Útkeresőknek

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha Istenben hiszel, akkor meg kell tanulnod önmagadban is hinni, mert ha nem hiszel magadban, akkor Isten se fog benned!
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
A benned lakozó Isten

Isten! Számodra mit jelent az a szó hogy Isten? Hitet? Reményt? Megváltást? Útmutatást?
Igen, többnyire nekem is. Isten valóban útmutatás, de hogy merre mész, azt többnyire te döntöd el.
Ha azt mondod hogy számodra ő adja a hitet, akkor hinned kell önmagadban is. Ha azt mondod hogy számodra remény, akkor neked is reménykedned kell. Ha azt mondod hogy számodra ő a megváltás, akkor ahhoz meg kell tanulnod önmagadnak is megbocsátani. De amíg erre képtelen vagy, addig ő sem tud tenni érted semmit.
Az életet a szabad akarattal együtt azért kaptad, hogy önmagad hozz döntéseket, melyek végig kísérnek utadon, hogy megtanulj önálló lenni független tőle és hogy ne benne kapaszkodj, hanem megtanulhass élni, hogy egy olyan életet teremts meg önmagad számára, amit te saját magad hozol létre a saját erődből.
Az Isten ajándéka az Élet, te pedig nem más vagy, mint az Élet ajándéka. Vigyázz rá, hogy majd te is ezt add tovább!
Míg az áhított céljaid szerint élsz, biztos hogy jó úton haladsz, vigyázz rá, hogy semmi se térítsen le róla. Isten mindaddig kíséri utadat, amíg te azon jársz.
Isten nem rajtad kívül van, hanem benned legbelül és míg szükséged van rá, ott meg is találod. Igen, mivel részese vagy Istennek, így ő belőle is egy darabka benned él. Legyen az a darabka a te útmutatásod!
Mivel ő benned lakozik, így te is rendelkezel mindazzal a képességgel amivel ő és amire szükséged van az álmaid céljainak eléréséhez és mindannyi probléma megoldására, ami életed során eléd kerül.
Igen, amikor egy bizonyos úton haladsz előre, az élet megannyi akadályt, illetve megpróbáltatást rak eléd, amin keresztül kell menned ahhoz, hogy általuk célba juss és mivel minden okkal történik, ezért minden pozitív, illetve negatív élethelyzet (ha később is jössz rá), de a javadat szolgálja. Ha képes vagy nem megtörni és a megfelelő szerszámot veszed elő, akkor bármire képes vagy, hangsúlyozom BÁRMIRE. Igen a kulcs te magad vagy és maga a tapasztalataid is nagy kincsnek számítanak.

Javaslom, minden este ha imádkozol, adj hálát önmagadnak is, fennhangon köszönd meg magadnak az aznapi jótetteidet és gondolj önmagadra jóérzéssel.

Király Csaba (Progressor)
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
A nem megfelelő neveltetés az önbizalom hiányához vezet:

Régen az emberek főleg arra nevelték a gyerekeiket, hogy mivel ők gyerekek így nem is lehet igazuk. Ez magában az emberben egy olyan negatív életképet váltott ki, ami később az ő gyerekeire is ugyanazzal a hatással volt. Ez a negatív neveltetés azt eredményezi, hogy a gyerekben egyáltalán nem alakul ki a magabiztosság és felnőttkorában egyfajta szégyenérzésként üt vissza, amit többnyire úgy leplez, hogy a saját gyerekeit is ez egoizmusa által fogja nevelni. Ez eredményezi azt, hogy az ember felnőttként elfelejti hogy gyerekként neki is volt igaza de mégse azt adja tovább.
A másik, amikor ráerőltetjük a gyerekünkre az Istenben való hitet hogy csak ő létezik, hogy csak benne kell hinni, ezáltal több mindent elérhetünk. Ez pont ellentéte annak, hogy az egyénben kialakuljon a megfelelő megoldás centrikus hozzáállás a dolgokat illetően. Egyszóval akadályoztatva van a megnyílásban, ami azt eredményezi hogy sorozatosan rossz döntéseket fog hozni az életében és ezáltal elveszíti az önmagába vetett hitét, az-az életének a legfőbb és legfontosabb alapkövét, mozgatórugóját. Ez mind félig a neveltetés eredménye, mellékterméke.
Nem azt mondom hogy az ember ne higgyen, mert a hit nagyon is fontos az ember életében és kell is hogy az ember higgyen valamiben, mivel a hit egyben erőt ad, de emlékeztetlek arra hogy azért születtél le és kaptál szabad akaratot, hogy megtanulj élni és ebben az is benne van hogy neked kell felvállalni, kézbe venned sorsodat, az életed nehézségeit, egyben megoldást találni rá és meg is oldani mindazt. De ehhez kevés pusztán az hogy Istenbe veted hitedet és hidd el ő nem fog semmivel hozzájárulni, ő már megtette mindazt és amire szükséged van, innentől kezdve neked kell alakítani az életedet. Ha e szerint élsz, akkor a lehetőségek is adottak lesznek számodra és mindig találsz majd megoldást. Viszont ha a célod az hogy csak Istent neveled bele a gyerekedbe, akkor hidd el sosem fog tudni magára találni és megfelelően kihasználni a lehetősségeit, egyszóval megakadályozod abban hogy kialakuljon a saját hitrendszere és rálátása a dolgokra ami döntéshozatalnál a legfontosabb és önbizalom hiányában egész életében csak kapaszkodókat fog keresni, amire nem hiszem hogy Isten a legmegfelelőbb. Ő biztosan erre azt mondaná: Ha nem voltál képes egész életedben arra hogy tegyél magadért, akkor tőlem miért várod el hogy segítsek?! Ha nem volt eszedben hogy célokat tűzz ki magad elé és megvalósítsd őket, akkor azt vártad el hogy én tűzzem ki helyetted? Kaptál az élettől megannyi útmutatást, akkor mi értelme volt hogy te mindvégig csak bennem kapaszkodtál?

Király Csaba (Progressor)
 

Damsel8

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!


Készítettem egy egyszerű kis fórumot - http://prayingcommunity.bestgoo.com - ami azért jött létre, hogy mindenféle dolog kapcsán együtt imádkozzunk egymásért, hogy koncentráltabb legyen a pozitív energia, és áldás, amit annak küldünk, akiért adott esetben imádkozunk.
Azt le szeretném szögezni, hogy nem vagyok hittérítő. Szeretnék hozzájárulni a Világ jobbá tételéhez, és az jutott az eszembe, hogy így talán segíthetnék. Ha van érdeklődő, szeretettel várom. :) Kérlek, látogassátok meg az oldalt.

Szép napot mindenkinek!
 

Sakkozzunk:)

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek magának kell összeállítani a saját sikerreceptjét azokból az összetevőkből, amelyeket ő birtokol. Léteznek irányelvek, amelyek elárulják, mi működik, de mindenkinek fel kell fedeznie azt is, számára mi az, ami működik. Gyakorlással és megfigyelésekkel vállalj aktív szerepet saját fejlődésedben!


Garry Kasparov /hogyan utánozza az élet a sakkot/
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Érdekes minden minta itt van köztünk amit keresünk, a múltban és a jelenben sőt a jövő mintáiban is tudunk olvasni e mintákból igen, de mikor tudatosodunk e mintákra, hogy szinte mindegyik nekünk szól. ma sikerült :)
 
Sziasztok!

Mindannyian keressük az utunkat, mindenki aki itt van már elindult a maga ösvényén, de néha elágazásokhoz érünk, ahol elgondolkodunk melyik a jó irány. Arra gondoltam, létrehozok egy olyan fórumot, ahol segítjük egymást az előrehaladásban. Az út elején járókkal és egymással is megoszthatjuk tapasztalatainkat, így tudunk igazán fejlődni.

Segítsük egymást.
Sziasztok!

Most csatlakoztam ehhez a Fórumhoz és eléggé furcsán érzem magam -ugyanabban a világban élek-e,mint TI?

Szeretném felhíni a figyelmeteket arra, hogy Magyarországon sokat foglalkoznak azzal, persze nem hivatalos állami Fórumokon- milyen tervek vannak az USA-ban évtizedek óta.

Van-e bátorsága az Embernek szembe nézni azzal a tudatmanipulációval, amit évezredek óta tesznek velünk VALLÁS címén.
Ha van bátorságotok szembe nézni a tudat manipulálókkal,ajánlok pár magyar web. oldalt és you-tube anyagot.
JEL-ADÓ Helyzetjelentés you tube
Enigma Horváth Zoltán és Száraz György you tube

Kajela web oldala

De ott vannak a Scaumbra oldalai és a többi.

Keressetek- kutassatok.......


ahol egyértelműen követhetőek azok az események, amik történnek

ami a legfontosabb azonban az, TI KÉSZEN ÁLLTOK-E AZ IGAZSÁG BEFOGADÁSÁRA, ELFOGADÁSÁRA?
Ha igen olvassátok végig.

Az EMBEREK EGY RÉSZÉT MEGAKARJÁK FOSZTANI A FELEMELKEDÉSTŐL-saját Fénytestében, Lélek aspektusainak szédszedésével, lélek- családok szétszedésével.
24 éve dolgozok tudatosan a felemelkedésen, azon, hogy Fénytestemet tudatosan használjam és a prána táplálkozás kínjait
végig bírtam.
Több éven keresztül India egy Ashramjában töltöttem a teleket.
Csodálatos dolgokat tapasztaltam meg-mindadig,amig jött egy TÉR-IDŐ manipulációs visszacsatolás, amit számtalanszor eljátszottak az Emberiséggel és ezt tették 2011-ben is.
Kb.12-13 évet sikerült újra ráerőszakolni az emberekre.
Ezt Magyarországon már több Tér-Idő fizikussal megbeszéltem és kiderült, a tapasztalásom valódi.

A lélek aspektusok szétszedését könnyen megtudják csinálni.
Tólem azt a lélek aspektust kapcsolták le, amivel a prána táplálkozást csináltam végig és a Fénytesthez való kapcsolódás miatt, most a Fénytestem
építése gyakorlatilag leállt.
Egy szellem- gyógyásztól az a választ kaptam egy szerűen: Másnak van rá szüksége!

Ébresztő!
A lélek aspektusokról -többet megtudhattok a Scaumbrából.

És még valamit!

Figyeljetek tudatosan arra, ki mit ad át, mert nem minden Fény Elsődleges!

Itt az ideje, hogy ne vallási alapon figyeljétek a Vikágot, mert lemaradtok a lényegről.!!!
A TEREMTŐ nem teremtett vallásokat!
A TEREMTŐ FÉNYE -TUDATA a vallás -ami MI vagyunk!

Rengeteg entitás avatkozik -állítólagos jóindulattal -az életünkbe!

Tudatosan figyeljetek, mert akik nagy csoportosulással vannak körbevéve azok nem bennünket segítenek, hanem egy olyan erőt,ami manipulál.

ALAKVÁLTÓK-nyíltan, bárhol, bármikor képesek az alakváltásra-saját tapasztalat.
a megfélemlítés a fegyverük, ezért SOHA NEM SZABAD FÉLNI SEMMITŐL ÉS SENKITŐL, MERT ABBAN A PILLANATBAN a hatalmukba kerül az ember.

Ébredjetek rá arra, mit tesznek az emberekkel és arra koncentráljatok, hogy a HAZUGSÁG RÉTEGEK LEBONTÁSA és az IGAZSÁG KIMONDÁSA történjen meg.

KANADÁBAN ÉLŐ Magyarok!
Ott van mellettetek St. Germain és még pár leszületett Felemelkedett Mester.
Ébredjetek már végre fel és ne egy olyan álomvilágba éljetek,ami belesüpped az asztrális világba!

Egy ember ne fogja kinyilatkozni a tutit, mert Mindenkiben egyénileg benne van.
Arra azonban nagyon figyeljerek, mit és kinek engedtek meg!
Figyeljetek arra, milyen változást érzetek magatokban és legfőképpen a
LÉLEK hangjára!

Veletek NE TUDJÁK MEGTENNI AZT amit nagyon sok emberrel!

Befele figyeljetek!
Az igazságot mindig BENT találjuk!
A VÉGTELEN SZERETET FÉNYE ÁRAMOLJON MINDENKIBEN!

ÁLDÁS!
Kata-lin
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha az igazság bennünk lakozik, akkor földrajzilag(fizikailag) mindenki ott van jó helyen, ahol éppen van ... felesleges utazgatnia ... vagy mástól választ várnia ....
Felhívásra,parancs-szóra irányultság nem változtatható meg, magától történik, lépésről-lépésre, és minden lépéshez megadatik a megfelelő fórum/segítség/információ a maga idejében, helyén ... annak, aki valóban elindul ...
Minden vásár kettőn áll ... kinek kinek hite szerint ...
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Most csatlakoztam ehhez a Fórumhoz és eléggé furcsán érzem magam -ugyanabban a világban élek-e,mint TI?

