Beszelgeto topic

goyo témája a 'Fotó album' fórumban , 2005 November 18.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Február

  Február Állandó Tag


  Szia

  A kínai hold -kalendárium több ezer éves.A 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat, amelyre 12-en jelentek meg. A hold kalendárium szerint naponta kétóránként is változnak az állatjegyek. Az ekkor született személyek jellemzőinek meghatározásánál ez is fontos. Ezért tudják a kínai asztrológusok számítani a holdévek szerint az egyes az állatjegyekben született személyek befolyását az életükre. Stb
  nem akarom leírni az egész történetet csak, hogy lásd ennek van egy kis kutatása a történet mögött.
   
 2. Maccs

  Maccs Állandó Tag

  :mad:eeeeeeeeeeeeeeeeeee ,szóval...Ha ezt pár éve hallom vakon rázom a fejem hogy ez nem igaz.Most viszont azt kell mondanom aki ezt rég kitalálta megfigyelte nem volt hülye.Ha egyenrangú partner akarok lenni- márpedig dolgozom magamon és megállíthatatlanul tör elő belőlem és hagyom is :mrgreen: akkor tényleg érzem hogy ez kellemetlen a férjemnek,mert ami eddig sima ügy volt,nem kellett miattam átszervezni programokat -most már nem így van.:444:
   
 3. fokati

  fokati Állandó Tag

  sziasztok
   
 4. fokati

  fokati Állandó Tag

 5. fokati

  fokati Állandó Tag

 6. Február

  Február Állandó Tag


  Ezt miért csinálod? Unatkozol?
   
 7. afca

  afca Kitiltott (BANned)

  Na figyelj.Most jelentettem a moderátornak,hogy mit művelsz.Ide téged senki nem hívott.Ha már idetalálltál;)akkor legalább viselkedj.
   
 8. afca

  afca Kitiltott (BANned)

  Pedig jó dolog.Az ilyenek miatt van mint amilyen te vagy.:mad:
   
 9. afca

  afca Kitiltott (BANned)

  Semmi gond csak összefirkálod mások szórakozását.
   
 10. telka

  telka Új tag

  Kedves Ismeretlen Ismerős!
  Nemrég fedeztem fel ezt a felhívást. Mivel magam is ebben a betegségen szenvedek, szeretném megkérdezni, hogy az elmúlt idő alatt kaptál-e választ, illetve valami segítséget? Olyan fórumokat, szervezeteket, illetve hozzáértő orvosokat keresek, Magyarországon illetve külföldön, akik segíteni tudnának a betegséggel kapcsolatban, a kilátásokat, kezelést, "gyógyulást" illetően.
  Várom válaszod a köv. e-mail címre:
  [email protected]

  üdvözlettel: Etelka

   
 11. Maccs

  Maccs Állandó Tag

  ;)Valóban,de legyen jó az idei is:mrgreen:
  Ma van a téli szünet utolsó napja...holnap megyek dolgozni:rolleyes:
   
 12. Monika79

  Monika79 Új tag

  Agykontrolos meditáőcios cd-khez hol lehet hozzájutni?

  Sziasztok.Szép estét mindenkinek.Cd-ket szeretnék ami agykontrolos meditácios illetve angyalmeditácios.elöre is köszönöm segitségeteket.Várom leveleteket emailben.E-mail cimem:[email protected] Köszönöm.Ja és ha valaki tud segiteni mit tegyek a tudatalattimat szeretném teljesen kitisztitani hogyan ,és mivel kezdjem?Ugyanis sajna én pánikbeteg voltam vagyis még vagyok de szerencsére minimális szinten.Mindenki válaszát segitségét elöre is köszönöm.Szép napot holnapra mindnekinek.
   
 13. Csillag.i.m

  Csillag.i.m Állandó Tag

  Mindenkinek szép Évet!
  Lassan, de biztosan gyűlnek a hozzászólásaim. Egyébként Bika vagyok Rák asszcendensel. Tetszik az egész fórum. Minden nap találok valami újat, valami érdekeset. Alig várom, hogy állandó taggá váljak és a letöltésekhez is hozzáférjek. Sajnos én nem tudom, hogy van-e a készletemben olyan, ami itt még nincs és másoknak hasznára lehetne, de hátha lesz majd olyan, hogy én tudok adni valamit másoknak.
   
 14. m-mese

  m-mese Állandó Tag

  Január 5.-e van, és még mindig nincs eredménye az irodalmi pályázatnak. De még beküldési határideje sem! Pedig volt egy határidő, 2007. dec. 31. Aztán ezt meghosszabbították egy teljes évvel, ami nem volt igazán fer azokkal, akik időben küldték a pályázatukat, főleg, hogy csak 2 pályaművel lehetett indulni kategóriánként, tehát, ha ezalatt az egy év alatt született mondjuk egy vagy több írása az illetőnek, ami mondjuk nagyságrendekkel jobb, mint amiket 1 éve beküldött, akkor sem küldheti be, mert előtte határidőre teljesítette a kiírt követelményeket!
  <!-- / message --> <!-- controls --> [​IMG]
   
 15. böbike

  böbike Állandó Tag

  Keresem a kedves, régi ismerősöket, de nem találom ...:(
  Azért, ha benéztek BUÉK mindenkinek! kiss
   
 16. vöry

  vöry Állandó Tag  Szia Böbike!!!!kiss

  Boldog Új Évet Kivánok NEKED Is!
   
 17. tkatona

  tkatona Állandó Tag

  Hódolatom e népes és tisztelt társaságnak idén is!
  Mindent, mi szép és jó, kívánok talán az utolsók között, de nem utolsó sorban!
  "- Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet?
  - Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon..."
  :p
   
 18. Maccs

  Maccs Állandó Tag

  :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Jó,ezt még nem ismertem
   
 19. kisviki81

  kisviki81 Új tag

  Sziasztok!
  BUÉK mindenkinek! Én még új vagyok itt, de tetszik az oldal. A segítségeteket kérném. 3 hétre ki szeretnék menni Torontóba,de sajna nem ismerek ott senkit. Néztem utazási ajánlatokat, de semmiféle nyaralás,üdülés nincs. Szerintetek mit tegyek?
   
 20. blummel

  blummel Új tag

  sziasztok új vagyok itt a Canadahun, egy zenét szeretnék letölteni de sehogy sem sikerül sajnos . Valaki tud segitteni nekem?:) Mindenkinek szép estét kivánok
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás