Asztrologia

masziii témája a 'Asztrológia' fórumban , 2007 Szeptember 25.

 1. alfahold

  alfahold Állandó Tag

  Kösz a cikket, szerencsére már túl vagyok rajta. Nem volt látványos, nem óbégattam, belül zajlott az egész. Az emberek nagy része szerintem így éli meg.
  Szeretettel,
  Alfahold
   
 2. ivanka121

  ivanka121 Állandó Tag

  Szívesen. :) Visszatérve az eredeti kérdésedre, az első ház második jegye milyen mértékben színezi a Ascendensedet a következő a válaszom: Nálad a Kos jelleg nyílvánulhat meg a legerősebben, tekintve, hogy ebben a jegyben található a Nap és az azzal együttálló Merkúr is szintén az I. házban közel az Ascendenshez. Ezt a dinamikus, koncentrált Kos energiát szívóssággal, kitartással ötvözi a születési uralkodó a Mars a Bakban és a Marssal pontos trigont bezáró Szaturnusz a Bikában. Részben ezért, részben pedig azért mert a Bika jegy adja az I. ház nagy részét, a Bika jelleg is némileg szerepet kap az Ascendenseden keresztül megnyílvánuló személyiségvonásaidban.
   
  Utoljára módosítva: 2014 Március 6
 3. alfahold

  alfahold Állandó Tag

  :p Köszönöm:)
   
 4. Hajnalpir58

  Hajnalpir58 Állandó Tag

  Horoszkóp kézi számolásához nélkülözhetetlen. Magyarország helységei adatokkal.
   

  Csatolt fájlok:

 5. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Tisztelt Asztrológusok!

  Érdekes dolog jutott az eszembe. Volt egy UFO- val kapcsolatos élményem. Olyannak tűnt, mint ami nem "e" Világi jelenség.

  Kérdésem a következő: amennyiben valóban "más" Világból érkeznek ezek a "valamik", lehetséges e egy adott személynél az asztrológiával előre jelezni, hogy lesz ilyen esemény az életében?

  Gondolkodó.gif
   
 6. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Akkor segítek. Pl történt az alábbi videóban - filmben - látható eset. Minden jel arra mutat, hogy nem e világi dolgok okozták a tragédiát. Lehet e ilyen eseményeket - magyarul halált - a jelenlegi, e világi asztrológiával előre jelezni, illetve látni.....

  http://www.film-online.hu/play/166_Halálhegy-–-A-Dyatlov–rejtély

  Gondolkodó.gif
   
 7. Csizmadia jános

  Csizmadia jános Állandó Tag

  A történést igen, hiszen az egyén képletét, sorsát vizsgáljuk. Mindegy, hogy honnan "érkezik" ami beteljesíti az eseményt.

   
 8. Trnovo

  Trnovo Állandó Tag

  Nemlétező linkre mutat. Fel tudnád, vagy valaki fel tudna rakni újra?
  Köszönöm!
   
  tiger62 és lacko2009 kedveli ezt.
 9. ivanka121

  ivanka121 Állandó Tag

 10. agica27

  agica27 Állandó Tag

  Látom, hogy a születési idő pontos meghatározásával foglalkoztok. Én sem tudtam, csak annyit, hogy délelőtt. Egy asztrológus kiszámolta a kért életesemények alapján, egy dél körüli időpontot adott meg. A belső hangom ebben kételkedett. Egyszer eszembe jutott, hogy ahol születtem, a Kórházban meg kell lennie az adatoknak. Elmentem és lekértem. Két héttel később a kezemben volt a hivatalos időpont, ami reggel 6:30 volt. Én ezt fogadom el igazinak.
   
  Wedew01 és Indus79 kedveli ezt.
 11. Tefyke

  Tefyke Állandó Tag

  Bocsánat, most vettem észre a választ. Köszönöm :) még most is aktuális
   
 12. Szervusztok Kedves Fórumtagok!

  Szeretném a véleményeteket kérni. Weboldalkészítéssel foglalkozom, emellett mindig is érdekeltek az ezoterikus témák.
  Készítettem egy ún. asztro-társkereső oldalt. Szeretném, ha megnéznétek és véleményt alkotnátok róla, hogy milyennek találjátok.
  Pozitív és negatív vélemény is jöhet mert az is épít.  Köszönöm szépen a véleményeket előre is!
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2015 Augusztus 12
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 13. alfahold

  alfahold Állandó Tag

  Szia.
  Teljesen átlagos. Javaslom, hogy vigyél bele valami eredetit, egyedit, amitől elmúlik ez a "tucatáru"-feeling. Vedd ki sürgősen a piros és fekete szíves összeillik-nemillik táblázatot, javaslom helyette inkább a napjegyek fényszögkapcsolatának bemutatatását.
  Szeretettel
  Alfahold
   
  EGÉRVADÁSZ és keem75 kedveli ezt.
 14. Köszönöm az építő észrevételt Alfahold!

