A Coca-Cola is kannabiszos üdítőt készül gyártani

Az óriáscég az orvosi célra szánt származékkal próbálkozik.

A Coca-Cola is beszállna a kannabiszüzletbe: a világ legnagyobb üdítőital-gyártója vizsgálja a lehetőségét annak, hogy a szer származékával dobja fel egyes termékeit – írja a Bloomberg. A hírügynökség szerint a társaság nem a pszichoaktív, hanem gyógyhatású kannabiszszármazékkal, a CBD-vel készítene italt, erről jelenleg is tárgyal egy kanadai marihuánagyártóval, az Aurora Cannabisszal.

Kent Landers, a cég szóvivője a Bloombergnek a piac gyors fejlődésével indokolta a fejlesztést, amelyről egyelőre nem született döntés a Coca-Colánál. Az együttműködés hírét mindenesetre a harmadik legnagyobb kanadai marihuánafeldolgozó, az edmontoni Aurora is megerősítette.

Nem az atlantai cég az első, amelyik igyekszik hasznot húzni a kannabisz legalizálásából. Augusztusban a Corona gyártója, a Constellation Brands jelentette be, hogy 3,8 milliárd dollárért felvásárol egy szintén kanadai céget, a Canopy Growth marihuánafeldolgozót. Egy másik sörgyártó, a Molson Coors Brewing szintén kanadai céggel tárgyal kannabisztartalmú italok fejlesztéséről, míg a Heineken tulajdonában levő Lagunitas sörmanufaktúra alkoholmentes, THC-tartalmú italok gyártását jelentette be.

A Coca-Cola nem csak ebben az irányban nyit: a társaság felvásárolja a világ egyik legnagyobb kávézóláncát, a Costa Coffee-t. Az 5,1 milliárd dolláros üzletet augusztus végén jelentették be.

A marihuána egyelőre csak az USA egyes tagállamaiban engedélyezett, nemzeti szinten nem, ám orvosi célú felhasználása egyre inkább elfogadott az országban. Júniusban kapta meg az engedélyt az első olyan gyógyszer, amelyet a növényből gyárt a GW Pharmaceuticals.

(Bloomberg)

upload_2018-9-17_12-10-44.jpeg
 
Hát ez a világ tényleg a pusztulásba tart rohamléptekkel.
Hát nem veszik észre hogy már így sok a genetikai hibás retardált gyerek.
Isznak és keményen dohányoznak a a nők már egészen fiatalon, valamint nem esznek rendesen sem
hát persze hogy nem lesz egészséges a gyerek amit szülnek. A sok pipere termékről nem is beszélve.
na és most ez is :)
Na tudom már mit fogok termeszteni a jövőben :)
 
ha jol tudom alkoholosat is árultak a sherry -ben azt hiszem van alkohol is. Vagy tévedek?
Bár én pepsis vagyok inkább :)
 
*
Ihatsz annyi CocaColát, amennyit csak akarsz, ez CSAK és KIZÁRÓLAG TERMÉK- és VÁLASZTÉK BŐVÍTÉS.

Ezt mindenki tudja. Kedves itt az elvekről van szó :)

A hagyományos Coca-cola 1903-ban megszünt. A Coca-cola cég ekkor vonta ki az üdítőjéből a kokaint.

Hát nem egészen úgyan az a kettő de igazad van drog ez is meg az is :)

Érdemes elolvasni a wikipediát is https://hu.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola
 
A Coca-Cola ''természetesen csak ''gyógyhatású kannabiszszármazékkal, a CBD-vel készítene italt'' Az ''arccal a pénztár felé'' tipikus esete. Az esetleges függőség kialakulását meg majd az egészségügy kezeli, ''természetesen'' a kialakult problémának megfelelő mennyiségű pénzért.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,259
Tagok
615,933
Legújabb tagunk
Ventus Tamara
Oldal tetejére