Szeretném felhíni a figyelmeteket arra, hogy Magyarországon sokat foglalkoznak azzal, persze nem hivatalos állami Fórumokon- milyen tervek vannak az USA-ban évtizedek óta.

Van-e bátorsága az Embernek szembe nézni azzal a tudatmanipulációval, amit évezredek óta tesznek velünk VALLÁS címén.
Ha van bátorságotok szembe nézni a tudat manipulálókkal,ajánlok pár magyar web. oldalt és you-tube anyagot.
JEL-ADÓ Helyzetjelentés you tube
Enigma Horváth Zoltán és Száraz György you tube

Kajela web oldala

De ott vannak a Scaumbra oldalai és a többi.

Keressetek- kutassatok.......


ahol egyértelműen követhetőek azok az események, amik történnek

ami a legfontosabb azonban az, TI KÉSZEN ÁLLTOK-E AZ IGAZSÁG BEFOGADÁSÁRA, ELFOGADÁSÁRA?
Ha igen olvassátok végig.

Az EMBEREK EGY RÉSZÉT MEGAKARJÁK FOSZTANI A FELEMELKEDÉSTŐL-saját Fénytestében, Lélek aspektusainak szédszedésével, lélek- családok szétszedésével.
24 éve dolgozok tudatosan a felemelkedésen, azon, hogy Fénytestemet tudatosan használjam és a prána táplálkozás kínjait
végig bírtam.
Több éven keresztül India egy Ashramjában töltöttem a teleket.
Csodálatos dolgokat tapasztaltam meg-mindadig,amig jött egy TÉR-IDŐ manipulációs visszacsatolás, amit számtalanszor eljátszottak az Emberiséggel és ezt tették 2011-ben is.
Kb.12-13 évet sikerült újra ráerőszakolni az emberekre.
Ezt Magyarországon már több Tér-Idő fizikussal megbeszéltem és kiderült, a tapasztalásom valódi.

A lélek aspektusok szétszedését könnyen megtudják csinálni.
Tólem azt a lélek aspektust kapcsolták le, amivel a prána táplálkozást csináltam végig és a Fénytesthez való kapcsolódás miatt, most a Fénytestem
építése gyakorlatilag leállt.
Egy szellem- gyógyásztól az a választ kaptam egy szerűen: Másnak van rá szüksége!

Ébresztő!
A lélek aspektusokról -többet megtudhattok a Scaumbrából.

És még valamit!

Figyeljetek tudatosan arra, ki mit ad át, mert nem minden Fény Elsődleges!

Itt az ideje, hogy ne vallási alapon figyeljétek a Vikágot, mert lemaradtok a lényegről.!!!
A TEREMTŐ nem teremtett vallásokat!
A TEREMTŐ FÉNYE -TUDATA a vallás -ami MI vagyunk!

Rengeteg entitás avatkozik -állítólagos jóindulattal -az életünkbe!

Tudatosan figyeljetek, mert akik nagy csoportosulással vannak körbevéve azok nem bennünket segítenek, hanem egy olyan erőt,ami manipulál.

ALAKVÁLTÓK-nyíltan, bárhol, bármikor képesek az alakváltásra-saját tapasztalat.
a megfélemlítés a fegyverük, ezért SOHA NEM SZABAD FÉLNI SEMMITŐL ÉS SENKITŐL, MERT ABBAN A PILLANATBAN a hatalmukba kerül az ember.

Ébredjetek rá arra, mit tesznek az emberekkel és arra koncentráljatok, hogy a HAZUGSÁG RÉTEGEK LEBONTÁSA és az IGAZSÁG KIMONDÁSA történjen meg.

KANADÁBAN ÉLŐ Magyarok!
Ott van mellettetek St. Germain és még pár leszületett Felemelkedett Mester.
Ébredjetek már végre fel és ne egy olyan álomvilágba éljetek,ami belesüpped az asztrális világba!

Egy ember ne fogja kinyilatkozni a tutit, mert Mindenkiben egyénileg benne van.
Arra azonban nagyon figyeljerek, mit és kinek engedtek meg!
Figyeljetek arra, milyen változást érzetek magatokban és legfőképpen a
LÉLEK hangjára!

Veletek NE TUDJÁK MEGTENNI AZT amit nagyon sok emberrel!

Befele figyeljetek!
Az igazságot mindig BENT találjuk!
A VÉGTELEN SZERETET FÉNYE ÁRAMOLJON MINDENKIBEN!

ÁLDÁS!
Kata-lin
A médiumi tanítások amit a Shaumbra tudással kapcsolatosak mind hazugságok nagy etetés.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Életünk során rengeteg tudást gyűjtünk össze a világról és annak a működéséről. Úgy gondoljuk, ha elég tapasztalatot gyűjtünk, akkor végül eljutunk valahová, többek leszünk, fejlődünk. Ez a felhalmozott tudás és tapasztalatanyag mind az elme tartalmát, tehát az egónk részét képezi, azt gyarapítja. Ha a spirituális fejlődés érdekel bennünket, akkor ugyanezt a módszert alkalmazzuk. Így egyre gazdagabbnak érezzük magunkat, mert egyre több információt halmozunk fel ebben a témában és egyre több spirituális tapasztalatunk és élményünk lesz.
http://utjelzok.blogspot.hu/2013/10/spiritualis-fejlodesunk-elme-alapu.html
http://www.jakd.hu/index.php?p=bogumil
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Tagjaink!

Határtalan lelkesedésünk kapcsán a CanadaHun vezetőse elhatározta, hogy benevez az év honlapja versenybe.
Amennyiben osztjátok a lelkesedésünket (és reméljük osztjátok) - kérjük, hogy támogassatok minket a versenyben.
Szavazni a szervezők facebook oldalán keresztül tudtok, ahová a legegyszerűbben a Szavazok gombra kattintva lehet eljutni. Ott csak követni kell az utasításokat.
Támogató szavazataitokat előre is köszönjük.
 

Shaw61

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy szürke hétköznap, stresszel és kudarcokkal teli munkanapja után hazaérve fáradtan nyitod ki a postaládádat, amely szokás szerint tele van reklámprospektusokkal. Már indulsz a szemetes felé, hogy kidobd őket, amikor a legfelső lapon lévő írás felkelti a figyelmedet. A következőket olvasod rajta:

A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tragédia lesz maga az életed. Változtasd meg, és boldog leszel!

Igen ez hiányzik a te életedből is, boldogság! Érdeklődve olvasod tovább a lapon lévő szöveget:

A pozitív gondolkodás öt fő pontja

Azért vagyok a világon, hogy beteljesítsem küldetésem
Elérem, amit igazán akarok – olyasmit akarok, ami előnyömre válik, és előre visz.
A fejődésem során gyakorlásra, tapasztalásra és belátásra van szükségem.
Képes vagyok a negatív érzéseimet, gondolataimat pozitívvá változtatni
Hibáimmal és gyengeségeimmel együtt szeretem magam


Ha ezt az öt pontot élni akarod, akkor életed boldogabbá, teljesebbé és harmonikusabbá válik.

Egészen felvillanyozz, amit olvastál, napok óta először érzed, hogy élsz, hogy szép a világ körülötted. Elhatározod, hogy mától te is pozitívan fogsz gondolkodni, mert a pozitív gondolkodás erejével megváltoztathatod az életed.

Vajon valóban így van ez?

Azt javasoljuk, hogy vizsgáljuk ezeket a pozitív gondolatokat meg együtt tüzetesebben.

(folytatás itt):


http://canadahun.com/xfa-blogs/shaw61.309838/
 

Shaw61

Állandó Tag
Állandó Tag
Vámpírok alkonya

Manapság nagyon divatosak a vámpírtörténetek, amelynek emberfeletti képességekkel rendelkező főhősei csak emberi vérrel táplálkozva tudnak életben maradni. Mi lehet ennek a népszerűségnek az oka?

Ha a pszichológiai szemszögből nézzük ezt a jelenséget, akkor tény, hogy az emberekben eleve élnek olyan szorongások, félelmek, melyeket nem tudnak konkrét tárgyhoz kötni, s így nem is tudnak mit kezdeni velük. Ha viszont ezeket a szorongásokat sikerül hozzákapcsolni valamilyen megfogható dologhoz, lényhez (pl. vámpírhoz), akkor mindjárt harcba is lehet szállni velük és le is lehet győzni őket.

