(Autó)stoppolás.

ackos

Állandó Tag
Keresek fuvart és vagy útitársat fiatal lány személyében, első körben Düsszeldorfba, onnan tovább Amszterdamba, aztán amerre visznek.Hátizsákos csavargás Európában :) Tapasztalatok szerint 1f+1l párost vesznek fel leghamarabb az autósok, ezért keresek magam mellé valakit.Én 23 vagyok, sulival most végeztem, szabad a nyaram, hajt a kalandvágy, az út, a menni, menni, menni.A lényeg: olcsón, lehetőleg ingyen utazni és olcsón élni.Hátizsák, zippzáros paplan.Győri vagyok, de az országból bárhonnan várok jelentkezőket.

Köszönöm előre is!
 

jogabo

Állandó Tag
Régen mikor középiskolás voltam, a barátnőmmel gyakran stoppoltunk, mert már a 4. év végére nagyon untuk a buszozást.
 

jogabo

Állandó Tag
Legjobb stoppolásom az volt, amikor anyáékkal mentünk a diplomaosztóra és az autó lerobban az út egyharmadánál, akkor a vőlegényemmel stoppal mentünk tovább anyáék meg tologatták az autót először a diplomaosztó helye felé, aztán meg vissza :)
 

jogabo

Állandó Tag
Egyébként én szívesen felvennék stopposokat, de általában teli autóval megyünk ha megyünk valahová, városon belül meg nemigen fog stoppal menni senki :)
 

jogabo

Állandó Tag
Egyébként sokat változott a világ, mert az emberek már nemigen bíznak meg egymásban, nem is veszik fel szívesen a stopposokat
 

Szekiné

Állandó Tag
Próbálkozom!!

Sziasztok! Köszi a lehetőségre való felhívást! Élni fogok vele. Én már nyertem ciprusi egy hetes nyaralást is egyetlen jó válasszal. Ne hagyjátok ki!;)
 

Szekiné

Állandó Tag
Autó stopból házasság!

Én így ismertem meg a későbbi férjemet, gimnazistaként. Tökéletes házasság lett belőle! Most is vannak rendes autósok, nem kell általánosítani néhány rossz példa nyomán. Sok sikert!
 

Zolee314

Állandó Tag
Kb. 20éves voltam mikor Budapest felől próbáltam Szekszárd felé haladni a barátnőmmel. Felvett egy német házaspár valami hatalmas verdával. A fickó vedelte a Holstent és veszekedett a nejével, hogy mennyire legyen nyitva a tetőnyílás. Mindez 220-nál. Nem félek a sebességtől, de nagyon vártam, hogy vége legyen az utazásnak. Túléltük!
 

sacicica

Állandó Tag
Az elmúlt 4 évben naponta stoppoltam az egyik forgalmas útunkon.Mentem reggel jöttem éjjel,napsütésben,hóban-fagyban.Kényszerű megoldás volt,nem tehettem egyebet.Volt barátomhoz jártam egy picike tanyába, eldugott dülőút rejtekében.Előfordult, hogy nem jókedvemben jöttem-mentem,mert dúlt közöttünk a szerelem,de a háború is.Soha, egyetlen alkalommal sem bántott senki.hozott-vitt kamion, luxuskocsi ősrégi verda.S én hallgattam a vezetők történeteit.Sorsok, életek,emberek váltak láthatóvá.Gondoltam, le kéne jegyezni ezeket ,hiszen mások életébe láthattam behacsak egy fél órára is.Tanultam újságírást is, ment volna a dolog.Aztán valami miatt csak letettem róla és a történetek lassan a múlt ködébe vesznek...sajnálo...(sacicica)
 

krisztibogi

Állandó Tag
15 évvel ezelőtt stoppoltam sokat.Zsámbékra jártam főiskolára, és ha lekéstem a buszt kénytelen voltam leinteni az autókat.Eléggé félős vagyok, úgyhogy mindig zizegtem, de a vizsgákra be kellett érnem.
Nem volt rossz élményem sose.
 
D

dolphin3

Vendég
Én is nagyon sokat stoppoltam 17 és 19 évesen és az a furcsa,hogy nagyon jófej emberekkel ismerkedtem meg.De
ma nem merek felvenni senkit ,pedig vannak normális külsővel
rendelkező emberek!:rolleyes:
15-20 perc és felvettek jó móka volt ,ma már senki nem venne rá!
 

Teddy1

Állandó Tag
20 eve, egyetemista koromban (penz hijan) Ausztriaban, Nemetorszagban, Svajban. Nagyon megmaradt bennem, hogy mindig kicsit szorongva alltam ki, vajon eljutok-e aznap a celallomasig (plane ha mar 1-2 orat is alltam egy rossz helyen), de az ilyen esetekben is vegul szerencsem lett, s sikerult. Erdekes elmenyek voltak.
 

Papkompania

Állandó Tag
Sziasztok!
Én a Művészetek Völgyében szoktam stoppolni. Ott ez egy jól működő közlekedési forma volt, de pár éve sajnos nem igazán működik, mivel a rendőrök büntetnek a szabálytalan utazásért, és a látogatok egyre jobban féltik az autóikat. Pedig minden stoppolás - akár én vettem fel valakiket, akár minket vettek fel - nagyon jó élmény volt. Sajnálom, hogy így állnak az emberek a stoppoláshoz. Szerintem legtöbbször alaptalanul.
 

neyocise

Állandó Tag
Magyarországon valóban leáldozóban van a stoppolás, de van olyan ismerősöm, aki idén egész Hollandiáig jutott stoppal, ráadásul alig 2 nap alatt.
 
Oldal tetejére