Vancouverben paprikaspay támadást szenvedtek szíriai menekültek

Egy ismeretlen férfi paprikaspray-jel támadt rá körülbelül száz szíriai menekültre és muszlim közösségi szponzoraira Vancouverben.

A támadásban összesen tizenöten szenvedtek könnyebb sérüléseket, akiket a vancouveri tűz és mentőszolgálat kezelt. Adam Palmer, a nyugati-kanadai város rendőrkapitánya egy gyűlölet által motivált bűncselekménynek nevezte a támadást.

"Egyetlen egy férfi cselekedete rossz fényt vetít arra a sok pozitív munkára, amit közösségeink végeztek annak érdekében, hogy befogadhassuk a szír menekülteket"--tette hozzá Palmer.

A Muslim Association of Canada Centre előtt álltak csoportban szír menekültek és a helyi közösség tagjai, amikor egy biciklin lévő férfi oda ment a csoporthoz és nőket, gyerekeket és férfiakat egyaránt paprikasray-jel támadt meg. A menekültek éppen egy közösségi vacsorán vettek részt és indultak volna vissza azokba a szállodákba, ahol el lettek szállásolva.

A legtöbb menekült ugyan meglepődött és visszataszítónak találta az esetet, de amikor a CBC közszolgálati televízió meginterjúolt több érintet személyt Vancouverben, a válaszokból általában kiderült, hogy ettől az incidenstől nem lett sötétebb, negatívabb képük Kanadáról. Többen megerősítették, hogy hálásak a kanadai szövetségi kormánynak, illetve a befogadó kanadai társadalomnak.

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnök "a gyűlölet undorító példájának" nevezte a vancouveri támadást. "Ez nem tükrözi azt a meleg fogadtatást, amit a kanadaiak nyújtottak"-tette hozzá a kormányfő.

Rona Ambrose, az ellenzéki konzervatív párt ideiglenes vezetője is elítélte a támadást és reményét fejezte ki, hogy az elkövetőket elfogják és bíróság elé állítják.

Larry Campbell, Vancouver korábbi polgármestere, aki jelenleg szenátorként szolgál "egy őrültnek" nevezte az ismeretlen támadót "aki valószínű, anyukája basementjében él."

"Sértőnek találom, mert nem szeretném ha azt gondolnák, hogy ilyen Vancouver"--tette hozzá a szenátor.

John McCallum, Kanada bevándorlási minisztere egy nyilatkozatban szögezte le: "ez egy támadás nemzeti értékeink ellen és ellentétes azzal a kedves fogadtatással, amit a szíriaiak tapasztalhattak országszerte."

Christopher Adam

adams.png
 
. A rendörség nem volt a helyzet ura, ezért ki is dobták a felelöst, a hibájuknak konzeqentiája van. A feljelentökön is mulott, hogy a rendörség nem ismerte fel a büncselekmény mértékét.
-
Nem akarok drasztikus lenni de honnan tudta volna a Beamte, hogy valakinek megfogták a nöiességét ha nem tesz feljelentést?
-
Mondom amig a menekültek ellen elkövetett többezer atrocitást ilyen nagy ivben kerülöd muszáj vagyok téged egy bizonyos sarokhoz tartozonak tartani.
Igaz, másnak szólt, de csak felmerülnek kérdések bennem.
Ugyanarról a rendőrségről beszélsz, ugye, amely érdekes mód sokkal határozottabban, és nagyobb erőkkel tudott fellépni a saját honfitársaival szemben?
Aztán nem értem, miért akarod elbagatellizálni a szervezett, tömeges erőszakot és rablást? Mintha csak játékos fogdosás lett volna.
Nem értem, hogy védhetsz ilyen vehemenciával idegeneket, a saját választott hazáddal szemben (azt, hogy az eredetivel szemben is, azt már megszokhattuk)?
 