Tehát a vámpírokkal való harcba belevetíthetjük a saját szorongásainkkal vívott harcunk reménytelenségét és hősiességét egyaránt, attól függően, hogy melyik oldallal azonosultunk.

A vámpírizmusnak egy másik formája az energiavámpír, aki más lényektől nyer valamilyen formában energiát. Ő nem vérrel, hanem mások energiáival, jókedvével táplálkozik. Tudatosan, de legtöbbször tudat alatt, olyan helyzeteket teremt, mely során egy másik személy életerőiből merítenek. Erre azért van szükségük, mert az övék jelentősen megcsappant, tele vannak negatív érzésekkel. Az energiavámpírnak tekinthető emberek sok problémával küzdenek, de ahelyett, hogy magukba néznének, a külvilágot tekintik minden gondjuk okozójának, és csak másokban látják a megmentőt, akinek pátyolgatásával, vagy azzal, hogy a másik embert is szenvedni látják, ideiglenesen energetizálva érzik magukat.

A következőkben a vámpírizmus jelenségét egy teljesen más szemszögből, a tudatosság szemszögéből próbáljuk meg föltárni. Ebből a szempontból a vámpírizmus jelenségét leginkább a gondolatok vámpírtermészetén keresztül közelíthetjük meg.

folytatás itt

http://canadahun.com/blogbejegyzes/vámpírok-alkonya.14356/
 

Shaw61

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindannyian vándorúton vagyunk. Ez a vándorút mindenkinél a születéssel kezdődik és a halállal érvéget.
A két végpont között íródik személyes történetünk könyve, amely ennek a vándorútnak a krónikája. A vándorút nyomvonalát gondolataink, elképzeléseink, vágyaink és az elvárásoknak való megfelelni akarásunk jelöli ki.
Így ez a vándorút, ez a személyes történet egyénenként végtelenül változatos lehet. A formavilág magaslatain és mélységes sötét völgyein törve keresztül végtelen örömmel és mérhetetlen bánattal töltheti el az úton járó vándort. Így a formavilágban íródó személyes történetünkkel azonosulva elkülönült egóként, egy mindenki mástól különböző egyéniségként éljük meg önmagunkat.
Az emberiség egy kis hányada azonban egyre kevésbé tud már azonosulni a személyes történetével. Bizonyos körülmények hatására látja és megérti, hogy ez a vándorút céltalan, csak körbe-körbe vezeti őt a formavilág különböző területein. Életről életre körbe-körbe járva ugyanazokat az elképzeléseket, ugyanazokat a vágyakat kergetjük.
Ennek a megértése az igazi VÁNDORÚT kezdete. Ez a Vándorút vezet ki bennünket a formák világából vissza a Tudat, a tudatosság formákkal való azonosulásoktól mentes állapotához. Ez a blog erről a Vándorútról szól.

itt olvashatod a folytatást

http://canadahun.com/blogbejegyzes/vándorúton.14368/
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Elolvastam Orosz gyógyítók könyvét igen érdekes energia gömb gyakorlatokat írnak le ajánlani tudom számotokra is igen érdekes szavakat olvastam benne: Ahhoz hogy a lélek valóban isteni részével dolgozhassunk, szükségünk van az örökkévalóságból a végtelenségbe és a végtelenségből az örökkévalóságba irányuló kapcsolatra. Közben le kell győznünk a negyedik dimenziót, az időt. Ez a negyedik dimenzió választja el az örökkévalóságot a végtelenségtől. Az örökkévalóság alá van rendelve az időnek: az idővel együtt lineárisan, előrefelé kell haladnia. A végtelenség viszont felette áll az időnek: hatást gyakorol rá, szabadon alakítja, és minden látószögből rálátása van.

Egyet tudok érteni miért is kell legyőzni az időt mindenki számára igen fontos esemény lesz. A tudatosságot használatba veszed a mindennapjaidban is nem körbe-körbe fogsz haladni és nem a vágy fogja leszel örökösen, hanem teljesíted az életfeladatodat miért is vagy itt e létezésben.
 

lanyijanos

Állandó Tag
Állandó Tag
Elolvastam Orosz gyógyítók könyvét igen érdekes energia gömb gyakorlatokat írnak le ajánlani tudom számotokra is igen érdekes szavakat olvastam benne: Ahhoz hogy a lélek valóban isteni részével dolgozhassunk, szükségünk van az örökkévalóságból a végtelenségbe és a végtelenségből az örökkévalóságba irányuló kapcsolatra. Közben le kell győznünk a negyedik dimenziót, az időt. Ez a negyedik dimenzió választja el az örökkévalóságot a végtelenségtől. Az örökkévalóság alá van rendelve az időnek: az idővel együtt lineárisan, előrefelé kell haladnia. A végtelenség viszont felette áll az időnek: hatást gyakorol rá, szabadon alakítja, és minden látószögből rálátása van.

Egyet tudok érteni miért is kell legyőzni az időt mindenki számára igen fontos esemény lesz. A tudatosságot használatba veszed a mindennapjaidban is nem körbe-körbe fogsz haladni és nem a vágy fogja leszel örökösen, hanem teljesíted az életfeladatodat miért is vagy itt e létezésben.

Légyszíves fejts ki részletesebben, Köszönettel:
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Légyszíves fejts ki részletesebben, Köszönettel:
Kedves János rengeteg módja van az idő legyőzésének sajna nekünk kell rálelnünk a hogyanra, ha tudjuk látni a térben a gondolatunkat (mint a kéz vagy bármi más) akkor az idő nem tényező az eseményekben amiket produkálunk. Van egy gondolatom amit létre hozok, eddig nem értettem a működését most értettem meg, sikerült többször legyőzni az időt, így belefolyik a tér mátrixba a gondolat és életre kell minden napjainkban használatos lesz akármilyen fantazmagóriának tűnik elsőre a gondolat, sok gondolatunk spontán kell életre (mesterem szavai hozzuk a spontán történéseket a minden napjainkba). Az örökkévalóság és a végtelenség dolgaiban amit az Orosz gyógyítok mondanak csak a saját gondolatomat tudom mondani. Sikerült aktivizálnom egy eseményt amit egy épületben helyeztem el pozitív dolgokat hozzon létre, amikor sikerült mostanság jövök rá hogyan tudjuk létre hozni az örökkévaló énünket, a színek használatával létre tudunk hozni elementárokat, dolgozok ilyennel hála a könyv tudásának és olyan kísérleteimnek amikkel eddig dolgoztam, ténylegesen mennyi elementárt kell létre hozni vagy csak egy is elég fogalmam sincs, itt mi írjuk az eseményeket, mert sajna nagyon kevés az információ e téren. Olyan elementáron is tudunk dolgozni ami örökkévalóságban létezik (hisz minden létre lett már hozva, mi csak másolunk?), életre keltjük önmagunkban rejlő isteni lényt (hát nem,igen szeretem használni az isteni szót bármire is) végül is fogalmam sincs miről is beszélek, de törekvő vagyok az eseményekben amikkel dolgozok.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Most találtam:
Grigorij Grabovoj - Összpontosítás módszerei
EZEK A HÓNAP MINDEN NAPJÁRA ESŐ GYAKORLATOK, A TUDATFEJLŐDÉSÉT SEGÍTIK, KEDVEZŐ HATÁST GENERÁLNAK ÉS KEDVEZŐ IRÁNYBA BEFOLYÁSOLJÁK AZ ÉLETBEN ZAJLÓESEMÉNYEK MENETÉT, TELJES ÉRTÉKŰ EGÉSZSÉG MEGSZERZŐ, A VILÁGEGYETEM PULZUSÁVAL HARMÓNIÁT LÉTESÍTŐGYAKORLATOK.Azt tanácsolom, hogy a hónap minden minden egyes napján szánjon időt,azokra a gyakorlatokra, amelyeket lent felsorolok. A hónap mindegyik napján,csak az annak a napnak szóló, 3 gyakorlatot javaslom elvégezni. Ezek gyakorlatok irányítást nyújtanak az eseményeknek. Ehhez alkalmazunk különböző összpontosításokat. A koncentrációs folyamat, során mindig tartsa szem előtt azt a konkrét célt, amelyet el szeretne érni. A cél lehet egy kívánt esemény megvalósulása, pl.: gyógyulás a betegségből, a Világ megismerését segítő mechanizmus fejlesztése és stb. Mindig iránytani, szabályozni kell az információt, hogy mentsük és segítsük a harmonikus fejlődést. Ez a szabályozásharccá válhat a megsérült információ vonalnál, mert Ön mentőként végzi a munkát.A gyakorlatban az Ön érzékelésének szintjén, az összpontosítás a következőképpen tud megvalósulni:* Határozzon meg gondolatban egy összpontosítási célt, valamely geometrikus alakban pl. gömb. Ez a gömb - összpontosításának a célterülete. * Lelkileg hangolódjon rá és szükséges, hogy építse fel magának az eseményeket úgy, ahogy azt egy Alkotó csinálja.* Összpontosítás különböző objektumokra, konkrét számokra, vagy a valóság megismerésére, figyelemmel kísérve a gömb helyét. Lelki erővel mozgassunk a gömböt érzékelésünk azon területére, ahol az összpontosítás pillanatában több fényt kap.Én bemutattam az összpontosítás technológiájának egy variánsát a sok közül.Gyakorlatban sokféle módon el lehet végezni. Nagy hatást fejtenek ki, azok az eljárások, amelyek a Világ folyamatok megértésén alapuló eseményeket irányítanak az összpontosításokon keresztül.
 

