Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

aszala

Állandó Tag
Állandó Tag
Lassíts le kislány, pihenj, holnap is hosszú lesz a napod!
Alfázz egyedül! Te magad vagy a "hanganyag". Gyakorold amit ma tanultál!
Persze, ha neked úgy jobb hallgathatsz közben zenét, de ne a "stimuláló" fajtából. Itt a fórumon szerintem ezerszám találsz meditációs zenét, ha szükséged van rá.
 
M

Musi91

Vendég
Lassíts le kislány, pihenj, holnap is hosszú lesz a napod!
Nem vagyok, se kicsi, se lány! kiss
Alfázz egyedül!
Hát ez meg miféle parancs? most jól megsértődtem.... :(
Te magad vagy a "hanganyag". Gyakorold amit ma tanultál!
Persze, ha neked úgy jobb hallgathatsz közben zenét, de ne a "stimuláló" fajtából.
De én stimulálni akarok!! XD már le is szedtem a Total_Relaxation-t. Most komolyan ne hallgassam? na jólvan, várok vele még vele egy picurkát... :(
 

aszala

Állandó Tag
Állandó Tag
Jól van nagyfiú, tévedtem :D van ilyen!
A kicsit, meg a lányt felejtsd el, de a LASSÍTS LE-t vedd komolyan!
Ne akarj mindent egyszerre, higgy az öreg anyókának, nem jársz rosszul!
 

feketemustang

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel üdvözöllek az agykontrollososk között! Nagy örömmel olvastam, hogy rendszeresen relaxálsz és programozol magadért. Ez ugyanis a legbiztosabb útja annak, hogy sikerül elérni a kitűzött céljaidat. Sajnos, legtöbben abba a hibába esnek, hogy az első egy-két hét, esetleg hónap után elhagyják a gyakorlást, és csodálkoznak, ha akkor, amikor valóban szükségük lenne rá, nem igazán működik a dolog.
Türelmet kitartást és jó eredményeket kívánok Neked!
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
A nagy tömeg miatt voltam kicsit zavarban. Egyébként ezt Laci is megjegyezte, hogy sokan kiscsoportos, otthonos hangulatot vártak, így jogos a meglepődés.
Elégedett vagyok az előadással, jók voltak a poénok, értelmesen és érthetően elmagyarázott mindent ami szóba jött. Ami kicsit vicces/furcsa volt, hogy ugyebár szünetekben lehet kérdéseket összeírni, és szünet után ezeket megválaszolta az óra kezdetén. Namost... minden kérdésre azzal felelt, hogy az illető olvassa el ezt a könyvet, olvassa el azt a könyvet... XD egy kis reklám... mind1, engem egyeltalán nem zavart.
Szó volt a memóriafogasról, a programozást szépen bevezette, hogy milyen "csodák" érhetőek el vele. (pl. programozással nincs olyan, hogy halálos betegség)
4-5x próbálkoztunk az Alfába való lemenéssel... hogy sikerült-e? passz...XD végeztünk jó kis "tornagyakorlatokat", masszírozgattuk a mellettünk ülőt, volt itt minden Földi jó :D
Ja, tényleg, szó volt még az alváskontrollról és az ébredés időzítésről is. Azt nem mondom, hogy sikerülni fog ma, de idővel biztosan.
Örülök, hogy tetszett!!!
Anno, amikor én voltam 2002-ben, a kérdéseknél csak egy részükre ajánlgatta a könyveket és bizony, rengetegen vették is a szünetekben (én is egy párat).

Az alfába való lemenetelt úgy tudod érzékelni, ha érzed a körülötted lévő zajokat, viszont egyben tudsz figyelni a belső gondolataidra - programozásodra is, tehát teljesen tudatában vagy annak, hogy hol vagy és mit csinálsz. (Ez lehet, hogy kicsit zavaros így elsőre.)

Eleinte célszerű egyszerűbb, kisebb dolgokat programozni, főleg olyat, ami nem annyira fontos, (bár örülnél, ha megvalósulna) mert akkor nem görcsölsz rajta, ami viszont gátolhatja a sikert.

Várjuk a további beszámolókat is!!! :D
 

cikicakk

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm "feketemusztáng" biztató soraidat.Én nem fogom abba hagyni ezeket a relaxálásokat,mert akkor is jól esik egy kicsit pihentetni az agyam, ha éppen semmi célom akkor nincs, csak úgy,pihenés gyanánt.
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Új vagyok még, bár nagyon régen regisztráltam magam ide, de akkor csak azért,mert a számítógéppel kapcsolatban volt kérdésem.Most viszont én is boldog agykontrollt végzett emberke vagyok.25 évig depresszióval és pánikbetegséggel, és Epilepsziával kezelnek.10 éve rokkantnyugdíjas vagyok.mióta elvégeztem az agykontrollt,abba hagytam az erős altatók szedését, sőt az antidepresszánsokat is orvosi felügyelet mellett,3x1-ről, csak este egy szemre állítottuk át.Célom, hogy mind a 4 antidepresszánst abba hagyjam, és soha többé altatót ne vegyek be.Minden nap használom és gyakorlom az elmetükrét, mindennap lekérek az esettanulmányok.hu-ról egy feladványt, és azon kívül az ébredés kontrollt, és a dohányzásról való leszokást is programozom magamnak.Máj.15-én jár le az egy hónap.
Köszönöm hogy leírhattam, és hogy elolvassátok.



Mikor végezted el a tanfolyamot?
Arra nem sikerült fényt deríteni, hogy egyáltalán mi váltotta ki a depressziódat?

Örvendetes olvasni a lelkesedésedet és kitartásodat! Csak így tovább! Vagy inkább egyre jobban! ;)
 

cikicakk

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a gratulációt.Első kérdésedre válaszolva,2010Április 10-11 és 17-18-án volt a tanfolyam Szegeden. Dr Domján László tartotta. Hogy mitől lettem depressziós?Jó kérdés,konkrétan én sem tudom, csak sejtem, hogy a gyermekkoromból hoztam magammal. Állami gondozott voltam, szeretetet nem sokat kaptunk, elvégre a nevelőknek nem volt kötelessége bennünket szeretni, büntetni annál inkább.Később férjhez mentem, és egy darabig egész jól elvoltam, de soha nem voltam egy vigyori típus.Aztán nem tudom mi történt, egyre mélyebb és mélyebb depresszióba zuhantam.Eleinte roham szerű volt, tartott 4-5 napig, aztán 2-3 hétig jól voltam.Sajnos ezek a rohammentes időszakok addig rövidültek,még végül már nem is voltak.Több mint egy évig feküdtem Pszichiátrián. Azóta minden évben be kell feküdnöm 3 hét megfigyelésre.Mióta elvégeztem az agykontrollt, engem teljesen kicseréltek.Vidáman ébredek, örülök minden napnak, percnek, órának, és mind ezt úgy, hogy altatót nem szedek már, és az antidepresszánsoknak is csak a felét, és fél adagban.Szóval nekem nagyon sokat adott az agykontroll.Férjem és a dilidoki nem akartak elengedni, de most már ők is belátták, hogy megérte.Tudom nem sok idő telt még el, de azt is tudom, hogy most már az agykontrollon tanultak szerint fogok élni.
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy mitől lettem depressziós?Jó kérdés,konkrétan én sem tudom, csak sejtem, hogy a gyermekkoromból hoztam magammal. Állami gondozott voltam, szeretetet nem sokat kaptunk, elvégre a nevelőknek nem volt kötelessége bennünket szeretni, büntetni annál inkább......Mióta elvégeztem az agykontrollt, engem teljesen kicseréltek.Vidáman ébredek, örülök minden napnak, percnek, órának, és mind ezt úgy, hogy altatót nem szedek már, és az antidepresszánsoknak is csak a felét, és fél adagban.Szóval nekem nagyon sokat adott az agykontroll.Tudom nem sok idő telt még el, de azt is tudom, hogy most már az agykontrollon tanultak szerint fogok élni.

Mostmár kezdem érteni a depressziód vélhető eredetét.
Fentebb még írtad, hogy gyakorolod az esettanulmányokat. Azok hogy mennek?

Aztán majd később számolj be a további sikereidről is, ha így haladsz, biztos lesz miről! ;)
 

Práder Gyuláné

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én is a hétvégén voltam a Domján Lacinál. Nagyon tetszett a tanfolyam. Most egy kb. 1 hónapi álmomra szeretnék választ kapni. Tegnap este a pohár viz technikát alkalmaztam. Nagyon szeretném tudni, hogy mi az üzenete az álmomnak. Az előadás szünetében lehetett kérdéseket feltenni. A Lacinak két segitője volt. Tőle kérdeztem. Azt mondta, hogy lefekvés előtt alkalmazzam ezt a technikát. Nem biztos, hogy rögtön megkapom a választ, de legyek kitartó. Nagyon szeretném tudni, hogy mi az üzenet, mert szinte minden nap foglalkoztat ez az álom. Olyan mintha a minden napjaimhoz tartozna és nem hagy nyugodni. Kiváncsi vagyok, hogy milyen sikert fogok elérni.
Üdv. mindenkinek: Babi
 

cikicakk

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostmár kezdem érteni a depressziód vélhető eredetét.
Fentebb még írtad, hogy gyakorolod az esettanulmányokat. Azok hogy mennek?

Aztán majd később számolj be a további sikereidről is, ha így haladsz, biztos lesz miről! ;)

Köszönöm, hogy válaszoltál.Az esettanulmányok,az én érzésem szerint,ahogy telik az idő, úgy válnak egyre pontosabbá.Természetesen még nagyon messze állok a tökéleteshez még csak közel is, de időm van, és türelmem is.Most egy nagyon érdekes dolog történt velem,pont ma.A tanfolyam második napján tanultuk azt hiszem a leszokás technikáját a káros szenvedélyekről.Én dohányzom, és már régóta szeretnék leszokni, de akaratom az ehhez legalább is nincs.Na az nap este elkezdtem programozni a tanultak szerint, hogy abba hagyom a dohányzást, láttam magam az elért sikerrel, és mindent úgy tettem, ahogy ezt Laci elmondta.A következő hétvégén azt észre vettem,nyilván egy kérdés után, hogy elfelejtettem dátumot mondani ,hogy mikortól nem fogok dohányozni.Arra gondoltam, hogy akkor ez az egy hét amit eddig csináltam kárba veszett, és ezért most már dátummal neki álltam megint programozni magam.Most már hozzá tettem, hogy május 17-től.Erre ma reggel mikor a kávémat itam, és ráakartam gyújtani, annyira hányingerem lett, hogy képtelen voltam rágyújtani.Most délután fél5 van és még mindig nem gyújtottam rá.Viszont ma még csak május 10-e van.Kiszámoltam, hogy ha attól a naptól számolom,mikor elkezdtem először programozni, akkor ma lenne a 30. nap, és Laci azt mondta, hogy 30 nap múlva, és nem azt, hogy egy hónap múlva.Most várakozom,mert 38 év dohányzás után még nem merem egyből azt állítani, hogy leszoktam, de erősen hiszek benne, hogy igen.Most megyek szülői értekezletre, de ha haza értem egyből megnézem, hogy olvastad-e az üzenetemet.Szia, és legyünk egyre jobbak, és egyre jobban.kiss
 
M

Musi91

Vendég
Sziasztok!
Én is a hétvégén voltam a Domján Lacinál. Nagyon tetszett a tanfolyam. Most egy kb. 1 hónapi álmomra szeretnék választ kapni. Tegnap este a pohár viz technikát alkalmaztam. Nagyon szeretném tudni, hogy mi az üzenete az álmomnak. Az előadás szünetében lehetett kérdéseket feltenni. A Lacinak két segitője volt. Tőle kérdeztem. Azt mondta, hogy lefekvés előtt alkalmazzam ezt a technikát. Nem biztos, hogy rögtön megkapom a választ, de legyek kitartó. Nagyon szeretném tudni, hogy mi az üzenet, mert szinte minden nap foglalkoztat ez az álom. Olyan mintha a minden napjaimhoz tartozna és nem hagy nyugodni. Kiváncsi vagyok, hogy milyen sikert fogok elérni.
Üdv. mindenkinek: Babi

Én is alkalmaztam a pohárvizet, de nemigen hittem benne. Másnap (ma) csalódott is voltam, hogy nincs semmi jel, vagy utalás a rádióban, vagy hirdetőtáblákon, vagy bárhol. Aztán eszembe jutott, hogy valamit álmodtam... Most, nap végén már vissza tudok mindent vezetni az álmomra. érdekes, egybeesések. Elég bonyolult lenne leírni, így inkább ezt hanyagolom, de egy szó mint száz: működött.
A babcsíráztatást, hogy is kell csinálni?? :p
1.1-2órára beáztatom
2. rárakom egy vattára, vagy vatta alá?
3. mit is kel csinálni, hogy növekedjen? mellette lemenni alfába, vagy sokat gondolni rá, vagy lélektükre vagy micsoda?! :confused: :D
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
esettanulmányok - dohányzás

Az esettanulmányok,az én érzésem szerint,ahogy telik az idő, úgy válnak egyre pontosabbá....Én dohányzom, és már régóta szeretnék leszokni, de akaratom az ehhez legalább is nincs.Na az nap este elkezdtem programozni a tanultak szerint, hogy abba hagyom a dohányzást, láttam magam az elért sikerrel, és mindent úgy tettem, ahogy ezt Laci elmondta....Erre ma reggel mikor a kávémat itam, és ráakartam gyújtani, annyira hányingerem lett, hogy képtelen voltam rágyújtani.Most délután fél5 van és még mindig nem gyújtottam rá.

Ügyes vagy, hogy jól haladsz az esettanulmányokkal! Én a tanfolyam után csináltam vagy 50-et, de nem nagyon ment. :(

Drukkolok, hogy ne legyen többé kedved a dohányzáshoz, mert ha már hányingered van, az jó jel, nem érdemes erőltetni. (Amúgy fogalmam sincs, hogy hogy működik a dohányzásról való leszokás, mert én soha nem dohányoztam.) Gondolj arra a sok pénzre, amit ezáltal megspórolsz és más dolgokra költhetsz! :D
 

Práder Gyuláné

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én is tegnap este megcsináltam a pohár viz technikát, mert kb. 1 hónapja volt egy furcsa álmom és most arra szeretnék választ kapni. De nekem eddig még nem jött semmi. Lehet, hogy valamit elrontottam. Viszont ma már kétszer gyakoroltam az alfa szintet. Nagyon jó volt.
Üdv. Babi
 

Práder Gyuláné

Állandó Tag
Állandó Tag
Viszont egy siker élményemet elfelejtettem, ami ma történt velem. Délelőtt bekapcsoltam a mosógépet, mert 2 napig a tanfolyamon voltam és nem volt időm a hétvégén. Végig megy a program, ki akarom venni a ruhákat és csupa viz. Nem müködött a centrifuga. Vissza rakom a centrifugára. Nem csinál semmit. Visszatekertem a legelső programra és ujra elkezdtem a mosást. Megint nem centrifugáz. Kiszedtem a ruhákat és kiteregettem vizesen. Gondoltam mosok még egy adag ruhát. Leültem a mosogép mellé elkezdtem alkalmazni az elmetükre technikát. Nagyon idegesitett, hogy elromlott a mosógép. Elképzeltem, hogy mennyi pénzembe fog ez nekem kerülni, mire kijön egy szerelő és megcsinálja. Tiszta szivemből szerettem volna, hogy jól müködjön a mosógépem. Egyszer csak, amikor a program odaért a gép elkezdett centrifugázni. Azóta müködik a mosógépem. Hát ez nem tudom, hogy az elmetükre technikának köszönhető e, de teljesen ledöbbentem.
Lehet, hogy ez egy sikerélmény?
Mi a véleményetek.
Üdv. Babi
 

horvathaliz

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves musi 91
Köszönöm a visszajelzéseket.Mivel mondtam még csak most kezdetem, elnézésedet kérem, ha nem fogtam fel az alig arogáns stílusodból, hogy ez nem chat vagy valami hasonló és ezzel elzavartalak a fórumból.még 1x elnézést kérek érte, biztosan te figyeled és számlálod, hogy ki hány hozzászólást intéz a fórumon.Köszönöm és felfogatam.
 

horvathaliz

Állandó Tag
Állandó Tag
szerintem akkor kapunk választ mikor ott van aza ideje:)
ne keseregj el.nagyon fontos, hogy lássuk a választ ne csak nézzünk és keressük.:)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére