Állatkertből lopják az állatokat az éhezők Venezuelában

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Augusztus 19.

Melitta - 2017 Augusztus 19, 06:46
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Olyan súlyos mértéket öltött az éhezés Venezuelában, hogy egy állatkertből sorra lopják el az állatokat, vélhetően azért, hogy megegyék őket.

  Közben a hatóságok három hét után szabadon engedtek egy hegedűművészt, akit azért tartóztattak le, mert egy ellenzéki tüntetéseken a nemzeti himnuszt játszotta.

  Vizsgálja a venezuelai rendőrség, hogyan tűnt el két örvös pekari az ország egyik állatkertjéből. A vaddisznókhoz hasonló állatokat a hétvégén lopták el. „A rendőrség kiérkezett a helyszínre és az állatkert vezetőjével megszerveztük, hogy naponta és éjjelente kétszer járőrözünk. Két pekarit vittek el a parkból, úgy hisszük azért, hogy megegyék őket” – mondta egy rendőrségi illetékes.


  A park igazgatója szerint az elmúlt hetekben több állatot elloptak, köztük egy bivalyt, amit szerinte darabokra vágva adtak el. Elvittek két veszélyeztetett tapírt is. Tíz állatfajta érintett, köztük madarak és emlősök.
  Hüllőket és macskaféléket nem vittek el. Olyan bűnözőkről beszélünk, akik kihasználják, hogy bizonyos állatok szelídek, és az éj leple alatt leölik és elviszik őket – nyilatkozta Leonardo Nunez a park igazgatója.

  A fővárosi állatkertben tavaly 50 állat pusztult éhen. A kormány ezt tagadja, a gazdasági válságért pedig az ellenzéket okolja, amelynek tüntetésein három hete egy hegedűst is letartóztattak. „Mit akarnak még a politikai vezetők? Hány embernek kell még meghalnia szerintük? Hány embert akarnak még börtönbe zárni? Az igazi hősök rácsok mögött vannak, vagy már meghaltak” – mondta Wuilly Arteaga, a 23 éves hegedűs, miután kiengedték.

  A zenész akkor is a himnuszt játszotta, amikor könnygázzal és gumilövedékkel oszlatták a tüntetőket. Jogvédők szerint a fogságban a hegedűjével verték, emiatt károsodott a hallása.  diszno.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Augusztus 19.

  1. setni
   setni
   Ki is a hibás? A tüntető mert nem tudnak miattuk kilábalni a válságból, ráadásul biztos külföldi tőke áll mögöttük...
   Ha éhesek akkor enni kell!
  2. Melitta
   Melitta
   Sok gond van naluk,de a legnagyobb az olaj ar leesese, mert ez volt a nemzeti jovedelem nagy resze, es hiaba termelnek az ar miatt csod fele menek ,ennek kovetkezmenye minden egyeb az import hiany a munkanelkuliseg a fizeteskeptelenseg stb. A politika se all magas fokon.
   setni kedveli ezt.
  3. Nikosz99
  4. CasaLoma
   CasaLoma
   Szomorú, de megérthető. :(
  5. *Főnix
   *Főnix
   3 FILLER nem ,nem eliras
   ennyi most ott 1 l. benzin


  6. CasaLoma
   CasaLoma
   Ha továbbra is folyik a kitermelés, akkor csak a veszteséget termelik, de azt ezerrel. :(
   setni kedveli ezt.
  7. setni
   setni
   Akkor ki is a hibás?
   Beruházáshoz bevétel kellene ...
  8. Heinemann Anita
   Heinemann Anita
   Nagyon szomorú, de meglehet érteni őket! :(
  9. sopsziv
   sopsziv
   hát nem is csodálom

Megosztás