Cigihez kapcsolodó minden

A

anonim

Vendég
Originally posted by jullan@Apr 15 2004, 02:49 PM
A statisztika szerint mi hamarabb dobjuk fel a talpunkat. Öröm a nemdohányosoknak,mert több nyugdijuk lesz. :D
Ne orulj az a love mar regen nincs meg..
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
mindenféle nem nyomdafestéket türö kifejezés
Juliskám svédül, hogy küldesz el valakit az anyjába? :D

Az a malac kitétel kicsit idegesít, de nem veszem magamra mert én mangalica vagyok...

Füstölj csak rám, üdvözülök... meno
 

lyvian

Állandó Tag
Állandó Tag
6 hete nem gyújtottam rá. :)
Azt hiszem egyik "táborhoz" sem tartozom...Amíg cigiztem igyekeztem odafigyelni,a környezetemben élőkre,és ahogy Jullan is írja, én is még a széljárásra is figyeltem.
De...én úgy gondolom,talán ha mindkét oldal toleránsabban kezelné a témát,nem lennének ebből feszültségek.
Aki próbálta már letenni a cigit vagy nem dohányzik,érthető okokból nem veszi jó néven,ha "rászáll" a füst.(engem most kifejezetten zavar... pironkodo )
De...nem hisztizek,nem balhézok csak egy picit, nem feltűnően arrébb állok. Nem olyan nehéz dolog ez...

Amúgy a topic címével egyetértek... pironkodo
 

elinnen

Állandó Tag
Állandó Tag
Lyvian,
Igy van.Amig civilizaltan folyhat emberkereskedelem, addig ne akarjak megtiltani mivel mergezem (tenyleg mergezem?)magam. szivar Az egesz tiltas csak arra megy ki,hogy a nyugdij elereseig minel kevesebb betegapolasban reszesulj. Amikor mar nem dolgozol, pusztulj el, ne kelljen az allambacsinak fizetni. Tehat hasznalj gyengebb merget.Fertozott viz,tablettas bor, kommersz szesz, E adalekok, hamis tej, lisztnelkuli kenyer, mergezett zoldsegek.... es meg sorolhatnam. :ph34r: Tehat szippantsunk egy jot szivar aztan :iszunk egyet ra..
 

jullan

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne orulj az a love mar regen nincs meg..

Ez igaz,anonim,a nyugdijra már itt sincs pénz,kitalálták,hogy 73 éves korunkig kell majd dolgozni,ha akarunk nyugdijat. Ezt a "neked több nyugdij jut dumát" azért adom le,mert ezzel végetér a beszélgetés.Azt is szoktam mondani,hogy én háromszor annyi adot fizetek mint te,mert a egy doboz cigi 38,50 korona,abbol legalább 20 adoba megy el....

Juliskám svédül, hogy küldesz el valakit az anyjába?

Ha-ha.Megvan mindennek a modja,Pufi. SVédül ugyanolyan jol beszélek,mint magyarul...megoldom a problémát. :D

Az a malac kitétel kicsit idegesít,

Pufi,jobb szo éppen nem jött a számra.Bocs,ha beletapostam a lelkivilágodba.
De az agyamra megy,hogy mostanában mindenkinek pálcika vékonynak kell lenni,nem szabad sem inni sem dohányozni.A divatrol nem beszélve:mindenki egyforma randán öltözik,mindenkinek egyforma frizurája van....
Mi a következö? Valaki jön a háloszobámba és nézi,hogy mit müvelek? Ha nem olyan a kivitelezés mint a szomszédnál,akkor büntetés lesz? No,hova jutunk elöbb-utobb? Megint mindenki egyforma lesz mint a kommunizmusban?
Felháborito,hogy ennyire probálják az ember életét irányitani a politikai határozatokkal.Had éljük már az életet !!!!
Na,engem aztán nehéz betörni,ugyhogy kemény fába verik a fejszét..´..eszem jot ha jol esik,dohányzom ha jol esik....és ami jol esik....

