Mielőtt úgy döntenél, hogy nem mész el szavazni, megmutatom az elmúlt 2(8) évet…

Ez a poszt a nemszavazóknak szól. Szóval, ha nem vagy benne abban a cca. 3 millió emberben, ki szarik arra, hogy merre megy a világa, akkor lapozz alulra, MOST! A többieknek pedig próbáljuk felvázolni, hogy mi is az, amire úgy szavaznak, hogy nem szavaznak.

Mert az nem igaz, hogy egy párt egy országban ne legyen leváltható!
Megpróbáltam a minimumot. De tényleg. Minél többet túrtam az adatok között, annál nagyobb volt a hányinger, és annál nagyobb bajban voltam, mert amikor már csak átnézésre várt az anyag, akkor jöttem rá, hogy vissza az adatok közé, mert egy rakat dolog kimaradt. Ez a cucc nem arról szól, hogy mi van az egészségügyben, oktatásban, nyugdíjakban, munkaerő piacon, kivándorlásban, csak a kifejezetten nagy durranásokat veszi elő, mik mind hatással vannak a felsoroltakra. Egész egyszerűen nem létezik, hogy 24 ezer szót végigolvass, még úgy sem, hogy kihagytam nagyjából 30 oldalt, meg még kilencven A4-est a magyarázó, és elemző szövegekkel, szóval ha mégis rávennéd magad, akkor vegyél egy nagy levegőt.

Ez úgy kezdődött, hogy….
Tavaly szeptember magasságában úgy gondoltam, hogy összeszedem a pártok szépen összeszedett ígéreteit, egymás mellé állítom őket, nézzük meg, hogy ezek mennyire különbözőek, vagy mennyire fedik le egymást. Hiszed, ha nem, elsőként Gyurcsány-DK végezte el a feladatát, a többi még mindig azzal foglalkozott, hogy valami írástudót szerezzen magának, ki összeállít egy anyagot, mindezt 7 hónappal a választások előtt. Fogod a fejed, mert ha valakik ennyire szarnak a munkájukra, akkor hogy várod el tőlük egy egész ország irányítását!?

Soha nem az volt a cél, hogy valami kibaszott pártnak kampányoljak. A politika rohadt. Minden országban. Ez tény. Ha valamit politikának hívunk, akkor az totál egyenes út ahhoz, hogy ne működjön. VISZONT, ha az alapjaiban rohadt politikával szemben nem áll egy erő – a választó – ki bármikor, bármely pillanatban ott tartja a “most eltakarodtok innen” feliratú táblát a politika felett, akkor az engedély arra, hogy még rohadtabb legyen. Ez a tábla a választás. Vagy a felgyújtom Budapestet, de az 2006-ban sem váltotta le a politikai elitet, csak 4 évvel később. A nem választás legutóbbi példája Amerika volt 2016-ban.

Tadaaaam…. 55,4 % ment el voksolni, és Donald J. Trump nevű idióta lett az USA 45. elnöke, ki elméletileg egy pillanat alatt tudná lerombolni ezt az egész bolygót, és nagy valószínűség szerint, elnöki idejének négy éve alatt napi 24 órában tucat ember pisál vért azért Washingtonban, hogy ezt ne tegye meg.

Ezért mutatom meg, hogy miért az a cirka 3 millió, és választásokkal sosem foglalkozó ember a legfontosabb ahhoz, hogy bármi változás (hogy szükséges-e, az hosszú lesz) megtörténjen ebben a pöcegödörben.

A FIDESZ szavazó minden körülmények között FIDESZ szavazó lesz!
Ha valami idióta úgy gondolná, hogy a FIDESZ háza tájáról lehet lecsípni szavazatokat, akkor mondom mi van: NEM, nem lehet!

Mi kellett ahhoz, hogy a FIDESZ 1,9-2 milliós tábora egy pillanatra se rendüljön meg? Nézd a narancs vonalat. Feltenném a kérdést, hogy mi kéne ahhoz, hogy megrendüljön, de erre úgy nagyjából mindenki tudja a választ, és akkor most csendben dúdold el a Chopin B-moll szonátáját Op.35…

Bármi történik ebben az országban – tehát, ha holnaptól az M1 minden reggel 8 órakor élőben közvetíti, ahogy Orbán csecsemőket eszik reggelire – a szavazó tábora rendíthetetlen.

