Bolgár György csupán néhány mondattal gyakorlatilag megsemmisítette az egész Fidesz vezérkart

Azt állította Orbán Viktor (a Kossuth rádióban a Demszkynek és Tarlósnak kilátásba helyezett díszpolgárságról), hogy a Demszky-korszakban Budapest koszos, büdös, bűnözéssel telített, fejlődésben elakadt város volt, amelynek 200 milliárd forintos adósságát a kormány vállalta át. A csődért, a város tönkretételéért jár a kitüntetés? – tette föl a kérdést a kormányfő.

Ezzel szemben a tény az, hogy a budapesti adósságon kívül a kormány kifizette a fideszes vezetésű fővárosi V. kerület (Rogán) 11,5 milliárdos, a XII. kerület (Pokorni) 9,5 milliárdos, vagy Zugló (Papcsák) 7,5 milliárd forintos adósságát is, nem beszélve Kósa Lajos Debrecenjének 28, Lázár János Hódmezővásárhelyének 22,5 vagy Szita Károly Kaposvárjának majdnem 20 milliárd forintra rúgó adósságáról. Ők bezzeg díszes polgárok, vagy nem?

Azt állította továbbá a miniszterelnök (ugyanott, a Borkai-botrányról), hogy van valami szánalmasan lehangoló abban, hogy az emberek arról beszélnek, mi történik egy-egy politikus hálószobájában.

Ezzel szemben a tény az, hogy nem arról beszéltek, mi történik egy politikus hálószobájában, hanem arról, mi zajlott egy adriai jachton. Borkai családi életére nem kíváncsiak, arra viszont igen, hogy a polgármester családi életét és hálószobáját messze hátrahagyva hogyan szórakozik önfeledten olyan összegekért, amelyeket nem engedhetne meg magának. Hálószobai kukkolásnak beállítani egy korrupciógyanús kapcsolat botrányos megnyilvánulását, szánalmasan lehangoló.

Azt is állította Orbán (ugyanott, a török-szír konfliktusról), hogy mindössze annyi történt, hogy a NATO legnagyobb tagállama, az Egyesült Államok egy területről kivonta a csapatait, majd a második legnagyobb NATO-tagállam, Törökország bevonult oda. Emiatt nekünk több külpolitikai tennivalónk nincs, mondta.

Ezzel szemben a tény az, hogy eddig sem lett volna, legföljebb annyi, hogy csatlakozzunk az EU Törökországot elítélő álláspontjához, de ezt egy ideig a közös állásfoglalást blokkolva nem tettük meg, közben pedig maga a miniszterelnök arról biztosította a török elnököt, hogy támogatja a török agressziót, ami szerinte magyar érdek is. Mellesleg a második legnagyobb NATO-tagállam (lakosságszám és gazdasági erő alapján) Németország, katonai erőben pedig Franciaország és Nagy-Britannia. És persze nem csupán annyi történt, hogy az egyik NATO-ország helyét átvette a másik, hanem hogy több tízezer szíriai kurd fegyverest kiszorítottak az övezetből, a mintegy ezer amerikai katona helyét viszont átvették a törökök és az oroszok. Gondolom, Putyinnak is elmondja majd Orbán, hogy ez a magyar érdek.

Azt állította Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője (az MTI-nek), hogy ha Törökország nem tudja visszatelepíteni Szíriába a menekülteket, újabb migránshullám szabadulhat az Unióra, és „Magyarország lesz az első uniós tagállam, amely szembesül ezzel a migránsáradattal.”

Ezzel szemben a tény az, hogy az első uniós tagállamot Görögországnak hívják, vagy egy másik lehetséges útvonalon Bulgáriának. Földrajzból egyes. Tessék leülni!


Bolgár György: A sebnyalogatás hete

Bolgar.jpg
 
Idézhettem volna olyan mondatokat is amiben Orbán az "elveszett nyugati világról" fecseg és magát tartja az europai kultura egyetlen megörzöjének.

Nem is lenne nekem semmi bajom azzal, hogy a Fidesz-esek maguk között akarnak szaporodni csak azt nem értem, miért nem zárják le a határt nyugat felé?

