Új vagyok, bemutatkozom.

csipcsip

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló Mindenki!

János vagyok Magyarországról. 2-3 éve már jártam itt, akkor a kisfiamnak töltötem le nagyon jó kifestőket. Azóta - előnyére - igencsak megváltozott a honlap. Remélem, állandó tag leszek majd.
 

Lenart

Új tag
Hali mindenkinek! 1 szakközépiskolai osztálytársamat keresem. Orbán Rolandnak hivják 1995-ben utazott ki Vancouverbe Debrecenböl nagynénjéhez Jolanda Weiss-hez azóta se hallottam róla. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni a megtalálásában.
 

Rennie007

Új tag
Sziasztok, ma lettem tagja ennek a kis csapatnak! Nagyon tetszik, s szeretnék állandó tagja lenni, úgyhogy légyszi segítsetek! Én Magyarországon élek családommal, de édesapám külföldön dolgozik, hajón! (zenész)
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden új belépőt szeretettel üdvözlök. Rennie 007 állandó tag leszel 2 nap és 20 hozzászólás után. Kis türelem - nem nagy ár!
 

H Kriszti

Új tag
:) Sziasztok! Kriszti vagyok Budapestről és teljesen véletlenül keveredtem erre az oldalra. Néhány szót magamról: 30 éves múltam és tanárként dolgozom a főváros mellett egy kisvárosban. Sajnos mostanság eléggé kevés alkalmam van felnőttekkel beszélgetni és arra gondoltam izgalmas lehet kapcsolatot teremteni a világ másik végén élőkkel. Ha van kedvetek néha levelezni én nagyon örülnék! Jó pihenést mindenkinek! Kriszti
 

lucifer06

Új tag
Sziasztok még új vagyok bemutatkozom:Rozi vagyok 32éves és három gyönyörű lányom van röviden ennyit szeretnék most irni. Ja és örülök ,hogy itt lehetek köztetek!
 

do-do-do

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok! Tisztelettel köszöntök mindenkit. A mai nap sikerült végre belépnem nagy örömömre. Feri vagyok a javából és 5 unokám van.
Egyelöre ennyit.
 

casuale

Állandó Tag
Állandó Tag
SziooO! A "csak tagból" ezennel
TAG lettem. Az eddigi hozzászólógatásaimból ismerhettek. Mezőkeresztesen élek párommal, és kislányommal, ki áprilisban tölti be második életévét.
 

Sto

Új tag
Sziasztok. a nevem Sto,Karcagon élek. Jelenleg tenyésztésvezetőként dolgozom egy magyar sertéstelepen. Diplomás kanász vagyok a magyar mezőgazdaságban... :)
 
Oldal tetejére