Nézzük a TÉNYEKET, mik nem rendítik meg azokat, kik szerelmesek Orbán Viktorba:
2010 november: Visszamenőleges hatályú törvények98%-os különadót kell fizetni minden magánszemélynek 3,5millió, és minden közszférában dolgozó, 2 milliós végkielégítése esetén, 5 évre visszamenőleg. 4 év cirkusz, Ab, bíróság, EU, mindenki beszállt a cuccba, hogy kinyírják ezt a faszságot.

2010 december: Alkotmánybíróság jogkörének szűkítése


Mivel az Ab kinyírta a FIDESZ 98%-os adótörvényét, ezért alkotmányt módosítottak, szóval az Ab csak akkor semmisítheti meg a költségvetésről, adókról, illetékekről és járulékokról szóló jogszabályokat, ha azok sértik az élethez, emberi méltósághoz való jogot, a személyes adatok védelmét, a gondolat-, lelkiismereti és vallásszabadsághoz, illetve a magyar állampolgársághoz fűződő jogokat.

2011 december: Nyugdíjpénztárak


14 hónapra elfüggesztették a folyósítást, miközben behazudták, hogy veszteséges üzletbe nyomja a nép a pénzét. Megnyitották a visszalépést, miközben befenyegettek, hogy aki marad, annak nem lesz állami nyugdíja. A nyugdíj-járulék hozzájárulás lett – magyarán adó – mi azért jó, mert az adóért nem jár ellentételezés. Ígértek tételes elszámolást, miből nem lett semmi, mint ahogy abból a 3000 milliárdból

3000 milliárd forint: Ez 833 333 db. új Suzuki Swift, vagy 6 976 744 iPhone X, esetleg 100 000 000 (százmillió!!!) csajt hívhatnál meg vacsorázni, Bp valamely felkapott helyére.

2012 január: 27% ÁFA


Varga Mihály úgy döntött, hogy a legjobb kiút a gödörből, az ÁFA 27%-ra emelése, amivel rekordot döntöttünk az EU-ban. Ezzel nagyjából 150 milliárddal többet fizetsz be évente te, és én, meg mindenki a költségvetésbe, amiből…

2012 február: Alaptörvény

Nem volt alkotmányozási kényszer. Egy alkotmány konszenzussal épül, aminek készítésében részt vesznek az adott ország gondolkodói, párttól, nézettől, hittől függetlenül. Ezt az alaptörvénynek nevezett izéét, egy pali írta a konyhaasztalon, majd a parlament nagy sürgősséggel elfogadta, és azóta 6× módosítottak (a hetediket nem tudták megszavazni, mert elfogyott a 2/3.

2012 október: Nyerőgépek

Egy nap alatt söpörték el a komplett nyerőgép piacot. Ez közvetve, vagy közvetlenül 50-60 ezer családot érintett az országban. Így két kézbe került a komplett, évi 30 milliárdot hozó szerencsejáték piac, név szerint Andy Vajna, és a Szerencsejáték Zrt.

2013 május: Trafik törvény


300 milliárdos üzletet államosított Orbán, amivel 13 ezer értékesítőhelytől vette el a profitot, majd az erre épített koncessziót kiadta nagyrészt a saját lobbistáinak. 5-10 ezer munkahely mínusz. Szupi!

2013 június: Letelepedési kötvény


Rá kb. egy évre, már bukóban volt az állam, és 2017-re nagyjából 11 milliárd “veszteséget” halmozott fel, miközben a kötvényt árusító cégek 100 milliárdos profitot termeltek úgy, hogy azután nem fizettek adót. Bónuszként kb. nulla átvilágítást végeztek a kötvényvásárlókon, így annak lett eu-s útlevele, akinek volt erre pénze.

2013 július: Ángyán kilépése


A földtörvény megszavazását követően, a FIDESZ egyik legnagyobb koponyája, Ángyán József kilépett a fidesz-frakcióból. 2012-ben már lemondott a Vidékfejlesztési Minisztérium politikai államtitkári posztjáról. Döntését azzal indokolta, hogy “zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok”, „spekuláns nagytőkés oligarchák” ellehetetlenítették a munkáját. Később többször is bírálta az állami földbérletpályázatok eredményeit, azt állítva, hogy a földek többsége a kormánypártokhoz közel álló érdekcsoportok kezébe került.

