A kaliforniai magyar nő volt férjét vádolják a robbantással

A rendőrök hamar eljutottak a férfihoz, akivel több közös üzletük is volt.

A hatóságok a kaliforniában felrobbantott magyar nő volt barátját vádolják szándékos emberöléssel. A kiérkező rendőrök a férfi lakásán 45 kilogramm robbanóanyagot találtak, írja a Telegram. A 48 éves magyar nőnek kozmetikus szalonja volt Los Angeles egyik déli elővárosában, ott érte egy robbanás, amiben életét vesztette. A hatóságok hamar kizárták a véletlenszerűséget és szándékos emberölés miatt indítottak nyomozást.

A kaliforniai magyar nő vádlott volt barátjával 2016-ban egy online társkeresőn ismerkedett meg. Kezdetben jól éltek, sokat utaztak. Aztán jöttek a bonyodalmak és az anyagi gondok is, viszonyuk az idei év elején jelentősen megromlott, majd szakítottak. Gazdasági kapcsolatban maradtak azonban, mivel a nő által tulajdonolt fürdőnek volt barátja maradt a menedzsere, emellett közös kozmetikus szalonjuk, illetve bőrápolási kozmetikumokkal foglalkozó bizniszük is volt.

A vádlott barátja és szomszédja azt meséli, nem tudja elképzelni az elkövetőről, ahogy tettét véghez viszi, hiszen nyugodt embernek ismerte, akit talán még sosem látott, hogy valaki is kihozta volna sodrából. A feltételezett elkövetőnek a rendőrség által megkérdezett, előző házasságából származó fia is azt mondta: nagyon valószínűtlennek tartja, hogy édesapja ilyet tett volna.

A nő halálát egy csomagba rejtett bomba okozta, mely kibontása után azonnal felrobbant és megsebesítette az épületben tartózkodó édesanyját és testvérét is. Mindketten komoly sérüléseket szenvedtek. A nő a robbanás után kirepült az épületből.

HVG
upload_2018-5-19_3-42-18.jpeg
 
Az efféle levélbomba/csomagbomba szerintem különösen aljas elkövetési módszer, amiatt, mert cseppet se biztos hogy az bontja majd fel, akinek szánják...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok!Mercedes Ron: A mi hibánk című könyvét keresnem magyarul epub-ban?Valakinek meglenne esetleg?
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,897
Tagok
615,863
Legújabb tagunk
Batteriestaz
Oldal tetejére