Ez érvényes a V4 államokra is akiknek a polgárjai milliószámra (a millió számra nem túlzás) élnek itt nyugaton közöttünk és azok között akiket az országukban nem akarnak látni, akiknek a génjeivel nem akarnak még véletlen sem keveredni.

A németül beszélők száma, a német kultúrát kitevök száma az elmúlt 70 év alatt meg növekedett, míg a magyarul beszélők száma évente egy Siófok, vagy Esztergom-nyi emberrel csökken.

Nehéz veled vitatkozni mert a szemed elött csak egy mondat villog, "a nyugat felakarja higitani a magyarok géneit"
A magyar kormánynak mondhat Brüssel amit akar, kritizálhatja a jogállamiságot, a sajtószabadság hiányát, megróhatja Orbánt a korrupció miatt... ö mindent azzal magyaráz meg nektek, hogy "ez azért van mert nem hagyjuk magunkra eröltetni a bevándorlást." - te is ennek a propagandának az áldozata lettél.

Nem veszed észre, hogy amit mondasz logikailag nem kapcsolódik, az egyetlen közös azzal amit én mondok, hogy különbözö származásu emberekröl beszélünk.

Orbán nemcsak azokat az embereket üldözi, szidja, rágalmazza, gyűlölet tárgyává teszi akik "állítólag Magyarországra akarnak költözni" (Orbán szerint 50 millió már bepakolta a bőröndöt és Budapest felé tart) hanem mindenkit aki nem "ária magyar" vagy nyilt fasziszta.

Hát nem, a kutya sem akar Magyarországra menni, ellenkezöleg, még azok akik ott születtek azok is elmenekülnek.
És tudod mi ennek az oka? Az olyan emberek mint Orbán, akik fajokban gondolkodnak, joindulatu diktátorokba hisznek.

Többször emlitettem, hogy nekem személyes okom is van arra, hogy elitéljem Orbán fajgyülölö politikáját.
Megnyugtatlak, a gyerekeim anyja nem menekült, ö legálisan jött és a Német állam nem akad ki a böre miatt.
Jó a megfogalmazás, a " kis Dúcse " szerintem sokat lapozgatta a bajszos kis ember remek könyvét, és sok dolgot ( ellenségkép, mi vagyunk a...... stb ) sikerült átültetni a jelenbe. Persze mindíg van vevő ezekre az eszmékre, csak az a szörnyű hogy ennyien követik.
 
Jó a megfogalmazás, a " kis Dúcse " szerintem sokat lapozgatta a bajszos kis ember remek könyvét, és sok dolgot ( ellenségkép, mi vagyunk a...... stb ) sikerült átültetni a jelenbe. Persze mindíg van vevő ezekre az eszmékre, csak az a szörnyű hogy ennyien követik.
Most meg az a baj hogy nem eredeti ötletekkel dolgozik nem az számít hogy sikere van-e neki??
Mivel a szavazó bázisa teljesen elégedett akkor miért is változtasson rajta?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Létrahuszár wrote on boszorka9395's profile.
Kedves Ismeretlen!
A segítséged szeretném kérni. Régi tag vagyok, de csak nézgelődni szoktam bizonyos témákban. Mivel a történelem nagyon érdekel, feltettem három írást. Nem tudom, hogyan kell úgy feltenni a következőt, hogy az az előző elé kerüljön. Netán mindegyiket új fórumtémaként kell feltenni? - mert ez számomra logikátlan lenne. Kérlek, ha tudsz, segíts! Előre is köszönöm: Létrahuszár
Farkas89 wrote on Bálintné's profile.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Mozaik Kiadó 3 osztály környezetünk titkai: Tudásszintmérő geladatlapok-at keresem. Köszönöm.
16. Szeretek olvasni.
17. Szeretem a könyveket.
Sziasztok. Kezdem gyűjteni a 20. hozzászólást. 20.

Statisztikák

Témák
36,883
Üzenet
4,492,593
Tagok
596,110
Legújabb tagunk
Buti Gabor
Oldal tetejére