„A földönkívüliek köztünk élnek, és félnek az atombombától”

Kanada egykori honvédelmi minisztere azt állítja, hogy az idegenek több ezer éve jártak a Földön, és még most is köztünk élnek. A kilencvenegy éves politikai veterán szerint a világ kormányai eltitkolják az idegenek létezését.

Paul Hellyer felszólította a világ vezetőit, hogy valljanak színt, és fedjék fel az összeesküvésüket. A veterán kanadai politikus szerint a kormányok eltitkolják az UFO-król gyűjtött adatokat és azt, hogy már négy különböző idegen faj is ellátogatott a Földre.

Kanada volt honvédelmi minisztere – aki 1963 és 1967 között töltötte be ezt a pozíciót – a Calgary Egyetemen tartott elődadásán szólalt fel az idegen életformák ügyében: „A közvélemény így vagy úgy egyszer azt fogja mondani, elnök úr, miniszterelnök úr, az igazságot akarjuk, és most akarjuk, mert ez befolyásolja a mi jövőnket” – hangoztatta Hellyer, aki szerint a kormányok felelőssége nyilvánosságra hozni az UFO-k látogatásaival kapcsolatos dokumentumokat.

A Mirror megjegyzi, nem ez az első alkalom, hogy a volt tárcavezető különös kijelentéseket tesz. A politikus 2005-ben állította először, hogy léteznek földönkívüliek, és több évezrede bolygónkra látogattak.

A Russian Todaynek korábban azt nyilatkozta Hellyer, hogy idegenek közöttünk is élnek a Földön. A veterán politikus szerint a földönkívüliek ugyanúgy néznek ki, mint mi, ezért észre sem vesszük, ha elsétál egy mellettünk. Hellyer azt is elmondja az orosz műsorban, hogy ő még személyesen nem találkozott idegennel, de egyszer látott egy UFO-t, amely leginkább egy csillagra hasonlított.

A politikus szerint az idegenek nagyon aggódnak, mióta az ember feltalálta az atombombát. Hellyer megemlítette, hogy a földönkívüliek attól félnek, hogy az ember újra használja a tömegpusztító fegyvert, amely nemcsak ránk, de másokra is veszélyt jelent a kozmoszban: „Nagyon félnek, hogy mi annyira hülyék leszünk, hogy újra elkezdjük használni az atomfegyvereket.”

Az egykori honvédelmi miniszter kijelentései azután láttak napvilágot, hogy a héten egy azonosítatlan tárgyat véltek felfedezni egy kamionon, amely az amerikai sivatagban haladt. A teherautót rendőrök kísérték, és egy nevadai benzinkútnál is látni vélték a konvojt. Az eset után találgatások kezdődtek, hogy mi lehet a kamionra erősített furcsa szerkezet. Többen úgy gondolják, hogy egy idegen űrhajót szállíthattak.




foldonkivuliek.jpg
 
Kedves Ratalics!
Én átéltem amit ide leírok. Csak azt szeretném tőled megkérdezni, hogy te átéltél ebből valamit is? Mert ha nem, nincs jogod felülbírálni azt amit mi átéltek megtapasztlatunk. Ha annyira vágysz egy kis találkozásra velük, adja az ég, hogy létrejöjjön. Akkor majd megudod, hogy milyen szélhámos kitaláció az egész.... Én személy szerint a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám!!!!!
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
Kedves Erzsi!
Ha te átélted, amit ide leírsz, akkor nézzük át röviden, hogy csak ebben a topikban mi hangzott el tőled kijelentésként, amiket ezek szerint mind átéltél.

1. A földönkívüliek a féregjáratokon át közlekednek, ide a Földre (is). - Ezek szerint te erről személyesen megbizonyosodtál egy vagy több utazáson. Talán menetrend szerinti (féreg)járatok is vannak...
2. Az itt levő földönkívüliek zöme nem emberformájú, azok csak kevesen vannak. - Ezek szerint neked személyes tapasztalatod van az összessel, hogy afféle KSH-ja vagy ennek a témának.
3. A földönkívüliek ősidők óta itt kóricálnak. - Ezek szerint vagy te is ősidők óta itt kóricálsz, vagy legalább saját szemeddel láttad néhány egyértelmű nyomát ennek.
4. Léteznek és itt járnak a Földön a "kis szürkék", másnéven drakonidák, akik földönkívüliek és képesek láthatatlanná válni. - Ezek szerint te találkozgatsz ezekkel, és láttad is már őket láthatatlanná válni. (Vajon mit jelent az, hogy láthatatlanná válni? Hogy értelmezendő ez az esemény?) Egyúttal bizonyították számodra, hogy honnan származnak (Drakónról), netán el is vittek oda.
5. Ha hívod Jézust, megvéd tőlük. - Ezek szerint téged meg szokott védeni Jézus a "szürkéktől", ergo Jézussal is találkoztál már.
6. Téged zaklattak, hurcoltak a földönkívüli lények. - Ezek szerint felvittek valami űrhajóra, és kóricáltál velük az űrben, esetleg elvittek más csillagrendszer(ek)be..
7. A drakonida kis szürkék a médián keresztül sikeresen elhülyítették a homo sapienst. - Ezek szerint te kivételezett helyzetbe kerültél valamiképpen, és tudod, hogy (nyilván az ősidőktől fogva) miféle médiaesemények tulajdoníthatóak a kis szürkék tevékenységének, ezeket meg is mutatták neked.
8. Tudni vélsz sok ezer emberről, akinek hasonló élménye volt, és tudod, hogy nem képzelődtek. Ezeket akár meg is kínozták. - Ezek szerint te valahogy meg tudsz győződni arról, hogy kiknek voltak még a magadnak tulajdonítottakhoz hasonló élményei, és hogy ők nem képzelődtek (vagy nem hazudtak, teszem hozzá én), illetve meggyőződtél személyesen egyenként, hogy hogyan kínozták őket.
9. Sok földi tudós állítja a tiedhez hasonló okosságokat. - Ezek szerint te személyesen meggyőződtél róla egyenként, hogy ezeknek az általad tudósoknak nevezett valakiknek igazuk van.
10. Jézus tanítani, gyógyítani született le ebbe a világba, nem az embereket megváltani a bűneiktől. - Ezek szerint te személyesen ott voltál a feladatkiosztásnál.
11. Míg nem tapasztalunk meg valamit, addig nem fogunk hinni benne. - Ezek szerint abban hiszünk, amit tudunk?
12. Te tudod, hogyan teremtette a világot az igazi isten. - Ezek szerint személyesen ott voltál, és figyelted.
13. A pápa ugyanolyan megfélemlíthető, hibás nézeteket valló ember, mint a többi ember. - Ezek szerint te kivétel vagy ez alól, hiszen te tudod az igazat hibátlanul, megfélemlítetlenül.
14. A pápának tudnak parancsolni a drakonidák, a hüllőemberek vagy a kisszürkék. - Ezek szerint a drakonidák fogalom valamiféle alteráló mozgás révén kétféle fajt jelent, merthogy az előzőekben a kiszürkéket jelentette, most meg valaki mást. Természetesen ezt is személyesen élted meg.
15. A Szíriusz-beliek pozitív földönkívüliek, akik fegyverrel védik a Naprendszert és a Földet a negatív földönkívüliektől. - Ezek szerint te is személyesen részt vettél ezekben a harcokban, remélhetőleg nem a negatívok oldalán, hanem a Szíriusz-beliekkel vállvetve, talán meg is tanítottad őket a "No pasaran" jelmondatra.
16. Atlantiszt felrobbantották a földönkívüliek, de mivel a Szíriuszbeliek védik a Földet, ezért nem semmisült meg az egész Föld ebben a robbantásban, mertkülönben, ha nem védenék, megsemmisült volna. - Ezek szerint te is résztvettél ezekben a tevékenységekben, és magad láttad, hogy a Szíriusz-beliek az egész Földön ügyesen elvagdosták a gyújtózsinórok többségét, csak Atlantisznál a negatívok nyilván észrevették és likvidálták az odavezényelt Szíriusz-beli "Búvár Kundot".
17. Az Ark-rendszerből idejárnak az Orion-beliek, akiket a szülőföldjük alapján ark angyalokként ismerünk. - Ezek szerint te ezekkel is rendszeresen találkozgatsz, remélem ők a pozitívakhoz tartoznak.
18. És még nagyon sok fajta értelmes lény földönkívüli idejár a Földre az említetteken kívül. - Ezek szerint te ezen fajokkal is mind találkoztál, beszélgettetek, vagy túszul ejtettek, megkínoztak, hurcolásztak, kóricáltak veled...
19. Mikor a Holdról visszajöttek az asztronauták [melyikek a több Hold-expedícióból?], akkor azt mondták, hogy a Hold öregebb a Földnél. - Ezek szerint te beszélgettél ezekkel az asztronautákkal, és egyúttal személyesen, szakértően meggyőződtél róla, hogy az asztronautáknál volt alkalmas mérőeszköz a Hold korának egzakt megítéléséhez.
20. Azt mondod, ha a Hold a Földről tört le, akkor nem lehetne gömbölyded. - Ezek szerint te birtokában vagy valamiféle hiteles függvénytáblázatnak, amely meghatározza, hogy miből kitörve milyen alakzatokat vehetnek fel égitestek, értelemszerűen ez a függvénytábla azt is meg kell határozza, hogy a valahonnan kitört Hold nem lehetett elegendően magas hőmérsékletű ahhoz, hogy képlékeny legyen a kitörés pillanatában, lehetőséget nyervén ezzel a gömbölyded alak felvételére. [Most azzal ne foglalkozzunk, hogy ha kitörés révén nem lehet gömbölyded egy égitest, akkor más módon se.]
21. Szpacsi közlésével ellentétben a fénynek angyalai vannak, a sötétségnek démonai - másban stimmel Szpacsi szövege. - Ezek szerint te ezeket az angyalokat, démonokat is személyesen ismered, netán néhány angyalt be is szerveztél, segítendő a Szíriusz-belieknek a Föld védelmi feladatainak ellátásában.
22. Ptah és Semjase a Plejádokból származó valakik, és biztosak lehetünk általad, hogy Semjase nem valami ócska színésznő. - Ezek szerint őket is ismered személyesen, egyúttal rendelkezel a megfelelő képességekkel az ócskaszínésznőség kritériumainak felismerésére.
23. Kiirtották az igazi Jézust követőket. - Ezek szerint voltak kivételek, hiszen például téged megkíméltek, de mindenesetre valahol ott voltál a közelben a kiirtáskor, és láttad az egészet, az Igazijézussal együtt.
24. Te hallottad az "eredeti asztronauta felvételt", amelyben arról beszéltek, hogy ők megtudták, hogy a Hold öregebb a Földnél, és hogy a Holdon "nem voltak egyedül". - Ezek szerint neked igen jó összeköttetéseid vannak, hogy hallottad azt az "eredeti felvételt", amit a hivatalos illetékesek nem hallottak, amiről nem is tudnak.
25. A rabbik gyilkolták meg Jézust. - Ezek szerint te ott voltál, és egy teljesen más kálváriát láttál, mint amit a történelmi források mutatnak.
26. Te a gnosztikus iratokból tájékozódsz. - Ezek szerint neked hiánytalanul kezedben vannak ezen iratok példányai, a még meg nem találtakkal együtt, és bírod mindazon ókori, kihalt nyelveket, amelyeken ezek a gnosztikus iratok íródtak volna.
27. Te Jézusban hiszel és a magyarok istenében. - Ezek szerint csak hiszel bennük? Úgy érted, nem tudod, hogy kik ők? Nem tapasztaltad még meg őket?
28. Te még nem találkoztál angyallal. - Ezek szerint mégsem személyes megélésre támaszkodtál, amikor több mindent leírtál az angyalok mibenlétéről, feladatköreiről?
29. Hiszel a magyarok istenében. - Ezek szerint nem tudod, de hiszed, hogy ő az általános istennel azonos vagy különböző valaki - előbbi esetben skizofrénnek kell lennie, ha egyszerre általános isten és a magyarok istene.

No mindezt rövid szemelvényként az ide általad írt kijelentésekből - amelyeket eszerint egyaránt megéltél személyesen. Hát, gazdag életed lehetett az alatt a néhány ezer év alatt, irigyellek, lesz mit mesélned az unokáknak...

Legyen nagyon szép és vidám napod - de egyszer kipróbálhatnád, hogy egy hétig nem lövöd be magad, hátha másfajta élményeket élsz meg utána.
Sok szeretettel, Robi.
 
2.:
1989-ben a Dél-Afrikai Köztársaságban egy modern lézerágyúval lelőttek egy Ufot.
Fölvágták az ajtaját valami lángvágóval, kifeszítették, és ott is szürke -- de más típusú, karmos szürke -- földönkívülieket találtak.
Meg is vizsgálták az egyik lényt a közeli katonai támaszpont kórházában. És mikor vért akartak venni tőle, és meg akarták szúrni, a lény megkarmolta az orvost. ....
Ennek a Dél-Afrikai földönkívülinek a további sorsáról többet nem tudok; de ebből a 2 esetből is látszik, hogy bizony "csíptek már nyakon", fogtak már el a Földön idegen űrlényeket!
:) :)
"Ennek a Dél-Afrikai földönkívülinek a további sorsáról többet nem tudok..." Merthogy az addig elmondottakat persze tudod...
 
Ez nem "hétköznapi emberek felfedezése, de azok is megtekinthetik: /: a koordinátákat a neten meg lehet szerezni...:/

Fekete lovag, a 13000 éves idegen műhold

".........Az ötvenes években, a csillagászat és űrkutatás hőskorában, egyre több csillagász jelezte szerte a világon, hogy egy azonosítatlan, a Föld körül keringő műholdat észlel, mely ráadásul rendkívül furcsán viselkedik.

Az észlelést nem sokkal később (1960 februárjának első napjaiban) az Amerikai Védelmi Minisztérium is megerősítette, majd hirtelen elfekvőbe is került az ügy. Vajon miért?


fekete_lovag_a_13000_eves_idegen_muhold_1.jpg



1960. február 11-ei számában a "The New York Times" című napilap egy rejtélyes szatellit felfedezéséről közölt le cikket, melynek következtében egy csapásra ismerté válik szerte a világon, egy "Black Knight" azaz "Fekete lovag" néven emlegetett, azonosítatlan űrbéli objektum, melynek létezését mind az amerikaiak, mind pedig az oroszok detektálják és elismerték. Az első fotókra sem kellet soká várni, melyeket 1960. szeptember 3-án a long islandi Grunman Repülőgépgyár nyomkövető kamerája készített. Ez idő tájt egy bizottság is összehívásra került, hogy megvitassák az idegen műholddal kapcsolatos észrevételeket és teendőket, de eme gyűlés eredménye sohasem került aztán nyilvánosság elé, s az UFO műhold léte "hivatalosan", annak ellenére, hogy még ma is milliók fantáziáját mozgatja meg, lassacskán feledésbe merült...


Furcsaságok a műhold körül

Eme műhold felfedezésekor még csak alig néhány (így jól ismert) ilyen szerkezet keringett a Föld körül. Méretét (és feltételezett technikai adottságait) tekintve az objektum többszöröse egy normál műholdénak. Sebessége és keringési iránya sem a megszokott, hisz a földi műholdak általában lassabban és nyugatról keletre, míg a Fekete lovag pont fordítva, kelet-nyugati irányba, poláris pályán és meglehetősen gyorsan mozog. Időnként egyébként még a Földről is lehet látni, amint egy apró, de fényes, vörös pontként áthalad az éjszakai égbolton.

Rádiójelek, melyeket kibocsátott

Az Egyesült Államok, az egykori Szovjetunió, de még sok más (főként európai) ország is észlelte, hogy az idegennek vélt űreszköz kódolt jeleket bocsátott ki, melyeket egyeseknek (például a jelsorozatot adásuk közben szintén észlelő amatőr rádió {un. HAM rádió} egyik munkatársának is) sikerült dekódolniuk.

Állításuk szerint a jelsorozat az Ökörhajcsár csillagkép 13000 évvel ezelőtti helyzetéről és állapotáról tartalmazott meglepően pontos információkat, konkrét célja és üzenete azonban egyenlőre nem ismert. Ebből az incidensből kiindulva sokan vélik azonban úgy, hogy ezek szerint a Fekte lovag 13000 évvel ezelőtt indulhatott az eddig ismeretlen űrlény civilizációtól útjára, vagy éppen akkor állhatott geostacionárius pályára, s így azóta keringhet Földünk körül vizsgálva azt.....


......Bármi is legyen az igazság, annyi biztos, hogy (minimum felfedezése óta) a Fekete lovag (műhold, űrhajó, vagy más egyéb felhasználású objektum) továbbra is a Föld körül kering, s talán egyszer majd kiderül az is, hogy ki és vajon mire kíváncsi általa..."


Az UFO tehát ott van, akit érdekel meg is tekintheti egy egyszerű távcsővel. Minden ellenkezés helyett......
Úgy érted, te is távcsővel szoktad nézegetni, hogy ott van, és éppen olyan. Ugye?
 
Kedves Erzsi!
Ha te átélted, amit ide leírsz, akkor nézzük át röviden, hogy csak ebben a topikban mi hangzott el tőled kijelentésként, amiket ezek szerint mind átéltél.