MOL részvények visszavásárlása


Ez kérlek úgy került 500 milliárd (hitel) forintba, hogy azon a magyar állam az első hónapban 125 milliárdot bukott, és a felvásárlásnak tulajdonképp csak az orbáni nemzetállam érdekei miatt volt értelme.

2013 október: E.On felvásárlás


Az E.On felvásárlása 261 millárd forint volt, plusz amiről már nem is érdemes beszélni. A vásárlás előtt az MVM olyan előkészítő anyagot hozott nyilvánosságra, ami olyan kiemelkedő árazási és finanszírozási kockázatokat azonosított, amelyektől épeszű ember csak menekülni akar, mivel ezzel a bulival megvették a Gazprom hosszútávú nagykereskedői szerződését is, mi csak annyit tartalmaz, hogy a papíron akkor is ki kell fizetni a földgázt, ha a világ holnap átáll napenergiára. Ez még -330 milliárd veszteség, mibe ép eszű gazdasági szakember nem megy bele.

2013 november: Földbotrány, Kishantos


Az új földtörvénynek hála, a földek 86%-át 15 érdekeltség szerezte meg. Figyelj, én komolyan mondom, ha ebbe belekezdek, akkor simán húsz oldal, és akkor lehet, még nincs benne az, hogy hány ezren vesztették el megélhetésüket, és milyen hosszútávú hatásai vannak (pl. a lejáró bérletek kapcsán)az egész komplett agrárszakmára. Ha csak ezt olvasod el…. Kishantos-ügy

2014 január: Paks2


3 700 milliárd. A megtérüléshez nagyjából 3× olyan drágán kellene árulnunk az ott megtermelt energiát, mint amennyiért most (tehát nem 10 év múlva, amikor ennek töredéke lesz) a németektől beszerezzük. Mivel annyiért nem lehetne árulni, így Paks2 veszteségét a kormány állja, az adófizetők pénzéből, szóval egyrészt fizetsz az áramért, meg adókban kifizeted annak az épületnek a folyamatos veszteségét, mi az ország 36%-ba nyomja az áramot. Arról nem is beszélve, hogy a ruszkiktól drágábban vettük fel a hitelt, mint ha bejött volna az IMF. Tehát, egyrészt senkinek nem éri meg, másrészt elmaradnak Magyarországon a megújuló energiákkal foglalkozó fejlesztések (cégek, kutatás-fejlesztés, innováció, gyártás, millió munkahely).

2014 május: Narancsbőr


Ferenczi Krisztina (1950-2015) oknyomozó újságíró, és a Narancsbőr című kötete kb. annyira mozgatta meg a közvéleményt, mint egy timbuktui sáskajárás, pedig már e miatt is égnie kellett volna a fél országnak a megjelenést követő napon.

2014 július: Illiberális demokrácia


Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde, 2014. július 25-én . Én ezt ITT már kifejtettem, szóval +18-as a cucc.

2014 október: Internet adó


Magyarország történelmének legviccesebb epizódja. Figyelj,, eddig elszórtunk 10 800 milliárdot, illetve 10,8 billió forintot. 2014 októberében bejelentette Varga, hogy minden megkezdett GB adatforgalom után be kíván vezetni 150 forint adót, erre úgy megy ki 30-40 ezer ember az utcára, hogy történelmünk legmenőbb tüntetését produkálják. Az bazdmeg, hogy a világ pénzét elszórja ez az idióta, miközben a keleti régiók bezuhannak a legelmaradottabbak szintjére, miközben tömegesen hagyják el az országot az írástudók, az nem számít. Ha megadóztatod az online pornót, a torrentet, és a Netflixet, akkor megdöglesz!

2014 november: Kitiltási botrány (NAV)


6 embert tiltottak ki Amerikából – többek között a NAV elnökét – mivel korrupcióban részt vevő vagy abból hasznot húzó személynek titulálták. Annyira csúnya volt az úgy, hogy elővettek egy palit, valami étolaj áfa kamu lobbizással kapcsolatban, és minden mást besöpörtek a szőnyeg alá, Vida Ildikóval (NAV elnök) egyetemben.

Folytatas
 
Ha esetleg az előbbi bejegyzésem nem ment át....

MSC 2018.jpeg


Vagy a Várkert Bazárt nem lehetett lemondani csak? avagy a kormány csak a híveinek tudja eladni a magyar külpolitikát?
 
Te nagyon gyűlölheted a fiatalokat. Pedig hidd el, tényleg nem ők tehetnek róla, hogy megöregedtél. Ők is járják a maguk útját, a maguk értékei szerint. Ezt el kell fogadni, támogatni kell őket ebben és nem leköpdösni állandóan.
Eszemben sincs és ne feltételezgess személyeskedésbe nevidd át érvelés helyett
Csak tudom vannak nemzedékek akik lázadnak lázadtak
ez eleve a korukhoz tartozik Az ébredő megváltó és tagadó korukhoz.
A 68 generáció miért lázadó és tenni akaró
56 miért jött létre?
Tudod e a lázadó ifjúsági mozgalmakat a világban?
Még a szakszervezetek kialakulásához is aktív tevékenység kellett
Ez a mostani ha igaz amit írsz elfutnak akkor nem érnek annyit mint akik nem futnak el
Megalkuvás nem erény szolgalelkűség se erény
Ebből kijönni lélek megtörtséggel szoktak,Vagy eleve bábtermészet.
Aki nem képes saját vagy közös érdekért tenni az nem ér annyit mint aki képes.(ezt én mondom nem a szentírás)
Társadalmi mozgalom-e az országos hallgatói képviselet?
Az alábbiak mit akartak tunyák voltak-e vagy dühösek?
Hippik, avagy a virág nemzedéke
Következett rá és belőle ez?:
1968 – a lázadás paradigmája? 
Utoljára módosítva:
Azok a magyarorszagon elo alampolgarok akik nemmennek el szavazni,azoknak a szavazas utan KUS.Nincs erkolcsi joguk utana Velemenyt nyilvanitani.Pedig azok fognak a legjobban kiabalni.Mert erkolcstelenek,es gerinctelenek.
 
Ez ugyan nem egy friss bejegyzés a FB-ról, de, ha csak feleennyire szakkormányt tudhatna magának Magyarország...:
Sendhil Naathan
2015. november 20. ·
O Canada.....What a cabinet:
Minister of Health is a doctor.
Minister of Transport is an astronaut.
Minister of National Defense is a Sikh Veteran.
Minister of Youth is under the age of 45.
Minister of Agriculture and Agri-Food is a former farmer.
Minister of Public Safety and Emergency Preparedness was a Scout.
Minister of Innovation, Science and Economic Development was a financial analyst.
Minister of Finance is a successful businessman.
Minister of Justice was a crown prosecutor and is a First Nations leader.
Minister of Sport, and Persons with Disabilities is a visually impaired Paralympian.
Minister of Fisheries and Oceans, and Canadian Coastguard is Inuit.
Minister of Science is a medical geographer with a PhD.
New titles include
Minister of Immigration, Citizenship and Refugees was an Immigration critic.
There are scientists in the cabinet, and it is made up of 50% women.
 
Flamingo , ezt már amikor az új kanadai kormányt bemutatták akkor már bemutatták ! Minek kell most ez ? Aztán hány más nyugati országban hasonlóan csak párt apparatcsinok vannak mint otthon ezt miért nem irod ??? Pl Németországban egy gyermekorvosnö mely "védelmi miniszter "lett , de lehetne folytattni tovább ugye igaz itt csak a miénk ekézéséröl van szó akkor szabad a Gazda !
Ps. a Gyurcsány kormányban , hány "szakember " volt ?? Vagy lesz ??
 
Flamingo , ezt már amikor az új kanadai kormányt bemutatták akkor már bemutatták ! Minek kell most ez ? Aztán hány más nyugati országban hasonlóan csak párt apparatcsinok vannak mint otthon ezt miért nem irod ??? Pl Németországban egy gyermekorvosnö mely "védelmi miniszter "lett , de lehetne folytattni tovább ugye igaz itt csak a miénk ekézéséröl van szó akkor szabad a Gazda !
Ps. a Gyurcsány kormányban , hány "szakember " volt ?? Vagy lesz ??
Aprilis 8 utan megtudod. De addig se kell fellabon allnod.
 
