Új vagyok, bemutatkozom.

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Andi vagyok Budapestről. 32 éves boldog édesanya (12éves, és 6 hómapos lányom van.)
Nagyon szeretem Torontót, már kétszer voltam, mivel az édesapám és a mamám ott élt. sajnos édesapám már elment.
Minden ami összefügg Torontóval és Kanadával mindig érdekel, én nagyon szerettem ott lenni, rengeteg barátom volt kint, némelyikkel sajnos elvesztettem a kapcsolatot. Lehet, hogy most újakat találok.
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon örülök, hogy válaszoltatok, az az igazság féltem egy picit kiváncsi-e rám egyáltalán valaki. A nevemben a Halasit azért irtam mert amikor Torontóban voltam így hívtak, és hátha valaki olvas titeket. Mielött írtam végig olvastam pár oldalt, hát marha jól csináljátok. Tök jó, hogy lennyire haveri alapon megy a dumálás, bár sejtem ti már egy ideje csináljátok. Szóval:a tv-ben rengeteg hírt hallok Torontórol ott mindig történik valami, gép lezuhan, az idősek otthonában járvány stb. Itt pesten is zajlik az élet, unatkozni nincs idő. csak kapkodja a fejét az ember. Bármiről szívesen levelezek, írok, mert időm mint a tenger. Gyesen vagyok.Probáltam képet is csatolni, hogy ne legyen személytelen az egész de nem jött össze. 160cm, szőke hajú (nem eszű) 52 kg-os nő vagyok. puszilok mindenkit, jók legyetek. : :
 

Laci

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Andi :D !Örülök,hogy jöttél. Tényleg mindig történik valami :,,...gép lezuhan, az idősek otthonában járvány ...''-------- Csöcsi lopja Efivel a pálinkát és galádul rám és Pittire keni...Pl.
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sört nem lop senki? Azt én is szeretem.Ez a fránya :,,: kép nem sikerül, bárhogy dzsúdozom, ugyhogy kaptok mást. Canadában nem lehet Amstel sört kapni. Itthon háilstennek ....
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ihatnal tobb sort is mert 52 kiloddal egy rendes szel tancra perdul Veled. :lol:
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
barátfalvy-halasi-andrea írta:
Sört nem lop senki? Azt én is szeretem.Ez a fránya :,,: kép nem sikerül, bárhogy dzsúdozom, ugyhogy kaptok mást. Canadában nem lehet Amstel sört kapni. Itthon háilstennek ....
Itt Kaisert se lehet kapni. Harmadik vilag... :shock:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Andrea ne hidd egy szavát se a Laci néven bejelentkező szalántainak, az egy szatír és ne engedd a gyermekednek, hogy a számítógép képernyőjét nézze, mert ha meglátja véletlenül az avatarját, akkor megállhat a fejlődésben. A szalántai egy rém gonosz pasas és másodállásban szatír, aki a pécsi állatkertben a kiskorú hobozlik ketrece előtt nyitogatja a ballonkabátját. Ráadásul a Bényuszevi Párt raktárából minden pálinkát ellopott és azt rendszeresen ránk akarja fogni. :twisted:
 
C

csocsike

Vendég
Raadasul, a parosujju patasok csaladjaba tartozik, nem a mienkbe :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát mostmár legalább tudom ki, kivel van.A nagyobbik lányom már vadul chatel, ugyhogy neki nem mutatom meg milyen édi-bédi srácokkal és csajokkal dumálok. Jelenleg a sörivás kimerül kb. havonta egy pohárban, de voltak szebb idők... Ki nézi a Magyarország- Bulgáriát? Puszi
 
C

csocsike

Vendég
Szija, itt canadaban nem lehet ilyeneket latni. Meg a vegeredmenyert is kuzdeni kell A Pitti es a Laci, masneven a szalantai rem, meggatolja az informaciok szabad aramlasat. Azzal az egy pohar sorrel kerlek ne viccelj. Itten idult akoholistak vannak, akik arcvizkent hasznaljak ,borotvalkozas helyett. Palinka, na az mar valami. Ha meselsz rolla, hidd el rengeteg csillogo szemmel talakozol majd :shock: Tudod ez olyan virtualis alkoholizmus, aztan majd jon a Lavoros / kedves nover/ a csepet sem virtualis husdaralojaval aztan mindenki kocog egy kicsit menekules cimszoval :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Pálinka...pálinka....Valamikor a multban. Ja tényleg meg beherovka, absolut vodka. Volt olyan is, de a picimnek az anyatejbe nem volt jó kisérőnek.
Persze ha házibuli, vagy kocsmázás van haverokkal az más. A mecseredményeket CSAK NEKED (!?) mindig megírom, nehogy hiányérzeted legyen. Merre laktok Torontóban? :wink:
 
C

csocsike

Vendég
Niagara Fallson lakom, egy eve jottem el torontobol. Ott az Eglington es Dufferin kornyeken laktam. Koszi az eredmenyeket :wink:
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt se ne hidd el mer a Csocsi az nem lakik Niagarafallsba hanem bujkal. A sort pedig nem arcviznek hasznajja hanem arcvizet iszik sor hejett. :idea:
 
C

csocsike

Vendég
Latod milyen rosszindulatu pasikkal vagyok korbeveve? Es ez ellen meg a beontes sem segit :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Az eredmény Magyarország-Bulgária 0-2. Hát jól kikaptunk. az igaz, hogy a bíró teljesen ellenünk volt. amecs végén a Matheus veszekedett is vele. az meg csak nézett. Niagara Fallson többször is voltam, söt egy karácsonyt ott tötöttünk egy klassz hotelben. Isteni ott a kaszinó meg minden. Hát ott nem lehet unatkozni. Ja meg átmentünk azUSA-ba, de az marha uncsi volt, viszont láttam végre itthoni cigi márkákat. Ha bujkálnom kéne én is oda mennék, bár a tél jóval keményebb mint itt.Most is tavaszi időnk van.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
barátfalvy-halasi-andrea írta:
az igaz, hogy a bíró teljesen ellenünk volt.
Valamint kamposak voltak a fuszalak, a fiuk varatlanul kaptak a ket golt, a forintos labdakat leertekeltek 50 fillerrel, senki nem mondta meg melyik kapura kell jatszani, delkeleti szel fujt, szembe sutott a nap, arnyekba volt az ellenfel, nem ertjuk a ciril beszedet, majd megverjuk a brazilokat. :shock:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Én meg is mértem, hogy a pálya sem volt vízszintes, vagy a leves volt görbe, vagy a tányér nem egyenes, a Nap szembe sütött az árnyékkal és mérhető volt a gravitáció valamint a napszél. A füvet sem Lajos bácsi nyírta, hanem valami Borisz nevezetű egy orosz fűkaszával, ami végképp alkalmatlan. :idea:
 
Oldal tetejére