ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Nagy figyelmet fordítottunk a múlt mintáinak megváltoztatására, és arra, hogy megtanuljuk teljesen másként tenni a dolgokat. Folyamatosan bukkantak fel olyan helyzetek, amelyekben
másként kellet reagálnunk, mint eddig, és amelyekben mélyebb megértésre és nagyobb szeretetre volt szükség. Szélesebb látókörünket használva gyakran képesek voltunk meglátni a dolgokat működtető valódi erőket, és nem a régi, dualitáson alapuló reflexeink hatása alatt működtünk. Megtettünk néhány döntő lépést a dobozból kifelé……

2005 legelejétől kezdve arra éreztünk indíttatást, hogy magasabb szintű energiamezőket építsünk fel a közvetlen környezetünkben, ami lehetővé teszi, hogy teljesebben élhessünk a tágabb valóságunkban. Az energiamezőnk megteremtését, fenntartását, és folyamatos újrakalibrálását folytatni fogjuk 2006-ban is, egész évben. Ez életbevágóan fontos, mert ha ezt
nem tesszük, akkor nem leszünk képesek meglovagolni a kvantumugrást.

Most, hogy beléptünk a csodálatos 2006. évbe, végre láthatjuk, milyen sokat változtunk és erősödtünk. Hogy mennyivel valódibbak és tisztábbak lettünk. Ha elvégeztük az energiamezőnk újrakalibrálását kívül-belül, akkor most sokkal könnyebbnek érezzük a nagyobb valóságunkban élést. Ha ezt még nem végeztük el, nagyon fontos, hogy most elkezdjük, mert különben lemaradunk a nagy áttörésekről 2006-ban.

Egész évben érezni fogjuk a dualitás és az Egység világai közötti egyre nagyobb távolságot. Folyamatosan lelepleződnek és elbuknak azok, akik visszaélnek a hatalmukkal, pozíciójukkal, vagyoni helyzetükkel, azok, akik tisztesség és együttérzés nélkül élnek. Minél inkábba a
tágabb valóságunkban élünk mi, annál irreálisabbá és élettelenebbé fog válni a dualitás világa.

Lesz egyfajta kiválasztódás is, amelyben azok, akik felszállnak a nagy hajóra anélkül, hogy teljes lényükkel kitartóan eveznének, újra a kis csónakjukban fogják találni magukat. Ennek a szerepe egy óriási ébresztés lesz -- ez nagyon hasonló lesz ahhoz, ami Atlantisz evakuálásakor
történt. Integritásunknak és odaadásunknak megingathatatlannak kell lennie ahhoz, hogy a kvantumugrás hullámait meglovagolhassuk.

A MEGFELELŐ IDŐBEN A MEGFELELŐ HELYEN<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>


Az elmúlt évben azon volt a hangsúly, hogy életünk minden elemét az azt megillető helyre tegyük. Leginkább arra irányult a figyelem, hogy eltávolítsuk azokat a részleteket, amelyek többé nem illettek bele abba, akivé válunk. Ez a rendrakás a belső lényünkben is történt, mivel régi mintájú összefüggéseket, elavult fogalmakat, érvénytelenné vált fogadalmakat és kicsinységünket adó berögzült szokásokat tisztítottunk ki magunkból. Minél jobban megmártóztunk tágabb valóságunkban, annál több elengednivalónk volt. Sokan közülünk csontig levetkőztek. Annyi minden elhalt bennünk, hogy néha úgy éreztük magunkat, mint egy haldokló.

Egyre világosabbá válik a különbség aközött, hogy valami pontosan a helyére illik, egyértelműen megfelelő és aközött, hogy valami úgy nagyjából „oké”. Most azokat az időket éljük, amikor elengedhetetlen, hogy életünk minden eleme a helyére kerüljön, és teljesen megfeleljen. Amíg ez meg nem történik, addig nem engedhetjük meg magunknak, hogy elsietett döntéseket hozzunk annak érdekében, hogy minél előbb készek legyünk valamivel. A kierőszakolt dolgokkal nem jutunk eredményhez, sokkal inkább zsákutcába.

Ha elengedjük a kompromisszumainkat és a lényünk felhígítását, amit annak érdekében tettünk, hogy egy rendezett, dualitáson alapuló világba beilleszkedjünk, akkor képesek leszünk ráállni A MEGFELELŐ IDŐBEN A MEGFELELŐ HELYEN rezgésére. Ez a kvantumugrás rezgéstartománya. Ehhez kell lehorgonyoznunk magunkat 2006-ban. Ebben rejlik a megtestesülés nagysága és könnyűsége.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A HIÁNYZÓ DARABOK<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
2006-ban látni fogjuk, hogy a kirakós játékunk sok, régóta hiányzó darabja visszajön az életünkbe. Ez nemcsak azt fogja lehetővé tenni, hogy szélesebb kép táruljon elénk, hanem azt is, hogy határtalanul igazabbak és valódibbak legyünk. Ezek között a hiányzó darabok között lesznek majd: új, teljesebb párkapcsolatok, új hivatások, amelyek összhangban vannak a valódi célunkkal, új lakóhelyek, amelyek jobban illeszkednek a valódi igényeinkhez, és ahhoz, akik vagyunk, a kreativitáshoz vezető új utak, új munkakapcsolatok és teljesen másként fogunk cselekedni, mint eddig.

Az elmúlt néhány évünk azzal telt, hogy lényünk elvesztett töredékeit visszaszereztük. Ezek énünk olyan darabjai, amelyeket otthagytunk elmúlt életeinkben, régi kapcsolatainkban, párhuzamos valóságainkban vagy szerte a világon, különböző helyeken.

Ez az oka, hogy néhány régi szerelmünk visszatér az életünkbe, nem azért, hogy a lángot újraélesszük, hanem azért, hogy visszakapjuk elveszett darabjainkat. Ezek a találkozások régi szerelmeinkkel lehetővé teszik, hogy a még megoldatlan érzelmi lerakódásokat tisztázzuk, és kimutathassuk hálánkat és megbocsátásunkat. Képesek leszünk visszavenni szívünknek azt a darabját, amit nekik adtunk, és újraegyesíthetjük azt a saját szívünkkel. Így képesek leszünk teljes szívvel és szabadon szeretni, mivel szívünk teljesebb, egészebb lett. Ez kialakítja az
utat ahhoz, hogy beléphessünk a Lótusz Világába, és mérhetetlen nagy szabadságot ad.

Elvezettek bennünket néhány váratlan helyre is, hogy visszavegyük azokat a töredékeinket, amelyeket otthagytunk, többnyire elmúlt életeinkben. Minden egyes alkalommal, amikor lényünk egy elveszett darabját visszakapjuk, annyival kevesebb elvarratlan szál marad
szanaszét az időben és a térben. Egészebbeké, szabadabbakká válunk. 2006-ban is egész évben tovább gyűjtögetjük elveszett darabjainkat, és újraegyesülünk velük.

2006-ban szükség lesz egész lényünk részvételére.
Nagy HULLÁMOKAT nem lehet kicsiny lényként meglovagolni.

Most már nem oszthatjuk ketté életünket a dualitás és az Egység elszeparált fülkéire – azaz: munkát végzünk a dualitásban, van néhány barátunk az Egységben, néhány a dualitásban, egy szokványos lakhelyünk, a dualitás rezgésével és belső spirituális életünk lüktetésével.

Nem lovagolhatjuk meg a NAGY HULLÁMOKAT kettévált lényünk kettévált életével. Mindent a tágabb valóságunk rezgésére kell felhangolnunk.

TÁGABB VALÓSÁGUNK ITT ÉS MOST VAN.<o:p></o:p>

A tágabb valóságunk az Egység hullámsávja. A tágabb valóságunk az életünk új alapköve. Ez egy életforma; nem csupán valami olyasmi, amit olyan különleges alkalmakkor teszünk, amikor „spirituálisak” vagyunk. A tágabb valóság mindenütt ott van körülöttünk, és napról napra erősödik. Mindenre hatással van. Ez a létezésünk új módja. És ez az a birodalom, ahol a kvantumhullámot átugorjuk.

A dualitásban oltárokat állítottunk, ez volt a spirituális figyelem középpontja, és meditáltunk, ez volt a spirituális gyakorlat. A tágabb valóságban tudjuk, hogy MINDEN szent, tehát minden oltárrá válik. És, miközben a meditáció valóban elvisz majd bennünket a tágabb valóságunkba, az lesz a teendőnk, hogy mindennapi életünk minden világi aspektusát és minden pillanatát átitassuk tágabb valóságunkkal. Hogy tágra nyitott szemekkel éljünk benne, és teljesen jelen legyünk a fizikai világban.

2006-ban lehozhatjuk a Földre az igazi ragyogást, és ezt azáltal tesszük, hogy a tágabb valóságunkat és valódi szeretetünket belevisszük mindenbe, mindenbe.

Ebben az évben lehetőségünk lesz teljes egészében megújítani önmagunkat. Bármivé válhatunk, amivé csak akarunk. Tehetjük azt, amiért idejöttünk. Valósággá válthatjuk legmerészebb álmainkat, és sikeresek lehetünk! Mindaddig, amíg a tágabb valóságunkban élünk, amíg a nagy hajónkon utazunk, és teljes erőbedobással evezünk, szabad utat jelző fények végeláthatatlan sorozata fog bennünket vezetni. Bármit elérhetünk, ami tényleg ott van a szívünk leges-legmélyén.


folyt.köv az Üzenet....



 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A LÓTUSZ VILÁGA<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Ahogy egyre mélyebben megmerítkezünk tágabb valóságunkban, be fogunk lépni a Lótusz Világába. Ez az Igaz Szeretet legtisztábban kikristályosodott világa. Itt minden abszolút szent és eredendően tiszta. Mindent átitat az IGAZ SZERETET. A SZERETET megtestesüléseivé válunk, és felfedezzük, hogy ez az emelkedett SZERETET mindenütt ott van körülöttünk. A Szeretet Hullámain utazunk.

Egy néhány napig vagy néhány hétig élvezettel merülünk bele a Lótusz Világába, azután a Szeretet Hullámai el fognak tűnni, és ettől úgy érezzük majd, hogy megrekedtünk, mint a partra vetett hal. Úgy fogjuk érezni, mintha a szeretetünk hirtelen elapadt volna. Amikor ez megtörténik, emlékezzünk arra, hogy ez azért van, hogy kitisztítsuk és finomítsuk magunkban és környezetünkben azokat az energiákat, amelyek nem tudnak mélyebbre hatolni a Lótusz Világába. Amikor ezeket a javításokat megtettük, a Lótusz Világa vissza fog térni, sokkal erősebben, mint azelőtt.

Ahogy telik az év, a Lótusz Világa egyre erősebb és láthatóbb lesz. A Kvantumugrás lényeges része lesz a Lótusz Szeretet Erőteljes Hullámai. Ez alatt közülünk sokan visszavonhatatlanul egyesülni fognak az Egy Igaz Szeretetükkel, azzal a kézzelfoghatatlan partnerrel, akivel nemcsak a lényegünk, hanem a célunk is egy.

A 2006-os év a legkiválóbb idő a minőségi áttörésekre, grandiózus megtestesülésekre, a korlátlan kreativitásra, és az egymásra tornyosuló szeretethullámokra, minden elképzelést felülmúlóan. Ez az az év, amit már régóta várunk. Ne hagyjuk ki ezt a pompás lehetőséget, hogy ragyoghassunk, hogy szárnyalhassunk, hogy élhessük a szeretetünket!


vége a közlésnek..
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
E-mail a földönkívülieknek

2005. augusztus 30. 02:19, Kedd - Berta Sándor

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD>A Yahoo által támogatott Mails to Space program lehetővé teszi, hogy bárki szerte a világon fotókkal kiegészített személyes elektronikus üzenetet küldjön a földönkívülieknek.

Az univerzumban galaxisok millióiban csillagok milliárdjai vannak. Ezt figyelembe véve a nagy számok törvénye alapján szinte biztosan van olyan csillagrendszer, amelynek bolygóin értelmes élet van. Az emberiség egyik legrégibb vágya, vagyis a kapcsolatfelvétel és a találkozás földön kívüli intelligenciákkal lehet, hogy hamarosan megvalósul, ugyanis ezúttal elektronikus levél útján bárki felveheti a kapcsolatot E. T. rokonaival.

A Yahoo néhány napja kezdte el gyűjteni az e-maileket és a tervek szerint szeptember 12-én a világ egyik legnagyobb parabolaantennájának segítségével - amely a Német Légi- és Űrhajózási Központban található -, elküldik a csokorba fogott üzeneteket a világűrbe. "A célpontunk a 61 Cygni B naprendszer a Hattyú csillagképben. A jelet 150 millió wattos teljesítménnyel fogják elküldeni a 10 500 MHz-es frekvencián, mert így egyrészt fotókat is lehet problémamentesen továbbítani, másrészt így biztosítva van, hogy az üzenetcsokor biztosan célba ér és a jel erősségét nem csökkenti le a Föld légköre" - nyilatkozta Karl Meizer, a Marburgi Egyetem professzora.

0828mail4.jpg
"Az érdeklődés világszerte óriási. A projektet vasárnap hirdettük meg és azóta több ezer e-mailt és fotót kaptunk" - számolt be a részletekről Patricia Rohde, a Yahoo Németország szóvivője, aki elismerte, hogy kétséges az akció sikere. A probléma csupán annyi, hogy a 61 Cygni B csillagrendszer a Földtől 11,4 fényév távolságra van és a jel útja előreláthatólag tizenegy évig és öt hónapig fog tartani. Mindez azt jelenti, hogy ha netán azonnal válaszolnának, azt a feladók csak közel 23 év múlva kapnák meg.

Nem ez az első hasonló jellegű kapcsolatfelvételi próbálkozás a földönkívüliekkel. A MindComet amerikai cég korábban lehetővé tette, hogy a BloginSpace szolgáltatás keretében bárki az űrbe is elküldhesse naplóját. 1974 novemberében pedig a Puerto Ricóban található arecibo-i rádióteleszkóppal (amely a világ legnagyobb ilyen berendezése) küldtek a tudósok rádióüzenetet a világűrbe. "Bár nem tudjuk, sikerrel járunk-e, mindenesetre mókás elképzelni, hogy egy E. T. kézhez kaphatja az e-mailünket." - mondta a Golem német hírportálnak Vinton Gray Cerf matematikus, akit sokan az "internet atyjának" is tartanak, és a SETI-program ellentétének nevezte az új projektet. Cerf és társai jelenleg egyébként egy úgynevezett Interplanetáris Hálózat (IPN) megvalósításán dolgoznak, amely a jövőben a bolygóközi kommunikáció egyik szabványává válhat.
</TD></TR></TBODY></TABLE>

Kapcsolódó cikkek:
&middot; Megduplá&shy;zódott a londoni e-mail forgalom (2005. július 9.)
&middot; Egyre több munkahelyen korlátozzák a magán&shy;levelezést (2005. június 9.)
&middot; 2 GB-os e-mail tárhellyel hódítana az America Online (2005. június 7.)
&middot; Gyorsasági világrekord e-mail írásban (2005. április 28.)
&middot; Filmküldés e-mailben (2005. március 14.)
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Több kérdést is felvet a "tizedik bolygó", a Szedna


a Szedna felfedezésének köszönhetően egy újabb égitestet ismerhettünk meg, ez a Naprendszer eddig észlelt legtávolabbi bolygó méretű objektuma. A csillagászok a felfedezés ámulata után most azon kezdték törni a fejüket, hogy hogyan kerülhetett oda.

A legérdekesebb elképzelés, hogy létezhet egy másik, méreteiben a Földdel megegyező világ, egy gravitációs forrás, ami a Naprendszer egy felfedezetlen sarkában rejtőzik. Itt azonban a probléma: A tudósok nem tudják kikalkulálni, hogyan lehet a Plútóhoz mérten háromnegyednyi nagyságú Sednának ilyen szokatlan, rendkívül elliptikus Nap körüli pályája. Amikor pályája a legközelebb van a Naphoz a távolság 76 csillagászati egység (CSE), a legtávolabbi ponton pedig 1000 CSE. Egy CSE megfelel a Nap-Föld távolságnak.


Az új objektum 10 500 év alatt kerüli meg a Napot, és feltehetően van egy parányi holdja is. "Hogy az ördögbe lehet valaminek ilyen pályája?" - méltatlankodik Brian Marsden csillagász. Ő az, aki szerint egy Föld méretű bolygónak lehet valami köze a Szedna jelenlegi, különös pályájához. Michael Brown a Caltech csillagásza, aki a Sednát felfedező csapat vezetője volt, úgy véli, a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a Nap egy csillag klaszterben született és számos csillag volt - bár több mint 10 000 CSE-ra - akkor közel a Naprendszerhez. Ezek voltak felelősek az olyan objektumok kiszakításáért, mint a Szedna.

Több más, független tudós is egyetért azzal, hogy egy csillag csalogathatta ilyen messzire a Sednát. Vannak azonban, akik nem vevők az elméletre. "Nekem nem igazán tetszik" - nyilatkozott a SPACE.com-nak Marsden, a massachusettsi Cambrigben található Kisbolygó Központ vezetője, ahol az újonnan felfedezett égitesteket katalogizálják. Marsden egy közelebbi objektumra szavazna, ami feltehetően 400 és 1000 CSE közötti távolságban helyezkedik el. "Valószínűleg több bolygó is létezik még odakint" - tette hozzá. "Ki tudja?

Azonban tegyük fel, hogy a szóban forgó objektum nagyjából megegyezik a Föld tömegével, vagy akár többszöröse is lehet. Egy közeledés alkalmával könnyedén kilendíthette a Sednát szabályos, kör alakú pályájáról egy excentrikusba."

Marsden elismeri, ez az eshetőség nyitva hagyja azt a kérdést, hogyan alakulhatott ki egy Föld méretű bolygó a Naptól ennyire távol, ahol a nyersanyag a jelenlegi bolygóformálódási elméletek alapján igen ritka. Brown szerint is lehetséges a Föld méretű bolygó elmélete, csapata számításai azonban mindössze 70 CSE-re helyezik ezt a feltételezett égitestet. "Így azonban már nem is annyira valószínű a dolog, mert ha ilyen közel van, akkor már megtaláltuk volna" - összegzett egy telefonos interjúban.

Alan Boss, a Carnegie Intézet bolygó tudósa egyetért Brownnal, szerinte is egy elhaladó csillag vagy egy sűrű gázfelhő okozhatta a Szedna szokatlan pályáját. Boss "nehezen elképzelhetőnek" tartja egy Föld méretű objektum kialakulását ott, ahol a kölcsönhatás elvileg létrejött. Brown azonban hozzáteszi, hogy van még egy felderítetlen területe az űrnek, ami az égbolt körülbelül 20 százalékát jelenti, ahol még nem kutattak 70 CSE távolságban keringő Föld méretű objektumok után. Ez a terület a fényes galaktikus középpont felé esik, amit nehezebb átrostálni, de a Szedna kapcsán felmerült kérdések hatására valószínűleg hamarosan belekezdenek a kutatásokba. Amennyiben Marsden elmélete helytálló, és több száz CSE-re egy Föld méretű bolygó kering, az könnyedén kicsúszhatott a jelenlegi észlelések elől

Akárhogy is, nem egy szokványos Föld-szerű bolygóról van szó. Bármilyen objektum, ami a Plútó mögött található kőkeményre fagyott és nem sok esélye van, hogy életet hordozzon magán. A fentiek mellett a tudósok azon is vitáznak, hogy a Sednát bolygónak minősítsék-e. Sokan a Plútó bolygói mivoltát is kétségbe vonják, mivel az a Sednához és a Neptunusz mögött található számos objektumhoz hasonlóan kicsi, és szabálytalan pályával rendelkezik. Valójában a "bolygó" kifejezésnek nincs csillagászati definíciója, azonban a Nemzetközi Csillagászati Egyesület egyértelműen kijelentette, hogy a Plútó nem fosztható meg bolygói mivoltától, akárhogy is vélekedik a csillagászok többsége.

A Szedna helyzete az égbolton

Alan Stern, a Dél-nyugati Kutató Intézet munkatársa egy újabb csavart vitt a fejtörőbe. Stern úgy véli, több Föld méretű bolygó rejtőzhet az Oort-felhőben, a Naprendszer legtávolabbi területén. Brown csapata is lehetségesnek tartja, hogy a Szedna az első ismert objektuma lehet az amúgy elméleti Oort-felhőnek. A kis jeges objektumok távoli gyűjtőhelyének létezését a belső Naprendszeren időnként áthaladó üstökösök pályái alapján feltételezik, melyek utána eltűnnek a világűrben. Senki nem tudja mi van valójában az Oort felhőben.

"Szerintem lehetséges" - utalt Stern az Oort-felhő Föld méretű bolygóira. Az elméletek szerint a Naprendszer korai éveiben Föld tömegű objektumok csapódtak az Uránusznak és a Neptunusznak, magyarázta Stern. A számítógépes szimulációk bemutatják, hogyan lökődtek ki a feltételezett Föld tömegű objektumok a külső bolygó területről, melyeket egy napon talán megtalálhatunk megfagyott maradványokként az Oort-felhőben. Ilyen távolságban világokat fürkészni hatalmas kihívást jelent. Az Oort felhő elvileg félúton található a következő ismert csillaghoz.


 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Egyre rejtélyesebbnek tűnik a Szedna



<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Naprendszerünk legtávolabbi ismert bolygóméretű objektumának, a Szednának nincs holdja, hozták nyilvánosságra a meglepett csillagászok, akik a jégvilág lassú forgását eddig egy kis kísérő égitest gravitációjának tulajdonították.

A kutatók ezzel már nem számolnak, azonban úgy vélik, a váratlan felfedezés segíthet a Naprendszer peremén elhelyezkedő objektumok eredetének és fejlődésének megismerésében. A Szedna felfedezését március 15-én
jelentették be, ami a tudományos izgatottságon kívül a már szokásosnak mondható "bolygó - nem bolygó" vitát robbantotta ki a csillagászokból. Mike Brown a Szedna egyik felfedezője, a CalTech munkatársa olyannyira meg volt győződve a Szedna holdjának létezéséről, hogy a bejelentést kísérő ábrázoláson is szerepeltette az elméleti égitestet. Brown elképzelése azon a tényen alapult, hogy a Szedna látszólag nagyon lassan forog, ami legjobban egy kísérő test gravitációs vonzásával magyarázható.

A Naprendszer szinte minden más apró, magányos objektuma, mint például az aszteroidák és üstökösök, néhány óra alatt megtesznek egy fordulatot. A felfedezés, hogy a Szedna nem rendelkezik holddal, most újabb kérdéseket vet fel a CalTech kutatója számára. "Teljesen tanácstalan vagyok a hold hiányát illetően" - mondta. "Ez kívül esik a feltételezések birodalmán, így a Szedna még érdekesebbé vált, azonban arra nem tudok választ adni, mit is jelent mindez."



A Hubble felvétele a Szednáról



A Szedna felfedezését követően a tudósok azonnal a planetoid felé fordították a Hubble űrteleszkópot a hold keresése érdekében. Az űrteleszkópra azért volt szükség, mert a Föld légkörének turbulenciája instabillá teszi a Szedna képét a földi távcsövek számára. A március 16-án készült Hubble felvételén csupán a Szedna látható, egy rendkívül halvány csillaggal a háttérben. "A Hubble erős képe ellenére - az arányok megfelelnek annak, mintha 1500 kilométerről vizsgálnánk egy focilabdát - továbbra sem tudjuk részeire bontani a Szedna rejtélyes korongját" - mondta Brown.

Azonban a Hubble felvétele meghatározta a Szedna méretének felső határát, ami méretét tekintve nagyjából háromnegyede a Plútónak, körülbelül 1600 kilométer. Brown arra számított, hogy az általa megjósolt hold is látható lesz egy pici pont formájában, azonban az objektum nincs ott, bár van egy nagyon kicsi esély, hogy a Szedna mögött helyezkedik el vagy éppen áthaladt előtte, ezért nem látható elkülönülve.


A Szedna forgását korábbi megfigyelésekből, a fény visszaverődésének periodikus változásából kalkulálták ki. A fénygörbület hosszú forgási periódusra utal, túl a 20 napon, azonban nem haladja meg az 50 napot. Ha ez helytálló, akkor a Szedna a leglassabban forgó objektum a Naprendszerben a Merkúr és a Vénusz után, melyek a Nap árapály befolyása miatt forognak rendkívül lassan. Az egyetlen könnyű kiutat a dilemmából az jelentené, hogy a planetoid nem olyan lassan forog, mint azt a csillagászok hiszik, azonban Brown csapata meg van győződve számításaik helyességéről.
</o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Lakható bolygókat jelenthet a Vega porkorongja



<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Csillagászok azt állítják, bizonyítékot találtak, hogy földszerű bolygók keringenek az egyik közeli csillag körül, ami minden eddig felfedezett bolygórendszernél hasonlatosabbá teszi a Naprendszerhez.
<TABLE class=MsoNormalTable style="mso-cellspacing: 1.5pt; mso-table-lspace: 2.25pt; mso-table-rspace: 2.25pt; mso-table-anchor-vertical: paragraph; mso-table-anchor-horizontal: column; mso-table-left: right; mso-table-top: middle" cellPadding=0 align=right border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent">
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 152.25pt; HEIGHT: 114pt" alt="" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:href="http://www.sg.hu/kep/2003_12/1205scuba4.jpg" src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg"></v:imagedata></v:shape>
</TD></TR></TBODY></TABLE>A csillag a Vega, mely egyike a legfényesebbeknek az égbolton, mindössze 25 fényévnyire van tőlünk. A Napnál háromszor nagyobb, korát tekintve pedig jóval fiatalabb, mindössze 350 millió éves. A Vega rendelkezik egy körülötte cirkuláló porkoronggal és legalább egy óriásbolygóval, ami kisöpörheti a törmeléket, helyet csinálva az olyan kisebb világok, mint a Föld számára. Az elemzés, amit az edinborough-i Királyi Csillagvizsgáló csillagászai készítettek, a világ egyik legérzékenyebb kamerájának felvételein alapul. A SCUBA (Submillimetre Common-User Bolometer Array) nevű eszköz a James Clerk Maxwell rádióteleszkóp része.

A Vegáról és környezetéről készült részletes felvételei megerősítik a rendkívül hideg, -180 Celsius-fokos porból álló korong jelenlétét, ami a csillagot övezi. Új számítógépes modellezési technikák bebizonyították, hogy a korongban látható szerkezet egy Neptunusz-szerű bolygóval magyarázható, ami hasonló távolságban kering, mint naprendszerünkben a Neptunusz és tömege is hasonló. A Neptunuszhoz hasonló bolygó széles pályája azt jelenti, hogy rengeteg hely van a kis sziklás bolygók számára, mint a Föld.

"A korong alakja az, ami arra utal, hogy valószínűleg bolygókat tartalmaz" - magyarázta Mark Wyatt csillagász. "Bár ezeket a bolygókat nem tudjuk közvetlenül vizsgálni, a csillag körüli porkorongban csomósodások figyelhetők meg." Ha valóban így van, akkor az annyit jelent, hogy a Vegának a miénkhez hasonló bolygórendszere van, a csomók bolygókat és azok gravitációs hatásait jelentik.


A Vega rendszer hasonlóan alakulhatott ki a Naprendszerhez. Először gázóriások jöttek létre a Nap közelében, melyek a szomszédaikkal való gravitációs kölcsönhatásoknak köszönhetően érték el jelenlegi pályáikat. A folyamat közben az óriásbolygók elnyelték az összes törmeléket, ami veszélyt jelentett volna a fiatal bolygókra, megkönnyítve az élet kialakulását. Az elméletet kétféleképpen lehet tesztelni.

"A modell szerint a korongban elhelyezkedő csomók minden háromszázadik évben fordulnak körbe a csillag körül. Ha néhány év szünet után újabb megfigyeléseket végzünk, akkor láthatjuk a csomók mozgását" - mondta Wayne Holland, aki az eredeti megfigyeléseket végezte. "A modell utal a korong egyenetlenségeinek finomabb részleteire is, amit a teleszkópok és kamerák következő generációja tud majd alátámasztani."

</o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Gyakoriak lehetnek a lakható bolygók


Az eddig felfedezett bolygórendszerek egy a négyhez arányban képesek otthont adni az életnek, állítják az asztrofizikusok, ami jóval nagyobb érték, mint arra bárki is számított. A kutatók úgy döntöttek, egy naprendszeren kívüli földszerű bolygó után kutatni túl időigényes, helyette modellezték az összes ismert bolygórendszert, hogy kidolgozhassák melyek rejtenek lakható bolygókat.

1995 óta a csillagászok több tucat bolygóra bukkantak a közeli Nap méretű csillagok körül. A jelenlegi módszerek csak a Jupiterhez hasonló gázóriások felfedezésére alkalmasak, viszont az élet, legalábbis abban a formájában, ahogy mi ismerjük, csak szilárd felszínen kezdődhet el, ahol a víz összegyűlhet. Tehát egy kis sziklás bolygó lehetne a legvalószínűbb lakóhely, azonban évekbe telne mire képesek lennénk ilyen bolygók észlelésére.

A keresés leszűkítése érdekében Serge Tabachnik és Kirsten Menou, a Princeton Egyetem kutatói 85 ismert rendszerről készítettek számítógépes szimulációt 2002 augusztusában, hogy felmérjék, melyek rejtegetnek lakható bolygókat. Bár korábban már alkalmaztak hasonló eljárást néhány naprendszeren, ez a tanulmány, mely az Astrophysical Journal-ben jelenik meg, az első, ami az összes ismert rendszert szemügyre veszi.

Az első, amit a rendszerekben kerestek, egy stabil pályával rendelkező földszerű bolygó létezésének feltételei. A gázóriások által gyakorolt gravitációs vonzás a kisebb bolygókat bizonytalan pályára kényszerítheti, vagy egészében véve kilökheti a rendszerből. Így a kisebb világoknak, hogy lakhatók legyenek, elég távol kell esniük nagyobb rokonaiktól, hogy a gravitációs vonzás ne befolyásolja komolyan pályájukat. Emellett a bolygónak belül kell esnie a "lakható zónán", azon a csillagot határoló területen, ami folyamatosan el tudja látni a bolygót folyékony vízzel. A kutatók eredményei azt mutatják, hogy a rendszerek negyede rendelkezik olyan régiókkal, ahol az életbarát bolygók elvben létezhetnek. Ez jóval magasabb arány, mint korábban feltételezték, tette hozzá Tabachnik. Levetítve az egész galaxisra, számos új Földet kaphatnánk.

Greg Laughlin, a California Egyetem tudósa, aki hasonló számításokat végzett kevesebb rendszerre nézve, egyetért az új eredményekkel. "Egybeesnek várakozásaimmal" -mondta.

A tanulmány szerzői azonban figyelmeztetnek, az eredmények még csak előzetesek. Még mindig lehetnek más gázóriások a csillagokon túl, melyeket még nem fedeztek fel, és ezek az égitestek befolyással lehetnek az eddig megállapított stabil régiókra.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Plútóhoz hasonló objektum a Naprendszerben

A Naprendszer határán újonnan felfedezett égitest nagyobb, mint az aszteroida-öv objektumai együttvéve, jelentették be hétfőn am<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:personName>erika</st1:personName>i csillagászok.
<TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 0cm; mso-cellspacing: 1.5pt; mso-table-lspace: 2.25pt; mso-table-rspace: 2.25pt; mso-table-anchor-vertical: paragraph; mso-table-anchor-horizontal: column; mso-table-left: right; mso-table-top: middle" cellPadding=0 width=0 align=right border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent">
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 138.75pt; HEIGHT: 126pt" alt="" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:href="http://www.sg.hu/kep/2002_10/quaoar_hir1011_01.jpg" src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg"></v:imagedata></v:shape>​
</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 1; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent">
</TD></TR></TBODY></TABLE>A gömb alakú bolygószerűség a legnagyobb, amit a kilencedik bolygó 1930-as felfedezése óta észleltek. Méretét tekintve a Plútó fele, 6,4 milliárd kilométerre kering a Naptól a Kuiper-övben, amit a Naprendszer kialakulásáig vezetnek vissza. A Quaoar névre keresztelt objektum tovább erősíti azt az elméletet, mely szerint a Plútó nem egy hagyományos bolygó, sokkal inkább a Kuiper-öv egy objektuma.

"A Quaoar határozottan megingatja az állítást, miszerint a Plútó bolygó lenne" - mondta Mike Brown bolygótudós, az új objektum egyik felfedezője. "Ha a Plútót ma fedeznénk fel, senki sem nevezné bolygónak, mivel tisztán Kuiper-öv objektumról van szó."



A hagyományok szerint bolygóként besorolt Plútó a csillagászok szerint inkább egy Kuiper-öv objektum, ami több milliárd évvel ezelőtt szabálytalan, a Neptunuszt keresztező pályára tévedt. A Quaoar, mint a többi Kuiper-öv objektum kőzetet, vízjeget és fagyott szerves összetevőket tartalmaz, metángázt, széndioxidot és szénmonoxidot. Felszíne az eonok alatt lassan párolódott a Nap ultraibolya sugárzásában, ezért valószínűleg sötét, a kátrány sűrűségéhez hasonlatos lehet, mondta Brown és felfedezőtársa, Chad Trujillo.

A Kaliforniai Technológiai Intézet kutatói hétfőn jelentették be felfedezésüket az Am
<st1:personName>erika</st1:personName>i Csillagászati Társaság ülésén. A tudós páros az objektumot a dél-kaliforniai bennszülött Tongva nép termékenységi istene után nevezte el Quaoar-nak (kiejtése KVAH-o-ar).

A teleszkópok és a kutatás technikájának fejlődésével a csillagászok további Kuiper-öv objektumok felfedezését várják, beleértve egyre nagyobb, akár Plútó méretű példányokat is.


A Kuiper-öv számos üstökös otthona, melyek periodikusan belépnek a belső naprendszerbe. Ezek és az öv nagyobb objektumai a korai Naprendszer ősi maradványai, melyek magyarázatot adhatnának, hogyan alakult ki űrbeli környezetünk. Az új objektum közel 1300 kilométer átmérőjű és 288 évenként kerüli meg a Napot. Pályája stabil és kör alakú összehasonlítva a Plútóval, ami 248 év alatt tesz meg útját a Nap körül, melytől átlagos távolsága 5,8 milliárd kilométer. A különc jégbolygó azonban rendkívül elliptikus pályán halad, időről-időre keresztezve a Neptunusz pályáját.



<o:p><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"> <v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 201.75pt; HEIGHT: 125.25pt" alt="" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:href="http://www.sg.hu/kep/2002_10/quaoar_hir1011_02.jpg" src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg"></v:imagedata></v:shape></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Megjöttek a Csaba által elküldött új üzenetek dél -afrikából, ime:

2006. Márciusi Energiák

Kozmikus Kristályok a Szeretet Erőterében
Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésében
Kedves Fénymunkások, milyen nagyszerű időpontban vagytok a Föld Bolygón! Az általatok tapasztalt változások és váltások sokakat annak igazságára ébresztenek, hogy kik is ők valójában. Mi azt mondjuk nektek, drága lelkek, hogy Kozmikus Kristályok vagytok, akik fényt sugároznak a Szeretet Erőterében! Gyönyörű hasonlat ez, mely kifejezi igaz lényetek ragyogását és szépségét
A Galaktikus Fénytest aktiválása óta, az Emberi test nagy gyorsasággal ölti magára az eredeti mintasablon szerinti formáját – tökéletesen kidolgozott kristály-geometriákat, amiket arra terveztek, hogy a tiszta szeretet erőterében vibráljanak, és hogy kifejezzék ezt a szeretetet sok dimenzióban!

A Szeretet Erőtere

Bolygótok most két jelentős Energia Hullámot tapasztal, melyek együtt azon dolgoznak, hogy a Bolygó Kollektív Frekvenciáját vagy Rezgését megemeljék. Az első a Szíriuszi Kék Csillag Energia, melyet a Napon keresztül irányítanak a bolygóra, azzal a céllal, hogy aktiválja a Galaktikus Fénytesti geometriákat. A másodikat egy Kvantum eseménynek hívhatnánk, a Galaktikus energia egy hullámáról van szó, mely "atom-közeli (sub-atomic) anomáliás teret" teremt a Bolygótokon.


A Galaktikus Fény e hullámai a Tiszta Szeretet Erőterét alkotják, a Föld Bolygó számára a Tapasztalat egy új Oktávján. Galaktikus Fénytestetek, mint Kollektív került aktiválásra most, hogy megtapasztalhassátok és befogadhassátok a fényenergia e hullámát, mely a Nagy Központi Napból, avagy Galaktikus Központból érkezik.


Ez az erőtér hatalmas, legyetek ennek tudatában, kedves Fénymunkások. Valóságotok szerkezetét Kvantum szinten változtatja meg. De csodálatos és gyönyörűséges módon. Nem megmondtuk múlt hónapban, hogy minden megváltozik!? Tényleg szó szerint értettük! A szeretet hullámai átváltoztatják a bolygót, a Lehetőségek Terét teremtve meg, mely a Bolygószintű Kollektív Legmagasabb rendű Szeretet-kifejezését biztosítja. Most, szeretett lelkek, valódi változásokat fogtok látni a Földön. A Szeretet mutatja majd az utat. A Szeretet Erőtere arra kezdi vezetni az embereket, hogy csakis Legmagasabb és Legjobb képességeiket fejezzék ki.


Azt mondhatnátok, kedveseink, ha ezt a terminológiát választjátok, hogy a Fény győzött! Mi inkább azt mondanánk, hogy a Fény végre földelve lett megfelelően felébredt tudattal rendelkező Felemelkedett Emberek népessége által, hogy ezt a Fényt elérhetővé tegyék az egész bolygó számára. Ti vagytok a Kozmikus kristályok, akik a Galaktikus Forrásból jövő Kristály fényt földelitek.
Hamarosan, kedveseink, micsoda felébredést fogtok látni a bolygótokon! A Fény mindenhol ragyogni fog, és ami el volt rejtve, mindenki számára láthatóvá válik. Sok úgynevezett "negatív" dolog kerül napvilágra, hogy meggyógyuljon és megtisztuljon, de a legcsodálatosabb az lesz, hogy az emberek a szeretet mély kútjait fogják felfedezni önmagukban. Látni fogják, hogy bármit meg tudnak oldani, ha a szívükben levő szeretetből merítenek.


folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Kristály-test Kialakulása

Ezeknek az energiáknak hatalmas és csodálatos a jelentősége a bolygó számára. Békét hoznak egy felfordult világba, amit átalakítanak és átváltoztatnak. De egyéni szinten is lesznek csodálatos változások.
A Galaktikus Fénytest, különleges Icosa-Dodecahedron geometriájával, és a Kvantum "Szeretet-erőtér", specifikus kristályos geometriájával, az Emberi testben kristályos állapotot fog létrehozni, megfelelő vibráció vagy rezonancia segítségével. Ez a test Víz-mátrixán keresztül fog történni. Testetek 70-80 százaléka víz, és ez a víz elkezd majd kristályos formákban rezegni. Amint ez megtörténik, a fizikai test egyre több fényt fog fogadni és közvetíteni. Valóban ragyogóvá és sugárzóvá fogtok válni.
"A Fénnyé válás" így azt jelenti, hogy a test kevésbé sűrűvé válik, és úgy lehet rá gondolni majd, mint fényre. Megváltoztathatóvá, meggyógyíthatóvá, fiatalíthatóvá válik a gondolat sebességével! Ez a "legmagasabb potenciál", mely DNS-etekben kódolva van a Paradicsomi tervrajzban, és ez kerül most aktiválásra a Szíriuszi Kék Csillag geometriák és a galaktikus Szeretet-erőtér segítségével. De ez fokozatosan fog végbemenni, kedveseink, nincs ok a sietségre. Adjátok meg a testeteknek azt az időt, amennyire szüksége van a változások megtételéhez. Néhányatoknak sok pihenésre és csendes időszakra lehet szüksége az átalakulás idején, másoknak viszont nem. Egyéniségek vagytok és mindegyiketek saját egyedi módján kezd majd dolgozni ezekkel az átalakító energiákkal.
És, kedveseink, sok feladatotok lesz azoknak a segítésével, akik most ébredeznek, hogy megértsék a változás energiáit, hiszen mindenkit érint ez majd. Az egész Bolygó az Ötödik Dimenzióban van, bár a legtöbb ember még mindig a Harmadik Dimenziós Valóság-rendszerrel azonosul. De amikor ezek a mély változások nyilvánvalóvá kezdenek válni, sok támogató- és felvilágosító munkára lesz szükség, amikor az emberek értesülnek Angyali természetük igazságáról és arról, hogy hogyan fejezzék ki legmagasabb potenciáljukat a Földön.
Bolygó-energiák Március folyamán
Ezeket a főbb változásokat a márciusi bolygó-energiák támogatni fogják, főként a Nap, a Hold és a Napéjegyenlőség energiái.
Március 14-én, Teliholdkor, Holdfogyatkozás lesz a Szűz/Halakban. A Halak a psziché mély energiáinak a háza, és a Szűz a hagyomány szerint a gyógyítás háza. Ekkor, személyes- és bolygó-szinten is, számítsatok arra, hogy a gyógyulás és átalakulás mély szintjeit fogjátok megtapasztalni.
A Napéjegyenlőség március 20/21-én nagyon különleges energiát fog jelenteni ebben az évben.


Ekkor a Föld bolygó-ciklusaiban a nappalok és éjszakák pontosan egyenlő hosszúságúak és a bolygó tökéletes egyensúlyban lebeg, a Hold csatlakozik a Plútóhoz, amint áthalad a Galaktikus Központon, vagy Nagy Központi Napon. Micsoda hatalmas pillanat! Ne feledjétek, hogy a Szeretet-erőteret a Galaktikus Központ bocsátja ki, és a Hold/Plútó tranzit átalakító hatása felerősödve érkezik a Bolygóra. Ahogyan mondtuk – a rejtett dolgok napvilágra kerülnek az áthaladó energiák nyomán.
És azután, március 29-én, Újholdkor, teljes Napfogyatkozás lesz a Kosban. A Kos energia képviseli a Gyermeket és a Harcost is. Ekkor látni fogjátok Hórusz archetipikus energiáját felemelkedni, az Egyiptom Isteni Gyermekét, aki a fény harcosává vált. De szintén, a Krisztusi Gyermek energiáját, aki megmutatta az embereknek a Spirituális Harcos ösvényét. És végül, láthatjuk az Új Gyerekek áldott és gyönyörű energiáját, akik valóban a "Fény Harcosai" a Bolygótokon.

Az újjászületés ideje jött el! Milyen csodákat fogtok látni!
Az Új Ember - Homo Christos - megszületik!


Ünnepeljétek a Fény és Szeretet Erőterét! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hipertér hajtóművet vizsgál az am<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:personName>erika</st1:personName>i kormány


Az eszköz, ami egy sokat vitatott elméleten alapul, alapelveit tekintve már körvonalazódott, és elvileg három óra alatt érné el a Mars bolygót.

Az Egyesült Államok kormánya egy rendkívüli "hipertér" hajtómű lehetőségét vizsgálja, ami dimenziók közötti ugrásokkal váltaná valóra a csillagközi űrutazást. Ezzel egy 11 fényévnyire található csillagig is mindössze 80 nap lenne az utazás időtartama - állítja a New Scientist magazin legfrissebb számában megjelent
írás.
Az elméleti hajtómű egy erőteljes mágneses mező létrehozásával működik, ami gravitációs mezőt alkot, és tolóerőt eredményez az űrhajó számára. Az elvet elsőként a 2001-ben elhunyt Burkhard Heim fejlesztette ki az 1950-es években. A 75 évet élt tudós 1944-ben egy balesetben elvesztette látását, hallását és kezeit, ezért elhagyta korábbi munkahelyét a Göttingeni Asztrofizikai Intézetet és kutatásait magánúton folytatta tovább. 1967-ben állt elő az új hajtómű elvével, ekkor ismerte meg nevét a média révén a világ, majd közel 10 éven át szinte semmit nem lehetett hallani felőle. Csak néhányan tudták, hogy Heim az anyag és a gravitáció egy egységes hatdimenziós kvantum mező elméletén dolgozik.

Amennyiben sikerül létrehozni egy elég erős mágneses mezőt, az űrhajó egy másik dimenzióba csúszik át, ahol a fény sebessége gyorsabb, így a jármű egészen hihetetlen sebességeket érhet el. A mágneses mező kikapcsolásával a hajtómű visszatér jelenlegi dimenziónkba.


Az Egyesült Államok Légiereje érdeklődését fejezte ki az elv iránt. Az Energiaügyi Minisztériumnak dolgozó tudósok - akik rendelkeznek egy úgynevezett Z-berendezéssel - képesek létrehozni a hajtómű által igényelt mágneses mezőket, így letesztelhetnék az elméletet.
<TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%; mso-cellspacing: 0cm; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent"><TABLE class=MsoNormalTable style="mso-cellspacing: 1.5pt; mso-table-lspace: 2.25pt; mso-table-rspace: 2.25pt; mso-table-anchor-vertical: paragraph; mso-table-anchor-horizontal: column; mso-table-left: right; mso-table-top: middle" cellPadding=0 align=right border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent">
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 99pt; HEIGHT: 123pt" type="#_x0000_t75" alt=""><v:imagedata src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg" o:href="http://www.sg.hu/kep/2006_01/heim.jpg"></v:imagedata></v:shape>
Burkhard Heim
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<v:shape id=_x0000_i1026 style="WIDTH: 375pt; HEIGHT: 276.75pt" type="#_x0000_t75" alt=""><v:imagedata src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image003.jpg" o:href="http://www.sg.hu/kep/2006_01/hs.jpg"></v:imagedata></v:shape>​


<TABLE class=MsoNormalTable style="mso-cellspacing: 1.5pt; mso-table-lspace: 2.25pt; mso-table-rspace: 2.25pt; mso-table-anchor-vertical: paragraph; mso-table-anchor-horizontal: column; mso-table-left: left" cellPadding=0 align=left border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; BACKGROUND-COLOR: transparent">
<v:shape id=_x0000_i1027 style="WIDTH: 150pt; HEIGHT: 94.5pt" type="#_x0000_t75" alt=""><v:imagedata src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image004.jpg" o:href="http://www.sg.hu/kep/2006_01/hauser.jpg"></v:imagedata></v:shape>
Jochem Hauser
</TD></TR></TBODY></TABLE>Jochem Hauser professzor, a német Salzgitter Alkalmazott Tudományok Egyetemének fizikusa, az elvet előterjesztő tudósok egyike, a The Scotsman hírportálnak elmondta: amennyiben minden megfelelően zajlik, akkor öt éven belül már egy működőképes hajtóművet tesztelhetnek. Azonban Hauser professzor - aki korábban az ESA aerodinamikai részlegének vezetőjeként is ténykedett - arra figyelmeztet, hogy a hajtómű egy, az univerzum szerkezetéről alkotott vitás elméleten alapul.

Ez jelentős változást igényelne a fizika törvényeiről szerzett ismereteinkben. Mindenekelőtt a hajtómű alapjául szolgáló tudomány helytállóságát kell bizonyítaniuk, melyen jelenleg is dolgoznak. Szerinte a hajtómű lehetővé tenné a naprendszerek közötti utazásokat, és amennyiben az elmélet igazolást nyer, többé már nem tudományos fantasztikumról, hanem tudományos tényről beszélhetnénk. A professzorral már felvette a kapcsolatot a NASA, és hamarosan megkezdődnek a tárgyalások a Légierő képviselőivel is, tehát az egész projekt még csak a kezdeti stádiumnál tart. Azonban a professzor szerint amennyiben a technika működőképesnek bizonyul és semmilyen egyéb gátló körülmény nem lép fel, az elkövetkező öt évben megépíthetővé válik egy működőképes prototípus.

Mint kiderült, az am<st1:personName>erika</st1:personName>i hatóságok érdeklődését a professzor és Ausztráliában élő kollégája, Walter Droscher "Iránymutatások egy Heim kvantum elméletén alapuló űrmeghajtási eszközhöz" című tanulmánya keltette fel.

</TD></TR></TBODY></TABLE>
<o:p> </o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Sziasztok, egy érdekes csütörtök éjjeli - hajnali történet, ami velem
történt meg!

Általában reggel 4-kor kelek fel, ez már évek óta így van, este korán
fekszem, és hajnalban frissen az éjszakai eseményektől vezérelve dolgozom a
gépem előtt.
Az éjszakai esemény alatt azt értem, hogy én rendszeresen éjjel dolgozom
amikor kiszállok a testemből, sok esetben magamnál is vagyok, és reggel
mindenre emlékszem, de ez már régi dolog nálam, a testem minden esetben
friss és kipihent.

Csütörtökön nem emlékeztem semmire - ami ritka eset - és egy órával később
ébredtem fel, mint ahogyan a bioritmusom szokott ébreszteni.

Délután vettük észre, hogy a falióra pontosan egy órára megállt, majd
újraindult!
Beállítottam rajta újra az IDŐ, és azóta is pontosan jár.
Azt tudni kell, hogy nálunk a családban mindenki egyedül alszik, mindenkinek
megvan a saját vacka.

Nálam 1 óra kiesett éjjel vagy hajnalban, de olyan szinten, hogy az óra is
megállt arra az órára, majd utána újra indult..

Hmmmmmm.....mi lehetett ez vajon? :K:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Túlesett az első teszteken a plazma&shy;haj&shy;tó&shy;mű

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Az Európai Űrhivatal bejelentése szerint sikerrel zárták új plazmahajtóművük prototípusának tesztelését, ami jóval nagyobb tolóerőt ígér, mint a jelenlegi elektromos hajtóművek</o:p>

<o:p>Az Ausztrál Nemzeti Egyetem 2003-as munkájára épülő "dupla rétegű tolóhajtómű"-koncepció merőben más, mint a kémiai reakciók által hajtott hagyományos rakétahajtóművek. Ez a technika töltéssel rendelkező részecskéket gyorsít két argonplazma-réteg között, azaz ionhajtóműről van szó. Bár az eddigi példányok, mint a Smart-1-ben vagy a Deep Space 1-ben helyet kapott ionhajtóművek meg sem közelítik a vegyi hajtóművek teljesítményét, az ionhajtómű sokkal tovább marad működőképes, ezért jobb választás az úgynevezett mély-űr expedíciókhoz. A plazmahajtómű az ionok gyorsításának egy új módját alkalmazza, valójában egy a világűrben végbemenő természeti jelenséget aknáz ki. Amikor a napszél, azaz a Nap által kibocsátott villamosított gáz plazmája eléri a Föld mágneses mezejét, határvonalat hoz létre, ami két, egymástól eltérő elektromos tulajdonságú plazmarétegből áll.

Ezek a rétegek felgyorsítják a napszél részecskék egy részét, melyek átlökődve a határon beleütköznek a Föld légkörébe, sarki fényt hozva létre. A Christine Charles és Rod Boswell nevéhez fűződő eredeti tanulmányban az általuk kifejlesztett Helicon Double Layer Thruster technika rádióhullámokkal ionizált nemesgázt, mint például az ESA által alkalmazott argont. A két plazmaréteget egy rádióantenna körül elhelyezkedő csővel állították elő, melybe folyamatosan argongázt fecskendeztek be. Az antenna olyan rádióhullámokat sugárzott, melyek ionizálták az argont, azaz plazmát hozott létre. A cső végén tekercsekkel mágneses mezőt hoztak létre, ami terjeszkedésre kényszerítette a plazmát, lehetővé téve két különböző plazmaréteg kialakulását. Az ionokat a két réteg csatlakozásán keresztül gyorsítva egy szuperszonikus, tolóerőt képző sugár jön létre.
</o:p>


<o:p>Az ESA a párizsi École Polytechnique-kel közös tanulmánya alátámasztja a korábbi ausztrál felfedezést, bebizonyítva, hogy megfelelő körülmények között kialakulhat, és stabil maradhat a két réteg, lehetővé téve a sugarat alkotó töltéssel rendelkező részecskék folyamatos gyorsulását. Az ESA azt is megerősítette, hogy a stabil rétegek különböző hajtógázok keverékekből is létrehozhatók, így összességében egy életképes hajtómű készíthető a plazmatechnika bevetésével, ami felülmúlja a jelenlegi ionhajtóműveket.

