A zimbabwei first lady feladta magát a rendőrségen

Gyanúba keveredett Grace Mugabe, a zimbabwei diktátor felesége, miszerint megvert egy előkelő modellt. A first lady ezt követően kedden feladta magát egy dél-afrikai rendőrségen


„Teljesen kiborult, elkezdett ütni és nem hagyta abba. Fogalmam sem volt mi történik, ki kellett másznom a szobából mielőtt el tudtam futni.”

– mondta a szóban forgó modell, Gabriella Engels a News24 nevű médiumnak. A nő a 93 éves zimbabwei diktátor egyik fiához ment látogatóba a hotelbe, ekkor történt az incidens, állítása szerint pedig a first lady testőrei végignézték az egészet. A modell meg is sérült a támadás során, több fotót is feltöltött az internetre egy, a homlokán található sebről.

Az ügy következtében vélhetően még nagyobb figyelem irányul majd a zimbabwei first ladyre, aki az elmúlt időben egyre többször hallatja a hangját. Múlt hónapban például először jelentette ki nyilvánosan azt, hogy 93 éves férjének, Robert Mugabének ki kell jelölnie az utódját, ezzel mintegy jelöltet csinálva magából a jövő évi választások előtt.

Grace Mugabe már korábban is került hasonló szituációba, egy 2009-es hongkongi kiruccanása során egy fotós vádolta meg azzal, hogy megverte őt.

(Index)

mugabe.jpg
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,200
Tagok
615,876
Legújabb tagunk
Kodyka13
Oldal tetejére