Új vagyok, bemutatkozom.

C

csocsike

Vendég
Koszi, nem irigyellek a kinaiert. Borzaszto. gyakran van a kezembe kinai ujsag, de meg a kepektol is elmegy a kedvem:D
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Épp alváshoz készülök, de amúgy? Angol tudásom szeretném elmélyíteni, amúgy japánul tanulok (ugyan néha az írásjegyek útveszőjében elveszem). Másrészről a munkámból adódóan állandóan beszélgetek, sok embert ismerek, sok kedves ismerősöm már most is külföldön él. Ez jó is és rossz is. Jó mert így bármerre mennék mindenhol kicsit otthon is lennék.:) Így röviden.

Hát, minden elismerésem a Tied! Én is próbáltam Japánul tanulni, de, mit mondjak, nem ragadt rám. Kegyetlenül nehéz egy nyelv...:)
 

cszsm

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt most nem annyira értem. Két ilyen fórum van? Mert én ma már egyszer bemutatkoztam, és most mégsem látom itt. Megyek keresgélni... :)
 

toscan

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt most nem annyira értem. Két ilyen fórum van? Mert én ma már egyszer bemutatkoztam, és most mégsem látom itt. Megyek keresgélni... :)

ezzel én is így voltam, de aztán valaki rámszólt, hogy nem itt szólaltam meg először, hanem máshol, ahol nem kellett volna.
No erre el is hallgattam izibe' :o))
 
C

csocsike

Vendég
<TABLE class=tborder id=post359951 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=thead id=currentPost> 2006-10-08, 10:08 AM <!-- / status icon and date -->
</TD></TR><TR><TD class=alt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px"><!-- user info --><TABLE cellSpacing=6 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>cszsm
user_online.gif
<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_359951", true); </SCRIPT>
Állandó Tag
</TD><TD width="100%"> </TD><TD vAlign=top noWrap>Belépés dátuma: Oct 2006
Hol: Pomáz
Üzenet: 47


</TD></TR></TBODY></TABLE><!-- / user info --></TD></TR><TR><TD class=alt1 id=td_post_359951><!-- message, attachments, sig --><!-- message -->Sziasztok, cszsm vagyok, jelenleg Pomázon élek a férjemmel.
Nyomdaiparban dolgozunk mindketten. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
</TD></TR></TBODY></TABLE>


A beszelgeto topicban volt:rolleyes:
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszi Gigi, nagyon kalssz a terkep .
Meglattam a Rozsadombot, ahol laktunk kikoltozesunk elott .
Es Solymar ahova gyerek korom ota jartam a hetvegeken . szuleim telke van ott .
Koszi !
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Semmit nem ér. Szombathelyen rákerestem a Bejczi utcára, nem volt találat. Rákerestem a Thökölyre, volt találat és lehetett látni a Bejczi utcát :lol: Bepüföltem a keresőbe, hogy Ómassa. Nem volt találat :shock: Beütöttem, hogy Újmassa, úgy sem volt. Beütöttem, hogy Hámor. Az sem létezik. Bepüföltem Lillafüredet, erre felajánlotta Miskolc-Lillafüredet. Jóváhagytam. És íme a térképrészleten ott volt Hámor is és Ómassa is. :lol:
 
Oldal tetejére