Mi köze a Párizsiban történt merényletnek a menekültekhez, azon kivül, hogy pont az ilyen szélsöségesek az okai a hontalanságuknak?
-

parizsterror151228_01.jpg


talán mert ezek az elkövetők , illetve Aba Abeslámm a francia titkosszolgálat szerint volt az egyik szervezője az augusztusi Budapesti Kitörés Túrának, illetve a budapesti pályaudvaról szállított Brüsszelbe bérelt autóval két "szegénymenekültet" Párizsba akik részt vettek a támadásban.

A legszebb példa a békés együttélésre és az integrációra 2-3 generációs "menekültek" karöltve a kéthetes menekültekkel mennyi embert öltek is meg ? Ez beleszámít a statisztikádba ? Vagy ez nem számít ?
 
Heiner Rindermann, az Oktatás és Fejlődéslélektan elnöke a chemnitzi Műszaki Egyetemen októberben tett közzé egy elemzést a Focus magazinban Középiskolai szintű mérnökök címmel.

Ebben kifejti, hogy az alacsony intelligenciájú bevándorlók Németország tönkretételéhez vezetnek. A nyugat-ázsiai és afrikai bevándorlók iskolázottsága alacsony és képességeik korlátoltak. Ennek következményei keservesek lesznek, mondja Rindermann professzor. Hozzáteszi, hogy képzettségük nincs, de ha lenne is, haszontalanok lennének: minden nemzetközi felmérés mutatja, hogy ezeknek az országoknak (ahonnan jönnek) a felsőoktatásában szerzett eredmények átlagosan 110 ponttal alacsonyabbak, mint a hasonló intézményekben szerzettek Németországban. Ez nagyjából három évnyi képességkülönbséget jelent, a különbség még nagyobb Afrika esetében, ahol ez négy és fél év.

Még elit csoportokban is, mint mérnökök az Öböl-országokból, egy nagy különbség látható: képességeik 2-4 iskolai évvel a német mérnökök szintje mögött marad. Az eredmények ilyetén tendenciája ki lett emelve egy közelmúltbeli chemnitzi felmérésben, mely az egyetemi végzettséggel rendelkező menedékkérőket vizsgálta. A matematikai és figurális feladatok alapján átlagos intelligencia szintjük 93 pont - mely azonos az alacsonyabb iskolai szintekével, jegyzi meg Rindermann professzor.

Rindermann professzor kitért arra a sokszor hangoztatott érvre is, miszerint az alacsony IQ-eredmények a nyelvi nehézségek miatt vannak:

--A sokszor emlegetett nyelvi probléma csak egy másodlagos okozat. Az alapvető képességbeli gyengeségek sokkal komolyabbak és számosabbak. Iskolában ezek a migránsok az átlagosnál gyengébb eredményt fognak elérni, és ritkán szereznek magasabb végzettséget. [...] A munkanélküliség aránya növekedni fog; több szociális segélyt vesznek majd igénybe, és a modern ország technikai és kulturális komplexitásával nehezebben birkóznak meg. Kognitív hibák fordulnak elő a hétköznapi életben, mint a közlekedésben, professzionális vagy financiális döntések meghozatalánál, komoly következményekkel másokra nézve.



Rindermann szintén kitér a nem fehér bevándorlók magasabb bűnözési arányára is, mondván,

"a bevándorló családokban gyakoribb az erőszak előfordulása", és a nők, az őslakos nép, a politikai ellenfelek, illetve a menekülttáborokbeli ellenfelek elleni erőszak úgyszintén. Ezekre a bűnesetekre jellemző a szexuális támadás, vagy néha az egész környékeket érintő spontán erőszak. Hivatalos beszámolók szerint a muszlimok mindössze 12%-át teszik ki Franciaországnak, de a börtönökben számuk a 60%-ot is eléri. Belgiumban a muszlimok nyolcszorosan felülreprezentáltak a börtönökben a társadalomban betöltött arányukhoz képest, Britanniában több, mint ezer lányt pakisztániak zsákmányoltak ki. Berlinben migránsok háromszor felülreprezentáltak az erőszakos bűnesetekben és hétszeresen a nemi erőszakban.

http://www.focus.de/finanzen/news/w...ngenieure-auf-realschulniveau_id_5016680.html
-
Te ügye nem vagy raszista csak hülyeségeket beszélsz.
-
Stimmel, a Chemniz-i professor már többször lett rasszistának vélt megyilvánulásért szobeszéd. Elöször 2007-ben egy rádiointerview-ban, itt állitolag az afrikai Busmanokat nevezte butának az intelligens Azsiaiakkal szemben, késöbb a Keleteuropai és Eszakafrikai mérnökök intelligentiáját vonta kétségbe, te is benne vagy a statisztikájában.
-
Természetes, hogy a kollégái azonnal a felháborodásukat fejezték ki. A Prof tanulmánya egyébbként nem egy tudományos folyoiratban jelent meg.
-
A Dekanat megjegyzése: "Wir halten diese Darstellung in ihrer Kernaussage für sachlich falsch und in ihrer potenziellen Wirkung für gefährlich" röviden a prof. következtetéseit nem tartják szakmailad helyesnek, a benne levö potentiális hatást pedog igen veszélyesnek tekintik.
-
Te ügye nem vagy rasszista? 70 évvel ezelött hasonlo tanulmányok miatt a zsidokat probálták megsemmisiteni. Gondolom elég a visszautasitáshoz ha csak a magyar zsidoság tudományos eredményeire utalok az elmult két évszázadban?
-
Ki hogyan olvas valamit. Maga Rindermann cáfolja a rolla állitottakat és közli :
-
"Ob sie genetisch unterschiedlich verteilt ist, wissen wir nicht so genau, also, was wir genau wissen, dass die Intelligenz sich über verschiedene Länder hinweg stark unterscheidet in ihrem Mittelwert, und wir wissen auch sehr genau, dass auf individueller Ebene hierbei neben Umweltfaktoren auch genetische Faktoren relevant sind."
-
Röviden amit mondasz az bullshit. (kivánságra leforditom) :)
 
Kedves CasaLoma
Elnézést, hogy Kölnbe helyeztelek, igy talán nem ártott, hogy megtudtad az irásombol milyen a Kölni pályaudvar. Ahogy látom a képeket az alagutakban volt a tolongás, ott történtek a szemérmetlen megfogdosások.

Nem, Ernő, már megint ködösítesz! Nem annyi történt, hogy Mohamedke meg Alika megsimizte Inge meg Ingrid popóját vagy cickóját, hanem bántalmazták, és KIRABOLTÁK őket!
Ez nem valami óvodai csínytevés (bár lehet, hogy az elkövetők azon a szellemi színvonalon vannak), bármennyire is annak szeretnéd beállítani.
Ha elérem a 100-at, és kissé demens leszek, akkor lehet, hogy beveszem ezt a cumit, de ma még nem! Meg holnap sem!
 
-
Te ügye nem vagy raszista csak hülyeségeket beszélsz.
-
Stimmel, a Chemniz-i professor már többször lett rasszistának vélt megyilvánulásért szobeszéd. Elöször 2007-ben egy rádiointerview-ban, itt állitolag az afrikai Busmanokat nevezte butának az intelligens Azsiaiakkal szemben, késöbb a Keleteuropai és Eszakafrikai mérnökök intelligentiáját vonta kétségbe, te is benne vagy a statisztikájában.
-
Természetes, hogy a kollégái azonnal a felháborodásukat fejezték ki. A Prof tanulmánya egyébbként nem egy tudományos folyoiratban jelent meg.
-
A Dekanat megjegyzése: "Wir halten diese Darstellung in ihrer Kernaussage für sachlich falsch und in ihrer potenziellen Wirkung für gefährlich" röviden a prof. következtetéseit nem tartják szakmailad helyesnek, a benne levö potentiális hatást pedog igen veszélyesnek tekintik.
-
Te ügye nem vagy rasszista? 70 évvel ezelött hasonlo tanulmányok miatt a zsidokat probálták megsemmisiteni. Gondolom elég a visszautasitáshoz ha csak a magyar zsidoság tudományos eredményeire utalok az elmult két évszázadban?
-
Ki hogyan olvas valamit. Maga Rindermann cáfolja a rolla állitottakat és közli :
-
"Ob sie genetisch unterschiedlich verteilt ist, wissen wir nicht so genau, also, was wir genau wissen, dass die Intelligenz sich über verschiedene Länder hinweg stark unterscheidet in ihrem Mittelwert, und wir wissen auch sehr genau, dass auf individueller Ebene hierbei neben Umweltfaktoren auch genetische Faktoren relevant sind."
-
Röviden amit mondasz az bullshit. (kivánságra leforditom) :)


és megint a régi lemez, ha valami nem tetszik akkor jöhet a rasszista, fasiszta, na és a mindent vivő zsidó kártya , ha szóvolt róluk ha nem akkor is jó
 
-
Mo. on nincsenek mohamedán közösségek, (kevesebb van belöllük mind 1 promille) a kutya sem beszél arabul, a mecsetek muzeumok nem imaházak. A kormány csak rendöröket tudott a határra küldeni gumibottal, egy zsido tolmácsolt Bp-en mert más nem beszél arabul.

Ezt meg honnan vetted?
Olvass már utána hány mecset működik az országban! Hány arab diák tanul az egyetemeken? Szerinted Ők már elfelejtették az anyanyelvüket?
Időnként olyan hülyeségeket tudsz írni, hogy elképesztő! Remélem ezeket terjeszted is a hazádban, mint elrettentő példát Magyarországról! Mert ugye te ezt olyan nagyon jól tudod!
Ezek itt működő mecsetek, Magyarországon van az összes, és mekkora blama, nem magyar nyelven olvassák a szentbeszédet!!!

Budapest, VI. Teréz körút 62. pénteki szentbeszéd nyelve: török
Budapest VII. Verseny utca-Dózsa György út sarok - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Magyarországi Muszlimok Egyháza Al-Huda Mecset - Budapest, VIII., Dobozi utca - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Omár (Afgán) mecset - Budapest VIII., Ganz telep - pénteki szentbeszéd nyelve: arab - tanítás nyelve: perzsa, pastu
Élő Anatólia Alapítvány - Török mecset - Budapest VIII., Ganz telep - pénteki szentbeszéd nyelve: török
Tauhíd Mecset - Budapest, VIII. Ganz telep - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Magyarországi Iszlám Kulturális Egyesület - Budapest, X. Makk utca 6/A - pénteki szentbeszéd nyelve: török
Dar-al-szalam mecset (egykori Iszlám Egyház) - Budapest XI., Bartók Béla út 29. - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Magyarországi Muszlimok Egyháza Budapest Mecset - Budapest XI., Fehérvári út 41. - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Magyar Iszlám Közösség - Budapest XIII., Róbert Károly körút 104. - pénteki szentbeszéd nyelve: arab, magyar
Mecset - pénteki ima a Debreceni Egyetem Auguszta nevű kosárlabda termében, hétköznapi imákra az orvosi egyetem elméleti tömbjében van imaszoba - pénteki szentbeszéd nyelve: angol, arab
Magyar Iszlám Közösség Debreceni Iszlám Kulturális Központja Egyetemi sugárút 56.
Gödöllő - Imaszoba a Szent István Egyetem Kollégiumainak B épületében - Az imahely vallási felügyeletét a Magyar Iszlám Közösség látja el.
Győr - Magyar Iszlám Közösség Mecsete - Hunyadi utca 6.
Kecskemét - Mecset - Török kamionparkoló a Lajosmizse felé vezető úton - pénteki szentbeszéd nyelve: török
Miskolc, Huba utca 30. - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Jakovali Haszan pasa dzsámi - Pécs, Kórház tér - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Salgótarján - Füleki út 54-56. - pénteki szentbeszéd nyelve: arab
Malkocs bej dzsámi - Siklós, a Városháza mögött - pénteki szentbeszéd nyelve: bosnyák
Szántód - Imahely - Siófoki út hsz. 883.
Mekka mecset - Szeged, Gogol utca 23. - pénteki szentbeszéd nyelve: arab

Szólj nyugodtan ha kevés, van még több is az országban, szívesen közzéteszem a kedvedért!
 
Last edited:
View attachment 1417547

talán mert ezek az elkövetők , illetve Aba Abeslámm a francia titkosszolgálat szerint volt az egyik szervezője az augusztusi Budapesti Kitörés Túrának, illetve a budapesti pályaudvaról szállított Brüsszelbe bérelt autóval két "szegénymenekültet" Párizsba akik részt vettek a támadásban.

A legszebb példa a békés együttélésre és az integrációra 2-3 generációs "menekültek" karöltve a kéthetes menekültekkel mennyi embert öltek is meg ? Ez beleszámít a statisztikádba ? Vagy ez nem számít ?

Erdekes, hogy a terrorista Budapesti utjárol csak a magyar miniszter tud, adatok pedig még nem tudott szolgáltatni. Gondolom félelmet kelteni jobb a választásokra valo tekintettel.
-
Nekem leirhatod a 8 ember adatait de nyolc szellemileg nyomorék miatt nem fogok automatikusan többmillio embert aki itt él kriminálisnak nevezni.
-
Jobb ha feladsz az álltalánositással mert veled sem lenne nehéz ilyen alapon rokonságot létrehozni. Nem sérthetsz meg olyan embereket akiket mégcsak nem is ismersz. Rollad tudni lehet lassan kikkel kötödsz ideologiailag. :)
 
Erdekes, hogy a terrorista Budapesti utjárol csak a magyar miniszter tud, adatok pedig még nem tudott szolgáltatni. Gondolom félelmet kelteni jobb a választásokra valo tekintettel.

megint baromságokat beszélsz , azt nem a magyar miniszterelnök hozta nyilvánosságra, hanem a francia titkosszolgálat, de valószínű, hogy szerinted azt is a töketlen Orbán irányítja .

csak pl:

Kétszer is megjárta Magyarországot szeptemberben Salah Abdeslam, akit továbbra is keresnek a hatóságok a novemberi párizsi merényletekben való részvétele miatt.

A francia BFM televízió értesülései szerint Abdeslam tavaly szeptember 8-án Brüsszelben bérelt autót, majd az éjszaka folyamán Németországon és Ausztrián keresztül Budapestre érkezett, ahol másnap délelőtt a Keleti pályaudvar közelében, a Baross téren parkolt le. Alig háromnegyed órát volt ott, és már indult is vissza Belgiumba, az út során időnként csaknem a 200 kilométeres óránkénti sebességet is elérve.

Szeptember 17-én ismét egy bérelt autóval tért vissza Budapestre, akkor két órát parkolt a Keleti pályaudvar közelében. A BFM felvetette, hogy Abdeslam azzal a céllal érkezhetett Budapestre, hogy megtalálja a menedékkérők közt elvegyült cinkostársait. Arra is emlékeztetett, hogy Abdeslammal együtt Ausztriában igazoltatták a terrortámadás után szintén körözött Samir Bouzidot és Soufiane Kayalt, még Abdeslam első budapesti útjának idején. Sőt, arra is kitértek, hogy Abdelhamid Abaoud, a támadások főszerkesztője az unokahúgának dicsekedett el azzal, hogy a menekülthullámmal tért vissza titokban Európába.

A belga RTL televízió még december 2-án számolt be arról, hogy Abdeslam Magyarországon találkozhatott két, Szíriából visszatérő férfival, akik öngyilkos merénylőként később felrobbantották magukat a merényletsorozatban. (MTI)
 
Last edited:
Ezt meg honnan vetted?
Olvass már utána hány mecset működik az országban! Hány arab diák tanul az egyetemeken? Szerinted Ők már elfelejtették az anyanyelvüket?
Időnként olyan hülyeségeket tudsz írni, hogy elképesztő! Remélem ezeket terjeszted is a hazádban, mint elrettentő példát Magyarországról! Mert ugye te ezt olyan nagyon jól tudod!
Ezek itt működő mecsetek, Magyarországon van az összes, és mekkora blama, nem magyar nyelven olvassák a szentbeszédet!!!
A Magyarországon élő muszlimoknak szerencsére semmi közük ehhez a söpredékhez, akik Allahra hivatkozva nőket támadnak meg, és rabolnak ki! Igaz, ők nem igazi menekültek, "csak" bevándorlók, ezért nem is jár nekik glória. Csak a mi megbecsülésünk, már ha ez ér valamit.
 
Nekem leirhatod a 8 ember adatait de nyolc szellemileg nyomorék miatt nem fogok automatikusan többmillio embert aki itt él kriminálisnak nevezni. :)

A 8 szellemi nyomorékot ki kell emelni a többmilliós tömegből, és megbüntetni őket!
De csöndben lapítani, elsumákolni, szőnyeg alá söpörni - mindezt 8 szellemi nyomorék miatt - érdemes ekkora lovat adni a Pegida hátsója alá? Minden egyes "fenéksimogatás"-ra leminősített rablás és egyéb, szőnyeg alá söpört bűncselekmény az ő malmukra hajtja a vizet!
 
Nekem leirhatod a 8 ember adatait de nyolc szellemileg nyomorék miatt nem fogok automatikusan többmillio embert aki itt él kriminálisnak nevezni.
-
Jobb ha feladsz az álltalánositással mert veled sem lenne nehéz ilyen alapon rokonságot létrehozni. Nem sérthetsz meg olyan embereket akiket mégcsak nem is ismersz. :)

Szerintem itt mindenki, aki nem veled van egy véleményen, már többször leírta, hogy a migránsok tömegében vannak valódi háborús menekültek (akik ennek az egésznek a vesztesei), és senki sem kriminalizál több millió embert. Bár te erre inkább vagy hajlamos, ha a magyarokról van szó... De a te szemedben már az is rasszizmus, ha a fent említett kockázatot látja, és szóvá teszi valaki.
Azt nem vagy képes megérteni, hogy az ellenőrizetlen, tömeges bevándorlás kockázatokat hordoz magában, aminek a bizonyítéka pl. a párizsi merényletsorozat, vagy a kölni, és egyéb németországi, meg svédországi esetek.
Azt hiszem, nem lenne nehéz idézni tőled olyan szövegeket, amelyben számodra ismeretlen embereket sértegetsz.
 
Servusz Sirion ,
kérlek az a Chemnitzi prof. Rindermann egy közismert náci propagandista , nem tudtad ?? kérdezd meg a mi minden tudonkat majd Ö elmondja ! Ö egy Jó ember !! nem olyan aljas mint más aki kritizálni mer , hiszen kérlek a Németek mármint a Média és a Munkáltatok szövetségének elnöke már az összel kijellentette , hogy a menekültek mind diplomával , de legalább magasabb képzetséggel rendelkeznek . Majd mind orvos és mérnök , de minimum szakmunkás képesitással rendelkezik melyre a német gazdaságnak nagy szüksége van és valószinüleg gondolom most én 70%-uk beszélei a német nyelvet illetve 100% - nak van angol tudása mert már mindenhol tárt karokkal várták a jövetelüket . Tudod "demográfiai" hullám ;), ja ezért volt a szilveszteri dolog mert igy gondolták jobban tudnak majd a demográfiai hullámba belesegiteni .
 
Last edited:
de minimum szakmunkás képesitással rendelkezik melyre a német gazdaságnak nagy szüksége van

tudod miről nem hallok, hogy eddig sikerült volna munkába állatin , mondjuk legalább a bevándorlók 5 % -át , volt szó nyelvtanfolyamról, képzésről , stb, de most már ott tart az egész, hogy arra kell képezni az embereket, hogy egy télikabátba öltözött nőt nem erőszakolunk meg az utcán, ha valaki ilyen "lengén" öltözik az nem azt jelenti, hogy szabadon "b@szható"
Mintha úgy lefelé adná Németország az igényeit és elvárásait .
 


persze a szokásos Amerikai arrogancia és értékrend szerinti világfelosztás az kisüt belőle , de azért érdekes dolgokra mutat rá.
 
-
En emlékszem a menekülthullám elötti döre, hogy egy vendégségben levö arab Sakkmestert megvertek a hoolyganok Szegeden.
Aztán bocsánatot kértek "azt hittük cigány"
-
.
Az a baj, hogy rendszeresen ferdítesz, azután meg azzal jössz, hogy aki más véleményen van az nem gondolkodik reálisan.
Itt van rögtön ez a példa, amit felhoztál. Ezt úgy adod elő, mint általában a magyarok hozzáállását. Ami nálatok van, azt úgy adod elő, mint lényegtelen kisebbség cselekményét. De másban is rendszeresen ferdíted a dolgokat. Azután csodálkozol, ha lehurrognak. Egy másik topic-ban is előadtad, hogy amikor itt voltál, kimentél a keletihez, de nem volt ott egy magyar segítő sem. Igaz, később elszóltad magad, hogy akkor voltál, amikor már a menekültek sem voltak ott, de milyen jól mutatott a hozzászólásaid között, hogy megint sikerült egy jó kis lejárató dolgot írni a magyarokról.
Rendszeresen írod, hogy ne mossuk össze a menekültet a terroristával, de te általában a magyarok rasszizmusáról beszélsz.
Előjössz itt a hűtőkocsi dologgal, aminek csak annyi köze volt a magyarokhoz, hogy itt vezetet az útvonala. Nem magyar híradásban olvastam, hogy iraki szervezők, és bolgár sofőrök voltak érintettek a dologban, de te ezt is újra és újra előhozod, és a magyarok vétkének rovod fel.
Sorolhatnék még bőven ilyen ferdítéseket, de kár a körmömet is koptatni, mert erre majd megint az lesz a reaktio :D hogy heccelek.
 
Nem, Ernő, már megint ködösítesz! Nem annyi történt, hogy Mohamedke meg Alika megsimizte Inge meg Ingrid popóját vagy cickóját, hanem bántalmazták, és KIRABOLTÁK őket!
Ez nem valami óvodai csínytevés (bár lehet, hogy az elkövetők azon a szellemi színvonalon vannak), bármennyire is annak szeretnéd beállítani.
Ha elérem a 100-at, és kissé demens leszek, akkor lehet, hogy beveszem ezt a cumit, de ma még nem! Meg holnap sem!

Kérlek ne tegyél a számba olyat amit nem mondtam. En is vagyok anyira informálva mind a többi átlagember.
-
Igen, belenyultak a zsebükbe, élvettek töllük értéktárgyakat még olyan is volt, hogy eljutottak az ujjaikkal a vagina bejáratához csak a harisnyanadrág akadályozta meg öket ebbe. Ezek szörnyü dolgok, büncselekmények amiket megkell büntetni, mit akarsz még töllem?
-
Megprobáltam elmagyarázni, hogy miként eshetett meg, hogy a rendörség söt a tömegben levö emberek sem tudták megakadályozni az eseteket. Miért tartott napokig, hogy az álldozatok egyálltalán feljelentést tettek. Számszerint 500.
-
Normális esetben az emberek rögtön elmennek a rendörségre. Azt is kérdezhetnénk miért nem történt?
-
Ne csinálj ugy mindha nyitott utcán a Dom elött történt volna az eset és mindenki csak nézett volna, hogy ez bárhol megtörténhetne. Egyébbként teljesen disqualifikálod magad azáltal, hogy az ezeket követö eseményeket ignorálod, nem tartod fontosnak a megemlitésre.
 
és megint a régi lemez, ha valami nem tetszik akkor jöhet a rasszista, fasiszta, na és a mindent vivő zsidó kártya , ha szóvolt róluk ha nem akkor is jó

Edes barátom, aki azt állitja, hogy Németország a menekültek IQ-ja miatt összefog omlami az rasszista erre nincs más szo. Aki magát kinálja a menekültek miatt a származása miatt az rasszista.
-
Igen, a zsidokat 70 évvel ezelött az állitolagos alacsony szellemi képessége miatt probálták kiirtani. A Magyarokat nem akarták beengedni a 20-as évekbe Amerikába az alacsony IQ-juk miatt. Ma tudjuk, hogy ez helytelen volt és most te azzal jösz, hogy "doch" dehogynem. Akkor viseld a bélyeget amit a homlokodra sütöttem megérdemelted.
-
Ugy látszik a keresztény kulturával odáig mégy, hogy azt képzeled az élölények és az emberek sakkfiguraként lettek a földre helyezve.
-
Ha Rindermannak igaza lenne akkor mégnagyobb mértékben kéne keverni az emberiséget, ö ugyanis az alacsony IQ-t a családon belüli házasságra vezeti vissza tehát aki Arpádházi létére Arpádházival házasodik az degenerált? A 10 millio az nem éppen egy nagy genpool.
-
Viselkedj másképp és akkor nem hasonlitalak olyanhoz akit szégyelsz.
 
A Magyarokat nem akarták beengedni a 20-as évekbe Amerikába az alacsony IQ-juk miatt. Ma tudjuk, hogy ez helytelen volt és most te azzal jösz, hogy "doch" dehogynem. Akkor viseld a bélyeget amit a homlokodra sütöttem megérdemelted.

te most direkt hazudozol, vagy tényleg ennyire nem tudod, hogy miről írsz ? De tényleg ezek sima középiskolai tananyagok. :

.http://epa.oszk.hu/00000/00036/00015/pdf/10.pdf

úgy a 3. oldaltól javaslom az olvasását , semmi IQ

népesség arányos bevándorlási kvóta meghatározása történt, (megjegyzem minden közép,kelet és dél európai országra)

egyik ok , hogy az első világháborúban rádöbbentek, hogy ellenőrizetlen, integrálatlan és identitásukban nem Amerikához köthető tömegek élnek Amerikába.
másik és nagyon fontos oka , hogy megszűnt a humanitárius felfogás és az avval egybeeső gazdasági fellendülés, féltek a felhalmozódó munkanélküliektől
a harmadik pedig ki akarták üríteni az meglévő lengyel és olasz, és egyéb nemzetiségű gettókat, fokozván az amerikaiak biztonságérzetét


Megint történelmi eseményeket , ferdítesz , és az okozatot próbálod felhozni okként.
 
Last edited:
Kétszer is megjárta Magyarországot szeptemberben Salah Abdeslam, akit továbbra is keresnek a hatóságok a novemberi párizsi merényletekben való részvétele miatt.
-
En decemberben olvastam rolla utoljára, ott az áll, hogy az osztrák belügyminiszterium szovivöje, Karl-Heinz Grundböck, nem tudta alátámasztani a magyar miniszterium állitását.
-
Lehet, hogy közben beigazolodott az utazása, annál rosszabb, a kérdés mit láthatott ott, hogy átcsapott terroristába? :(
-
Ha most akarjuk megmondani egy bevándorlorol, hogy a fia 55 év mulva mi lesz és emiatt nem engedjük az országunkba akkor ott nem lehet szabadságrol beszélni, az egy sötét diktatura lenne. :) :)
-
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Latest profile posts

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Forum statistics

Threads
38,161
Messages
4,809,713
Members
616,168
Latest member
Scannerptm
Top