A zimbabwei first lady feladta magát a rendőrségen

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Augusztus 15.

Melitta - 2017 Augusztus 15, 16:39
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Gyanúba keveredett Grace Mugabe, a zimbabwei diktátor felesége, miszerint megvert egy előkelő modellt. A first lady ezt követően kedden feladta magát egy dél-afrikai rendőrségen


  „Teljesen kiborult, elkezdett ütni és nem hagyta abba. Fogalmam sem volt mi történik, ki kellett másznom a szobából mielőtt el tudtam futni.”

  – mondta a szóban forgó modell, Gabriella Engels a News24 nevű médiumnak. A nő a 93 éves zimbabwei diktátor egyik fiához ment látogatóba a hotelbe, ekkor történt az incidens, állítása szerint pedig a first lady testőrei végignézték az egészet. A modell meg is sérült a támadás során, több fotót is feltöltött az internetre egy, a homlokán található sebről.

  Az ügy következtében vélhetően még nagyobb figyelem irányul majd a zimbabwei first ladyre, aki az elmúlt időben egyre többször hallatja a hangját. Múlt hónapban például először jelentette ki nyilvánosan azt, hogy 93 éves férjének, Robert Mugabének ki kell jelölnie az utódját, ezzel mintegy jelöltet csinálva magából a jövő évi választások előtt.

  Grace Mugabe már korábban is került hasonló szituációba, egy 2009-es hongkongi kiruccanása során egy fotós vádolta meg azzal, hogy megverte őt.

  (Index)

  mugabe.jpg
   
  Utoljára módosítva: 2017 Augusztus 15

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Augusztus 15.

  1. Beka Holt
   Beka Holt
   Megtanulhatnák már ezek az újságírónak magukat vallók néhány idegen kifejezés jelentését!
   cdurmol kedveli ezt.
  2. cdurmol
   cdurmol
   Úgy sem lenne rossz, ha nem használnák, amiről nem tudják, hogy mit jelent.
   Beka Holt kedveli ezt.
  3. Beka Holt
   Beka Holt
   Na, ez meg a másik, az sem lenne rossz! Ez a mindenütt felbukkanó médium nagyon felbosszant! Miért nem hírügynökséget, tévécsatornát, híroldalt vagy mit bánom én mit ír, csak ne ezt a médiumot!
   sropi és cdurmol kedveli ezt.

Megosztás