1. A földönkívüliek a féregjáratokon át közlekednek, ide a Földre (is). - Ezek szerint te erről személyesen megbizonyosodtál egy vagy több utazáson. Talán menetrend szerinti (féreg)járatok is vannak...
2. Az itt levő földönkívüliek zöme nem emberformájú, azok csak kevesen vannak. - Ezek szerint neked személyes tapasztalatod van az összessel, hogy afféle KSH-ja vagy ennek a témának.
3. A földönkívüliek ősidők óta itt kóricálnak. - Ezek szerint vagy te is ősidők óta itt kóricálsz, vagy legalább saját szemeddel láttad néhány egyértelmű nyomát ennek.
4. Léteznek és itt járnak a Földön a "kis szürkék", másnéven drakonidák, akik földönkívüliek és képesek láthatatlanná válni. - Ezek szerint te találkozgatsz ezekkel, és láttad is már őket láthatatlanná válni. (Vajon mit jelent az, hogy láthatatlanná válni? Hogy értelmezendő ez az esemény?) Egyúttal bizonyították számodra, hogy honnan származnak (Drakónról), netán el is vittek oda.
5. Ha hívod Jézust, megvéd tőlük. - Ezek szerint téged meg szokott védeni Jézus a "szürkéktől", ergo Jézussal is találkoztál már.
6. Téged zaklattak, hurcoltak a földönkívüli lények. - Ezek szerint felvittek valami űrhajóra, és kóricáltál velük az űrben, esetleg elvittek más csillagrendszer(ek)be..
7. A drakonida kis szürkék a médián keresztül sikeresen elhülyítették a homo sapienst. - Ezek szerint te kivételezett helyzetbe kerültél valamiképpen, és tudod, hogy (nyilván az ősidőktől fogva) miféle médiaesemények tulajdoníthatóak a kis szürkék tevékenységének, ezeket meg is mutatták neked.
8. Tudni vélsz sok ezer emberről, akinek hasonló élménye volt, és tudod, hogy nem képzelődtek. Ezeket akár meg is kínozták. - Ezek szerint te valahogy meg tudsz győződni arról, hogy kiknek voltak még a magadnak tulajdonítottakhoz hasonló élményei, és hogy ők nem képzelődtek (vagy nem hazudtak, teszem hozzá én), illetve meggyőződtél személyesen egyenként, hogy hogyan kínozták őket.
9. Sok földi tudós állítja a tiedhez hasonló okosságokat. - Ezek szerint te személyesen meggyőződtél róla egyenként, hogy ezeknek az általad tudósoknak nevezett valakiknek igazuk van.
10. Jézus tanítani, gyógyítani született le ebbe a világba, nem az embereket megváltani a bűneiktől. - Ezek szerint te személyesen ott voltál a feladatkiosztásnál.
11. Míg nem tapasztalunk meg valamit, addig nem fogunk hinni benne. - Ezek szerint abban hiszünk, amit tudunk?
12. Te tudod, hogyan teremtette a világot az igazi isten. - Ezek szerint személyesen ott voltál, és figyelted.
13. A pápa ugyanolyan megfélemlíthető, hibás nézeteket valló ember, mint a többi ember. - Ezek szerint te kivétel vagy ez alól, hiszen te tudod az igazat hibátlanul, megfélemlítetlenül.
14. A pápának tudnak parancsolni a drakonidák, a hüllőemberek vagy a kisszürkék. - Ezek szerint a drakonidák fogalom valamiféle alteráló mozgás révén kétféle fajt jelent, merthogy az előzőekben a kiszürkéket jelentette, most meg valaki mást. Természetesen ezt is személyesen élted meg.
15. A Szíriusz-beliek pozitív földönkívüliek, akik fegyverrel védik a Naprendszert és a Földet a negatív földönkívüliektől. - Ezek szerint te is személyesen részt vettél ezekben a harcokban, remélhetőleg nem a negatívok oldalán, hanem a Szíriusz-beliekkel vállvetve, talán meg is tanítottad őket a "No pasaran" jelmondatra.
16. Atlantiszt felrobbantották a földönkívüliek, de mivel a Szíriuszbeliek védik a Földet, ezért nem semmisült meg az egész Föld ebben a robbantásban, mertkülönben, ha nem védenék, megsemmisült volna. - Ezek szerint te is résztvettél ezekben a tevékenységekben, és magad láttad, hogy a Szíriusz-beliek az egész Földön ügyesen elvagdosták a gyújtózsinórok többségét, csak Atlantisznál a negatívok nyilván észrevették és likvidálták az odavezényelt Szíriusz-beli "Búvár Kundot".
17. Az Ark-rendszerből idejárnak az Orion-beliek, akiket a szülőföldjük alapján ark angyalokként ismerünk. - Ezek szerint te ezekkel is rendszeresen találkozgatsz, remélem ők a pozitívakhoz tartoznak.
18. És még nagyon sok fajta értelmes lény földönkívüli idejár a Földre az említetteken kívül. - Ezek szerint te ezen fajokkal is mind találkoztál, beszélgettetek, vagy túszul ejtettek, megkínoztak, hurcolásztak, kóricáltak veled...
19. Mikor a Holdról visszajöttek az asztronauták [melyikek a több Hold-expedícióból?], akkor azt mondták, hogy a Hold öregebb a Földnél. - Ezek szerint te beszélgettél ezekkel az asztronautákkal, és egyúttal személyesen, szakértően meggyőződtél róla, hogy az asztronautáknál volt alkalmas mérőeszköz a Hold korának egzakt megítéléséhez.
20. Azt mondod, ha a Hold a Földről tört le, akkor nem lehetne gömbölyded. - Ezek szerint te birtokában vagy valamiféle hiteles függvénytáblázatnak, amely meghatározza, hogy miből kitörve milyen alakzatokat vehetnek fel égitestek, értelemszerűen ez a függvénytábla azt is meg kell határozza, hogy a valahonnan kitört Hold nem lehetett elegendően magas hőmérsékletű ahhoz, hogy képlékeny legyen a kitörés pillanatában, lehetőséget nyervén ezzel a gömbölyded alak felvételére. [Most azzal ne foglalkozzunk, hogy ha kitörés révén nem lehet gömbölyded egy égitest, akkor más módon se.]
21. Szpacsi közlésével ellentétben a fénynek angyalai vannak, a sötétségnek démonai - másban stimmel Szpacsi szövege. - Ezek szerint te ezeket az angyalokat, démonokat is személyesen ismered, netán néhány angyalt be is szerveztél, segítendő a Szíriusz-belieknek a Föld védelmi feladatainak ellátásában.
22. Ptah és Semjase a Plejádokból származó valakik, és biztosak lehetünk általad, hogy Semjase nem valami ócska színésznő. - Ezek szerint őket is ismered személyesen, egyúttal rendelkezel a megfelelő képességekkel az ócskaszínésznőség kritériumainak felismerésére.
23. Kiirtották az igazi Jézust követőket. - Ezek szerint voltak kivételek, hiszen például téged megkíméltek, de mindenesetre valahol ott voltál a közelben a kiirtáskor, és láttad az egészet, az Igazijézussal együtt.
24. Te hallottad az "eredeti asztronauta felvételt", amelyben arról beszéltek, hogy ők megtudták, hogy a Hold öregebb a Földnél, és hogy a Holdon "nem voltak egyedül". - Ezek szerint neked igen jó összeköttetéseid vannak, hogy hallottad azt az "eredeti felvételt", amit a hivatalos illetékesek nem hallottak, amiről nem is tudnak.
25. A rabbik gyilkolták meg Jézust. - Ezek szerint te ott voltál, és egy teljesen más kálváriát láttál, mint amit a történelmi források mutatnak.
26. Te a gnosztikus iratokból tájékozódsz. - Ezek szerint neked hiánytalanul kezedben vannak ezen iratok példányai, a még meg nem találtakkal együtt, és bírod mindazon ókori, kihalt nyelveket, amelyeken ezek a gnosztikus iratok íródtak volna.
27. Te Jézusban hiszel és a magyarok istenében. - Ezek szerint csak hiszel bennük? Úgy érted, nem tudod, hogy kik ők? Nem tapasztaltad még meg őket?
28. Te még nem találkoztál angyallal. - Ezek szerint mégsem személyes megélésre támaszkodtál, amikor több mindent leírtál az angyalok mibenlétéről, feladatköreiről?
29. Hiszel a magyarok istenében. - Ezek szerint nem tudod, de hiszed, hogy ő az általános istennel azonos vagy különböző valaki - előbbi esetben skizofrénnek kell lennie, ha egyszerre általános isten és a magyarok istene.

No mindezt rövid szemelvényként az ide általad írt kijelentésekből - amelyeket eszerint egyaránt megéltél személyesen. Hát, gazdag életed lehetett az alatt a néhány ezer év alatt, irigyellek, lesz mit mesélned az unokáknak...

Legyen nagyon szép és vidám napod - de egyszer kipróbálhatnád, hogy egy hétig nem lövöd be magad, hátha másfajta élményeket élsz meg utána.
Sok szeretettel, Robi.
Kedes Ratalics!
Mondd te minek képzeled magad, hogy így látattalanban sértegeted az embert?
Nagyon jól ismered azt a valamit, amivel-amit belősz magadba....
Én nem ismerem amit ided te lírtál. Képzeld, még gyógyszert sem szedek, kávét sem iszom. És te?
Mert ha józan életű lennél, nem engednéd meg ezeket a hozzászólásokat magadnak.
Nem vagy vizsgáló bíró, hogy ezekre a kérdéseidre válaszoljak. Majd ha nem sértegetsz, esetleg....
Kívánok neked józan életet, legalább annyira józant, amilyet én élek.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Kedes Ratalics!
Mondd te minek képzeled magad, hogy így látattalanban sértegeted az embert?
Nagyon jól ismered azt a valamit, amivel-amit belősz magadba....
Én nem ismerem amit ided te lírtál. Képzeld, még gyógyszert sem szedek, kávét sem iszom. És te?
Mert ha józan életű lennél, nem engednéd meg ezeket a hozzászólásokat magadnak.
Nem vagy vizsgáló bíró, hogy ezekre a kérdéseidre válaszoljak. Majd ha nem sértegetsz, esetleg....
Kívánok neked józan életet, legalább annyira józant, amilyet én élek.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
Ez éppenséggel jellemző típusmódszer, hogy a kínos tartalomra nem reagálsz, hanem a viccbe kötsz bele, komolyan véve a viccet, mintha arról szólna a levél - így már nem is kell reagálnod a tartalomra, hiszen egy ilyennel te nem állsz le... Megjegyzem, a "belövésről" szóló vicc éppenséggel afféle "segítség", mert ha józanon írsz olyanokat, amilyeneket írsz, akkor két lehetőség marad, és mindegyik rosszabb lehetőség az általam viccesen kínáltnál. De ha komolyan vetted, akkor természetesen visszavonom ezt a viccet, elnézést is kérek érte, vicc szándékú volt - természetesen.
"Kérdésedre" válaszolva:
Én magam egyébként kirívóan józan életű vagyok, alkoholt legfeljebb társaságban, nagyon ritkán és kis mennyiségben iszom, egyedül még soha az életben nem ittam, kábítószert pedig még soha semmilyen körülmények között nem is próbáltam, nem is fogok próbálni. (Még csak nem is cigarettázom, kávét is csak vendégségben szoktam elfogadni.)
 
Kihagytam egy napot ...egyben végigolvasni nem semmi munka volt!
Biztos nagyon rossz lehet azzal a tudattal élni hogy meglátogatták őket az E.T.-k
Számomra megdöbbentő ez a hit de , lehet hogy számukra ez kell a teljes élethez, engem azért elgondolkodtatna hogy lehet hogy tévesek a képzelményeim??
Mert mi van ha tévedek? Ezeket a kérdéseket nem tudom feltették-e már maguknak?
Lehet hogy engem azért nem látogatnak meg mert 12 órákat éjszakázok? S mikor jönnek nem találnak ágyban??
Nálam bevált ez...dolgozok sokat.
 
Kihagytam egy napot ...egyben végigolvasni nem semmi munka volt!
Biztos nagyon rossz lehet azzal a tudattal élni hogy meglátogatták őket az E.T.-k
Számomra megdöbbentő ez a hit de , lehet hogy számukra ez kell a teljes élethez, engem azért elgondolkodtatna hogy lehet hogy tévesek a képzelményeim??
Mert mi van ha tévedek? Ezeket a kérdéseket nem tudom feltették-e már maguknak?
Lehet hogy engem azért nem látogatnak meg mert 12 órákat éjszakázok? S mikor jönnek nem találnak ágyban??
Nálam bevált ez...dolgozok sokat.
Mert te annyira kis szürke vagy, hogy nem vagy érdemes a kisszürkék figyelmére.
Majd ha leszel valaki, akkor esetleg téged is elhurcolnak, és jeladót dugnak a seggedbe.

latest


cgap2.png


154_140305184716_1.jpg
 
Utoljára módosítva:
Azok drakóiak nem figyelsz??? A szürkék sziriuszról jönnek ..a férfiak meg a marsról! kezdek képbe lenni.:dr_31:
Úgy látom, te nem figyelsz.
A drákói a szigor.
A Szíriusz a kapitány.
Ha férfi vagy, akkor Mars! - innen, amikor komoly hölgyek beszélnek a Világegyetem lényeiről, fényeiről. Azt mi férfiak nem érhetjük fel érzékkel.
Közben az előzőt még két szemléletes képpel kiegészítettem, mi vár rád, ha nem vigyázol.
 
Bár én nem Ernő vagyok, de tisztességesen vgignéztem mindkét videót és Ernővel ellentétben én értek oroszul, tehát az eredetit orosz szöveget hallgattam meg.
Mindamellett, hogy nem utasítom el a földönkívüliek lehetséges jelenlétét, néhány kérdés megfogalmazódott bennem, de előtte néhány ellenvetés:
Medvegyev Szigorúan titkosnak nevezte az aktát, ami nem a legtitkosabb fokozat, tehát már itt megdől a sztori.
Az angolul CTS (cosmic top secret), nálunk KF (kölönösen fontos) megfelelője természetesen az orosz nyelvben is megvan és kötve hiszem, hogy Medvegyev ne tudná, mint ahogy azt is, hogy “ilyen jellegű titkok” besorolása is oda tartozik. Arról nem is szólva, hogy ugyan mi oka lenne erről a nyilvánosság előtt beszélni (ahogy egy csomó más dologról sem beszél)…
A háromnegyed órás film gyakorlatilag a legalább negyed gél évszázada közkézen forgó angol nyelvű UFO filmek koreográfiájára épül - én legalábbis úgy látom és objektív bizonyítékokat akárcsak az angol filmekben, itt sem találtam. Elmondás alapján viszont a “Men in black” is lehetne dokumentumfilm…
És most a kérdések:
Amíg osztott volt a politikai világrend, vajon miért nem támogatták az oroszokat (szovjeteket) és a kínaiakat?
Az elektronikai bumm miért japánból indult és az ázsiai kis tigrisekkel folytatódott (és Kína CSAK utána kezdett el fejlődni)?
Ha mégis volt alien támogatás, akkor miért volt osztott? (pl az oroszok felé rakéta technológia, az amcsik felé repüléstechnika…)
A NATO-n belül miért nincs UFO kutató együttműködés, sem info megosztás?
Ha ezek elfogadhatóan megválaszolásra kerülnek, akkor hozom a többit.
Hangsúlyozom nem ellenvetés, csupán kételyek, melyeket tisztázni szeretnék.

Az lenne a csoda, ha valakiben nem lennének kételyek az UFO-kkal kapcsolatban.

Egy dolgot nehéz lehet bárkinek elképzelni: azt, hogy ez az egész UFO mizéria csak egy félreértésen alapuló jelenség.

Hiszen aki látta, még az sem tudja legtöbbször, hogy mit látott, hogy mi történt vele, mennyire manipulálták az "agyát", a gondolatait. A saját élményem azt bizonyítja, hogy földi ember számára létezik egy olyan entitás? amely az érzékeinkkel azt csinál, amit akar.

Azt, hogy ezt hiszik e vagy sem, nem zavar. Hiszen senkinek a hitét nem lehet megerőszakolni. Az emberi rosszindulatot viszont nem szívesen viseli senki sem, hiszen itt nem arról van szó, hogy valamiért valakiket be akar valaki csapni. De azokat sem bántom, akik sportot csinálnak a mások sértegetésével. Ebben a vonatkozásban "krisztusi" véleményem van: ne bántsd őket, nem tudják, mit beszélnek....

Az ember nem vitázni, hanem érdeklődés esetén esetleg közölni akar valamit. És nem tudatmódosítást végrehajtani.

Az orosz miniszterelnökről kb. annyit tudok, mint bármely halandó: a Világunk legnagyobb, vagy második legnagyobb - itt a potenciálra, nem a területre gondolok - országának volt a vezetője. Ezáltal komoly embernek tartom, nem pedig vásári komédiásnak. Hiszen neki nincs szüksége arra, hogy "buta beszéddel" szerezzen híveket, vagy hírnevet magának.

És nem ő az egyetlen vezető a Világban, aki az UFO-k valóságosságáról beszél.

Amiben feltétlenül egyetértünk: óriási a ködösítés, sok a dezinformáció, sejtésem szerint még abban is, hogy a Világ bármely meghatározó!!! államai bármikor szemben álltak egymással.

Végül egy megjegyzés: nem hiszem, hogy olyan kivételes személy lennék, akinek csak saját magának volt UFO élménye, és még a NASA sem rendelkezne olyan jelenségek ismeretével, mellyel szerény személyem.

Gondolkodó.gif
 
Utoljára módosítva:
Az UFO jelenség tömör lényege szerintem a következő:

—Az UFO a modern kor vallása. Régen az emberek angyalokat meg ördögöket véltek látni az égen meg minden ismeretlen jelenségben, most ugyanezen ismeretlen akármiket UFO-knak magyarázzák, mert ez tudományosabban hangzik. Mindez amiatt van így, mert az emberek egy PICIT okosabbak már többnyire mint a középkorban, a régi vallások kiüresedtek a számukra, de még vonzódnak a misztikumhoz, így tudományosabbnak tűnő módon képzelődnek mint az őseik.

—Az észlelések egy része merő hazugság, nem TÉVEDÉS. Ez az egész ugyanis ÜZLET, mint minden. Jól fogynak az UFO témájú könyvek, s az efféle szenzációk feldobják az internetes portálok forgalmát is. (Jó példa erre ez a topik is).

—E hazugságáradathoz sokan önként asszisztálnak, erőnek erejével keresnek olyan jelenségeket az életükben amiket az UFO-kra foghatnak, mert akkor erről beszélve ők ÉRDEKES SZEMÉLYEKNEK tűnnek, s ez kielégíti a narcisztikus igényeiket. A legtöbb ember ugyanis szeretne VALAKI lenni, híres, ha rövid időre is, s amíg meséli mi történt vele, s látja a többiek álmélkodó vagy szörnyülködő arcát, addig ő FONTOS EMBERNEK érzi magát, rendkívülinek. Amit a józan életvitellel ugye nem tud elérni, mert nem gazdag, nem érdekes a munkája (lehet hogy nincs is munkája), egy huszonhatodrangú senki a való életben, na így legalább egy picit sütkérezhet a hírnévben. Sosem vallja tehát be magának hogy nem UFO amit látott, mert az az énképe leértékelődésével járna. Ő igenis hinni AKAR az UFO-kban!

Még folytathatnám a jelenség elemzését, de nem teszem, mert szerintem ennyi is elég belőle. Ja és ha hosszú volt netán amit írtam, semmi baj, még mindig rövidebb mint az eddigi sok zagyvaság...
 
Az előző hozzászólással nem értek egyet! Nagyon sok valódi UFO-eset van. Csak, amelyek hihetetlenek, azokra ráfogják, hogy hazugság, és tévedés!
Mint például erre is:

 
Kedves Szpacsi
-
Igazad van, volt az emberiség történetében több mind 1500 esztendö amikor nem volt szabad kutatni, utánakérdezni a dolgoknak. A vallásos fejedelmek azt állitották, hogy minden amire az embernek szüksége van benne van megtalálhato egy menyei tolbamondásban, a bibliában az evangeliumban.
-
A keresztény kultura kifejezetten akadályozta, hogy megtapasztaljuk a világot, hátráltatta az orvostudományt, a technika fejlödését. A villámhárito elterjesztése ellen orjási vehementiával harcolt, a nagyszüleink idelyében még "eretnekek botjának" nevezték, mert azt képzelték az isten a villámon, természeti katasztrofák utján terelget bennünket a helyes utra.
-
Nem gyözöm hangsulyozni, hogy 1965-ig egy listát vezetett ez a lelkek fölött uralkodni akaro intézmény, a Vatikáni Index megmondta nekünk mit szabad olvasni mit nem. A saját embereit mind a Pekingi ösember felfedezésében résztvett francia papot kiközösitette a mi gyerekkorunkban... a mai napig beleszol a géntechnikába, az össejtek kutatásába.
-
Ha valahol eltussolot keresel akkor ott nézzél körül. A tudománynak semmi oka nincs valamit is eltussolni, egy tudost akkor ünneplünk ha valamire rájött amit korábban másképp láttunk.
-
A Csillagözön nem akkor tévedett amikor az elsö Holdon állo asztronautára hivatkozott aki abban a hiszemben volt, hogy a Hold öregebb, "más" mind a Föld. Az emberek nem azért mentek a Holdra, hogy több kiküldetéspénzt kapjanak hanem azért, hogy megismerjék az égitestet.
-
A befogáselmélet az elsö holdraszállások után, 1975-ben, számos közetvizsgálat, preciz mérések után letttarthatatlan és ma több adat szol amelett, hogy a Hold a Földböl lett kiszakitva mind más elképzelés.
-
A kereszténység teljes egészében földönkivüliekkel valo kapcsolatrol szol, Jézus csak szabadságon van, a Pápa vigyáz a székére, az egyház feladata Jézus visszatérését elökésziteni. A "Miatyánkban" kertelés nélkül benne van "ki vagy a menyekben, jöjjön el a teországod, legyen meg a Te akaratod..."
-
Ha komolyan vennénk ezeket az embereket akkor munkában kéne álljon az államügyész, mert egy antidemokratikus összesküvés áll mögötte. Egy aliennek probálja az egyház átjátszani a demokratikus modon választott hatalmat.
-
Szerintetek Jézus és az armadája üll az ürhajoban és vár az EU destabilizálására, hogy lecsaphasson a Natora?
-
Lám, Nepálban megint megbüntetett bennünket a mindenhato. Kinában a 20-as években 10 millio ember halt éhen, valoszünü az alienek felettek mindent elöllünk.
 
Az lenne a csoda, ha valakiben nem lennének kételyek az UFO-kkal kapcsolatban.

Egy dolgot nehéz lehet bárkinek elképzelni: azt, hogy ez az egész UFO mizéria csak egy félreértésen alapuló jelenség.

Hiszen aki látta, még az sem tudja legtöbbször, hogy mit látott, hogy mi történt vele, mennyire manipulálták az "agyát", a gondolatait. A saját élményem azt bizonyítja, hogy földi ember számára létezik egy olyan entitás? amely az érzékeinkkel azt csinál, amit akar.
Ha az illető maga sem tudja mit látott, akkor hogyan tudná más megállapítani? Ezt nem értem.
Azt, hogy ezt hiszik e vagy sem, nem zavar. Hiszen senkinek a hitét nem lehet megerőszakolni.
Ezzel azért vitába szállnék.
Próbálj te most mondjuk a mormon vagy a muszlim vallást - főként a poligám részét - terjeszteni európai közegben és meglátod a reakciót.
Véleményem szerint ez is erőszak - erőszakos elnyomás. Mellesleg nem vagyok muszlim sem mormon és nem is vágyom többnejűségre.
Az emberi rosszindulatot viszont nem szívesen viseli senki sem, hiszen itt nem arról van szó, hogy valamiért valakiket be akar valaki csapni. De azokat sem bántom, akik sportot csinálnak a mások sértegetésével. Ebben a vonatkozásban "krisztusi" véleményem van: ne bántsd őket, nem tudják, mit beszélnek....
Remélem ez engem nem érint, mert én csak kételkedek és kérdezek, de a kérdéseimre egyelőre nincs válaszreakció…
Az ember nem vitázni, hanem érdeklődés esetén esetleg közölni akar valamit. És nem tudatmódosítást végrehajtani.

Az orosz miniszterelnökről kb. annyit tudok, mint bármely halandó: a Világunk legnagyobb, vagy második legnagyobb - itt a potenciálra, nem a területre gondolok - országának volt a vezetője. Ezáltal komoly embernek tartom, nem pedig vásári komédiásnak. Hiszen neki nincs szüksége arra, hogy "buta beszéddel" szerezzen híveket, vagy hírnevet magának.
Azért Medvegyev nem volt vezető, hanem jelenleg is az - csak nem az első számú.
Az pedig, hogy milyen apropóból és milyen környezetben készült vele a fenti riport, nem derült ki, lehet az akár egy újévi vidámkodás is. Mellesleg attól, hogy valaki hatalommal bíró politikus, még bolondozhat. Nálunk pl Rogán a feleségével “vetélkedett” az egyik kereskedelmi tv-ben egy könnyed műsorban, egy másik - volt pénzügyminiszterünk -, meg spanyol táncot lejtett…
És nem ő az egyetlen vezető a Világban, aki az UFO-k valóságosságáról beszél.

Amiben feltétlenül egyetértünk: óriási a ködösítés, sok a dezinformáció, sejtésem szerint még abban is, hogy a Világ bármely meghatározó!!! államai bármikor szemben álltak egymással.

Végül egy megjegyzés: nem hiszem, hogy olyan kivételes személy lennék, akinek csak saját magának volt UFO élménye, és még a NASA sem rendelkezne olyan jelenségek ismeretével, mellyel szerény személyem.

Azért, ha már idézetre méltattál, kíváncsi lennék, hogy a feltett kérdéseimmel kapcsolatban mi a te véleményed.
 
Volt a '60-as években egy nagysikerű fantasztikus filmsorozat, az Orion űrhajó kalandjai - vagy valami hasonló című... A film felvezető mottója volt nagyon figyelemre méltó, mely szerint - nem szó szerint idézve -, "Ami ma még a képzelet, az holnap a valóság lehet. Ez a történet a holnaputánban játszódik."

Amit ma biztosra vehetünk, az tk. egy paradoxon, hiszen csak a valószínűségre támaszkodhatunk biztosként , arra, hogy a ma ismert világegyetemben (sok)milliószámra tehetők azon égitestek, ahol a földhöz hasonló körülmények vannak és azok alkalmasak lehetnek a földi életre ill. ahhoz hasonlatosakra. És ha elfogadjuk tényként ezt a valószínűséget, akkor az élet lehet sokkal alacsonyabb rendű, mint a földi, ugyanakkor az sem kizárt, hogy ott már nem is a holnaputánban járnak, hanem sokkal, sokkal későbben! S amit ma mi képzelünk a lehetetlenségről, az lehet, hogy ott már elavult technikai/műszaki megoldás.

És még nem is beszéltünk egy olyan életformáról, amelynek nem a szén, hanem más elem, pl. a szilícium az alapja. Számunkra ez elképzelhetetlen, hogy kétlábon járó szilícium alapú lények mászkáljanak egy bolygó felületén, de miért is ne? Nem tudunk kimodellezni egy olyan folyamatot, amely ezt lehetővé tenné, azért azt mondhatjuk, hogy lehetetlen. Igazunk van? És a sajátunkat ki tudjuk modellezni? Na, ugye... Mi sem tudjuk, hogy miből, hogyan lettünk, csak hipotézisek vannak: idealisták és materialisták... No, és akkor melyik igaz? Hit kérdése csupán...

Járnak-e közöttünk idegenek? Félve lesik saját magunk elpusztítására irányuló törekvéseinket attól tartva, hogy előbb ők kerülnek sorra? Vagy éppen mi egy modellkísérlet szereplői vagyunk, ahol a Föld egy lombik? Ugyan úgy lehet, hogy egyik vagy másik, esetleg egy harmadik, ikszedik verzió az igaz...

Ami ma még a képzelet nálunk, az holnapután bármi lehet. A nyilakkal és kardokkal folytatott háborúk idején az atombomba még a holnaputánnál is sokkal távolabb volt. Nem tudhatjuk, hogy mi az igazság, csak hihetünk valamiben...

Magam hiszem, hogy nem vagyunk egyedül. Ugyanakkor nagyon félek attól, hogy egyszer megtudjuk a teljes igazságot. És ahogyan az emberiség fejlődésén végigtekintek, ahogyan látom az egész természetben azt, hogy mindig az erősebb, a kishal megeszi a nagy halat, nekem az az érzésem, hogy addig vagyunk, lehetünk boldogak, míg csak magunk között vívjuk a meccseket... És ha megtudjuk a teljes igazságot, akkor esetleg nem jámbor és "istenfélő" idegenekkel találkozunk, hanem a mi fajtánkhoz hasonlatosakkal bármilyen külső megjelenési formában, amelyik a gyengét mindig le akarja győzni és a sarcot meg akarja fizettetni a vesztessel... Nos, akkor jobb lett volna, ha nem üzengetünk a világegyetembe, és az UFO-k helyet a szomszédunk nyomorával foglalkozunk...

Ám, tudom, hogy ez jámbor óhaj, hiszen mindig hajtott minket a több tudás vágya. És ezért meg is fizettünk. Többször is. Ezért most is keresünk, kutakodunk új világok, élőlények után. Félek, hogy ennek nem lesz jó vége...
 
Utoljára módosítva:
Az előző hozzászólással nem értek egyet! Nagyon sok valódi UFO-eset van. Csak, amelyek hihetetlenek, azokra ráfogják, hogy hazugság, és tévedés!
Mint például erre is:


No az ilyesmi jó példa. Konkrétan ez a videó már csak a tipikus műfaji elemeiből is jól láthatóan koholmány, egyébként jobbára csak kérdéseket tesz fel, lehetséges hasonlóságok alapján. Az ilyen koholmányok sorsa ősidők óta az volt, hogy egy idő után a fejlődő eszközeink (távcső, közlekedés) révén odamentünk, és megnéztük: nem esünk le a Föld szélén, nem Atlasz tartja a hegyeket, nem Illés szekerén kel fel a Nap, nem óriás élőlények ásta csatornák a Marsi csatornák... - előbb-utóbb azt is megtudjuk, hogy mi az a két világító pont a Ceresen.
Az általad linkelt videó egy közepes koholmány, elvileg még az is lehet, hogy a sokezer hasonló koholmány közül éppen ez igaznak bizonyul - de kicsi az esély, mert a területről készült fényképek ezt eléggé cáfolják. Ettől még lehet, hogy amikor majd részletesebben megnézzük, a sok-sok koholmány egyikéről majd kiderül, hogy ráhibázott, ott tényleg egy földönkívüliekhez köthető jelenség van. Ellenben az ilyen koholmány videók alapján nem lenne szabad olyat mondanod, hogy ott bizonyítottan földönkívüliekhez köthető jelenség van, amit a gonosz akárkik eltussolnak. Merthogy például éppen ezen a videón is eléggé bizonyítottan nincs földönkívüli jelenség. És sok-sok másikon is bizonyítottan nincs, amelyeken készpénznek veszitek, hogy van. Aztán vannak ilyen koholmányok, amelyek még kétségesek lehetnek, de arra mérget vehetsz, hogy nincs világméretű összeesküvés olyasminek az eltussolására, hogy megtapasztaltuk volna a földönkívüliek ittlétét - főleg nem a tudósok részéről, akiknek ugyebár éppen az újdonságok kutatása a céljuk, amint arra már sokszor felhívtuk a figyelmet. Világméretű összeesküvés a koholmányok gyártói részéről van.
Az meg végképp vicces, hogy némely kollégád, amikor már nagyon forró a talpa alatt a talaj, szendén elpöntyögi, hogy ti nem akartok senkit meggyőzni semmiről, ti csak az információt elénk tárni akarjátok, az okulásunkra. Egy fenét. Minden nap minden egyes órájában agresszív térítő tevékenységet folytattok, itt a CH-n is. Amint felfedezni véltek egy kis rést valamely topikban, ahova beletuszkolhatónak vélitek az ezoterikus vesszőparipáitokat, már ugrotok is a manipulatív eszközeitekkel, hogy megtérítsétek a többieket, de legalábbis terjesszétek az ezerszer elkoptatott "újdonságaitokat". Az nyilvánvaló volt, hogy egy ilyen, a kanadai honvédelmi exminiszter UFO-ügyi bornírtságáról szóló cikk kifejezetten olyan alkalom, ami hívószó számotokra, hogy ezeregyedszer is elsüthessétek a koholmányaitokat, amiket már más topikrésekben ezerszer elsütöttetek. Az ezotéria "vallások" a világ legagresszívabb térítő "vallásai" - üzleti és személyiségzavar-beli okokból, amint az már kielemeztetett korábban.
Nagy kár, hogy a jelek szerint a CH szponzoráltsága nem nagyon függ a honlap látogatottságától, mert akkor legalább lenne valami haszna is a népbutító térítő passziótoknak.
 
Mi sem tudjuk, hogy miből, hogyan lettünk, csak hipotézisek vannak: idealisták és materialisták... No, és akkor melyik igaz? Hit kérdése csupán...
No nem... Éppen ellenkezőleg.
A hit elkerülése az igazság esélye. A materializmus nem egy hit, hanem a hit ellentéte, hiszen definitíve a hit elkerülésére való törekvés. Ezért van esélye az igazságot közelíteni. Mert vizsgál, tapasztal, valószínűsít - és amennyire lehetséges, bizonyít.
A hívés elkerülése nem a hit egyik fajtája, hanem a hit ellentéte.
A tudomány nem a vallás egyik fajtája, hanem a vallás ellentéte.
A materializmus jól-rosszul, de a világot vizsgálja, megismerni igyekszik. A hit pedig kitalációkra épül, azt a teret tölti be képzelettel, amiről nincs elég tapasztalat. Azért ez mégiscsak ellentétes tevékenység, és ez az ellentét fontos, nem mosható össze a két ellentétes cselekvés.
A materializmusnak egyre jobban bejönnek a jóslatai, ahogy fejlődik. A hitnek egyre kevésbé jönnek be a jóslatai, ahogy fejlődik - a materializmus.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,529
Tagok
615,840
Legújabb tagunk
RichardVog
Oldal tetejére