lanyijanos

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves János rengeteg módja van az idő legyőzésének sajna nekünk kell rálelnünk a hogyanra, ha tudjuk látni a térben a gondolatunkat (mint a kéz vagy bármi más) akkor az idő nem tényező az eseményekben amiket produkálunk. Van egy gondolatom amit létre hozok, eddig nem értettem a működését most értettem meg, sikerült többször legyőzni az időt, így belefolyik a tér mátrixba a gondolat és életre kell minden napjainkban használatos lesz akármilyen fantazmagóriának tűnik elsőre a gondolat, sok gondolatunk spontán kell életre (mesterem szavai hozzuk a spontán történéseket a minden napjainkba). Az örökkévalóság és a végtelenség dolgaiban amit az Orosz gyógyítok mondanak csak a saját gondolatomat tudom mondani. Sikerült aktivizálnom egy eseményt amit egy épületben helyeztem el pozitív dolgokat hozzon létre, amikor sikerült mostanság jövök rá hogyan tudjuk létre hozni az örökkévaló énünket, a színek használatával létre tudunk hozni elementárokat, dolgozok ilyennel hála a könyv tudásának és olyan kísérleteimnek amikkel eddig dolgoztam, ténylegesen mennyi elementárt kell létre hozni vagy csak egy is elég fogalmam sincs, itt mi írjuk az eseményeket, mert sajna nagyon kevés az információ e téren. Olyan elementáron is tudunk dolgozni ami örökkévalóságban létezik (hisz minden létre lett már hozva, mi csak másolunk?), életre keltjük önmagunkban rejlő isteni lényt (hát nem,igen szeretem használni az isteni szót bármire is) végül is fogalmam sincs miről is beszélek, de törekvő vagyok az eseményekben amikkel dolgozok.

Kedves Ionon, a könyvet megvettem én is, és hamarosan elovasom. Te azt írod, hogy már elolvastad, a kérdésem hozzád, hogy tudtad-e használni öngyógyításra? Köszönettel:
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Kedves Ionon, a könyvet megvettem én is, és hamarosan elovasom. Te azt írod, hogy már elolvastad, a kérdésem hozzád, hogy tudtad-e használni öngyógyításra? Köszönettel:
Igen, de olyan módon vettem használatba a könyv tudását mostanság ébredek rá amikor kiterjesztésben vagyis mindenkire hatással tettem a dolgaimat, akkor kaptam érdekes eseményeket tapasztalásokat, így nagyon sokat segített a könyv, de az egyik gyakorlatomat életre keltettem kiterjesztésben mindenkire hatással, ez a kékes-fehér szín egy energia hálót ilyennek láttam amikor aktiváltam a formát olyan fényességben voltam ami csodálatos volt (kékes-fehérségben) érdekessége után olyan álmosság fogott el pedig nem régen keltem fel, amikor felébredtem láttam amint a testem lenyomata e színvilágban kiemelkedik belőlem, és később is láttam érdekes dolgokat ha e kékességre gondolok.
 
Oldal tetejére