:D
 

jullan

Állandó Tag
Állandó Tag
Amíg cigiztem igyekeztem odafigyelni,a környezetemben élőkre,és ahogy Jullan is írja, én is még a széljárásra is figyeltem

Ez az odafigyelés....állok a buszmegálloban ami pont az E4-es ut mellett van.Itt az a legforgalmasabb ut,autopálya,lehet max 110-el menni - az itt a max - na,robog el a sok teherauto,kocsi....nézem a buszmenetrendet,oh, a franc egye meg 15 perc mulva jön a következö busz.
Elö a cigit...jön egy fél-hülye nö,már a szeme sem állt jol. Megáll tölem 10 méterre.Nekiáll köhécselni.Nézeget rám a "felhuználak az elsö fára"-tekintettel....en hülye egyböl a cigarettafüstre gondoltam,biztos attol krákog....megnézzük hogy fuj a szél.Pont nem arra. Elemzésnek vége. Gondoltam fulladj meg,hát most mit csináljak,nem vagyok én orvos,ki tudja mitöl krákog...na,elindul felém: dögölj meg a cigarettáddal....tessék? Mert ráment a füst és ö most nem tud lélegezni.Dehogynem,mert akkor nem tudnál beszélni.Egyébként a szél nem arra fuj...dehogynem,ö látta...egyébként mit szolsz a rengeteg autohoz ami itt elmegy mellettünk...erre megjegyzi,hogy a kipufogogázra ö nem allergiás,de a cigarettámra igen.....a vérnyomásom 200 felett volt,mondtam neki,hogy ha nem áll arrébb és hagy békén akkor ugyahogy van kivágom az autopálya közepére és ott panaszkodhat meg krákoghat amennyit akar...miért akarom én öt az utközepére kihajitani? mert allergiás vagyok idiota emberekre...
 

lyvian

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by elinnen@Apr 16 2004, 02:03 AM
addig ne akarjak megtiltani mivel mergezem (tenyleg mergezem?)magam.
Elinnen!
Soha nem voltam híve a tiltásoknak...,ebben teljesen azonosan látjuk a helyzetet :)
Bárkit szívesen meghallgatok,ha meg akar győzni igazáról...(legyen az akár a dohányzás ártalmassága)...de a döntést én hozom meg!
;)
 

om1942

Kitiltott (BANned)
Most védettem le egy mondatot, amit a médiába akarom és a cigis dobozokra is ez a intelem kerüljön . Főleg a fiatalokat célzom vele, amit már szondáztam is és hietetlen sikere van.

............HA SZÍVOD........MEGSZÍVOD !!!!!!!! !.............

A Kornélnak fogok szólni, hogy plakátot tervezzen.

A plakáttervemen pedig egy füstölgö cigaretta látszódik és a füst egy kaján szellemalak, aki mondja e szöveget. A szöveg országonként minden nyelven íródna, mi álltal egy nemzetközi mozgalommá válik.

Szeretném a Ti véleményeteket is kérni !!!!!
 

Rezso

Állandó Tag
Állandó Tag
Draga jo OM1942!

Mit jelent az, hogy nagy sikere volt a megszondaztatottak koreben? Leszoktak hirtelen a dohanyzasrol????

A magyarorszagi leendo reklamkampany egyetlen eredmenye az lesz, hogy nehanyan ismet meggazdagodnak, ugyanis nehany no-name, hirtelen grundolt reklamceg fogja megnyerni a kampany kivitelezeset, a tenyleges ar 5-10szereseert.

A dohanyosokat nem lehet 1 csoportba sorolni.

Vannak a kocadohanyosok. (ezeket onnan lehet felismerni, hogy idonkent napokig sem gyujtanak ra, csak ugy maguktol). Mivel azt mondjak, hogy ok csak neha dohanyoznak es nem is olyan sokat, ugy dondoljak, hogy azok a rettento dolgok, amik a dobozra (vagy a plakatokra) vannak irva, rajuk nem vonatkoznak.

A masik csoport meg orvosi eset. A fizikai es lelki fuggosegben szenvedok. Ezeket nem erdeklik a plakatok, ha dohanyzastol elhunytak herezacskojaba csomagolva arulnak a dohanyt, akkor abbol sodornanak cigarettat.

A dohanyzas tiltasa a nyilvanos helyeken legfeljebb az elso csoport altal elszivott cigaretta mennyiseget csokkenti. (ott nem fog dohanyozni, mashol viszont ugyanugy, mint addig.) A masodik csoport meg nem fog ilyen helyekre menni.

Az egyetlen megoldas a teljes tiltas lehetne, a sulyos fuggoknek komoly orvosi segitseggel. (csak a kubai szivart es a dohannyal nem kevert marihuanat engedelyeznem)

Tudom, hogy mit beszelek, kozel 10 evig dohanyoztam, a vegen napi 2.5-3 doboz cigit szivtam el! Majdnem beledoglottem a leszokasba!

Rudi/Rezso
 

om1942

Kitiltott (BANned)
Kedves Rezsö !

Nagyon racionálisan közelíted ezt a témát a tíz éves szenvedélyed leküzdésével együtt. Be kellett látnod, hogy
.........ha szívod....megszívod.!!

Ugyan ezt én 13-43 éves koromig tehát 30 éven át szívtam, mire rádöbbentem, hogy ha szívom, akkor megszívom.

A tetszésindex a fiatalok kérdezésével történt és töredelmesen bevallom, hogy Téged még csak megse kérdeztelek. Ne neheztelj rám ezért.
Komolyra véve .......én nem azt a célt tüztem ki, hogy a szenvedélybetegek ezen szöveg elolvasása után tönkretegyék a dohányipart, hanem akik még else kezdték és a csábítás kacérságával játszadazoznak. Te azért akartál beledögleni, hogy leszokj, én meg azért, hogy tovább éljek. .....Elárulom az eredményt, de maradjon köztünk.!!! Mindez 17 évvel ezlött történt. Azóta ujra megnösültem és két gyönyörü kislányt mertem vállalni, hogy fel is nevelem ökett.
Diana lányom már 16 éves és Mercídesz 10 éves elmult.
AZ INTELEM ELSÖSORBAN NÉKIK SZÓL
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Egymillióan teszik le a cigit vasárnap

Vasárnap kezdődik a Hagyd abba és nyersz akció. Előzetes várakozások szerint a világon összesen egymillióan próbálják letenni a cigit. Aki egy hónapig nem gyújt rá, sorsoláson vesz részt.

A nemzetközi programban azok vehetnek részt, akik legalább egy éve dohányoznak. Ha május 2-a és 29-e között nem gyújtanak rá, pénzt nyerhetnek. Ehhez ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, az letölthető az internetről a

www.oefi.hu címen.

Szükség van egy tanúra is, bár az ő szava önmagában nem elég, orvosi vizsgálattal is megpróbálnak majd megbizonyosodni arról, hogy az illető valóban füstmentes életet élt majdnem egy hónapig - értesült a Független Hírügynökség.
A nemzetközi fődíj 10 ezer dollár, az európai díj két és fél ezer dollár, a magyar fődíj fél millió forint.

A 14 és 18 év közöttieknek külön van ifjúsági díj: 200 ezer forintos vásárlási utalvány. A segítő tanúkat is jutalmazzák, két szerencsés kaphat 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt.

Külön díj jár leszokó egészségügyi dolgozóknak, pedagógusoknak védőnőknek, várandós kismamáknak. A nyertesek névsorát június elsején hozzák nyilvánosságra több napilapban és magazinban.
RTL Klub Híradó
 

om1942

Kitiltott (BANned)
HA...SZÍVOD.......MEGSZÍVOD !!
Dohányzáselleni levédett reklámszövegem ami a hétnapos demonstrációm egyik jelmondata lesz !!

Valakinek tetszik ?????

(kivétel a Pitti, mert Ö nem akaja abbahagyni....megszívja)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Van a Benyuszevi part, ahol senki nem dolgozik mindenki fonok,ha kitalal maganak valami jo kis posztot.
A raktaros nem enged engem se a raktar keszletet leltarozni nehogy esetleg masnap masnapos legyek.
A lavor most nincs nalam mert haza jottem latogatoba Magyarorszagra es ,szandekosan veletlenul otthon felejtettem.
 
Oldal tetejére