Flamingo , ezt már amikor az új kanadai kormányt bemutatták akkor már bemutatták ! Minek kell most ez ? Aztán hány más nyugati országban hasonlóan csak párt apparatcsinok vannak mint otthon ezt miért nem irod ??? Pl Németországban egy gyermekorvosnö mely "védelmi miniszter "lett , de lehetne folytattni tovább ugye igaz itt csak a miénk ekézéséröl van szó akkor szabad a Gazda !
Ps. a Gyurcsány kormányban , hány "szakember " volt ?? Vagy lesz ??
Gyulám!
Olvastad az első mondatom?:
Ez ugyan nem egy friss bejegyzés a FB-ról, de, ha csak feleennyire szakkormányt tudhatna magának Magyarország...:
Jelenleg a belügyminisztert nem számítva egyik miniszter sem szakképzett az alárendelt területén.
(Mondjuk az előző kormányok sem voltak sokkal szakmaiabbak, de pl, a külügy élére hozzáértőt tettek általában.)
 
Flamingo , de olvastam a betett irásodat , meg azt is hogy ez már 2015 ben készült . Pont azért is kérdeztem , hogy hangulat kelltésnek idézed be most ?? Aztán én meg azért is kérdeztem rá , hogy hány szakemberböl állt az elötti vezérkar ! Hogy a Belügyminiszter "szakember" azt nemvitattom , de hogyan is kapta a csillagait ?? Egy egy mit tudom én milyen "gyüllés után" , hiszen ezt tudod jól magad is :rohog::rohog:
 
Flamingo , de olvastam a betett irásodat , meg azt is hogy ez már 2015 ben készült . Pont azért is kérdeztem , hogy hangulat kelltésnek idézed be most ?? Aztán én meg azért is kérdeztem rá , hogy hány szakemberböl állt az elötti vezérkar ! Hogy a Belügyminiszter "szakember" azt nemvitattom , de hogyan is kapta a csillagait ?? Egy egy mit tudom én milyen "gyüllés után" , hiszen ezt tudod jól magad is :rohog::rohog:
Speciel a Bajnai kormány szerintem kihozta azt a kormányzásból, amit lehetett a rövid idő és a korlátozott lehetőségek ellenére.
Gyurcsány pedig naív volt, amikor azt hitte, hogy ő megbuktathatja Megyót, de őt nem lehet, viszont a 6 másik mszp platformmal meg kellett alkudnia, ezért aztán bekerülhettek olyan "civilek" is, mint pl Szekeres.
A belügyér karrierre meg azt mondanám, hogy van annál jobb is. Van aki sofőrből elnök lett, igaz Venezuelában.
 
A jelennel maradva focistak tomkellege kulugyi munkara adta a fejet.
Ilyen rossz kulpolitikaja meg nem volt Mo -nak mint Szijjarto alatt. Nem csak mindenkivel osszevesztunk mar , hanem fenyegetozunk is , jo hogy nem inditunk haborut....uzenunk hadat megint a felvilagnak.
 
Ha azt mondod, hogy a te szavazatod úgysem számít, akkor én ezt most megcáfolom..
Átlagban 3 100 000 ember nem megy el szavazni ebben az országban. Ha a máriapócsi, 97 éves özv. Kovácsné Marika néni elindulna a választásokon, és minden nem szavazó rá tenné a voksát, akkor kétharmadot szerezne a parlamentben, ahol másnap törvénybe alkotná a vasárnapi húslevest (minden vega szopni fog!), és nem tehetnél ellene semmit! Beeeng!
Mérhetetlenül régi ez.
Am hogy találtam ide már azt sem tudom
Amúgy jó kis bűnlajstrom
 
Na, most azután kibujt a canadahun hivatásos realitása s objektivitása az ürgebörböl....Alig propagandisztikus, amellett masszivan felületes.
Mikor fogunk egy ilyen összeállitást látni Gyurcsány böszmeségeiböl, MZP okos kiszólásaiból...

Az ellenzéki Apró-Dobrev klán megközelitése végig világos volt.Ha nyernek, 6 hónap után megmeggyesizik MZPt, ebben a Gyurcsáninak jártassága van. S jön Dobrev.
Ha veszitenek - MZP elvesztette a választást. Eléggé átlátszo de néha müxik.

Szocionliberális ellenzéknek, ma, III.14.-én.

A fennálló koalició nyerni fog. Nem azért mert olyan jók.
Azért mert az ellenzék harmatgyenge s mindösszesen 1 közös nevezöje van: Orbán menjen.Jöjjünk mi, a jó kis poziciókba.
Ez nem program.

S most jön majd el a moderátorok szokásos részrehajló propagandisztikus s megkeményitett vasseprüje ezen az oldalon.
Kellemes hajtépést mindenkinek, s el IV.3.ig.
 
Na, most azután kibujt a canadahun hivatásos realitása s objektivitása az ürgebörböl....Alig propagandisztikus, amellett masszivan felületes.
Mikor fogunk egy ilyen összeállitást látni Gyurcsány böszmeségeiböl, MZP okos kiszólásaiból...

Az ellenzéki Apró-Dobrev klán megközelitése végig világos volt.Ha nyernek, 6 hónap után megmeggyesizik MZPt, ebben a Gyurcsáninak jártassága van. S jön Dobrev.
Ha veszitenek - MZP elvesztette a választást. Eléggé átlátszo de néha müxik.

Szocionliberális ellenzéknek, ma, III.14.-én.

A fennálló koalició nyerni fog. Nem azért mert olyan jók.
Azért mert az ellenzék harmatgyenge s mindösszesen 1 közös nevezöje van: Orbán menjen.Jöjjünk mi, a jó kis poziciókba.
Ez nem program.

S most jön majd el a moderátorok szokásos részrehajló propagandisztikus s megkeményitett vasseprüje ezen az oldalon.
Kellemes hajtépést mindenkinek, s el IV.3.ig.
Jelenleg ez a kurzus birtokolja a hatalmat, a valasztas most lesz hamarosan es nem Gyurcsany a kihivoja Orbannak csak ennyit a targyi tevedesedrol.
MZP aki vezeti az ellenzeket nem Dobrev Klara.

Valoban megerne az egesz beirast kitorolni mert semmi nem igaz belole.
 
Na, most azután kibujt a canadahun hivatásos realitása s objektivitása az ürgebörböl....Alig propagandisztikus, amellett masszivan felületes.
Mikor fogunk egy ilyen összeállitást látni Gyurcsány böszmeségeiböl, MZP okos kiszólásaiból...

Az ellenzéki Apró-Dobrev klán megközelitése végig világos volt.Ha nyernek, 6 hónap után megmeggyesizik MZPt, ebben a Gyurcsáninak jártassága van. S jön Dobrev.
Ha veszitenek - MZP elvesztette a választást. Eléggé átlátszo de néha müxik.

Szocionliberális ellenzéknek, ma, III.14.-én.

A fennálló koalició nyerni fog. Nem azért mert olyan jók.
Azért mert az ellenzék harmatgyenge s mindösszesen 1 közös nevezöje van: Orbán menjen.Jöjjünk mi, a jó kis poziciókba.
Ez nem program.

S most jön majd el a moderátorok szokásos részrehajló propagandisztikus s megkeményitett vasseprüje ezen az oldalon.
Kellemes hajtépést mindenkinek, s el IV.3.ig.
A "monománia" egy a pszichológiából ismert betegség.
- Gyurcsány Ferenc nem szerepel a választási listán.
- Aki átugorja ezt a tényt, azon már jelentkezik ennek a betegségnek a szimptómája.

Az ellenzéki összefogás demokratikus ahogy látod, több kandidátus közül választott egy miniszterelnök jelöltet.

Az ellenzéknek a közös nevezője, hogy meg kell szüntetni az autokráciát, az egypártrendszert!
- Hogy a zsarnokot Orbánnak hivják nem az ö hibájuk.
- A jelenlegi kormánypárt már 30 éve csak egy személyt, Orbánt jelöl.
- Minden kritika nélkül, nagyon veszélyes ha az emberek egy lóra tesznek, ha nincs alternative.
- Látod Putyin is belebolondult a 22 év zsarnokságban, Orbán a legjobb uton van öt követni.
- Nem akarok gunyolodni de a nyugati ismerőseimnek is feltűnik Orbán kényszermozgása: fejrázás, nyakkendő igazitás, zakó gombolás, fejrázás, nyakkendő igazitás, zakó gombolás, fejrázás, nyakkendő igazitás, zakó gombolás,... nem volt ö mindig ilyen. Már ideje sincs a zseb-hoky-ra.

A Fidesz dilemmája, hogy ha megnyeri a választást átvegye a felelősségét vagy ne?
Mert 2/3-dal egészen biztos nem fog nyerni, az ország pedig bankrott 12 év kleptokrácia után.
Szerintem, ha most nem nyer az ellenzék a választáson, néhány hónap múlva önként adja át a Fidesz a stafétát. :)
 
Szerintem, ha most nem nyer az ellenzék a választáson, néhány hónap múlva önként adja át a Fidesz a stafétát
Hogy én is mondjak egy humort
Ha az ellenzék nyer. Lehet újra kell tárgyalni az egészet
Mert annyira meg van kötve a keze a vagyonkivontság miatt
A hatalmi kinevezettek.cikluson átívelő periódus miatt.
Béna lesz, ha ezt nem tudják jogilag (új törvényekkel) megoldani
És csak ez után jön az, hogy mennyire egységesek minden kulcs kérdésben.
 
Hogy én is mondjak egy humort
Ha az ellenzék nyer. Lehet újra kell tárgyalni az egészet
Mert annyira meg van kötve a keze a vagyonkivontság miatt
A hatalmi kinevezettek.cikluson átívelő periódus miatt.
Béna lesz, ha ezt nem tudják jogilag (új törvényekkel) megoldani
És csak ez után jön az, hogy mennyire egységesek minden kulcs kérdésben.
kb. úgy, ahogy írod
ugrálhatnak, de a talp alá valót a fidesz fütyüli, azt már bebiztosították maguknak jó előre
 
kb. úgy, ahogy írod
ugrálhatnak, de a talp alá valót a fidesz fütyüli, azt már bebiztosították maguknak jó előre
Nos HA nyernek akkor gyakorlatilag megtehetik hogy leváltanak mindenkit,... jogtalanság? Igen. Lehet perelni évekig ellehet húzni.
Csak nem az lenne hanem az utcákon folyamatosan törnének zúznának a jog pártolói.
 
Hogy én is mondjak egy humort
Ha az ellenzék nyer. Lehet újra kell tárgyalni az egészet
Mert annyira meg van kötve a keze a vagyonkivontság miatt
A hatalmi kinevezettek.cikluson átívelő periódus miatt.
Béna lesz, ha ezt nem tudják jogilag (új törvényekkel) megoldani
És csak ez után jön az, hogy mennyire egységesek minden kulcs kérdésben.
Rossz helyre teszed a prioritást.
Nem az a cél, hogy mindenki mindenkivel egyetértsen, hanem hogy
- a vitákat kognitiv alapon folytassuk
- egyáltalán legyen vita,
- egyforma esélye legyen mindenkinek

Vannak akik azt gondolják
- ha nem zárnak be egy vicc miatt, ha 4 évente összehívnak választásokat akkor az már demokrácia.
- ha egy miniszterelnök "jó" akkor egy egyeduralkodót kell belőle csinálni...
- hogy létezik egy jóindulatú diktátor.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Csilinkóné Lulács Éva wrote on Ajuda67's profile.
Sziasztok! Keresem Thea Harrison Ősi fajok sorozatát. Az utolsó ami meg van az a Devi's Gate. Még 5 könyv van hátra a sorozatból. A címek: Az úr bukása, Megtört, Éjszakai becsület, Éjféli csók és az utolsó Az árnyék vége. Ha valakinek meg van vagy tud róla, legyen szíves írjon nekem.
Előre is köszönöm, Éva
KE1221 wrote on nomi2's profile.
Szia!
Bocsánat, hogy zavarlak csak érdeklődni szeretnék, hogy a 5. osztályos történelem tudásszintmérőt sikerült -e megszerezned, és ha igen esetleg elküldenéd-e?
Nagyon köszönöm. :)
Sziasztok! Keresek az alábbi könyvet. Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.
Hajdu Imre – Benyovszki Pál – Prorok Márton Ulti kezdőknek és haladóknak
Sziasztok. 2020 NAT 7.osztályos matematika, nyevtan, könyv és munkafüzet megoldó kulcsait keresem + felmőrek. Köszönöm
fonixportal wrote on ntglaci's profile.
Szia láttam te tetted fel a Tintin-eket ha szépen megkérlek ezt a két részt feltennéd újra mert törölték Köszönöm előre is.


data.hu/get/11153382/_Tintin_07_-_A_7_kristalygomb.zip

data.hu/get/11153379/_Tintin_10_-_A_fekete_arany_orszagaban.zip

Statisztikák

Témák
37,377
Üzenet
4,601,082
Tagok
602,498
Legújabb tagunk
-Tag1-
Oldal tetejére