(minden ami) Érintőképernyős telefon

Barbara96

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok! Nekem van egy LG Kp500-as telefonom. Használtan vettük egy tapló embertől, mert sajnos a szüleimnek csak arra volt pénze. Nem is ez a lényeg hanem az, hogy 3 hét után a telefon megadta magát. Elvitte megcsinálni és jó volt 2 és fél napig majd újra elromlott. Most azt állítja, hogy az egész érintő részét kicserélte. Jó is volt 1 hétig és ma már nem tudok rajta normálisan nyomkodni. Olyan, mintha ellennének csúszva a számok. Ha például a pin kódnál egy 1-est szeretnék benyomni, akkor a telefon kijelzőjének a legfelső szélét kell megnyomnom, amíg a szám a közepén van. Nem is merem elmondani anyáéknak. Nem tudjátok, hogy mit tudnék itthon csinálni vele? Vagy már menthetetlen?
 

aranymedve

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudja valaki, hogy az LG Optimus One-nak van-e vakuja (illetve LED, de tudjátok, mire gondolok, na) :) Köszi előre is!
 

Gaben007

Új tag
Sziasztok
Valaki aki kanadában él, nem tudja megmondani nekem, hogy a rogers szolgáltatónál az 50$ os csomagban a 200 percet amit ad, hogy kell érteni?
Bejövő hívásokat is számol vagy pedig csak az én kimenő hívásaimat számolja bele ebbe a 200 percbe? De ha valaki esetleg szánna rám egy kicsit több időt és leírná ennek a tarifacsomagnak a részletes infoit nagyon hálás lennék köszönöm előre is! :)
 

atbalogh79

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár az androidos érintős telefonok is nagyon jók, de az iphone az iphone. Talán még a HTC telefonok is jók, de én már iphone rajongó maradok.
 

Buhalla

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Omnia 2 -m van. 3 kérdésben kérném a segítségeteket:
1. nem sikerül feltennem az iGo8 -at. A sw felmegy, de nem találja a műholdat. Van valakinek ebben tapasztalata? Mi lehet a gond?
2. létezik olyan játék, amit 2 windowos telóval lehet játszani? Pl. bluetooth -on keresztül.
3. van valakinek backgammon -ja Omnia 2-re?

Köszi, Buhi
 

tothszeli

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem Samsung monte telcsim van,elég nehezen találok rá,érintős ügyességi játékot.
Köszi,Szilvi
 
Oldal tetejére