein is pozitívabban gondolkozni. Végülis minden mindennel összefügg... :)
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
az előfordulhat, hogy amit reggel rendeltem a jövő hétre, az már valami folyamán már este teljesült?

Nekem a leírásodból az derül ki, hogy este teljesült :D
Ha visszapörgeted a rendelés folyamatát, abból megtudod, hogy mikor adtál a gondolatnak nagyobb érzelmi töltetet ... ha közben eszedbe jutott az este, és azt jobban szeretted volna mint a jövő hetet, akkor igen.
Nekem volt 10 perces teljesülés is, sokat tanultam belőle.
 

asztati

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Néhány éve olvastam Bryan Tracy Maximális teljesítmény című könyvét. Az egyik fejezetben arra biztatja az olvasót, hogy kívánjon valamit, majd írja le. Ezt akkor meg is tettem, majd elfelejtkeztem róla. A nyáron kezembe akadt a könyv, benne a listával. A kívánságok nagy része teljesült, az egyik pontban olyasmit kívántam, hogy boldogan élni a feleségemmel és a kisfiammal. Ekkor már közel 3 éve próbálkoztunk egy második gyermek összehozásán. A listához hozzáírtam, hogy + egy gyermekkel. Nem sokkal később kiderült, hogy a feleségem terhes, a vizsgálatok szerint egészséges kisfiunk fog születni januárban.
Ebből is látszik, milyen fontos a kívánság pontos megfogalmazása.

nmarie, nagyon jó könyvek vannak a könyvtáradban, köszönöm, hogy megosztottad velünk.

Legyen szép napotok!
 

NordicMan

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm

hálás köszönet ezért a hasznos írásért.
Üdv.
Hali!

Nagyon sokáig én is ugyanígy voltam. Ráadásul hiába mondogattam a pozitív megerősítéseket, iszonyúan sokáig tartott, amíg valami változás bekövetkezett. Nekem úgy jöttek-jövögettek a sikerek, és nagyon is örültem nekik, de néha tökre letörtem, hogy miért ilyen lassan, ill. időnként "becsapott a ménkű", ami persze nagyon rosszul érintett.

Most viszont azt érzem, hogy valami végre igazán elindult az életemben, mégpedig nagyon jó irányban. Az első jelek már meg is érkeztek: még csak rövid ideje, de dolgozom valakinek, aki eddig nagyon meg van elégedve velem, és több mondatából kiderült, hogy hosszú távon számol velem. És az se mindegy, hogy én is szeretem ezt a munkát. Éppen ma találkoztam megint olyan magyarokkal (Németországban), akiket eddig nem ismertem, és nagyon szimpinek tűntek. Meg az utóbbi 1-2 hónapban annyit beszéltem magyarul, mint eddig egy év alatt se biztos. És ez nagyon-nagyon jól esik; a honvágyam is tök elviselhető szintre csökkent. :)

Én úgy érzem, nemrég valósággal megvilágosodtam, és azóta egyre többször érzem jól magam a bőrömben. Ha egyetlen szó sem lenne igaz a Vonzás törvényéből (amit nem hiszek), akkor is, már az is nagyon tetszik, hogy egyre gyakrabban, valójában minden nap, legalább az idő felében-kétharmadában nagyon jókedvű, földobott vagyok. :)

Az egész úgy kezdődött, hogy (kb. 3. alkalommal) megint elkezdtem olvasni a "Kérd és megadatik" könyveket. Aztán egyszer csak megértettem, hogy miért olyan fontos, és miért írja az összes tanító (könyv), hogy akármit is akarsz, az máris a tiéd. Olyan érthetőnek tűnik a mondat, még akkor is, ha az eddigi tapasztalataink nem támasztják alá - és pont emiatt nem is értettem igazán.
Aztán egyszer csak rájöttem: korábban én valahogy úgy képzelem el, hogy van egy "várószoba", ahol a megrendelt dolgok várakoznak, hogy az életünk részévé tegyük őket, csak nem látjuk, nem érjük el őket. Eddig azt hittem, hogy valami fátyol, vagy akármi, akár fal is az, ami elválasztja őket tőlünk, és nem látunk át a fátylon/falon. Aztán most megértettem: nem erről van szó. Elvileg ott vannak az orrunk előtt, lehetőségek, "csírák" formájában, csak a szó legszorosabb értelmében nem látjuk meg őket.

