Beszelgeto topic

Status
Not open for further replies.

Baby

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ugye jól tudom, hogy 2 nap tagság és 20 hozzászólás után tudok letölteni zenét? Légyszi írjátok meg hogy kell-e még vmi fontosat tudnom.
Előre is köszönöm :)
Petye ...velünk kell barátkozni..remélem nem nehéz..?:confused: :confused: :confused: :p :p :p
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat szuper, hogy innen a tavolbol is tudjuk nezni mar a magyar TV-t , most nezem a Piramis koncertet eppen ami par naoja volt, es 14 ev utan alltak ossze
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt talaltam a Piramis Koncertrol

Som Lajos eltűnt, Révész Sándor lesérült a Piramis koncerten[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Som Lajos már a koncert elején eltűnt a színpadról, és senki nem tudja, miért. Révész Sándornak pedig elszakadt az achillese. Ez volt a Piramis nagy visszatérése. De a közönség szerint mégis jó buli volt. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]velvet ([email protected])
2006. december 27., szerda 10:10
[/FONT]
spacer.gif

spacer.gif

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Fél óráig bírta a színpadon Som Lajos, a Piramis basszusgitárosának azután nyoma veszett és csak a koncert végén került elő újra. Senki nem tudja, mi történt ezalatt a zenésszel - írja a Blikk.
Som Lajos eltűnt

A Piramis tizennégy év után állt össze újra. A szervezők számítottak arra, hogy gond lehet a korábban alkohol problémával küzdő alapító taggal, ezért biztonságból Som Lajost megerősítették Paróczai Attilával, a Török Ádám és a Mini basszusgitárosával.
Sejtéseik a koncert kezdetétől beigazolódni látszottak, hiszen Som Lajos már az első pár sláger alatt is keveset mozgott, inkább csak ácsorgott a színpad sarkán, majd váratlanul eltűnt a rivaldafényből.
Révész Sándor lesérült

Más szempontból sem sikeredett döccenőmentesre a buli. Révész Sándor olyan vehemenciával akarta megmutatni, milyen is a magyar rock-virtus, hogy a hatodik számnál sikerült elszakítania az achillesét. Ezután ülve folytatta az éneklést, de sokszor még így is fájdalmasan kapott a lábához.
endbullet.gif
[/FONT]
 

Playfully

Új tag
Sziasztok!

Új vagyok. Még semmit nem tudok ennek a fórumnak a használatáról. Véletlenül tévedtem ide.
Majd meglátom, befogadtok-e. :)
 

poszterlight

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom milyen reményeket fűztek pl. Som Lajos koncertfellépéséhez a szervezők. Hónapok óta foglalkozik a bulvársajtó Lajos mentális és fizikai állapotával. Mindenkinek jobb lett volna ha nem mutatják meg, milyen mélyre tud sülyedni egyismert, 20évvel ezelőtt még körülrajongott előadóművész, a tinik bálványa. Olyan ez, mint az Antal Imre féle story:
"Felnőttként nemenj vissza ovodáskorod helyszíneire 30 év elteltével. Minden kisebb, fakultabb, kiábrándítóbb!"
 

dr5ker

Új tag
sziasztok. Most találtam meg ezt az oldalt aztán körülnéztem és sok érdekes dolgot találtam rajta, ezért reggeltem.
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Véreim Proletárok - aki nem tartozik ebbe a kategóriába - azok is! Boldog sikeres újévet kiván nektek Pufi Torontóból. Legyen gazdag életetek.
:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
 
Status
Not open for further replies.
Top