Az ESA beszámolója szerint további tesztelésekre és kiértékelésekre lesz szükség, mielőtt szolgálatba állítanák, azonban úgy vélik, a plazmahajtómű nagyjából ugyanakkora teret foglalna el, mint a SMART-1 fő elektromos hajtóműve, miközben az általa termelt tolóerő többszörösét produkálná hasonló hajtóanyag-fogyasztás mellett.
</o:p>


<o:p></o:p>

<o:p>A képen a Helicon reaktor működés közben!</o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Újabb három dimenzióval gazdagodtunk?

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Asztrofizikusok egy csapata azt állítja, bizonyítékot találtak arra, hogy a tér valójában hat dimenziós. Ezeket a dimenziókat a rejtélyes sötét anyag legalább ennyire rejtélyes viselkedésével igyekeznek megmagyarázni az Oxfordi Egyetem munkatársai. Ez az anyag láthatatlan, jelenléte a galaxisokban bizonyítható a látható csillagokra kifejtett gravitációs vonzásával.

A Joseph Silk vezette csapat szemügyre vette a sötét anyag viselkedésének különbségeit a kis galaxisokban és a hatalmas klaszterekben. A kisebbekben a sötét anyagnak a jelek szerint elég erős a vonzereje, a galaxishalmazokban azonban nem ez a helyzet. Egy erős kölcsönhatásban levő sötét anyagnak nagyobb sötét anyagmagokat kellene létrehoznia, mint amik a klaszterek forgásából következtethetően valójában ott találhatók.

Az egyik magyarázat szerint három extra dimenzió is létezik a már megszokott három térbeli mellett, melyek nagyon kis távolságokon belül - mint például egy nanométer - megváltoztatják a gravitáció hatásait. Silk és társai azzal érvelnek, hogy a gravitáció kis távolságokon nem engedelmeskedik Isaac Newton híres törvényeinek és itt lépnek be ezek a dimenziók a képbe. Mindezt soha nem vizsgálták kísérletekkel, soha senki nem mérte még meg, hogyan viselkedik a gravitáció egy milliméter századrészén kisebb távolságon.

A csapat azt bizonygatja, hogy a sötét anyag vizsgálatai adják az első potenciális bizonyítékot a plusz dimenziókra. Az elképzelésnek sok támogatója akad, azonban a Silk féle bizonyítékok nem igazán tűnnek meggyőzőnek számukra. Lisa Randall fizikus, aki a Harvardon kutatja a további térbeli dimenziók lehetőségét, úgy véli, ha működik is az elmélet, akkor sem tekinthetők ezek a megfigyelések bizonyítéknak, amivel alapvetően Silk is egyetértett.


A fizikusok évek óta gyanítják, hogy léteznek rejtett dimenziók, főként azért, mert az alapvető szubatomi részecskék jelenlegi első számú elmélete, a húrelmélet is ezt sugallja. A többség szerint ezek a dimenziók nagyon parányiak, sokmilliárdszor kisebbek, mint egy atom, így észlelésük rendkívül nehéz és máris magyarázatot kapnánk, miért néz ki a világegyetem úgy, mintha csak három dimenzióval rendelkezne. Randall azonban a fentiekkel ellentétben viszonylag nagynak, számunkra mégis hozzáférhetetlennek véli a plusz dimenziókat.

A Silk által azonosítottnak vélt dimenziók szintén nagyok az egy nanométerükkel. Összességében mindez annyit jelent, hogy az univerzum ezekben az irányokban mindössze egy nanométer széles. A csillagászati megfigyelések egy értelmezése szerint a sötét anyag - ami elméletben az univerzum összes tömegének 85%-át teszi ki - nem az ismert alapvető részecskékből tevődik össze. Vonzását úgy tűnik egy ismeretlen erő adja, ez a vonzás pedig látszólag erősebb a törpegalaxisokban, mint a galaktikus klaszterekben.


Ez elég különösen hangzik, nagyjából olyan lenne, mintha egy magányosan álló fáról gyorsabban esne le egy alma, mint egy gyümölcsös fáiról.

Silk és kollégái szerint azonban a vonzás nem egy ismeretlen erő műve, hanem a plusz dimenziók hatása a gravitációra. Mivel a sötét anyag részecskéi nagyobb sebességre gyorsulnak a hatalmas klaszterekben, mint a törpegalaxisokban, ezért kevesebb időt töltenek egymás közelében, így kevésbé érezhető a többlet dimenziók hatása, tehát kisebb a vonzás. Vannak azonban más módok is a rejtélyes sötétanyag-eloszlás magyarázatára, ismerte el Silk munkatársa, Ue-Li Pen. A húrelmélet legnépszerűbb verziói szerint nem csupán három, de nyolc plusz dimenzió létezik.


KÉP:
Az ESA felvétele egy Sötét Anyag Objektumról
A vörös törpe gravitációjával fókuszálja egy másik galaxis kék csillagának fényét




</o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
AZ EDYIPTOMI PIRAMIS JÖVENDÖLÉSEI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Dr. Balogh Barna előadása 1984.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Száz és száz forrás utal arra a Bibliában és a nyugati vallásos jövendölésekben, India és Ős- Egyiptom népi hagyományaiban is, újabb kori menifesztációkról nem is beszélve, hogy világunkat e század derekán olyan óriásméretű csapás foglya súlytani, melyet Atlantisz elsüllyedése óta nem tapasztalt az emberiség E katalizmáról, az Utolsó idők apokaliptikus méretű lezárásáról mondja az ószövetség prófétája: szokatlan lesz és rendkívüli ha távolban van is higgy benne, mert biztosan eljön , nem marad e!<o:p></o:p>
A próféták szava utat mutatott, figyelmeztetett. Minden próféciában nagy igazságok vannak elrejtve, melyek a történelem magját alkotják. Az ószövetségben számtalan mondás utal a próféták jelentőségére és adományára.<o:p></o:p>
Ámos próféta: semmit sem cselekszik az én Uram, míg meg nem jelenti titkát az Ő szolgájának, a prófétának.<o:p></o:p>
Mózes III.7. Ha közületek valaki az úr prófétája, annak megjelenik látomásban, vagy lámában szól hozzá.<o:p></o:p>
Pál apostol: Kívánjátok lelki ajándékokat , leginkább azt hogy prófétáljatok. Korinthusi lev.I.lev.XIV.1,<o:p></o:p>
Nostrodamustól II. Henrik azt kérdezte , hogy lehet –e a jövőbe látni, s vannak-e próféták.<o:p></o:p>
Felség: Azt a kérdést , hogy lehet-e jövőbe látni és vannak-e próféták, már régen Eldöntötte a biblia. Ez látszólag ellenkezik a vallás által tanított tanával. Ha a szabad akaratunkat mindig jó irányba érvényesíthetnénk, nem lehetne megjövendölni senkinek a sorsát, mert a parancsolatok betartása mentesít ama vaskövetkezetességű törvény alól , amit a keletiek „ Karma „ néven ismernek. Az életek gonosz tetteiből hozott és a csillagok állásával is befolyásolt kényszerpálya az előre meghatározott lehetőségekkel. <o:p></o:p>
Mivel pedig az emberek többsége nem követi az isteni parancsot jövőjük nem meglepetés. <o:p></o:p>
Claude Bragdon „ Négy dimenziós távlatok „ című könyvében azt bizonyítja, hogy a negyedik dimenzió az érzék feletti világ, amely az igaz valóság. Alvásunk közben is minden éjjel a negyedik dimenzióban látjátok a jövőt, amely idő nélküli új dimenzióban egy síkbab található a múltat és a jelennel .<o:p></o:p>
Köznapi hasonlattal élve, mondja Brandon, a földi ember kimért sorsa, mint egy robogó gyorsvonat repíti ismeretlen célja felé.<o:p></o:p>
Viszonylagos szabad akaratánál fogva az ember előre-hátra sétálhat az egész vonaton és úgy tölti az idejét, ahogyan az neki a legkellemesebb , a vonat azonban kérlelhetetlenül viszi ragadja tovább a távolabbi állomások felé, mely új fordulatot jelent az utas életében. Ha egy-egy állomás már feltűnt a távolban. Következtethetünk rá, hogy a közeljövőben mi vár ránk és a múlt szép vagy kellemetlen állomásait elfeledjük, mint ahogyan az előttünk levő állomáson túl is állomás van, amit nem ismerünk és nem láthatunk előre. A tisztánlátó képességgel megáldott szenzitív egyének azonban nem vonaton utaznak, hanem mintegy autóban – robognak a vonat melletti országúton. Ők bármikor megelőzhetik a vonatot, előre futhatnak két-három állomást és megláthatják azt, hogy mi vár ott a vonat utasaira. Vagy vissza is futhatnak a múltnak már elhagyott állomásaira, majd ismét elérik a vonatot és az ablakon át kibámuló utasoknak megmondhatják a múltat és a jövőjét.<o:p></o:p>
A legrégibbek ezek közül az egyiptomi Nagy Piramisok rejtett atlantida eredetű és az ádámi emberiség utolsó korszakára vonatkozó jövendölések .<o:p></o:p>
A másosodik az ószövetség9 az úgynevezett „ Utolsó idők „ két világ ítéletét, azaz a korszak végét jelző írásai.<o:p></o:p>
A harmadik az „ Utolsó idők „ menetrendje János „ Apokalipszis „ A „ jelenések Könyve „ mely az új Ég az új Föld korszakáig tart. Rövid felolvasásom keretén belül ezúttal csak a legrégebbet, az egyiptomi Piramis jövendöléseit tárgyalom.

<o:p>Az ószövetségi jóslatokról és a jelenések Könyvéből csupán annyit említek meg, amennyit a piramis jövendölés alátámasztásához feltétlenül szükséges.<o:p></o:p>
A piramisok elterjedése Atlantisz kivándorlása folyamán , a Szfinsz és a Nagy Piramis rejtélye. A Khufu gigászi méretei. Ötezer, vagy húszezer éves?<o:p></o:p>
A nagy piramis atlantiszi építmény, asztrológiai, geometriai és matematikai csoda, amely korunk tudományos számadatait tartalmazza. Az atlantiszi ős – egyiptomi világnak beavatási szentélye volt temetkezési hely.<o:p></o:p>
A legújabb piramis kutatók felfedezései:<o:p></o:p>
A Nagy piramis folyosórendszerének méreteibe az emberiség történelmét és jövendőjét építették bele az adeptusok.<o:p></o:p>
1936- ban léptünk a „ Népek Megítéltetése „ termébe , amelynek utolsó évszáma 1952. <o:p></o:p>
A Piramis jóslatok kísérteties pontossága : <o:p></o:p>
Fátyolba borított nagy titkok könyve az . „ Avatatlan szem ne lássa , mert romlás lészen rajta ! Rejtsétek el , hogy létezéséről ne tudjanak , mert a neve : „ Rejtett templom mestereinek könyve !” <o:p></o:p>
Ó vak lélek , így szól hozzád Osiris : fegyverkezzél fel a misztikumok fáklyájával és a földi éjszakában felfedezed csillogó képmásodat , isteni énedet . Kövesd ezt az isteni vezetőt és ez lesz a te vezérlő szellemed , mert nála van a létnek / létednek / múltadnak és jövődnek a kulcsa . <o:p></o:p>
Az ős – egyiptomi halottak könyvének a nagy piramisra vonatkozó szavai . <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
folyt.köv...</o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Aki nem hallott még soha a hipnózis és szuggesztió hatalmáról , nemcsak személyeknek , hanem tárgyaknak is a hatalmáról , erejéről , annak, egy holdfényes éjszakán sétára kellene indulnia a sivatagba , ezt mondotta nekem egyszer a híres Indiai kutató Dr. Alexander Canon tibetológus és neves hipnózis orvos , mikor egy este az egyiptomi szfinxről és a nagy piramisról beszélgettünk . És valóban , amikor a holdfény rávetődik az óriási szobor nagy merev kőarcára , s az ember úgy érzi nem bírja róla elfordítani a tekintetét s egyszerre oly kicsinek oly magányosnak érzi magát az éjszakában ,, mintha minden megszűnt volna rajta kívül a világegyetemben . <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

„ Aburi Koll „ A rémület atya , suttogja ilyenkor a hazatérő arab fellah és nem mulasztja el , hogy védő szurát el ne mormoljon a Koránból . Mert azt tartja a legenda , hogy holdtöltekor Ra , Hórus , Isis , Osiris és Egyiptom valamennyi régi letűnt istene visszajár a szfinxhez . <o:p></o:p>
Bármint is legyen a dolog , az tény , hogy a Szfinx szuggesztív alól senki sem szabadul többé , aki csak egyszer is látta . <o:p></o:p>
Vajon mióta áll a sivatagban ? Mióta nézi kőszemeivel az emberiség lassú fejlődését és gyors bukását ? <o:p></o:p>

Az orthodox archeológia már nem is mer feleletet adni erre a kérdésre , mert fél , hogy a legújabb kutatások megcáfolják . Az már tisztán áll tudományos alapon , nyitott szemmel kutatók előtt , szakértők előtt , hogy a Szfinx , ha a múltba visszafelé tekintünk , Napóleont , Szaladin szultánt , Kleopátra evezős gályáit és Mózes elragadtatott arcát éppen úgy látta , mint Manát , az első fáraót , sőt végignézte a 13 000 év előtti világpusztítást is , amikor Atlantiszt elborította a tengerár . Fülsüketítő robajjal kísért hatalmas szökőár emelkedett a levegőbe és lezúdult a szaharai tengeren át Egyiptom partjai felé . A Szfinx a Nagy Piramissal eltűnt alatta , de mikor a világkatasztrófa lezajlott , a tenger eltűnt a szaharából , kagylós homoksivatagot hagyva maga után , akkor Egyiptom partjai megnövekedtek és a Nagy Piramis , őrzőjével , a Szfinxel együtt ismét diadalmasan tekintett az égre , hogy az atlantidai civilizációt az özönvíz utáni időkre átmentse .
<o:p></o:p>
A Szfinx mindig megtudta őrizni titkát , a beavatás ősrégi titkait , azt az ezoterikus tudomány a régi felíratok alapján megfejtette . Zseniálisan látta ezt meg Paul Brunton , hírneves angol egyiptológus , mikor kijelentette , hogy a Szfinx őrizte meg az ősvilág leghatalmasabb beavatási szentélyét a Nagy Piramist .
<o:p></o:p>
Ő volt az első kutató A. P . Sienet óta , aki 1901- ben megjelent „ Matures Materies . „ című könyvében először botránkoztatta meg az orthodox tudományt azzal , hogy a Piramis atlantidia eredetű . Kár , hogy nagyszerű megértéssel rendelkező embert , mint Paul Brunton a Piramis próféciát egy – két szóval elintézni , ami viszont nem tudható be hibájául , ha tekintetbe vesszük , hogy profétikus irodalmi összefüggéseit nem ismerte . <o:p></o:p>
IV. Thotmesz fáraó 3 400 esztendővel ezelőtt a következő szavakat vésette be arra a 14 láb magas kőtömbbe , amelyet a Szfinx szügye alatt emeltetett . Rejtélyes varázslat uralkodott ezen a környéken az idők kezdete óta , mert a Szfinx jelképe Kheoparának , a halhatatlanság istenének , a legnagyobb szellemnek . Memphis az egész kerület lakói felemelik kezüket . hogy imádkozzanak színe előtt . <o:p></o:p>
A homok kétszer temette el Szfinxet az idők folyamán , hétszer ásták ki alóla . Első ízben ötezer évvel ezelőtt ásatta ki Khafara , aki a második piramist temetkező hellyé alakította át . A IV. dinasztiában uralkodó Khafara alatt egyetlen kőfeliratot találtak , amely a Szfinxet , mint olyan vallási műemléket említ meg , amelynek eredete a végtelen időkbe nyúlik vissza , s melyet csak véletlenül talált meg , mert – mint Brunton leírja – a sivatag homokja teljesen befedte , és az egyiptomiak is teljesen megfeledkeztek róla. Ez a felírás a IV . dinasztia korából való , tehát a fáraók idejéből , akik 6 000esztendővel ezelőtt uralkodtak Egyiptomban , és akiknek idejében már a Szfinx elképzelhetetlenül öreg volt . <o:p></o:p>
Az előbb említett és csaknem 3 000 évvel később uralkodott Thotmes fáraó , hieroglifekkel írt vörös gránát tömbről tudjuk , hogy a legenda szerint, megjelent álmába Heru Khut , a Szfinx védőszelleme és arra kérte , hogy ásassa ki a homokból , akkor gazdaggá teszi az országot , őt magát pedig fáraóvá koronáztatja . Thotmes herceg így is cselekedett és a Szfinx szellemének jutalma nem is maradt el , valóban ő lett a fáraó és uralma alatt minden kincs Egyiptom felé áramlott . <o:p></o:p>
A hetedik és az utolsó kísérlet Szfinx kiásására a második világháború kitörése előtt történt , amikor is Szfinx egész környékét megtisztították a homoktól , így került napvilágra eddig csak legendának tartott 45 láb széles lépcsőzet , amelyről a régi fáraók papirusszal szóltak csupán . A Szfinx alatt azonban még egy hatalmas talapzatnak is kell lennie , ahol valószínűleg a bejárat is van . A fejet és a vállat már többször megfúrták , de azok belseje szilárd kő . Ennek ellenére arab és kopt legendák szerint régi felírások arról beszélnek , hogy a Szfinxet , mint a Nagy Piramis őrzőjét , titkos folyosók kötötték össze a piramissal .

folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Na végre, van értelme ennek az érdekességnek!

De közben megjött a legfrissebb dimenizó anyag:

Hogyan birkózzunk meg a Kvantumváltással?.....2006<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Celia Fenn<o:p></o:p>
Michael Arkangyal megkért, hogy osszam meg veletek az alábbi információkat, annak érdekében, hogy segítsenek nektek a most történő Kvantumváltás során. Ezek az energiák mély és alapvető módon változtatják meg valóságotokat, és az Angyali birodalmaknak az a vágya, hogy a lehető legjobban segítsék az embereket a váltás megtételében. <o:p></o:p>
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez az átmenet különbözik az Indigó-Kristály átmenettől, amit legtöbben már megtapasztaltatok. Az az energia az egyéni felébredésről szólt, amely lehetővé tette, hogy az egyén "újrahuzalozza" testét és aktiválja fénytestét. Ez a munka befejeződött, mivel ti, mint Kollektív, elértétek a "kritikus tömeget", azaz elég felébredt, vagy Kristály lény lett ahhoz, hogy a következő lépés megkezdődjön, ami a Kvantumváltás. <o:p></o:p>
A Kvantumváltás Csoportos, vagy Kollektív feladat, amelyben mindenkinek megvan a maga szerepe. Ezt a felébredést azok mozdítják elő, akik már megtapasztalták az egyéni felébredést, és az Új Gyerekek, akik behozzák az Új energiákat, hogy segítsék a folyamatot. Számíthattok arra, hogy minden egyes ember és lény a Bolygón meg fogja tapasztalni a Kvantumváltás hatásait valamilyen módon. Azok, akik most ébrednek fel, összes fénytestüket aktiválni fogják ebben a folyamatban. <o:p></o:p>
A Kvantumváltás arról szól, hogy a Föld és népessége a Tapasztalat és Szeretet új szintjére lép. Azt az átalakító és regeneráló energiát, ami most a földre érkezik, hívhatnánk "Angyali Tűz"-nek. A Föld Tűz általi újjászületést tapasztal most, és ez a folyamat örömteli és csodálatos. De ti, lehet, hogy fogtok némi kényelmetlenséget tapasztalni a születés közben, ezért ajánljuk fel ezt az információt, hogy segítségetekre legyen a folyamat során, ha akarjátok. <o:p></o:p>
A váltás tapasztalatai <o:p></o:p>
  • Testi Tapasztalatok: Sokan fogjátok intenzíven érzékelni a bejövő energiákat fizikai testetekben. Olyan lehet, mint egy intenzív elektromos energia, mely átáramlik a testen, főleg a karokon és lábakon. Áramlatokban és hullámokban érkezik, és lehet, hogy nagyon forrónak, vagy hidegnek fog tűnni. Lehet, hogy "ködöt" éreztek majd a fejetekben ilyenkor, és nagyon kifáradtok, a kimerülésig is akár. Ilyenkor, az Angyali Tűz átáramlik a testeteken és "mély gyógyítást" végez. Érezhetitek a méregtelenedést ilyen alkalmakkor, hiszen az Angyali Tűz mindent megsemmisít és eltávolít a testetekből, ami "sűrű" és "mérgező". "Belülről" újultok meg fizikailag. Mély tisztulást és gyógyulást tapasztaltok meg. <o:p></o:p>
Sokan számolnak be bizsergő érzésről a bőrfelületen, valamint viszketésről és forróság-érzésről a kar és a láb bőrén. A test így tisztítja ki magából a méreganyagokat, mivel a bőr a tisztulás elsődleges szerve. A máj és vese szintén nagyon aktív lesz ekkor, és akár fájdalmakat is tapasztalhattok ezeken a területeken. A hányinger és hasmenés szintén azt jelzi, hogy a test mély szinten tisztul. Amikor e tünetek bármelyikét érzékelitek, bölcsen teszitek, ha pihentek és békében vagytok. Aludjatok, ha lehet. A testeteknek szüksége van támogatásotokra ebben a folyamatban. Legyetek tudatában, hogy kristályos testetek születik éppen, és hogy segíthettek azzal, ha tisztelitek testeteket és igényeit. <o:p></o:p>
Ami az étkezést illeti, néhányatoknak egyáltalán nem lesz étvágya, míg mások nagyon fognak vágyni bizonyos fajta ételekre. Engedjétek meg a testeteknek, hogy megmondja, mire van szüksége, de ne vigyétek túlzásba a toxikus ételeket. Testetek értékeli az egyszerű és teljes értékű ételeket most is. Ne hagyjátok abba az evést, az étel segít benneteket a földelésben, amikor úgy éreznétek, hogy "elszálltok". <o:p></o:p>
  • Érzelmi Tapasztalatok. Ez a terület a hullámvasúthoz lesz hasonlatos. Érzelmi testetek felfordulást tapasztalhat a mélytisztulási folyamatban. Érzelmeitek váltakozhatnak az öröm és emelkedettség, melyek az Angyali Tűz által megalapozott új energia érzelmei, és az úgynevezett negatív érzelmek, mint a düh, félelem, összezavarodottság és depresszió között. Lehet, hogy úgy érzitek, hogy "megakadtatok" és lehet, hogy megítélitek magatokat. <o:p></o:p>
Ne feledjétek el, hogy az érzelmi test is saját gyógyulását tapasztalja az új szintek felé, és a kollektív sok régi érzelme aktiválódhat bennetek, mivel a kollektív felébredésen dolgoztok. A megakadás/beragadás érzése-mintha semmi sem történne az életetekben-, annak a hatása, hogy várnotok kell, amíg a Kollektív többi része megfelelőképpen felébred ahhoz, hogy a felébredés következő fázisa kibontakozhasson. Türelemre, elfogadásra és bizalomra lesz szükségetek. Van egy nagyobb terv, és ti azzal járultok hozzá, hogy nyugodt középpontotokat megtartjátok és megengeditek, hogy az energiák átáramoljanak rajtatok. <o:p></o:p>
Most tanuljátok meg, hogy teljesen megbízzatok egy Magasabb Célban és a kibontakozásában betöltött szerepetekben. Tudnotok kell, hogy a Magasabb Dimenziók azon munkálkodnak, hogy tartsák veletek ezt az energiát, és hogy minden úgy van, ahogy lennie kell most. Maradjatok pozitívak, a Jelen pillanatban létezés legyen figyelmetek középpontjában és annak az örömnek és áldásnak a megtapasztalása, amitek van. Az Angyali birodalom azon dolgozik, hogy minden felébredő lényről gondoskodjon a folyamat során. <o:p></o:p>
  • Tudati Tapasztalatok. Ez nehéz terület, mivel az elme küszködni fog azzal, hogy napirendre térjen egy olyan valóság természete fölött, mely állandóan változik. Semmi, ami eddig "fix" volt, nem marad úgy az új Kvantum realitásban. Az elme elkezdhet pánikolni, vagy tapasztalhat haragot, frusztrációt. Egyes esetekben, paranoia is előfordulhat, mivel az emberek elkezdenek "okot" keresni valóságuk széthullására. Lehet, hogy másokat fognak "hibáztatni" tapasztalati mezőjükben, vagy "sötét erők" támadását vélik felfedezni. Haragjukat és frusztrációjukat másokra szeretnék majd vetíteni. <o:p></o:p>
Ezekben az esetekben segít megérteni, hogy a bejövő energia tiszta szeretetből áll. A "negatív" energia és félelem tapasztalata hadd áramoljon át rajtatok és engedjétek el. Ne feledjétek, hogy csak a Szeretet valóságos, és minden más illúzió. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy illúziókba essetek. Összpontosítsatok arra, ami valós. Találjátok meg a szeretetet és a támogatást az életetetekben. Ott van az, ha hajlandóak vagytok észrevenni és elfogadni annak, ami. Minden egyes ember, aki keresztüllép az illúziókon és elfogadja a szeretetet, hozzájárul annak a valóságnak a felébredéséhez, hogy csak a Szeretet valóságos. <o:p></o:p>


A Fény Felragyog <o:p></o:p>
Ne feledjétek, hogy éppen Kristály-lényekké váltok. Amikor aktiváljátok fénytesteiteket és megtisztítjátok kristályos fizikai formátokat, annyival több fényt tudtok tartani! <o:p></o:p>
Ki tudjátok sugározni ezt a fényt a Bolygóra. Vizualizáljátok magatokat, amint Fénnyé váltok! <o:p></o:p>
Gyakoroljátok a tudatos Légzést! Lélegezzétek be a Kozmosz Angyali Tüzét és lélegezzétek ki, mint ragyogó energiát a Föld számára. Engedjétek meg magatoknak, hogy lássátok a Csodálatosat és Gyönyörűt ebben a Kvantumváltásban. <o:p></o:p>
Az Angyali Tűz létezésünk minden részét átjárja, és még fizikai valónkban tiszta Fénnyé válunk. Az Emberiség evolúciójának ez a valódi célja és sok életetek munkájának csúcspontját élitek most át. <o:p></o:p>
Ideje ünnepelni! <o:p></o:p>
Fordította: Biró Judit <o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Piramis a maga tökéletességében azért is különleges, mert egyértelmű, hogy idegen civilizázió "keze" van benne, és sokkal komolyabb a jelentősége, mint gondolnánk - mi földi - halandók.

Folytatom, talán érdekel valakit, mert jó dolgok vannak benne:


A piramishoz a rejtett templomban , a Nagy Házhoz , ahogyan azt az ősi hieroglifek nevezik, mindig a Nílus partja felől közeledett a szertartási menet és így szükségképpen a Szfinx előtt kellett elmennők . <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
A Szfinx maga mágnesével a csendet , másrészt a beavatottságát jelképezte és egyben figyelmeztetésül is szolgált , hogy az adeptus a legnagyobb misztikus megismerés előtt áll, ami embernek csak osztályrészül juthat . <o:p></o:p>
A mai tudományos kutatás alapos ismerői előtt nem lehet többé kétséges , hogy azok az emberek , akik a történelem előtt Egyiptomban laktak , akik a Szfinxet és a Nagy Piramist építették , megalapították a világ legrégibb civilizációjának egyikét , eredetileg Atlantiszból vándoroltak ki , hogy letelepedjenek a Nílus két partján elterülő földdarabon , közvetlen azelőtt hagyták el halálraítélt földjüket , mielőtt azaz óceán mélyére süllyaedt volna . <o:p></o:p>
Hogy Egyiptom nem az özönvíz utáni periódusban népesült be , bizonyítja többek között a krétai oroszlánkapu felírat , amelyek szerint az Egyiptomiak Misztől származnak , akik Thotnak volt a gyermeke . Thot egy atlantiszi pap kivándorolt gyermeke volt , akinek menekülnie kellett . <o:p></o:p>
Egy tudományos forrásmunka Osirist , mint híres atlantida papot említi, aki hiába prófétált az erkölcsileg egyre züllő atlantisziaknak , sőt száműzetésbe kellett menekülnie . minden jel arra vall , hogy Osiris és menekülő paptársai néhány száz évvel a nagy kataklizma beteljesedése előtt érkeztek Egyiptomba , Egyiptom partjára és vezették meg az egyiptomi kultúra alapjait . Hosszú évezredek múlva mikor a kései fáraók idején el halványult az isteni hívő igaz ősegyiptomi vallás , megsokasodtak az egyiptomi istenek , elhalványultak a misztériumok és Osirost az ősi főpapot is külön istenként tisztelték . Toth isten sem volt mitológia , hanem egy élő ember . <o:p></o:p>
Megrázó és elképesztő gondolat , írja Brunton Egyiptomról szóló könyvében , hogy a Szfinx az egyetlen valóságos , látható és időálló kapcsolat a mai kor embereivel és az elveszett világ , az ismeretlen Atlantisz népi között . Ez a nagy misztérium elvesztette jelentőségét a modern világ számára , amely nem lát benne egyebet helyi nevezetességnél . De mit jelentett Atlantisz számára ? A felelet abban a néhány elképesztő kultur maradványban keresendő , mely saját történelmi múltját atlantiszi eredetűnek valló népeknél maradt meg . <o:p></o:p>
Az inkák saját évezredeik során elfajzott vallási szertartási között kell kutatnunk , amelyek őseik tisztultabb vallási ritmusában gyökereznek s akkor látjuk , hogy vallási tiszteletük legfőbb tárgya a világosság volt , melyet a Nap jelképezett . Ezért építitek fel a piramis alakú templomaikat mindenütt az ősi Amerikában . Ezek a templomok részben másolatai , részben eltorzított megismétlődésével voltak az atlantiszi és a Mu beli templomoknak . <o:p></o:p>
Plató írásaiból tudjuk , aki maga is Egyiptomban nyerte el az adeptusi fokozatot , hogy Atlantisz szigetének közepén állott egy nagy lapos tetejű piramis , az akkor kontinens legfőbb temploma a Nagytemplom .
<o:p></o:p>
A kivándorlók , akik Egyiptomban és Közép – Afrikába vándoroltak magukkal vitték az ősi vallást és természetesen ők maguk is hasonló piramisokat építettek . Még valamit vittek magukkal ezek a kivándorlók a tengeren át , előszeretetüket a hatalmas méretű szobrok iránt , kőóriások faragásai iránt . Éppen úgy mint Mexikó , Peru és Yukatan , romba dőlt , atlantiszi eredetű , művészen beállított összeillesztett óriás kövekből álló templomaikban meglehetett állapítani a rokonságot az egyiptomival , ugyan úgy fellehetett benne fedezni a jellegzetességet a templomok udvaraiban és a bejárataiknál található hatalmas alakzatokban is .

folyt.köv...

 
Oldal tetejére