  "javaslom helyette inkább a napjegyek fényszögkapcsolatának bemutatatását"
  :)
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2015 Augusztus 12
 15. alfahold

  alfahold Állandó Tag

  Nagyon jó! Tetszik.
  Sok sikert az oldalhoz.
   
 16. ildiko33

  ildiko33 Állandó Tag  Szerintem teljesen jó, és szükség lesz rá.

  Sok sikert a továbbiakban!
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2015 Augusztus 12
  kbi kedveli ezt.
 17. dethemar

  dethemar Állandó Tag

  Szia, megtennéd, hogy a Placidus 4.1-et felrakod ismét ? Előre is köszönöm! üdv
   
 18. Julcsi960

  Julcsi960 Állandó Tag

  Kedves Fórumtársak!

  Szükségem lenne Mireisz László A magyar efemerida című könyvére, vagy olyan efemeridára, mely tartalmazza a deklinációkat is. Sajnos égen-földön keresem, de nem kapható. Azért is végtelenül hálás lennék, ha valakinek megvan, és 2 napra kölcsön tudná adni. Én Budapesten lakom.
  Köszönöm a segítségeteket előre is.
   
  Csiiibe kedveli ezt.
 19. Semyassa

  Semyassa Állandó Tag

  Sziasztok!
  a kérdő vagy horár asztrológia arról szól hogy felteszel egy kérdést a kérdés felmerülésének időpontjában felállítasz egy alapképletet és úgy értelmezed.
   
 20. Semyassa

  Semyassa Állandó Tag

  Nah... itt is lemaradtam a 2009-es topic kérdésekkel...
  Szóval kedves Charcharodon!
  Szerintem nagyon jó ötlet, pl Indiában, Kínában csak így választanak párt az emberek hagyományosan.
  Talán jobb lehetne ha indulásból leinformálnád az embereket mikor születtek pontosan (hely, idő, óra perc..ne adj isten másodperc) Nem ártana egy program (vagy egy asztrológus) ami már a regisztrációkor összerendezi az embereket..Nem vagyok jós ellenes magam is csináltam vagy 20 évet... de hát amit csinálsz az csak asztrológiai párkereső) Csak tisztán üzleti megfontolásból nem tenném rögtön a kezdő lépéseknél függővé az előfizetést hanem éppen ellenkezőleg egészen odáig hogy valaki adatokat és fényképeket lát ingyenessé tenném, mert ez erősen felduzzasztja majd az érdeklődést, és látogatottságot. Az emberek is szívesebben fizetnek ha látják ki való nekik és csak elérhetőség nincs feltüntetve. Szerencsésnek tartanám kihagyni azt hogy születési képlet (ez ok) és aszcendens
  alapján.. (ezt kihagynám..) Persze hogy persze:) De ez kicsit komolytalanná teszi azelőtt aki komolyabban foglalkozik asztrológiával merthogy igen számít az aszcendens is de van még vagy 50 dolog ami szintén.(pl 5. ház annak ura vénusz, mars helyzete stb. Egy asztrológus jelenléte (is) már csak azért is jobb választás, mert sokan nem fogják tudni pontosan a születési idejüket max hogy melyik nap. De tudják az életeseményeiket, és egy komoly asztrológus már ez alapján belőheti a születési időt. Csináltam egy keresést.... nyilván értem most készül az oldal, nem sokan vannak még, de ha rám hallgatsz nem irtok csak a napjegyre vonatkozó túl általános adatokat, mert ez még jobban lelombozhatja az érdeklődőket. Javaslatom, hogy alapozz a precizitásra, és mikor látják hogy komoly az oldal akkor komolyabban veszik majd. :cool: Ehhez persze nemárt egy komolyabb program amit egy programozóval meg kell íratni, de hidd el megéri.
  Szép napot!
   
  phoenyx és ani02 kedveli ezt.

Megosztás