Bolgár György csupán néhány mondattal gyakorlatilag megsemmisítette az egész Fidesz vezérkart

Azt állította Orbán Viktor (a Kossuth rádióban a Demszkynek és Tarlósnak kilátásba helyezett díszpolgárságról), hogy a Demszky-korszakban Budapest koszos, büdös, bűnözéssel telített, fejlődésben elakadt város volt, amelynek 200 milliárd forintos adósságát a kormány vállalta át. A csődért, a város tönkretételéért jár a kitüntetés? – tette föl a kérdést a kormányfő.

Ezzel szemben a tény az, hogy a budapesti adósságon kívül a kormány kifizette a fideszes vezetésű fővárosi V. kerület (Rogán) 11,5 milliárdos, a XII. kerület (Pokorni) 9,5 milliárdos, vagy Zugló (Papcsák) 7,5 milliárd forintos adósságát is, nem beszélve Kósa Lajos Debrecenjének 28, Lázár János Hódmezővásárhelyének 22,5 vagy Szita Károly Kaposvárjának majdnem 20 milliárd forintra rúgó adósságáról. Ők bezzeg díszes polgárok, vagy nem?

Azt állította továbbá a miniszterelnök (ugyanott, a Borkai-botrányról), hogy van valami szánalmasan lehangoló abban, hogy az emberek arról beszélnek, mi történik egy-egy politikus hálószobájában.

Ezzel szemben a tény az, hogy nem arról beszéltek, mi történik egy politikus hálószobájában, hanem arról, mi zajlott egy adriai jachton. Borkai családi életére nem kíváncsiak, arra viszont igen, hogy a polgármester családi életét és hálószobáját messze hátrahagyva hogyan szórakozik önfeledten olyan összegekért, amelyeket nem engedhetne meg magának. Hálószobai kukkolásnak beállítani egy korrupciógyanús kapcsolat botrányos megnyilvánulását, szánalmasan lehangoló.

Azt is állította Orbán (ugyanott, a török-szír konfliktusról), hogy mindössze annyi történt, hogy a NATO legnagyobb tagállama, az Egyesült Államok egy területről kivonta a csapatait, majd a második legnagyobb NATO-tagállam, Törökország bevonult oda. Emiatt nekünk több külpolitikai tennivalónk nincs, mondta.

Ezzel szemben a tény az, hogy eddig sem lett volna, legföljebb annyi, hogy csatlakozzunk az EU Törökországot elítélő álláspontjához, de ezt egy ideig a közös állásfoglalást blokkolva nem tettük meg, közben pedig maga a miniszterelnök arról biztosította a török elnököt, hogy támogatja a török agressziót, ami szerinte magyar érdek is. Mellesleg a második legnagyobb NATO-tagállam (lakosságszám és gazdasági erő alapján) Németország, katonai erőben pedig Franciaország és Nagy-Britannia. És persze nem csupán annyi történt, hogy az egyik NATO-ország helyét átvette a másik, hanem hogy több tízezer szíriai kurd fegyverest kiszorítottak az övezetből, a mintegy ezer amerikai katona helyét viszont átvették a törökök és az oroszok. Gondolom, Putyinnak is elmondja majd Orbán, hogy ez a magyar érdek.

Azt állította Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője (az MTI-nek), hogy ha Törökország nem tudja visszatelepíteni Szíriába a menekülteket, újabb migránshullám szabadulhat az Unióra, és „Magyarország lesz az első uniós tagállam, amely szembesül ezzel a migránsáradattal.”

Ezzel szemben a tény az, hogy az első uniós tagállamot Görögországnak hívják, vagy egy másik lehetséges útvonalon Bulgáriának. Földrajzból egyes. Tessék leülni!


Bolgár György: A sebnyalogatás hete

Bolgar.jpg
 
Mi ebben a felháborító??
A következő választást is ezzel fogják megnyerni miért? Mert a többség nem kíván olyanokkal együtt akik gondolkozása , életvitele más mint az itthon elfogadott.
„A visegrádi országok hivatásuknak tekintik, hogy demográfiai értelemben példát mutassanak Európának, mert nem akarnak lemondani a saját jövőjükről, a szlovák, a cseh, a lengyel vagy a magyar kultúra megőrzéséről.”- jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter a V4-országok csütörtöki online konferenciáját követően.
a visegrádi országok meg tudják őrizni népességük összetételét, hogy úgy gyarapodjanak, hogy közben kultúrájukat, történelmüket, hagyományaikat is meg tudják óvni. Ez szerinte a következő évtizedek egyik legfontosabb kihívása.
Azt mivel mutatnak peldat, hogy a demokrafia allandoan csokken? hogy millio szamra vettek az utilapot es Nyugat-Europaba tettek at otthonaikat? V4 mind ezzel a problemaval kuzd.
Az nem gond hogy filleres munkaerot hoznak be a vilag minden tajarol.
Azt milyen kulturat kell vedeni? Gondolod mas orszagnak nincs kulturaja amit erdemes megismerni?
Hogy orzik a kulturat? a Tekkel? Nem hirdetni kene es szorni a vilag minden tajan, hogy megismerhessek mas kulturajuk emberek?
NEm fogjak elvenni vagy ellopni a palotai rottyantost, se a csardast. 2 millio ember el ma Mo letminimum korul, gyereket csinalni stabil anyagi helyzetbe lehet, meg ugy is ha sok kedvezmenyt ad a kormany,a gyerek rengeteg penzbe kerul ha csak nem az olcso behozott munkaerot akarjak magyarokkal feltolteni.
Valami nagyon elvakult fidesznyik akarhat az allamnak szulni, az emberek egy tartos kapcsolat egy szerelem gyumolcse a gyerek, ebbe nem kene az allamnak belepofaznia. De mar az is baj ha nem hazasok a gyerek vallalok, v4 lengyeleknel hatalmas tuntetes van mert meg a beteg gyereket is kotelezo megszulni , de lehet menni a sirato szobaba az anyukaknak.
Ez lenne a kovetendo pelda Europanak?
 