Én az energiát (pl. a gyógyító energiát is, amivel dolgozni szoktam) amúgy is szeretem a napfényhez hasonlítani, ezért most is így teszek. Szóval, legyen bármilyen egészséges is valakinek a szeme, de eleddig egy sötét szobában volt, "sötét gondolatokkal", és most hirtelen kimegy a "vakító" napfényre, a világon semmit sem fog látni, sőt, kis ideig még akár kellemetlenül is érezheti magát, amíg hozzá nem szokik a szeme a fényhez. (Velem már fizikailag is történt ilyen: sötét pincehelyiségben voltam, aztán mikor kimentem a hétágra sütő napfényre, 2-3 másodpercig azt se tudtam, hová legyek a nagy világosságtól. Utána persze hamar tök jó lett.) Aztán mindig egy kicsit többet lát, míg végül már élvezni tudja a Napsugarkat. (Egy energiakezelés után is az esetek legalább felében először fájdalom és/vagy fáradtság jelzi, hogy megmozdult valami. Aztán persze elég gyorsan sokkal-sokkal jobb lesz.)
A különbség csak annyi, hogy az Univerzum ajándékaira egy picit többet kell várni, mint 1-2 percet, azaz a példában: tovább tart, amíg a szemünk hozzászokik a magasabb rezgésállapothoz, amit be akarunk hívni az életünkbe, legyen az bőség, szerelem, egészség, bármi. És mivel nem látjuk a kérésünk megvalósulását "elég gyorsan", elfordulunk, és föladjuk, vagy máshol kezdjük el megint keresni, de ugyanazokkal a sötét gondolatokkal a fejünkben, ami a rezgésszintünket alacsonyan tartja.
Viszont, mivel a "szemünk" a sötéthez szokott, hiába kérünk hétágra sütő Napot, hiába kapjuk meg, nem tudunk vele mit kezdeni. Tehát hozzá kell szoktatnunk magunkat az egyre nagyobb és nagyobb világossághoz (a félhomálytól elkezdve, a lámpafényen keresztül egészen a napsütésig), hogy végül be tudjuk fogadni az áldott napfényt.
Tehát a legfontosabb, hogy törekedjek arra, hogy a gondolataim, és általuk a rezgéseim mindig egyre tudatosabbak, "világosabbak", pozitívabbak legyenek; mindig csak egy kicsit - akkor egyre többet és többet fogok látni, egyre világosabb lesz minden körülöttem. És akkor hamarosan meglátom az első "foltot" a napfényben fürdő virágoskertből, aztán némi kontúrt is, majd mindig egy picit többet, míg végül az egyes virágszirmok is észrevehetőekké válnak.
Viszont pontosan ezért nem szoktak működni az olyan pozitív megerősítések, mint amikor pl. egy nagy beteg azt mondogatja, hogy ő egészséges, hiszen látja, érzi, hogy beteg, itt fáj, meg ott fáj. Ugyanígy nem hiszi el a koldus sem a milliókat. Az ő rezgésük a nehéz betegség ill. a nyomor: a sötét szoba. Ha elképzelik a napfényt, azonnal emlékeznek arra, hogy az nem igaz. És az Univerzum nem olyan csacska, hogy azonnal "elvakítsa" őket, először ad nekik egy pici fényt: egy napot fájdalom nélkül, egy nagyobbacska alamizsnát, stb. Ha "meglovagolják ezt a hullámot", és sikerül minél tovább magasabban tartani a rezgésszintjüket, akkor a betegség, meg a nyomor is viszonylag hamar "elmúlik". Ami ezt akadályozza, hogy ritkán figyelünk a megjelenő világos foltra, csak a "szobánk" legsötétebb sarkát bámuljuk - kesergünk a betegségünk, szegénységünk, az elviselhetetlen emberek, stb. miatt. Így aztán a "szemünk" sem tud a "világossághoz" hozzászokni.
Erre javasolják az "okosok", hogy olyan mondatokat mondogassunk, mint pl.: Szeretem azt a gondolatot, hogy a testem erős és egészséges. Hát nem lenne nagyszerű, ha havonta x.ezer forintot/eurót/dollárt keresnék? Ideális szerelmi helyzetemben a párom kedves, előzékeny, és vállalja a felelősséget önmagáért.
Az a szuper ezekben a mondatokban, hogy igazak. Lehetek bármilyen beteg, az egészség gondolatát bizonyára szeretem. És tényleg nagyszerű lenne havonta egy szép kis summát keresni, na meg egy ideális helyzetben a párom is ideális (lenne) stb. Ezekkel a mondatokkal szépen hozzászoktathatjuk magunkat a "fényhez", a magasabb rezgésekhez. Olyanok, mint a hidak: pontosan annyira magas rezgést engednek be az életünkbe, amennyit csak képesek vagyunk az adott pillanatban beengedni - mindenféle kellemetlen "mellékhatások" nélkül. Tehát mindig egy picit magasabb lesz a rezgésünk, mindig egy picit jobb gondolatok járkálnak (önmaguktól is) a fejünkben.
Ezek persze az én meglátásaim, de nekem nagyon sokat segítettek eddig is, és most szorgalmasan gyakorlom ezt az új megfogalmazási módot. :)

Én így tettem, és mondhatom, nagyon "bejött". Azt is tanítják ezek a könyvek (is), hogy minden teremtésünk, "rendelésünk" 99,9 %-ban már befejeződik, amikor végre megjelenik a fizikai valóságunkban. A vonzás törvénye először "csak" hasonló pozitív gondolatokat és rezgéseket ad a frissek mellé, hogy egyre erősödjenek, "sokasodjanak". És ahogy változik egy-egy témával kapcsolatban a rezgésem is egyre jobbá, örömtelibbé, annál jobb dolgokat vonzok be az életembe is.

És még valamit megfigyeltem: ha egy-egy területen az uralkodó gondolataimat megjobbítom, az valamelyest segít az életem más területein is pozitívabban gondolkozni. Végülis minden mindennel összefügg... :)
 

Jankica88

Állandó Tag
Állandó Tag
-

Nálam kezd működni, mióta formálom át a tudatalattim működését. Ugyanis az intéz mindent és a tudatunknak nagyon kevés beleszólása van az életünkbe.
 

seafish

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem tulajdonkèppen 2 kèrdèsem lenne hozzàtok, ugyanis ezekben valahogy bizonytalan vagyok. Az elsô: valòban lehetsèges bàrmit elèrni, bàrmit megkapni az èlettôl, puszràn azàltal, hogy nagyon erôs vàgyat tàplàlok valami irànt, ès ùgy teszek, mintha ezzel màr rendelkeznèk? Nem önbecsapàs ez egy picit?
A màsodik kèrdèsem a szabad akaratròl szòl, azaz: mekkora beleszòlàsunk van sorsunk alakulàsàba? Isten jàtèkbàbùi vagyunk csupàn az èlet nagy szìnpadàn, vagy igenis van beleszòlàsunk abba, hogy èletünk soràn kikkel kerüljünk kapcsolatba, milyen területen dolgozzunk, ès hogy èletünk milyen mederbe torkollik majd a kèsôbbiek soràn? Köszönöm, hogy elolvastàtok a kèrdèsem : )
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem tulajdonkèppen 2 kèrdèsem lenne hozzàtok, ugyanis ezekben valahogy bizonytalan vagyok. Az elsô: valòban lehetsèges bàrmit elèrni, bàrmit megkapni az èlettôl, puszràn azàltal, hogy nagyon erôs vàgyat tàplàlok valami irànt, ès ùgy teszek, mintha ezzel màr rendelkeznèk? Nem önbecsapàs ez egy picit?
A màsodik kèrdèsem a szabad akaratròl szòl, azaz: mekkora beleszòlàsunk van sorsunk alakulàsàba? Isten jàtèkbàbùi vagyunk csupàn az èlet nagy szìnpadàn, vagy igenis van beleszòlàsunk abba, hogy èletünk soràn kikkel kerüljünk kapcsolatba, milyen területen dolgozzunk, ès hogy èletünk milyen mederbe torkollik majd a kèsôbbiek soràn? Köszönöm, hogy elolvastàtok a kèrdèsem : )

Szia!
Az első kérdésedre válaszolnék, igen, pontosan ez a lényege, az erős vágy és a vizualizáció.
Az önbecsapás alatt azt érzékelem, hogy a fizikai munkára gondolsz ez alatt, és hogy nem lehet a tiéd az amiért nem dolgozol meg.
Na de mi van azokkal, akik a mentális erejükkel dolgoznak? Az is munka, nem is kicsi ;)
Javaslom, tégy egy próbát! Általában örülni szoktak annak, ha megkapják a vágyott dolgot, ne korlátozd a lehetőséget azzal, hogy nem tudod elfogadni, mert ezzel a bekövetkeztét is korlátozod.

A második kérdésedre azért nem válaszolnék, mert nem úgy gondolom ahogy a nagytöbbség, és van egy rész, ami egyelőre még nem állt össze.
 

seafish

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, és köszönöm a gyors választ! :) Meg fogom próbálni félretenni a kételyeimet, és így "vizualizálni", bár ez nem könnyű. De meg fogom próbálni ígérem! Ha lesz pozitív élményem, ígérem én is írni fogok róla a fórumban!
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Szia, és köszönöm a gyors választ! :) Meg fogom próbálni félretenni a kételyeimet, és így "vizualizálni", bár ez nem könnyű. De meg fogom próbálni ígérem! Ha lesz pozitív élményem, ígérem én is írni fogok róla a fórumban!

Így legyen!

Senki nem mondta, hogy könnyű lesz :)
 

formica

Kitiltott (BANned)
Zavar egy dolog és nem tudom hogy legyen.
A könyv azt írja, hogy csak egyszer rendeljük meg az univerzumtól, mert többszöri rendelés nem jó.
Viszont agykontrollban azt tanultuk, hogy programozzuk, programozzuk. Lehet akár, hogy több mint százszor kell programozni, hogy megtörténjen.
Most akkor csak egyszer vagy sokszor?
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Zavar egy dolog és nem tudom hogy legyen.
A könyv azt írja, hogy csak egyszer rendeljük meg az univerzumtól, mert többszöri rendelés nem jó.
Viszont agykontrollban azt tanultuk, hogy programozzuk, programozzuk. Lehet akár, hogy több mint százszor kell programozni, hogy megtörténjen.
Most akkor csak egyszer vagy sokszor?

Az előző szép hosszú válaszom hess, elszállt.

Sok rendelési technika létezik, sok jó "tankönyvvel". Válaszd azt, amelyik szimpatikus, amelyiket közelebb érzed magadhoz.
Esetleg többféle technikát is alkalmazhatsz, de ne ugyanahhoz a kívánsághoz. Így követni tudod, hogy melyik a testhezálló, vagy kívánságtípusonként melyik a hatásosabb.
Én egy időben jegyzeteltem, de mindig csak utólag, hogy milyen kívánság milyen technikával teljesült és mennyi idő alatt.
Ez nem rossz módszer, hogy megfigyelhesd és tanulj belőle.
Egyszerűbb kívánságok teljesülhetnek elég gyorsan, de van amelyikre többet kell gyúrni :)
 

bali jani

Állandó Tag
Állandó Tag
Zavar egy dolog és nem tudom hogy legyen.
A könyv azt írja, hogy csak egyszer rendeljük meg az univerzumtól, mert többszöri rendelés nem jó.
Viszont agykontrollban azt tanultuk, hogy programozzuk, programozzuk. Lehet akár, hogy több mint százszor kell programozni, hogy megtörténjen.
Most akkor csak egyszer vagy sokszor?
Szia,

Szerintem, hangsúlyozom "szerintem" úgy képzeld el ezt az egészet, mint egy valós megrendelést, tehát ha például szükséged van egy komódra, akkor mondjuk böngészel a neten, kiválasztod melyiket akarod, majd mondjuk a neten keresztül megrendeled. Várod, hogy megérkezzen, majd miután megérkezett beállítod oda, ahova eltervezted és onnantól kezdve a mindennapjaid részévé válik, beleteszed amit bele szeretnél rakni, megváltozik általa a helyiség képe, teljesen megszokod, hogy ott van, például ha sötét van ,akkor is kikerülöd, mert már teljesen megszoktad a helyét stb...
Ha ezt a kérdésedre mint válasz értelmezzük, akkor a rendelési technikákkal foglalkozva egyszer kell megrendelned, mert valójában is egyszer tennéd meg miután eldöntötted mit akarsz.
Az agykontrolos technika pedig inkább abban segít, mintha már a való életben mindennap látnád, használnád, megszoknád hogy ott van, teljesen természetessé vált, hogy azon a helyen áll, ahol tervezted.
 

alan8703

Állandó Tag
Állandó Tag
Életem egyik legjobb könyve volt amit olvastam.Amikor kimondok egy rendelést....az megvalósul....higyjetek benne ti is.
 
Oldal tetejére