SZEX + Kszutra

icsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szexelj mielőtt szónokolsz!

Ki gondolná, hogy a beszédek sikeréhez oly szervesen hozzátartozó magabiztosság olyan kellemes úton is megszerezhető, mint a lepedő-akrobatika?


Egy előadás sikere, legyen szó nyilvános beszédről vagy vizsgáról, gyakran nem azon múlik, hogy mit mondunk, hanem, hogy hogyan mondjuk. Szokták mondani, hogy a magabiztos fellépés már önmagában fél siker. Nyugodtnak maradni egy stresszes szituációban, úgymond uralni a helyzetet azonban nem olyan könnyű.
Számtalan technika létezik a nyilvános stresszelés (ide értendő az elpirulás, a kézremegés, a túl halk, vagy döcögős beszéd) leküzdésére, de amíg a praktikák nem válnak automatizmussá, addig külön koncentrációt igényel "éles helyzetben" való gyakorlásuk. Létezik azonban egy sokkal könnyebb - és tegyük hozzá, kellemesebb - módszer is a magabiztos fellépés elsajátítására.
Nem kell elképzelnünk, hogy egy emberhez beszélünk, sem egy pontra fókuszálnunk a teremben, miközben előadást, beszédet tartunk. Felejtsük el a régi praktikákat, hiszen Stuart Brody, a skót Paisley Egyetem munkatársa rájött, hogy semmi nem nyugtatja jobban az idegeket, mint egy kiadós szeretkezés.
Brody 50 férfi és nő szexuális teljesítményét tanulmányozta két héten keresztül, majd megvizsgálta, hogy a szeretkezések milyen hatással voltak a vérnyomásukra stresszes helyzetekben - mint például beszédek előtt.
Rájött, hogy a szexuális aktusba bonyolódott önkéntesek voltak a legkevésbé stresszesek, és hogy vérnyomásuk gyorsabban tért vissza a normális szinthez, mint azoknál, akik más szexuális formát választottak nyugtatóként.
A legmagasabb vérnyomást azok a résztvevők produkálták, akik semmilyen szexuális tevékenységet nem folytattak a stresszes szituáció előtt.
"A hatás nem az orgazmus okozta rövid távú megkönnyebbülésnek tudható be, hanem a minimum egy héten át tartó aktivitásnak" - mondja Brody. Véleménye szerint a nyugtató hatás az oxitocin hormonnak tudható be.
 

dulifuli

Állandó Tag
Állandó Tag
errol jutott eszembe....
ma eppen beszelgettunk Bekaval itthon, es a multkoriban talaltam egy weboldalt ahol bizony tagra nyilt a szemem a csodalkozastol.
Nos ma felpakoltam a kerdest..:
-azt mar tudjuk, hogy egy no siman ki tud elegiteni harom ferfit szimultan,de mit csinal egy ferfi harom novel???:confused:
Beka gondolkodas nelkul valaszolt:
-Idealis letszam egy kartyapartihoz!:D
 

sztzs

Állandó Tag
Állandó Tag
chiots.jpg
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves sztzs!
Szeretem a csinos nőket és a kedves állatokat is, de külön-külön!
Ha a valóságban ilyet látnék, mint a fönti kép... hanyatt-homlok elmenekülnék!
 

Rinka

Állandó Tag
Állandó Tag
Rinkától, 18 éven felülieknek
Mindenki megtalálja a magáét.

A szexbolt alkalmazottja ásítozva ült a pult mögött, közben egy képes magazint lapozgatott. Időnként kipillantott a kirakat üvegén át az utcára, de ezen a késő éjszakai órán senki nem járta a város utcáit. Már éppen azon gondolkodott, becsukja az üzletet, amikor tétova emberkét látott toporogni a kirakat üvege előtt. Félredobta az újságot, úgy látszik, új szórakozás ígérkezik. Neki biztosan tud újat mutatni, persze, ha az emberke el tudja magát szánni végre a belépésre.
- Gyere be, gyere be- suttogta az eladó, hátha mágikus hangja belépésre bírja a kint toporgó idegent. Végül emberkénk határozott. Megcsendült az ajtó felett a jelző, a kis köpcös ijedten kapta fel fejét a hangra, de el is fordult hirtelen. Az ajtó felett két egymásnak ütődő hosszúkás üvegtárgy, tövén két-két golyóbissal okozta a csilingelést.
A vendég nyakát behúzva nézegetett a boltban, de nem talált nyugvóhelyet a szemének. Mindenhonnan szemérmetlen, izgató képek néztek vele farkasszemet. Megköszörülte a torkát. Az eladó nem akarta elijeszteni, mert akkor vége ma esti szórakozásának. Ezért csak annyit mondott:
-Nézegessen csak nyugodtan, rengeteg új dolgot talál a polcokon.
A köpcös tétován kinyitotta az eladó ledobott újságját. A képen egy mezítelen, térden-könyökön támaszkodó nő bámult hátrafelé a kamerába. A férfi ijedten becsukta a lapot, kezével még nyomott is rajta kicsit, nehogy véletlen kinyíljon. Az eladó most már biztos volt benne, jól fog szórakozni az éjszaka hátralévő részében. Közömbös hangon megkérdezte:
- Talán a párját szeretné meglepni valami újdonsággal?
- Nos, igen….végül is igen….eléggé meglepődne - felelte határozatlanul a köpcös.
Az eladó most már határozottan izgalomba jött.
- Nagyon szép bőrszerkóink érkeztek, érdemes megnézni. Itt van például ez a teljes bőrfelszerelés. Igazi kihívó öltözék, még a faszentet is izgalomba hozza. Van azután még itt bilincs, póráz a nyakra, de van aki az ostort szereti. Kiváló korbácsaink is vannak a bőrszerkóhoz. A köpcös riadtan bámulta az eladó kezében lévő tárgyakat, de esze ágában sem volt megérinteni őket.
- Tulajdonképpen mi az, amit szeretne? – kezdte meg a faggatózást. Mivel nem kapott választ, tovább keresgélt a tárgyak között.
- Itt vannak a segédeszközök. Ezeket a férfiak használják, ezeket pedig a nők. Esetleg mindketten mindkettőt. Van itt ez a lyukas forma, be lehet állítani a hőfokát és a nedvességét, és akkor már nő sem kell. Dugja csak bele az ujját, milyen jó puha, meleg belülről. Mit szól hozzá? Vagy itt van ez a kis kiegészítő, látja? Ház ez egyben hosszabbá is teszi, amit kell, de látja, vannak rajta ilyen kis szemölcsszerűségek, ezek fokozzák a hatást- és a kezében lévő tárgyat iparkodott a vevő kezébe tenni, de az kezeit hátratéve elképedten meredt a valamire.
- Azután itt vannak a nők által kedvelt eszközök. Fogja csak meg ezt például, egészen természetes a tapintása. Hajlékony, bőrszerű bevonattal. Látja, itt a tövében lévő gombokkal lehet mindent beállítani: a hőmérsékletét, a sebességét, sőt még a kilövellő folyadék hőmérsékletét is. Ha akarják, még világít is, hogy ne kelljen keresgélni. Na, fogja csak meg, ez nem harap- és nyújtotta vidáman a köpcös felé, de közben kisujjával be is kapcsolta a szerkezetet.
A köpcös teljesen lemerevedett. Próbált megszólalni, de nem találta a szavakat. Dermedten meredt a vibráló, zöldes fénnyel világító tárgyra.
- De ezt mikor….izé….minek….hogy szóval mit szolgál ez az izé? –nyögte ki végül kétségbeesetten.
- De ember! Hát nem látja! Ez az igazinak pontos mása! Arra szolgál, amire az igazi, csak ez nem ereszt le idő előtt- közben már alig tudta visszafojtani kitörni készülő röhögését, hiszen ezt a pillanatot várta egész este.
- Csak azt nem értem, miért ilyen óriási- motyogta kétségbeesetten az emberke.
- Óriási lenne?- forgatta az eladó tetszelegve- nem hinném, hogy nagyobb lenne az átlagnál. Igen, teljesen átlagos.- közben a köpcösre sandított.
Az emberke riadtan végignézett magán, de gyorsan el is kapta a szemét. Már értette a hosszabbítót. A szemölcsöket még nem.
- Talán, ha megmondaná, mi az, amin javítani kellene- próbálkozott az eladó.
- Ami azt illeti, ezt megmondhatom, az időn…Az időn kellene javítani….
- Gyorsítani?- kérdezte a fiatalember kipukkadni készülő nevetéssel.
- Éppen hogy lassítani….
- Mennyi? Öt perc?
A köpcös rázta a fejét.
- Tíz?
A köpcös ismét csak a fejét rázta, egyre lemondóbban.
- Szóval kevesebb! Hát….Bátyám, próbálta már a kék tablettát?
A vevő csak bólintott.
- És meddig jutott?- kérdezte az eladó reménykedve, hátha lesz üzlet.
- Az ajtófélfáig. Azt szorosan átöleltem, és megvolt.
- Vannak itt különböző eszközök, amik utána is tartják, amikor már…- és itt ernyedten intett a kezével. Leemelte a polcról a drótból készült szerkentyűt.
A köpcös azonban látni sem akarta, láthatólag maga szerette volna megoldani a problémát.
Az eladó tanácstalanul bámult rá, végül felragyogott az arca:
-Papa, megvan a megoldás! Az asszonykának gyorsítót kell adni, magának meg lassítót!
Az öreg reménykedve nézte az eladót.
- Itt van két tabletta. A piros a gyorsító, ezt vegye be az asszonyka; maga meg ezt a kék lassítót, de kicsit később, mint az asszonyka a pirosat. Figyelje meg, pont jó lesz!
Az öreg kifizette a borsos árat és reménykedve távozott.
Két nap múlva az öreg megint a kirakat előtt ácsorgott. Most hamarabb elszánta magát a belépésre, mint előzőleg.
Az eladó azonnal felismerte.
-Na, papa, hogy sikerült? –érdeklődött.
- Nagyon jól! Képzelje csak el, mindent úgy csináltam, ahogy mondta. Az asszony bevette a piros tablettát és már lefeküdt, én még csak akkor vettem be a kék tablettát. Mire a fürdőszobából az ajtófélfáig értem, az asszonynak már megvolt. Most akkor vinnék megint a tablettákból, meg magamnak vennék egy olyan lyukas izét, az állítható hőfokkal.
 

Rinka

Állandó Tag
Állandó Tag
Eredeti szerző
KÉRVÉNY:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésértfolyamodok.
Indokaim a következők:
- Nagy mélységekben dolgozom
- Bármely helyzetben először a fejemet dugom be
- Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs
- Nedves környezetben kell dolgoznom
- Túlórát nem fizetnek
- Sötét, és szellőzés nélküli környezetben dolgozom
- Magas hőmérsékleten dolgozom
- Fertőző betegségeknek vagyok kitéve


Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük,
sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt
elutasítottuk:
- Nem dolgozik 8 órát folyamatosan
- Kis erőkifejtés után elszenderedik
- Nem követi mindig a felsővezetés utasításait
- Nem marad meg a kijelölt helyén, gyakran elkódorog más helyekre
- Nincs kezdeményezőkészsége, és állandóan nógatni, motíválni
kell, hogy munkába álljon
- Munka lejártával, munkahelyét mocskosan hagyja el
- Nem követi a biztonsági előírásokat, mint például a védőruha
viselete
- Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni
- Néha elhagyja a munkahelyét, még mielött a napi munkát elvégezte volna
- És ha még mindez nem lenne elég, megjegyezzük, hogy állandóan
két gyanus zsákkal járkál

Kis kiegészítés:
Mindezekért a renitenskedésekért a következőket javaslom:
-Ne mehessen nyugdíjba mindaddig, amíg nem hajlandó folyamatosan 8 órát dolgozni
-Hogy el ne szenderedjen folyamatosan, kénytelen legyen elviselni egy ébresztő szerkezet állandó jelenlétét
-A felsővezető tarthasson a kezében egy kalapácsot arra a célra, ha nem követné utasításait.
-Köteles bilincset viselni az elkódorgás megakadályozására.
-Motiválja saját maga magát a munkára.
-Viselje a védőruhát(bár akkor is mocskosan fogja elhagyni a munkahelyét)
-Hetente egyszer(igény szerint)kötelezzük a túlmunkára két egymás utáni műszakban.
-Amennyiben munkavégezetlenül hagyja el a helyszínt, egy; a fejére mért pofonnal tanítsuk meg a kötelességeire.
A gyanús zsákot mindennap ki kell ürítenie, hogy láthassuk, nincs-e benne lopott holmi. __________________
 
Oldal tetejére