Csalódtál?Mikor?Megbocsájtottál?

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag

"Fáj még a szó,fájnak a percek, az évek,
A szívemet nyomja mikor a múltba nézek,
Könnyeim hullnak, a párnára borulva
Sírok egy végtelen könyvet lapozva.
Tudom már elmúlt vége a szépnek,
Szépen lassan eltűnnek a képek,
Sebeim maradnak, nyitva a világnak,
Példát mutatva,gátat szabva a hibáknak."
 
L

Lady Freya

Vendég
Kedves Lady Freya!

Talán túlszigorú vagy Önmagadhoz?Titkot biztosan nem,de talán megnyugtatást(sem) jelent,de hűű sokszór követjük el Szeretetből,ami nincs meg a másikban hozzáadjuk!Lám egyszer kiderűl nincs meg,
amit elvesziteni képetelen volt,hiszen nem is rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal amiket mi magunk éltetünk a másikban.
Meg kell élni ezt is,de amikor megbocsátasz magadnak,sokkal felszabadúltabbá válik az életed.Idő,minden ebben se állitanám,hogy sürgetni,sietteni elnyomni kellene ezt az érzést hiszen ez is amiénk.
Hidjél Magadba sikerűl!
ölellek
katus
Igen, azt hiszem szigorú vagyok magammal. A felismerés viszont, hogy nem a másik a csalódás okozója, megkönnyíti és egyszersmind meg is nehezíti a feloldozást ;) .
 

Peli

Állandó Tag
Állandó Tag
Adj 1 kattintást

Ez a kishölgy nagyon szeretne sok sok szavazatot kapni,

Szavazni >>>EZEN A CÍMEN<<<
Krisztina neve alatt lévő CSILLAGOK-ra kattintva lehet.

Minden szavazónak jár tőle egy kiss
 

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
0000105443.jpg
 

dhanvantari

Állandó Tag
Állandó Tag
Csalódtam már persze,magamban is,nem csak másokban.És ez a legrosszabb,önmagunk elégtelen ismerete nagy hibák forrása lehet,meg tapaszataltam.Megbocsátottam másoknak is,magamnak is.
 

Evelyn44

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves dhanvantari! Szeretettel köszöntelek a topikomba. Nagyon sok érdekes történettel találkozol és tapasztalatokat is gyüjthetsz.
Örülhetsz,hogy a csalódásokat megtudtad bocsájtani másoknak és magadnak is.!Boldog ember lehetsz.
 

katus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét Mindenkinek!

Evelyn Drágám!
Megbocsátottam magamnak,hogy ilyen ritkán tudok itt lenni,és TE?kiss


További szép estét:)
 

Devida

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét, sziasztok!
Sajnos, én sem vagyok megbocsájtó, legalábbis eddig ebbe a táborba tartoztam.
17 éve volt egy válásom, MOSTanra sikerült a szereplőknek megbocsájtani magamban.(volt férj, anyós) De ehhez az is kellett, hogy önismeretet tanuljak különböző ezoterikus tanfolyamokon. (felismerés, szembenézés, elfogadás, megszeretés, megbocsájtás) Az az érdekes, hogy önmagunknak megbocsájtani a legnehezebb...de nem lehetetlen!
Gyakorlatból tudom, hogy sokat segít az idő és az egyedüllét.
(Már rég nem vagyok egyedül, de jót tett annak idején)

Üdv: Devida :)
 

smilebaby

Új tag
Bár én még csak 21 éves leszek nemsokára mégis,nagyon sokat csalódtam már...:(de ez a sok csalódás ellenére én még hiszek abban,hogy kell csalódni.bár nagyon rossz érzés,de ha nem lennének hibáink és olyan emberek akikben csalódunk,hogyan tudnánk értékelni azt amink van??
 

kis tündér

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Egyet értek ,,ducimamival,,hogy a saját életét könnyíti meg az ember azzal,ha megbocsájt,mert akkor maradna csak az önmarcangolás.Engem elhagyott a férjem,mert 20évvel fiatalabb kellet neki,de úgy fogadom el a dolgokat,hogy biztosan ennek így kellett lenni,mert akkor bele lehetne bolondulni az egészbe.Ez az élet nagy kihívása,hogy mennyit bír el az ember.,,Bocsásd meg vétkeinket,miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek,,
 

Evelyn44

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Devida,ducimami,smilebabi,kis tündér! Köszönöm,hogy irtatok és a véleményeteket és a megtörtént csalódásaitokat leirtátok.
Nagyon sokan irtak és irtam én is a csalódásról de amit DUCIMAMI irt, az ragadott meg a legjobban és ez igy igaz is.
"Megbocsájtani nem könnyü, de a saját életemet könnyitem meg vele"
 

kishuje

Állandó Tag
Állandó Tag
<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" width="98%"><tbody><tr><td colspan="3" class="csakidezet" align="center">Mi az, szeretni valakit? Sokáig azt hiszem, megismerni... tökéletesen megismerni, minden titkával megismerni a másik test minden reflexét, a lélek minden indulatát... megismerni talán annyi, mint szeretni. De ez csak elmélet. Egyáltalán, mi az, megismerni? Mennyire lehet megismerni valakit?</td></tr><tr><td align="left"> </td><td class="idezet" align="center">Márai Sándor</td></tr></tbody></table>
 

Evelyn44

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kishuje! Köszöntelek a topikomba. Nem teljesen tiszta előttem a gondolatmeneted. "Mi az szeretni valakit?" Szerettél már igazán valakit?
" Mi az megismerni ...?
Nekem a véleményem az, illetve én igy gondolkodom.
Először megpróbálom megismerni az illetőt, s e közben közelebb kerülők hozzá és lassan megszeretem...!
 

kutymuty

Állandó Tag
Állandó Tag
A minap találkoztam egy régi kedves ismerősömmal és egy kávé mellett sok mindenről beszélgettünk. Közben feltette nekem a kérdést, Csalódtam e nagyot az életben és mikor és megbocsájtottam e? Én öszintén válaszoltam. Igen.Nagyot.Régen, de megbocsájtani még a mai napig nemtudtam.

Igazából senki nem tud utamba állni,csak saját magam!
Kedves Evelyn! érdekes kérdést vetettél fel,nem áll szándékomban tanulatlan medvebocs létemre okoskodni,csupán annyi mondandóm lenne,hogy ez mindenkit érint,aki ember. Így vagy úgy előbb-utóbb mindnyájan csalódunk,van mikor olyan csalódás ér amin egy-kettő túltesszük magunkat,máskor életre szóló nyomot hagy szívünkön és megváltoztat. Engem is ért ilyen is olyan is és bár megbocsátottam mégis van hogy emlékeztetnem kell magamat hogy a múltnak a múltban van a helye,én nem akarok ennek többé a foglya lenni. Mássá tett,de idő múltával ezt a másságot ma már áldásként veszem,mert bölcsebb,körültekintőbb,megfontoltabb lettem és megtanultam hogy többet tudok elhordozni mint gondoltam. Kár hogy sokszor így formáljuk egymást és nem tudtunk megtanulni a szeretet nyelvén...
 
Oldal tetejére