Az MTI cenzorai putyini módszerekkel letiltották ezt a nyilatkozatot, de itt elolvashatod

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

Melitta - 2017 Október 25, 07:49
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az Ellenszél postacímére Ujhelyi István sajtóosztályáról érkezett az a nyilatkozat, amit az EP-képviselő adott ki, az alábbi kísérőszöveggel:

  Sajnálatos módon az MTI szerkesztői nem engedték, hogy a távirati iroda tudósítson róla. Így abban bízom, hogy a segítségetekkel minél több helyre el lehet juttatni a tartalmát.


  Tekintettel arra, hogy Magyarországon a sajtószabadság megnyirbálásának legfőbb fokát értük el az utóbbi néhány hónapban, minden letiltott, elhallgatott nyilatkozatról, tudósításról, cikkről be fog számolni az Ellenszél, hogy minél nagyobb réteghez juttathassuk el azt.​


  „A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Azt a hazug pártot és politikát is utolérték, amelyet Orbán Viktor képvisel” – fogalmazott rendkívüli, strasbourgi sajtótájékoztatóján Ujhelyi István. Az MSZP európai parlamenti képviselője elmondta: az elmúlt napokban „botrányos pillanatokat” éltek át az európai porondon a Fidesz és az Orbán-kormány képviselői.

  Ujhelyi szerint az Európai Néppárt keddi frakcióülésén a konzervatív pártcsaládba tartozó Jean-Claude Juncker bizottsági elnök személyesen kérte számon a fideszes EP-képviselőket azért az EU ellen uszító politikáért, amelyet a magyar kormány az utóbbi hónapokban közpénz-milliárdokból csúcsra járatott.


  „Több, jelentős súllyal rendelkező képviselő – például olaszok, németek – jelezte a vitában, hogy elegük van abból az uszító EU-ellenes politikából, amely vírusként terjed Európában” – fogalmazott Ujhelyi, hozzátéve: szerda reggel pedig attól volt hangos az Európai Parlament, hogy Manfred Weber néppárti frakcióvezető eddig nem látott módon mosta meg a fejét a magyar igazságügyi miniszternek, Trócsányi Lászlónak azért, ami Magyarországon történik.
  Az MSZP politikusa emlékeztetett arra is, hogy ezen a héten szavazott az EP arról a javaslatról, amelynek értelmében az EU nem csak konkrét uniós jogszabályok megsértésével, hanem a demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető jogokat érő súlyos fenyegetésekkel, illetve azok kockázatával is érdemben foglalkozhat. A javaslatot a néppárti frakció nagy többsége is támogatta, egyedül a fideszes képviselők szavaztak ellene. Erről korábban az Ellenszél is beszámolt.

  „Nem véletlen, hogy elszigetelődnek és a pártcsaládjukhoz tartozó Juncker, Tusk és Merkel után már a néppárti képviselők is elhatárolódnak a Fidesz politikájától. Eddig magyarázhatták, hogy Magyarországon sajtószabadság van; magyarázhatták, hogy szabályosan költik el az euro-milliárdokat; magyarázhatták, hogy független az igazságszolgáltatás és, hogy valódi demokrácia van; az illiberális államot építő Orbán végérvényesen lebukott” – fogalmazott strasbourgi sajtótájékoztatóján Ujhelyi István.

  ellenszel.jpg
   
  Utoljára módosítva: 2017 Október 25
  ladybug7spots és vazonosito kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

  1. Melitta
   Melitta
   Nincs menekult de uszogatni lehet ellene. Nincs Soros terv mar bepereltek a kormanyt adja ki, de nem tudott eloallni vele. Akkor aruld mar el miert is kene haboruzni mikor beke van?
   4 milliardba kerult ez a Sorosozas az adofizetoknek. Elgondolkoztato valoban ,hogy nem letezo dolgokra ennyit aldozni. Eu megfogja oldani a menekult ugyet biztos lehetsz benne. HA esetleg nem tudnad Merkel nem szoci, es biztos lehetsz nem zakkant meg , amugy ujra valasztottak.
   Itt vesztes Mo lehet a nagy gyulolkodesbe.A keritest is es a fentartasat is meg hozzadod, olyan penz hogy kijon belol jo par stadion, mert gondolom annyira egyetertesz Mr.Orbannal,hogy azon gondolkozol hogy lehetne meg tobb stadiont osszehozni , hogy vilag elsok legyunk focipalyakba.
   Tudod hany magyar indult el penz nelkul azaz minimalis anyagiakkal? Regen a szoci idokbe majd mindenki hasonlo anyagiakkal birt nem volt kirivoan milliardosok. A ma elindulok se milliardosok,hanem szerenyebb anyagiakkal rendelkeznek azert is mennek el, hogy jobban tudjonak boldogulni.
   Ne feltsed a regi kapitalista orszagokat nem fognak tonkre menni, mert a pakisztani is megtanul hamar hogy kell mosogatni, takaritani, es mar ki is szoritottak egy reszet a keleti tomb munkavallaloinak. Ahogy a magyaroknak is meg kell tanulni a nemet szisztemat ,es nyelvet, ok is megfogjak tanulni. Elso lepes a soforoket erinti fuvarozokat, most lepte meg Macron.
   NE tapsoljal mert nem fognak jol jarni a magyarok ha nem fog valtozni a politikajuk.
   A menekultet nem az anyagi helyzete hataroza meg hanem az ok amiert el kellett jonnie.
  2. Melitta
   Melitta
   Szivesen torlom ragisztraciod is ha ugy gondolod.
  3. Vegetable
   Vegetable
   Azt irta, valamelyik részét. Nem az irásodat.
   Az irás törlését moderációnak nevezik, és minden fórumhoz hozzá tartozik, különben kezelhetetlenné válik. Megpróbálom megmutatni neked:

   Eredeti:
   S hogy nem alaptalanul irom: természetesen megtörtént a törlés, 2017.IX. 30án.
   Ahogy irod: "A cenzura az amikor kijavitjak ,torlik irasod valamelyik reszet."
   Cenzura:
   1. S hogy nem alaptalanul irom: természetesen megtörtént a kijavítás, 2017.I. 30án.
   Ahogy irod: "A cenzura az amikor kijavitjak ,torlik irasod valamelyik reszet."
   2. S hogy nem alaptalanul irom: "A cenzura az amikor kijavitjak ,torlik irasod valamelyik reszet."

   Moderálás:


   _____
   Itt felette van a moderálás, kitörölve a hozzászólás. Hogy én hány hszt moderáltam már (nem itt), és hányszor kaptam meg a teljes női felmenői ágamra vonatkozólag egy ősi mesterség üzésének eltervezését, ne tudd meg. Pedig csak gusztustalan, gyülölködő szövegeket töröltünk ki egy gyerekes oldalról. Itt szerencsére le is lehet bárkit tiltani ilyenért :D Ha valakinek nem jön be egy magánfórum, arrébb lép. Hasonlitani a mindenki adóforintjaiból fenntartott hivatalos médiához, vagy az MTIhez, aki kiadja nekik a híreket, elég vicces...
   setni és Gagamail kedveli ezt.
  4. Melitta
   Melitta
   Sajnalom,nekem nincs turelmem se cernam felesleges dolgokrol vitazni, ha valaki nem erti vagy nem akarja megerteni az elvarasokat, a net etiketet,azzal nem lehet mit csinalni mint elkoszoni. Millio egy weboldal van, lehet csinalni is egyet senki nem tartja vissza, ha ugy gondolja jobbat tud o csinalni. Nincs harag nem kotelezo a baratkozas.
   Vegetable ,sok helyen pont azert szuntettek meg a kommetelesi lehetoseget,mert a moderalas nem egy halas feladat,mint irod, ha valami nem tetszik neki lehet privibe emailbe skypen reklamalni, de a neten kritizalni itt a Ch nem lehet a temaba off, es a vitakra senki nem kivancsi.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  5. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ez az undormány kormány a fityesz azt érdemelné meg, hogy jól kifüstölnék őket, de hírük sem maradjon... Írhatnám, hogy hamvuk igen, de azért ilyet nem illik leírni. Elképesztő, hogy egy kormány mennyi kárt tesz nekünk, az itt élőknek, azoknak akik rájuk szavaztak anno' - de azoknak is, akik soha. Mindnyájunknak csak kárt és szégyent hoznak a fejünkre. Nagyon bízom a jövő évi választásban, de attól félek, még mindig vannak olyanok, akik butaságból, közönyből vagy félelemből(?) ki tudja miért, csak rájuk húzzák a keresztet. Én - más keresztet húznék rájuk - de azt már tegnap kellett volna, mert a ma is késő.
   Gagamail kedveli ezt.
  6. Gagamail
   Gagamail
   Nem értünk egyet, bár látszólag igazatok van, ahogy Lisa98-nak is. Csak látszólag!

   De! Ami különböző az a feladat. A CH nincs közfeladat ellátására kötelezve. Válogathat, mit jelentet meg, mit nem - egyedül a tetszési index (?) - látogatószám, reklám, támogatás - határozza meg, tudja-e tartani a honlap működését így is.
   Törölnie nem csak azért kell, mert nem híve a szabad véleménynyilvánításnak, hanem mert van egy ideológiai irány, amit magáénak vall, s ezzel helyet biztosít azoknak, akik ezt az irányt többé-kevésbé magukénak vallva, diskurzust folytatnak másokkal.
   Szerintem, de ez az én véleményem, nem kíván helyet adni mindenkinek, s ezt vállalja is.

   Az MTI közfeladatot ellátó szerv. KÖTELES a jóízlésnek és a magyar törvényeknek megfelelő híreket közreadni. Nem szelektálhat pártpolitikai alapon, mert mindannyiunk pénzéből fizetik az alkalmazottakat. Ennyi, nem több.

   Morvai Krisztináról - Morvai olyan szélsőséges, zsidózós, cigányozós véleménypalettával rendelkezik, hogy semmiképpen nem felel meg a mondanivalója egy demokratikus berendezkedésű országban. Nem kitiltották, hanem nem adtak helyet a véleményének.

   Ha valaki az Echo tévét akarja nézni, lelke rajta, sasolja, és fizessen a fennmaradásáért. Ott sztárolhatja Morvait, s az összes hasonlóan gondolkodót.

   Persze, ha pl. hangos bocsánatot kért volna az állandó uszításuk nyomán a tettek mezejére lépett szemetek nevében pl. az ötéves agyonlőtt cigány kisfiú édesanyjától, aki egy füst alatt végignézhette a férje kivégzését is élőben, azt én is meghallgattam volna. A 13 éves kislánytól, aki mellől egyik napról a másikra egyszerűen megölték a biztonságot adó szülőjét, csak mert sötétebb bőrrel született. Kifigyelték, kiválasztották, lelőtték, írhatnám, kilőtték.
   Ha ezt a kislányt azóta is támogatná, segítené az életben - akkor, akkor jöhet egy Morvai is képernyőre egy emberek lakta országban.

   Ám, mivel még mindig úgy gondolják, a kedves párttársaival egyetemben, hogy vannak magasabbrendű emberek és léteznek alacsonyabbrendűek, Morvai valóban ne érezze fontos embernek magát, és ne kiálthassa világgá (egyébként milliárdossá duzzasztott magánvagyonnal a zsebében) az emberellenes tanait a köztévében.
   Utoljára módosítva: 2017 Október 26
   szundi53 és Melitta kedveli ezt.
  7. Vegetable
   Vegetable
   Jó ötlet, mert bizony sokszor necces a moderálás. A viták meg oké, de mikor átmegy hajtépő veszekbe, arra nem kiváncsi már senki.

Megosztás