Kötés, horgolás 2015-2016-2017.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

smisu

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Van egy ilyen édes nyuszim, egy hibája van, hogy törökül van. A tinyminidesign oldalán találsz még hasonló ingyenes mintát angolul.
nNDgbht8bUw.jpg
 

Csatolások

  • Uykucu_tavsik_tarifi.pdf
    314.8 KB · Olvasás: 139

Magyar Lászlóné

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • Mala_Design_-_Bijen_I_-_Erased_PDF.pdf
    5.8 MB · Olvasás: 364
  • Mala_Designs_Opossums.pdf
    4.5 MB · Olvasás: 352
Utoljára módosítva a moderátor által:

Kozma Ildiko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Egy dinóimádó kisfiúnak szeretnék ajándékba horgolni kis kedvencet. A stegosaurus a kedvence. Tudnátok segíteni?
Nagyon köszönöm!
 

Kryy

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Sikerült beszkennelni, de csak fekete-fehérben. De talán így jobban is olvasható a széljegyzeteim. Üdv: M.

A mintához annyit, hogy ez a nyuszi a lelógó fülű változat, a kép álló fülűt mutat, de az egy másik nyuszi. Az alkotónak két ilyen nyuszija van, Marijntje-nek van álló füle, Willenein-nek lelógós, csatolok róla képet. "Répa" is azért van a leírásban, mert ezt a ruhát csinálja neki éppen, és nem a kis rózsaszínt.
Én is megcsináltam már a nyuszikát, de a holland és a spanyol mintákat is használtam hozzá, mert azok részletesebbek, és némileg el is tér az orosztól. Az orosz néhol egyszerűsít, ami persze nem baj, csak nem az eredeti minta.
Az orosz mintában található nyuszi rózsaszín ruhácskájának leírását is megtaláltam hollandul a hölgy blogjában, még azt szeretném megcsinálni neki, aztán mutatom milyen lett :) Lehet én is amúgy magam csinálok neki ruhát, még megnézem, mire jutok a leírással.
És én álló füllel csináltam végül, átalakítottam ezt a lelógó fület, mert én álló fülű nyuszit szerettem volna és a ez a minta csak lelógósnak jó... :)

Ez a bolg: [HIDE-THANKS]http://justmadewithlove.blogspot.hu/2015/01/mag-ik-jullie-voorstellenwillenein.html[/HIDE-THANKS]
 

Csatolások

  • Willenein.jpg
    Willenein.jpg
    45.6 KB · Olvasás: 82
  • Marijntje.jpg
    Marijntje.jpg
    42.8 KB · Olvasás: 71
Utoljára módosítva:

simon árpádné

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem nincs. Nekem megvan a nagy bárány és a katica. Azt szívesen megosztom, csak az a baj, hogy nem tudok ide feltölteni. Csak fotót enged, mást nem, pedig régen sikerült. Mindegy, ha megírod hova, szívesen elküldöm. És másnak is, aki kéri:)
Én nagyon szeretném :)főleg a bárányt de a katicát is megnézném :) privát? vagy imél? köszönöm szépen elöre is :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére