Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Mindenkik!!! :D kiss

Boldog új évet mindenkinek!
Nagyon régen nem jártam itt (sokszor technikai okok miatt, máskor meg időm/energiám nem volt), de most nagyon jó megint olvasgatni Titeket! :)

Nem tudom, ez a probléma aktuális-e még:
Sziasztok!
Én Magyarországon élek (21 éves lány vagyok).
Tanultam valamikor agykontrollozni (csak könyvből tanultam,tanfolyamra nem jártam), de nem voltak sem kis-, sem nagy sikereim, talán azért, mert nem igazán hittem benne, de nagyon akartam. Ha nem bánjátok, tanácsot szeretnék kérni tőletek (vagy akár esettanulmányt adni, ha úgy tetszik).
Saját problémáimról lenne szó. Rendkívül ideges típus vagyok, saját rémképeimből vannak állandó feszültségeim. Általában aludni sem tudok rendesen, sokszor felébredek, állandóan fáradt vagyok. De a legjobb az, hogy 5 hónapja viszonylag komoly kapcsolatban élek. Párom gyakorlatilag lesi minden kívánságomat. Szüleim nem ismerik őt, de elmondásuk szerint nem is akarják megismerni, mindezt azért, mert hátrányos helyzetű családban nőtt fel. Ha velük vagyok vagyok, már nem tudnak velem normálisan beszélni, állandóan mocskolják vagy őt, vagy engem, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy szerelmes lettem valakibe, pedig mindig mondták, hogy nem szabad.
Ezen kívül pedig nem okoztam nekik csalódást, legfeljebb annyit hogy szakot váltottam, amivel talán jobban el tudok majd helyezkedni a munkaerőpiacon.
Tudom, hogy vannak emberek, akiknek nagyobb problémái vannak, de ennek ellenére teljesen el vagyok keseredve.
A tanácsokat is nagyon megköszönném!
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta és Boldog Új Évet!
:))))


Sylvi!
Ahogy én látom a helyzetedet: amit eddig leírtál, valószínűleg eddig szinte az volt az életcélod, hogy a szüleidnek megfelelj. Mindig "jó kislány" voltál, és szinte minden erőddel azon voltál, hogy ők elégedettek legyenek Veled. Ha volt is korábban barátod, valószínűleg ő is pontosan megfelelt a szüleid elvárásainak. De a szavaid alapján kevéssé tartom valószínűnek, hogy komoly kapcsolatod lett volna korábban.
Jó eséllyel most fordult elő először, hogy olyan dolgot tettél, ami nem tetszik a szüleidnek, és amikor ez nem tetszett nekik, nem hátráltál meg, léptél vissza gyorsan, hanem úgy haladsz tovább az utadon, ahogy az NEKED megfelel.

Nem tudom, jól látom-e. Ha igen, én mindenekelőtt azt javaslom, hogy önbizalmat és kitartást programozz magadnak, arra van szükséged leginkább. Emellett "szubjektív kommunikációban" küldhetsz olyan üzenetet a szüleidnek, amiben elmondod, hogy szereted őket, és nem ellenük fordulsz ezzel a kapcsolattal, hanem szeretnéd a saját életedet élni, a magad életútját járni. És hogy Neked milyen jó volna, ha ők abban támogatnának, hogy a jövőben boldog lehess.
Az hogy ők erre változnak-e, sajnos az ő döntésük.

Ha tényleg jól láttam a helyzetedet, és van kedved, és még a problémád is aktuális, írhatsz nekem privátban, hátha tudok még ötleteket adni.
Ez nem volt egy kifejezetten agykontrollos válasz, de talán ennek ellenére segített. :)

Akárhogy is van, sok sikert!
 

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként én is meglepő módon sok sikert tudhatok a magaménak, az agykontroll által. Pl a pénztárcámat találtam meg a Balatonban, ami számomra ugye nagy dolog, mivel víziszonyom van. Vagy munkát találtam általa. Szerintem a gond az , ha megszakítjuk a folyamatot. Vagy ha eléred azt amit kitűztél célodul , és utána hanyagolod.



Tényleg nagyon jó az agykontroll, egyetlen dolog van, amire nem képes, és rengetegen "véreznek el" ezen - többek között én is így jártam már többször. Én nemrég világosodtam meg, és értettem meg a nehézség okát: az életünk alapvető menetét nem tudja megváltoztatni egyedül. Tehát: van az embernek egy kialakult élete, megszokott játszmarendszere, stb., ami talán nem túl jó, de legalább ismerős. Aztán történik valami, pl. elvégzünk egy Agykontroll-tanfolyamot, vagy akármi más, ami javít az életünkön. Eleinte tök jó, 2 méterrel a föld fölött járunk, hogy igen, sikerült, nálam is működik, és most mennyivel jobb az életünk, mint korábban, 1-2, vagy akár sok szempontból.
Aztán jönnek a "szürke hétköznapok", és a környezetünk pontosan úgy viselkedik velünk, mint mondjuk 3 napja, 2 hete, stb., vagy éppen még "úgyabbul". Igen ám, de az új énünknek még nincsenek még új "kapaszkodói", nem ismeri ki magát ebben a rendszerben, oda csak régi játszmáink vannak meg. Így szépen lassan visszacsúszunk, megint a régi sémák szerint reagálunk az egyes dolgokra, és ezáltal a megszerzett plusz energiát, föltöltődést szép lassan el is veszítjük. És akkor egyre fáradtabbak, nyűgösebbek stb. leszünk, egyre jobban hasonlítunk korábbi önmagunkhoz... És már nehéznek, fárasztónak, nyomasztónak tűnik, hogy minden egyes nap agykontrollozni KELL, vagy amit éppen megtanultunk... Kimarad egy-egy nap, aztán kettő is, aztán.............

Mivel éppen tegnap volt újhold, tegnap csináltam magamra egy nagy varázslást. Éppen az volt a célja, hogy ezeket a játszmáimat megváltoztassam, aztán teliholdkor majd megerősítem.:)

Tegnap este azt éreztem, hogy valami épp rendeződik át a lelkemben; remélem, jól éreztem, és valóban pont ez történik. :)

Egyre jobban!
 

Pribibobe

Állandó Tag
Állandó Tag
Bicajlopás

A biciklimen nem volt kosár.
Az első lámpába 2 nagy elem kellett.
Pm-be küldök pontosabb infókat.
Még az lenne a problémám, h tegyük fel tényleg ott van a bicajom.
Akkor odamegyek, de nem tudpm, h szerezzem vissza.
NLP-zni tudok, de sajna nem annyira, h rá tudjam beszélni, h adja vissza a bicajom.
A rendőrségen tettem feljelentést.
Ha valaki tud valami jó módszert előre is kösz.

Szerintem azt kell meditálnod, hogy úgy találsz rá a bicajodra, hogy az utcán van őrizetlenül. Odamész és elhozod. Kicsit kockázatos, visszavenni azt, ami a tied volt, de egy volt kolléganőmmel megtörtént ez az eset. Ha jól emlékszem, utána még be is jelentette a rendőrségen, hogy már ne keressék, mert megtalálta és hazavitte.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Próbald a pozitiv oldalról szemlélni a helyzetet,légy alázatos a szüleiddel szemben,és ha ti megértitek egymást,ők is megenyhülnek majd.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindkettő remek elöadó.Az agykontrollt mindenkinek ajánlhatom,vele mindent el lehet érni,csak hinni kell benne,és persze önmagunkban!
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
A jövőt mi alakitjuk gondolatainkkal,érzéseinkel,ha sokáig kitartunk mellette,mert a szalmaláng hamar elillan!
 

mosthatalma

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves evapatocs!

Ha a hozzászólásaidat akarok minél hamarabb begyűjteni, figyelmedbe ajánlanám a szólánc játékot.
Itt nem kellene szaporítani a szót e célból, ha más értelme nincs.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyrészt igazad van,mégis amit leiram,azt úgy is gondoltam.Örülök,hogy válaszoltál,de ha olvastad a Most hatalma könyvet,akkor tudod,hogy véleményünket csak tényként közöljük,és nem "méregből"!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére