Így néz ki Obama, amikor ökörködik

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2015 Február 19.

Melitta - 2015 Február 19, 19:12
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Fogadjunk, hogy egyetlen magyar miniszterelnökről sem tudja elképzelni azt a lazaságot, humort és öniróniát, amit Barack Obama összehozott ebben a kétperces videóban.

  Barack Obamának már nem ez az első olyan digitális megnyilvánulása, amiből kiderül, hogy nem egy karót nyelt vastagbőrű politikus, hanem érző ember "viszi" a Fehér Házat. Döntéseit el lehet utasítani vagy egyet lehet velük érteni, de aki ettől függetlenül nem mosolyodik el legalább egyszer mostani videóján, az nem érti az emberi érzéseket.

  Az amerikai elnök egyébként a BuzzFeednek nyilatkozott, olyan komoly témákról beszélgetett, mint az egészségügy helyzete és annak megváltoztatására irányuló erőfeszítése (Obamacare), az orosz-ukrán helyzet vagy az egyneműek házassága az Egyesült Államokban.  Nem kevésbé fontos témák ezek sem (itt az eredeti), de ezúttal mégsem ez áll a fókuszban, hanem az elnök. Az ember. Aki kosarazik, aki saját feleségét rajzolja jegyzettömbjébe, aki szelfibotot használ önarckép készítéséhez és aki az elnököt okolja a túl nagy tejes kekszek miatt is.

  Obama3.jpg
   
  Utoljára módosítva: 2015 Február 19

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2015 Február 19.

Megosztás