30 éve dolgozik a Mekinél egy Down-szindrómás férfi

Az ausztrál Russel O'Grady több mint 30 éve dolgozik egy Sydney külvárosában található McDonald's-ben - és imádja a munkáját.

Az ausztrál Russel O'Grady több mint 30 éve dolgozik egy Sydney külvárosában található McDonald's-ben - és imádja a munkáját.

Minden bizonnyal el tudják képzelni, hosszú távon mennyire kiégető lehet csak hasábburgonyát sütni és McFlurry-t készíteni, de a lassan ötvenedik életévét töltő Down-szindrómás Russel O'Gready becsülendő példával jár előttünk, hiszen 30 év után még mindig imádja ugyanazt a munkát.

Russel 18 évesen került a McDonald's-hez egy ausztrál kormány által kezdeményezett, fogyatékkal élők segítésére indított program keretein belül még 1986-ban. Russel akkor még csak részmunkaidőben dolgozott ott a program keretein belül, viszont annyira imádta a munkát, és olyan jó munkaerőnek bizonyult, hogy teljes állást ajánlottak neki. Kezdetben csomagolt, később konyhai feladatokat is kapott. Most heti három napot dolgozik: takarít, üdvözli a vendégeket - utóbbi a kedvenc része a munkájában. Ez a vidám attitűd, a barátságossága, ami kiemeli őt a tömegből. Egyfajta helyi legenda vált ott belőle az évtizedek során.

Russel édesapja, Geoff, úgy nyilatkozott a Daily Mailnek, hogy a fia a legismertebb ember Northmeadben. "Az emberek megállítják az utcán, hogy kezet foghassanak vele" - mondta Geoff.

"Valaki egyszer megkérdezte tőle: fogyatékos vagy? Mire ő: amikor iskolába jártam, lehet, de most már a McDonald's-ben dolgozom."

3.jpg

Forrás: Job Support Inc
A hamarosan nyugdíjba vonuló Russel nem az egyetlen tanulási nehézséggel küzdő alkalmazott, aki több mint három évtizedig dolgozott a Mekinél. Freia David 1984-ben kezdett el az étteremláncnál dolgozni: 32 évnyi hasábburgonya-sütés után egy óriási búcsúbulit szervezett neki a McDonald's, ráadásul megkapta azt a privilégiumot, hogy élete végéig ingyen fogyaszthat a Mekinél.

(LADBible)

MAki dolgozo.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,144
Üzenet
4,805,828
Tagok
615,908
Legújabb tagunk
anddddna
Oldal tetejére