Megnyugtatlak itthon sincs SEMMI baj azokkal akik legálisan jönnek.
Ugyan már, milyen színű csillagot varjak a gyerekeim kabátjára, hogy legálisan jöttnek legyenek elismerve?
A Fidesz politikai műsora nem tesz különbséget "Feka és Feka" között ök mindenki ellen heccelnek.
Most nem akarok magyar példával jönni pedig van a listámon számos ezért vegyünk egyet Németországból

A drezdai egyetem, a tudományos munkatársai számára 2016-ban egy "gyorsan elkapható vízhatlan igazolványt" állított ki arra az esetre ha a "Pegida-töntetök" (tudod akik orbánt éltették)nehogy meglincseljék azéltal, hogy menekültnek nézik.

Persze hogy nem akar ide jönni senki sem nem ezzel van a bajuk a kormánynak hanem azzal hogy külföldön mondják meg hogy kik jönnek ide.

Ugyan már kedves barátom, Merkel megmondta annak idején, hogy az 1.279 menekült akár ki is lehet, ha Ukrán akkor Ukrán csak nevezze meg Orbán. Magyarországon a muszlimok aránya 0,06%.

Ismétlem nem azért mondom ezeket a számokat, hogy növeljétek, hanem azért mert abszurd, arról beszélni, hogy az "etnikai homogenitás" veszélyeztetve van. Egy nagy szart van veszélyeztetve. Amit Orbán csinál az "Rassen Hygiene", faj gyűlölet szitása.

Továbbá ahogy mondtam, még Németországban is a migrációs háttérrel rendelkezők 56%-a Európai.
Irreális és heccelő, azzal gunyolodni, hogy lassan arabul kell beszéljünk és koránban hinni.
Ilyet csak orbán és idióták mondanak. (ezzel nem állítom, hogy "exklusiv or-t" használok a mondatomban.)
határ le van zárva nyugat felé??? Nem mi találtuk ki ezt a vírus dolgot.
Europa nyitott, ha egy volt menekült (független az ösei születési helyétöl), késöbbi Német állampolgár ugy képzeli, hogy Magyarországon akar letelepedni akkor azt nem tudja orbán megtiltani csak egy módszerrel, hogy lezárja a határokat.

Tehát semmi értelme itt ugy tenni mindha Orbán megtudná akadályozni az entropiát, a népek keveredését.
Erre csak egy mód van: Vasfüggöny fel, és mindkét irányba lezárni a határokat.

Egyébbként nem értem mi probléma lenne ha szinesbörüek is laknának Magyarországon?
(hangsulyozom elméletileg, nem célom senkit oda küldeni söt lebeszélek mindenkit erröl) Mi történne? Semmi.

Magyarország nem azért magyarország mert egy bosnyákok, szlovákok, svábok, románok, szerbek, magyarok... élnek ott,
Németország németország, még akkor is ha 300.000 magyar lakik itt, a kitelepitetteket nem is számolva.
 
Orbán arról beszél, hogy "a 600 évvel ezelőtti Török megszállás szörnyűsége még a zsigereinkben van"
Ez nevetséges, amikor Magyarország hír neve a "törökbors-ban" (paprika), a török-fürdökben, kávéházakon nyugszik.

A napokban olvasgattam az angol nyelv eredetéröl. Az angol egy világnyelv, mégis minden etimológus tudja, hogy a nyelv úgy jött létre, hogy "Nagy-Britanniát" boldog boldogtalan megszállta, a Romai Birodalomtól a Szászokig. A helybeliek nem sokat értettek a megszállók nyelvéböl ezért elhagyták a prepozíciókat, a végződéseket, a legtöbb szó egy-szótagos....

Nem a származáson kell turkálni hanem azon, hogy kik vagyunk mi?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vajdakati wrote on Judit mama's profile.
Valahol fent van a minta, de most nem találom ezért inkább átküldöm!
Kőházi-Kis Margit wrote on edinalokkos's profile.
Kedves Edina! Ne haragudj, ha zavarlak Kőházi-Kis Margit tanító vagyok. Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni a Számolás 3 Tálas Józsefné könyvet. Sni
-s diákomnak kéne. Nagyon keresem még a Számtól számig sorozat 3. és 4. kötetét. Címem: [email protected]
Hálás köszönettel: Margitka
P.Sandor wrote on Melitta's profile.
Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
Elöre is köszi
Kathreen wrote on sziporka78's profile.
Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
Sziasztok!
Valakinek megvan 6.o-os angol project unit 2.,3.,4-es felmérője?
Előre is köszi

Statisztikák

Témák
36,312
Üzenet
4,369,411
Tagok
588,671
Legújabb tagunk
jucisshh
Oldal tetejére