Visszaszólt a magyar kormánynak......................

Visszaszólt a magyar kormánynak a megalázott menekültekről szóló riportja miatt támadott svéd újságíró.

Nagy vihart kavart március első hétvégéjén a svéd Aftonbladet riportja, amely azzal foglalkozott, hogy mi történik a Szerbia felől Magyarországra menekülni próbálókkal,

A svéd lap az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetre és menekültek beszámolóira hivatkozva arról írt, hogy 2016 nyara óta egyre többen térnek vissza a magyar határról kutyaharapásokkal, ütés- és rúgásnyomokkal valamint olyan irritációval, amit paprikaspray okozhatott.




A cikkre reagálva a magyar Belügyminisztérium március 6-án hosszas közleményt adott ki, amelyben

  • tagadták, hogy magyar rendőrök migránsokat bántalmaznának,
  • az Orvosok Határok Nélküliről közölték, hogy Soros Györgyhöz kötődik,
  • és a cikket szerző Staffan Lindberget kioktatták arról, hogy kell felelősen újságot írni.
Most a Medievarlden nevű svéd médiaipari lap megkérdezte a szerzőt, hogy mit szól a magyar kormány reakciójához.

Lindberg elmondta, hogy alapvetően örül annak, hogy ez a téma hirtelen elkezdte érdekelni a magyarokat, és szerinte ez lehet az oka annak, hogy a magyar belügy úgy válaszolt, ahogy. Ugyanakkor szerinte elég furcsa, hogy őt személyében támadják, és eleve nem a rossz hírek hozóját kellene kioktatni, hanem inkább kivizsgálni, hogy pontosan mi történt a sebesült, megharapott menekültekkel.

Lindberg szerint ők csak úgy dolgoztak, ahogy egy újságírónak dolgoznia kell, de a cikk megjelenése óta már értesült arról, hogy Magyarországon bevett gyakorlat, hogy a hivatalok megpróbálják hitelteleníteni a sajtó képviselőit.

Bede Márt

menekult veres.jpg
 
Mo az az orszag ahol tobb lakoja el hataron kivul mint belul annak nem szabadna igy velekedni masokrol ,mert a tobbsegi magyar valamilyen formaban akar onkent akar mas miatt de hataron kivul el es elfogadjak befogadjak(tak) sok sok orszagba.

Te ezt el is hiszed, hogy az elfoglalt magyaroszági területeken, ugyan annyi joguk van a magyaroknak mint mondjuk az ukránoknak, vagy a románoknak?! Az "elfogadják" szót ha úgy érted szügséges rossznak tartják, az már jó irány.
Az önszántukból külföldre költözőket pedig, hogy mennyire fogadják be az attól függ, hogy viselkedik, hogyan dolgozik.
 
Utoljára módosítva:
-
Nem Merkel fizet .......

Természetesen, a hivatalos újságcikk ilyen:
"Egyiptomban és Tunéziában tárgyalt menekültügyről, gazdasági és terrorellenes együttműködésről Angela Merkel német kancellár csütörtökön és pénteken. A törökországi tavalyi puccskísérlet óta egyre feszültebb a német-török, Európai Unió- Törökország közötti viszony, Ankara már többször felvetette a 2016. márciusában, Berlin és Merkel által tető alá hozott uniós menekültügyi megállapodás felmondását.
Egyelőre nem született konkrét megállapodás Egyiptommal, de megegyeztek a határellenőrzés kérdésében, a kancellár jelezte, Németország nyitott a további támogatások tekintetében. Tunéziában viszont aláírták az egyezményt. "
 
Melitta , akkor megkövetlek , de mit iis jellent az irásod , hogy több lakoja él Magyarországnak a határon kivül mint belül?? Mert én ezt csak az elcsatolt területekre tudom vonatkoztatni . Nehogy már elmeséld nekem , hogy vagy 10 millió Magyar vándorolt ki Orbán uralkodása alatt .
 
A lagereket regen is az Egyesult Nemzetek Szervezete tartotta fent anyagilag.
Itt arrol szol a diskurzus hogy nehogy emberseges humanis is legyen valaki a menekultekkel. MIndegy ki ,legyen az nemet vagy torok , csak is utni vagni kene oket es azonnal visszazavarni ahonan jottek.
Nyilvan nem villamhaboru folyik Sziriaba es hetek alatt vegeznek kinyirnak par embert es szent a beke.
ELhuzodo komliktus van es csak novekeszik az orszagok szama akik potyogtatjak a bombakat. Az ISIS az egesz vilagot fenyegetik es egyszer s mindenkora le kell veluk szamolni hogy a vilag bekeben eljen nelkuluk.
Elsosorban az ott elo lakossag szenved es nem csak az ISIStol hanem a bombaktol. Aki ezt nem latja nem tudja annak figyelni kene a nemzetkozi hiradasokat.
Akinek fogalma sincs a lager eletrol, az ellenorzesekrol a titkos szolgaltok munkajarol es meg sok mindenrol ami a menekultekkel foglalkozik nem kene veretes velemennyel itelkezni arrol amirol seged fogalma sincs.
Mo az az orszag ahol tobb lakoja el hataron kivul mint belul annak nem szabadna igy velekedni masokrol ,mert a tobbsegi magyar valamilyen formaban akar onkent akar mas miatt de hataron kivul el es elfogadjak befogadjak(tak) sok sok orszagba.
Az emberek megkulonboztetese es itelete nem a civil lakossagra tartozik, hanem a birosagokra.
56-ban keves embernek volt utlevele mert nem adtak, attol meg politikai menekult volt.
Mivel itt egy sziriai menekult se beszelget es meseli el az eletet miert is indult el, minden csak feltetelezes , es legalabb az eselyt meg kell adni , hogy bebizonyitsa nem terrorista nem gyilkolaszo radikalis iszlamista. A rohandt nagy altalanositas egyenlo a rasszizmussal.
A kormany nyilatkozata elfogadhatatlan emberi jogok szempontjabol is,az Euban es minden fejlett orszagba.
Minden megoldast elutasitott Orban amit az eu probal megoldaskent ajanlani.
Mit gondoltok mi lesz a vege? Kivul tagasabb es szepen eloszor majd a ketsebesseges Eu ahova mar meg se hivjak a tervekbe a penzcsap egyre jobban csak csopogni fog es vegul marad egyedul , mert a V4 kozott is verheti az asztalt de nem o fujja a Passzat szelet.
Hogy ennyire ne lassatok a jovot talan akkor inkabb varazsgombot kene beszereznetek.
MInden nyugati ujsag hazudik , meg is erdemes lenne elolvasni mert az orszagok velemenyet politikajat tukrozi es ok nem a varazsgombot hasznaljak.
Higgyetek a COF nek a vezirnek, azt lehet majd csodalkozni , es Soros es Gyurcsany lesz a hibas nem ti akik homokba dugjatok a fejeteket.
Tudom, hogy rasszista és fasiszta az, amit mondok:
1. Szíriában sem mindenhol lőnek és bombáznak. Vannak békés területek, ahol normális élet folyik. Sőt, mondhatni Szíria nagyobb részén normális élet folyik. Csak az nem olyan érdekes, arra nem járnak az újságírók.

2. Mi lenne, ha olyan országból, ahol nem lőnek, a törvényes határátkelőn keresztül érkeznének az emberek és nem a susnyáson, pengésdróton, csatornaárkon keresztül. Mert alapjábanvéve ez a kifogás a hazánkba betörekvő emberek ellen.
Aki heteket tölt a sárban, hidegben a kerítés túloldalán, a határátkelőnél már régesrégen sorra került volna, és becsülettel regisztrálva lenne. Vajh mi az oka, hogy kerülik a törvényes utat, mint ördög a tömjénfüstöt?
És mitől olyan rettenetes bűn, ha egy ország védi a határait (és ezzel Európa határait)?
 
Melitta , akkor megkövetlek , de mit iis jellent az irásod , hogy több lakoja él Magyarországnak a határon kivül mint belül?? Mert én ezt csak az elcsatolt területekre tudom vonatkoztatni . Nehogy már elmeséld nekem , hogy vagy 10 millió Magyar vándorolt ki Orbán uralkodása alatt .

Arra én is kíváncsi lennék, hogy honnan kapar össze ennyi külföldi magyart. De majd biztos elmondja.
 
Gondolom, itt mindenki tisztában van vele, hogy a törökök zsarolják az EU-t a migránsokkal ... Merkel rendesen fizet is (pont mint ahogy a szicíliai boltosok fizetik a védelempénzt)...hogy meddig tudja lefizetni a törököket nem világos, mert azok a vízumkényszet eltörlését is követelik.

Az EU már 60 évvel ezelött megigérte a Törököknek a vizummentességet és nem 2015-ben került ez szoba.
De ezt nem tudhatod mert korábban a kommunista ma a nationalista kormány hallgatja el ezt elölled.
A sok-sok keleteuropai ország EU-hoz csatolása megnehezitette ezt, agy EU döntéshez minden tagállam igenje kell.
-
Semmi kétség, hogy a pillanatnyi Török kormány viselkedése lehetetlenné teszi egy ilyen fuzio létrehozását de Orbán ugyan ugy mind Erdogan egy egy-ember kormányzásra törekszik. (Gyakran mondod seperjen mindenki a saját területén, nosza)
-
Ankara azért kap 2007 ota milliardokat Büsszelböl, hogy feltudjon zárkozni EU-standardhoz. (az én oldalamrol nézve ez az jelenti szeretnék olivabogyot vásárolni amiben megbizhatok, szeretnék szép vidéken nyaralni, emberekkel találkozni akik azonos erkölcsi értékeket ápolnak )
-
A Süddeutsche Zeitung szerint a segély kezdete ota 2013 ig a kifizetett összeg 4,8 milliard Euro volt. (Ebböl a német rész 1 milliardra rug, nállunk van a legtöbb török. )
-
2014-2020 közötti idöre további 4,5 milliard euro lett betervezve, cél a "demokratia, civil-társadalom és jogállam fejlesztése". Az ilyen célirányos juttatásokat ismerned kell nélkülük a volt kommunista blokk országai sem lennének ott ahol ma vannak)
-
Ettöl teljesen független a Törökországban táborozo menekültek megsegitésére kiadott segély. Az Europai unio 2016 március 18-án, 3 milliard eurot szavazott meg, egy honap mulva rögtön 1,4 milliard eurot fizetett ki a Syriai menekültek részére.
-
Ez az összeg oktatásra, egészségügyre, szociális és infrastuktura kiépitésre, gazdasági és társadalmi támogatásra van kiadva. Ezen a területen még éltünk átt zsarolást a török elnöktöl, mi lennénk embertelenek ha ezen összeg leszükitésével probálnánk nyomást gyakorolni a rossz irányba fejlödö török belpolitikára.
-
Te egy olyan olvasott ember vagy, miért van az, hogy mindig szélsöjobboldali bloggok terülnek a kezedbe, miért nem informálod magadat az Europai Kommissio oldarairol. Itt megtalálhatod az összes EU döntést az Orbán Viktor aláirásával együtt.
 
vedje ez a dolga
de a menekult menedekkerot ne rugdossa - ne fogjon ra fegyvert
ne alazza es terrorizalja hanem
NYUJTSON NEKI MENEDEKET
mi is ezt tesszuk nem baj ha nincs papirja majd mi kideritjuk melyik oldalon all
nem kerdezunk hanem atsegitjuk a hataron
azon bizony amin illegalisan jon be
es aki segit azok a katonaink
nem szogesdrotba hajtjak hanem a meleg szallasra
nem belerugnak hanem megetetik
a menekultekkel lehet banni igy is es amugy is
miert jo hogy a vilag a magyarok kirekeszto rasszista fasiszta durvasagarol cikkezik
a csuti cigany jol beetetett a muzulman mumussal
magamelle allitotta az egesz nepseget
azeeee nagyon ne dongessetek a melleteket
A fél világ cikkezett a bicskei történetről. Tudod, arról a videóról, amiből csak azt a részt vágták ki, hogy a rendőr segít a sínek közt heverő embereknek, és nem ő lökte oda őket. Utána elismerték, hogy meghamisították. Ez után a videóból kivágott kép Pulitzer díjat kapott. Mivel több ilyen történetről bebizonyosodott, hogy úgy hazugság, ahogyan meg akarták etetni a néppel, a fél világ sajtója nekem nem mérvadó.

Vajh miért nem a törvényes határátkelőknél próbálkoznak? Ott ugyanaz az eljárás, mint Kanadában.
 
Tudom, hogy rasszista és fasiszta az, amit mondok:
1. Szíriában sem mindenhol lőnek és bombáznak. Vannak békés területek, ahol normális élet folyik. Sőt, mondhatni Szíria nagyobb részén normális élet folyik. Csak az nem olyan érdekes, arra nem járnak az újságírók.
-
Ne haragudj, hogy belekotnyeleskedek, de gondolkozz:
Köztudott, hogy az 1956-os forradalomnak mégcsak a hire sem jutott el sok magyar faluba tehát az osztrákok oda irányithatták volna az országukba beözönlö magyar menekülteket?
-
Gondolod, hogy Mo.-tovább ugy müködne ha néhány millios várost szétlönénk?
-
2. Mi lenne, ha olyan országból, ahol nem lőnek, a törvényes határátkelőn keresztül érkeznének az emberek és nem a susnyáson, pengésdróton, csatornaárkon keresztül. Mert alapjábanvéve ez a kifogás a hazánkba betörekvő emberek ellen.
-
Nem a menekültek huzták fel a keritést pengésdrottal, teszik tönkre a biologia egységet az állatok számára is áthidalhatatlan keritéssel. Cinizmus pur amit prezentálsz.
-
A menekülteknek és a civilizált világnak meg az a kivetése, hogy
nem vagytok képesek elismerni, hogy a menekültek embertelen körülmények elöl menekülnek.
Allatokként kezelitek öket és beszéltek rolluk. Egy szép szot nem halottam tölled pedig te a mérsékeltek közé tartozol.
-
Aki heteket tölt a sárban, hidegben a kerítés túloldalán, a határátkelőnél már régesrégen sorra került volna, és becsülettel regisztrálva lenne. Vajh mi az oka, hogy kerülik a törvényes utat, mint ördög a tömjénfüstöt?
-
Nem lehetsz anyira rosz mathematikábol, ha egy ember regisztrálása több mind egy orába tart, akkor mégha ejjel nappal is dolgozna a hivatalnok, csak 24 émber jutna át a határon. Márpedig ez a statisztika.
Kiszámoltad már hány évig tartott volna ha az 1 milliot ilyen tempoban vettétek volna fel?
-
Továbbá az sem emberi, hogy két szögesdot közé helyezett konténerbe, évet fél évet töltsenek gyerekek.
Tudod mi lesz azokbol a gyerekekböl ha felnönek?

-
És mitől olyan rettenetes bűn, ha egy ország védi a határait (és ezzel Európa határait)?
-
A független segélyszervezetek szerint 400 ember fagyoskodik a határotok elött
(Orbán ezt 600-ra tulbecsüli, hogy ne essen ki a határvédö szerepéböl) és nem vagytok képesek segiteni.
-
Nem ti nem véditek Europát, ti lejáratjátok europát, a kötelesség alol probáltok menekülni, ugy, hogy kigyot békát mondtok a menekülésben levökre.
-
Már az is egy orcátlanság, hogy "védelemnek" nevezitek a segitökészség megtagadását. :(
A végén még magatok is elhiszitek.
 
A fél világ cikkezett a bicskei történetről. Tudod, arról a videóról, amiből csak azt a részt vágták ki, hogy a rendőr segít a sínek közt heverő embereknek, és nem ő lökte oda őket. Utána elismerték, hogy meghamisították. Ez után a videóból kivágott kép Pulitzer díjat kapott. Mivel több ilyen történetről bebizonyosodott, hogy úgy hazugság, ahogyan meg akarták etetni a néppel, a fél világ sajtója nekem nem mérvadó.

Vajh miért nem a törvényes határátkelőknél próbálkoznak? Ott ugyanaz az eljárás, mint Kanadában.

Erre a képre gonoltál? Ez Bicskén van, nem is tudtam.

image-838391-galleryV9-dizc-838391.jpg

-
Nem tudom miröl beszélsz. En ugy tudom, hogy meg is halt ott valaki a sinek között.
-
Tudod a Bicseki képek elsösorban azt demonstrálják nekünk, hogy a szükség orjási, ha emberek ilyen torturákat vesznek magukra az életük megmegmentése céljábol.
-
Nem akarok ide betenni videot mondjuk egy akár milyen temetésröl, ahol az emberek irrationálisan reagálnak
Ezekre azt mondani "mit hisztizel" egy szemtelenség. A Bicskei kép célja a fájdalom érzékeltetése. :(
 
Az alapcikkhez: - nek

Talán a Reuters - nek elhiszitek, hogy a migránsok hazudhatnak is. :)

Az Európai Unió határőrizeti szerve, a Frontex műveleteiben 36 vendégtiszt teljesít szolgálatot Magyarországon, ám egyszer sem tapasztalták a migránsok emberi jogainak megsértését, bántalmazásukat.
 
-
A független segélyszervezetek szerint 400 ember fagyoskodik a határotok elött
(Orbán ezt 600-ra tulbecsüli, hogy ne essen ki a határvédö szerepéböl) és nem vagytok képesek segiteni.

Ha jól értem ezek Szerbia területén vannak a szerb vendégszeretetet élvezik. Én sajnálom de nem érzem magam felelősnek az összes szerbiában fagyoskodó emberért .... sőt az összes nincstelent a nagyvilágban sajnálom. Sajnálom de nincs lelkiismeretfurdalási probémám, hogy napjában, mondjuk Indiában hány ezer emeber születik és hal meg az utcán de szerintem senkit sem érdekel különösebben a mai India nyomorúsága.

magyarázd már meg miért kizárólag az európában letelepedni akaró migránsokért aggódsz?

http://toochee.reblog.hu/india---a-szegenyseg-hetkoznapjai
 
Utoljára módosítva:
Az alapcikkhez: - nek

Talán a Reuters - nek elhiszitek, hogy a migránsok hazudhatnak is. :)

Az Európai Unió határőrizeti szerve, a Frontex műveleteiben 36 vendégtiszt teljesít szolgálatot Magyarországon, ám egyszer sem tapasztalták a migránsok emberi jogainak megsértését, bántalmazásukat.

Ezt hol olvastad? Fussál neki mégegyszer a forditásnak, itt a kiemelt rész a linkedböl ;)
-
"Orban's government has denied mistreating migrants. His office said eight cases of alleged mistreatment had been investigated but in none "was it proven that refugees had been harmed by border personnel".

Reuters could not independently verify reports of abuses."
-
Köztudott, hogy boldog, boldogtalan felhuzhat Mo.-on egy egyenruhát és saját felelöségére vadászhat menekültekre.
Teszik is szivesen patriotista csapatok.
-

-
Megértem, hogy kisebbségi érzete van az országnak, Mo. már 600 éve nem nyertek egyetlen háborut, mindig rossz oldalon áltak az országunk vezetöei de tudod ilyen, dalok, ilyen propagandafilmek veszélyesek az egora mert messze elkerülik a realitást, semmi kétség afelöl aki igy fevillanyozva megy a magyar határra szolgálni az mindenre képes.
-
Ärzte ohne Grenzen: „Ritualisierte Brutalität“ - gondolom nem kell leforditani
 
Ha jól értem ezek Szerbia területén vannak a szerb vendégszeretetet élvezik. Én sajnálom az összes szerbiában fagyoskodó embert .... sőt az összes nincstelent a nagyvilágban. Viszont például nincs lelkiismeretfurdalási probémám, hogy napjában, mondjuk Indiában hány ezer emeber születik és hal meg az utcán de szerintem senkit sem érdekel különösebben a mai India nyomorúsága.

Hát persze, hogy nincs. Az indiaiak nem muszlimok, ha azok lennének ne aggódj, jöhetnének ők is. Zimbabwéból már kiirtották a fehéreket, de Dél-Afrikában még vannak valahányan. Szerettek volna az őshazájukba, Hollandiába visszatérni, de elutasították őket. Nem felelnek meg a kívánalmaknak, mert az eredeti terv nem a fehér keresztényekkel való elárasztásunkat tűzte ki célul. Ukrajnában tényleg háború van, mégsem kaptak menedéket az onnan jövő fehér keresztények...

images
upload_2017-3-12_10-10-10.jpeg

kuDktkqTURBXy84MmZiN2UwZTcyMmZhNjY0MDgzYzgwYTZiOTQxZTljOS5qcGVnkpUDAkfNDdXNB8eTBc0DIM0Bwg
 
Ezt hol olvastad? Fussál neki mégegyszer a forditásnak, itt a kiemelt rész a linkedböl ;)
-
"Orban's government has denied mistreating migrants. His office said eight cases of alleged mistreatment had been investigated but in none "was it proven that refugees had been harmed by border personnel".

Reuters could not independently verify reports of abuses."
-
Köztudott, hogy boldog, boldogtalan felhuzhat Mo.-on egy egyenruhát és saját felelöségére vadászhat menekültekre.
Teszik is szivesen patriotista csapatok.
-

-
Megértem, hogy kisebbségi érzete van az országnak, Mo. már 600 éve nem nyertek egyetlen háborut, mindig rossz oldalon áltak az országunk vezetöei de tudod ilyen, dalok, ilyen propagandafilmek veszélyesek az egora mert messze elkerülik a realitást, semmi kétség afelöl aki igy fevillanyozva megy a magyar határra szolgálni az mindenre képes.
-
Ärzte ohne Grenzen: „Ritualisierte Brutalität“ - gondolom nem kell leforditani

Icikepicike bizonyítékocska is jó lenne. Mondjuk az, hogy Ali azt mesélte az asszisztensnőnek, aki elmesélte a szomszédasszonyának, aki beszélt az újságíróval nem igazándi. És ne szögesdrót okozta sérülések fotóját, hanem azt, amikor a magyar határvadász kutyája éppen rá van uszítva a szegénymenekültre, ráadásul szájkosár nélkül. (merugyi szájkosárral nem lehet harapni)
 
Ha jól értem ezek Szerbia területén vannak a szerb vendégszeretetet élvezik. Én sajnálom de nem érzem magam felelősnek az összes szerbiában fagyoskodó emberért .... sőt az összes nincstelent a nagyvilágban sajnálom. Sajnálom de nincs lelkiismeretfurdalási probémám, hogy napjában, mondjuk Indiában hány ezer emeber születik és hal meg az utcán de szerintem senkit sem érdekel különösebben a mai India nyomorúsága.

magyarázd már meg miért kizárólag az európában letelepedni akaró migránsokért aggódsz?

http://toochee.reblog.hu/india---a-szegenyseg-hetkoznapjai

A menekültek az EU-területén keresnek segitséget. Az ignorantiáddal elhatárolod magadat az europai közösségtöl.
-
Nézd ha ezzel a mondatoddal:
"Sajnálom de nincs lelkiismeretfurdalási probémám, hogy napjában, mondjuk Indiában hány ezer emeber születik és hal meg az utcán de szerintem senkit sem érdekel különösebben a mai India nyomorúsága."
a magyar kulturára, traditiora akarsz hivatkozni akkor egy nagy probléma elött állunk. :(
 
Egyszerűen nem látom be, hogy olyan emberek, akik embercsempészeknek ezer eurót és többet bírnak kifizetni, mitől számítanak olyan megveszekedetten szegénynek. Nekem, aki nem mondom el hány hónapig élek ennyi pénzből és nem érzem szegénynek magam, miért kéne lóhálában, rohamtempóban megsegítenem ezeket az embereket. Nem látom be, hogy miért ne lehetne a törvényes úton jönni és alávetni magukat a törvényes eljárásnak, aminek során tényleg kiderülne, kit kell valóban segíteni és kit nem. Tudom! Rasszistafasisztanáci nézetek, engem meg ki kell irtani, ha így gondolkozom.
 
Icikepicike bizonyítékocska is jó lenne. Mondjuk az, hogy Ali azt mesélte az asszisztensnőnek, aki elmesélte a szomszédasszonyának, aki beszélt az újságíróval nem igazándi. És ne szögesdrót okozta sérülések fotóját, hanem azt, amikor a magyar határvadász kutyája éppen rá van uszítva a szegénymenekültre, ráadásul szájkosár nélkül.

Edes barátom, az lenne hihetetlen ha nem lennének gorombák a magyar határvédök egy többéves agymosás után.
A katonákat verbuválo video egy inspiratio az eröszak gyakorlásához.
-
De mondok én neked valami mást, hogy rámutassak a lelkivilágodra amiböl az eröszak fakad.
-
Miért nem olyan képekkel, adatokkal árasztasz el bennünket ami a magyar hatoságok,
a határörök humánus viselkedését demonstrálják?
-
Azzal szavahihetö lehetnél. A "leszarom öket" gesztus az eröszakrol tanuskodik.
 
Edes barátom, az lenne hihetetlen ha nem lennének gorombák a magyar határvédök egy többéves agymosás után.
A katonákat verbuválo video egy inspiratio az eröszak gyakorlásához.
-
De mondok én neked valami mást, hogy rámutassak a lelkivilágodra amiböl az eröszak fakad.
-
Miért nem olyan képekkel, adatokkal árasztasz el bennünket ami a magyar hatoságok,
a határörök humánus viselkedését demonstrálják?
-
Azzal szavahihetö lehetnél. A "leszarom öket" gesztus az eröszakrol tanuskodik.
A szavahihetőség, vagy annak hiánya nem tárgyi bizonyíték. Jobb bíróságokon sem tanuvallomás, sem bevallás alapján nem hoznak ítéletet. Tárgyi bizonyíték. Alfa és omega.
 
A menekültek az EU-területén keresnek segitséget. Az ignorantiáddal elhatárolod magadat az europai közösségtöl.
-
Nézd ha ezzel a mondatoddal:
"Sajnálom de nincs lelkiismeretfurdalási probémám, hogy napjában, mondjuk Indiában hány ezer emeber születik és hal meg az utcán de szerintem senkit sem érdekel különösebben a mai India nyomorúsága."
a magyar kulturára, traditiora akarsz hivatkozni akkor egy nagy probléma elött állunk. :(

tisztázzuk már a félreértéseket ... nekem lelkiismeretfurdalási gondjaim akkor vannak mikor hibásnak tartom magam valamiért ... állítólag napjában 25.000 ember hal éhen .... én lennék a felelős az én lelkiismeretemet terheli?
 
Utoljára módosítva:
Egyszerűen nem látom be, hogy olyan emberek, akik embercsempészeknek ezer eurót és többet bírnak kifizetni, mitől számítanak olyan megveszekedetten szegénynek. Nekem, aki nem mondom el hány hónapig élek ennyi pénzből és nem érzem szegénynek magam, miért kéne lóhálában, rohamtempóban megsegítenem ezeket az embereket. Nem látom be, hogy miért ne lehetne a törvényes úton jönni és alávetni magukat a törvényes eljárásnak, aminek során tényleg kiderülne, kit kell valóban segíteni és kit nem. Tudom! Rasszistafasisztanáci nézetek, engem meg ki kell irtani, ha így gondolkozom.
-
Kedves cdurmol
-
A pénzt nem lehet megenni, tüzelöként is csak kevés höenergiát szolgáltat. A pénz egy mulando dolog ha nem keresel mindig utána elfogy. Ha nincs munkalehetöség, a megélhetéshez szükséges feltételek hiányoznak akkor ott nem tudsz meglenni.
-
Miért nem lehet ezt megérten? Beszélj emberekkel akik éltek a világháboru alatt és végén. Ha nem süt a pék akkor nincs kenyér, ha nem áll az iskola nincs tanitás, a gyerekek jövöje fucsbamegy....
-
Az én családom csak azért nem hagyta el 1956-ban az országot mert nem volt pénz rá? A teherauto ott állt a ház elött tele menekülttel, az apám szaladgált kölcsön kérni, a család nagy volt, az anyám nem hagyot volna senkit egyedül...
-
Ha a felkelés tovább tartott volna, talán sikerült volna a szüleimnek értéktárgyakat, festményt, könyvet, háztartási cikket eladniuk és egy köteg pénzt adni annak aki segitett volna kijutni Mo.-rol. De nem volt idö, 1956 alig 10 évvel volt a háboru után, az emberek már eladták amijük volt, a szüleim egyetlen vagyona mi voltunk gyerekek.
-
Az is természetes, hogy a családok egymást segitik, igy volt ez a naciidöben emigrálokkal is, vagy 1956-ban. A rokonság összeadta a pénzt. Menjél te, te még fital vagy,.... hát innen a pénz, ami egy fogyoeszköz.
-
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,166
Üzenet
4,810,789
Tagok
616,245
Legújabb tagunk
ksmati
Oldal tetejére