Óvodai élet 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

aksorip

Állandó Tag
Állandó Tag
edike!
Tamás Eszter: Számolvasó (ezt már láttam valahol feltéve) vagy az Én is tudok számolni 1. 2. rész - Nemzeti Tankönyvkiadó.
Mindkettőben szabályos kézjelek vannak. Feltenni sajnos nem tudom. Hátha valaki segít.
 

beus00

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok
van valakinek ötlete arra,h mit lehetne tervezni zenei nevelésből az északi sarkkör témában?
Bea
 

Ninia11

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: ha tudtok legyetek szívesek feltenni munkaköri leírást, óvónőit és dajkait is.
Köszönöm
 

vaczila

Állandó Tag
Állandó Tag
Téli-Öltözködés témakörre keresnék ötleteket, köszönöm

- Készíthettek öltöztető papírbabát és hozzá ruhákat. Fel lehet öltöztetni az időjárásnak megfelelően.
- Jöhet egy báb a gyerekek közé aki azon sopánkodik hogy meghívták téli kirándulásra de nem tudja mit vegyen fel és ebben kéri a gyerekek segítségét. Persze legyenek ruhadarabok amik közül válogatni lehet. A báb lehet butuska is és fel akarhat venni nyári ruhát is. A gyerekek javítsák!
- Rajzolj képsorozatot úgy hogy egy kisgyerek öltözködik, de minden képen csak 1-el több ruhadarab van rajta. Feladat: Sorba rakni a képeket a ruhák felvételének sorrendje szerint. Majd visszafelé ahogy levetkőzünk.
 

picipocok29

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Lenne egy kérésem, nemsokára nagy tornából kellene bemutató foglalkozást tartani kiscsoportba és szeretnék kérni tőletek babzsákos feladatokat, tervezetet,szeretném nagyon játékosan megtartani, hogy ne legyen unalmas nagyon.De azért persze úgy kell tartanunk ahogy a "nagykönyvben" le van írva, tehát a szakszerűen.
 

susie76

Állandó Tag
Állandó Tag
A gyermekirodalmi szöveggyűjteményt keresném, nyomtatható formátumba. Amit találtam az pdf-be van(datán) és hiába konvertálom át word-be, egyrészt vagy 30 kicsinyített oldalt tesz egy lapra, amivel nem tudok mit kezdeni, másrészt valami hibát is kiír a dokumentummal kapcsolatban.
Ha valakinek másik verziója lenne, amit nyomtatni is lehetne, megköszönném.
 

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Nem zavartál, én fogalmaztam pontatlanul. Az I-es fokozati védés szakdolgozat megvédést jelent, ami abból áll, hogy egy háromtagú bizottság megnézi az aznapi gyerekekkel végzett tevékenységet, majd kiértékeli, végül a nap végén a bizottság, és a meghívott kollégák előtt be kell mutatni a szakdolgozatot. Üdv: mecike
Köszi a választ!
Akkor sok sikert hozzá!;)
 

feva75

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Mi azt csináltuk az oviba, hogy egy kicsit visszalépve újra sokszor adtunk ecsetet a gyerekek kezébe és temperával festettünk őket. Az ecsetet nem tudták rossz tartásba fogni, a temperával pedig könnyű dolgozni. Arra ügyeltünk, hogy csak az ecset végével fessenek, erre mindig figyelmeztettük őket. Próbáltuk, hátha így rögzül a helyes ceruzafogás.
 

nszilvia20

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> Kedves Fórumozók !!
Segitségetekre lenne szükségem... Nagyon sürgősen szükségem lenne egy angol lecketervre , ovodában vagy iskolába és egy úgynevezett oktatási proiektre "educational proiect" . Egy kurzust fejezünk be , és elméletileg egy szakdolgozatot kértek , most meg egyik napról a másikra ezt kérik . Köszönöm előre is mindenkinek !!
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
 

Ancsapancsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Meseillusztrációk

Szia Erakucko!

Nekem a következő mesékhez vannak illusztrációk, kifestők...
 

Csatolások

  • piroska_es_a_farkas.pdf
    279.6 KB · Olvasás: 323
  • iciripiciri.pdf
    250.5 KB · Olvasás: 400
  • hamupipoke.pdf
    221.5 KB · Olvasás: 221
  • csizmaskandur.pdf
    284.3 KB · Olvasás: 235
  • borsoszem_hercegkisasszony.pdf
    319.7 KB · Olvasás: 233
  • az_aranytarajos_kiskakas.pdf
    255 KB · Olvasás: 301
  • a_roka_es_a_golya.pdf
    195.2 KB · Olvasás: 243
  • a_repa.pdf
    331.8 KB · Olvasás: 324
  • a_kesztyu.pdf
    472.2 KB · Olvasás: 443
  • a_gomba_alatt.pdf
    443.3 KB · Olvasás: 347
  • a_bekakiralyfi.pdf
    652.5 KB · Olvasás: 237
  • a_bremai_muzsikusok.pdf
    228.3 KB · Olvasás: 258
  • a_harom_kismalac.pdf
    317.8 KB · Olvasás: 383

mesecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Időjárásnaptár

Az időjárásnaptáromat szeretnám felújítani, kicsi csoportosok számárá. Szeretném, ha megosztanátok, neketek milyen van?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére