Ezoterika

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Judith,
Kosz, de ezzel mind tisztaban vagyok. Meg kell tanulni amit elmulasztottunk megtanulni es a karmat amit felhalmoztunk ki kell egyenliteni.
En most mar a konkretumokra vagyok kivancsi. Mit b**tam el es mit kell meg tanulni? :(
 

klari

Állandó Tag
Állandó Tag
Pitti

pitti írta:
En most mar a konkretumokra vagyok kivancsi. Mit b**tam el es mit kell meg tanulni? :(

Jó kérdés. Én már 18 éves koromban azon tünödtem, hogy mit akarhatnak velem és mi lehet az életem célja. Ha rájön valaki áldjon már meg a válasszal és locsoljon le egy kis málnaszörrel (sörrel).
:5:
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Judith, Klari!
Ne keressetek tovabb! Rajottem! Most itt magamtol megoldottam a dolgok nyitjat!
A "synchronicity" azt mondja, hogy nincsenek veletlenek, tehat minden valami okkal tortenik. Itt volt a megoldas mindig is csak nem ismertuk fel!
Ezen a tarsalgon kulombozo emberek jottek ossze dumalni. Ez nem veletlenul tortent!
A mi karmank az, hogy foglalkozzunk a Ferivel meg a Csocsivel annelkul, hogy elvesztenenk a jozan eszunket! Ha ezen tul jutunk, soha a budos eletbe nem kell reinkarnalodni tobbet! :p
 
F

Feri T

Vendég
Teljesen egyetertek a Csocsivel !!!

Pitti te nem is tudsz helyesen magyarul !!!! :twisted:
Irod,hogy karmank.Ez hulyeseg! Semmi ertelme nincs! :shock:
Ha azt irod,hogy karmunk,az ertheto magyar szo.Csak akkor meg azt nem ertem,hogy mi a francnak kerul az ide? :?
Vagy verekedni akarsz? :555:
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Feri, Te csak kötekedsz. De ebböl sajna még egy pullover sem lesz. Legalább a karmaidat hegyeznéd! De csak a nyelvedet köszörülöd. Mások kárán. Szép egy sütemény vagy, mondhatom!!!
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
A Csöcsikével pedig tessék szörén bánni. Ha ellenkezö irányban simogatod, akkor borzos lesz
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
Dulifuli, erdekes volt amit irtal.
Visszaterve egy kicsit a szellemekre. Egy kerdes. Hogy lehet az, hogy fizikai kontaktust tud letesiteni velunk egy szellem?
Mindegyik szellem kepes erre, vagy ez mitol fugg? Ttud erre valaki valaszolni? Erdekel a tema, de egyuttal borzongok is tole.
Istvan, te talalkoztal mar hasonloval?
Udv. Athos
 
F

Feri T

Vendég
Judith írta:
Szép egy sütemény vagy, mondhatom!!!

Sutemeny ahhhh !
Zene fuleimnek ! Imadom a sutemenyt. (ezek szerint magamat is) :lol:
Judith,Neked bolcs igazsagod vagyon !!!Pulcsit kotni is tudok,csak ne legyen benne minta. :cry:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Egy pár mondatot irnék a szellemidézésről, amibe akarva - akaratlan belekerültem, de mint utólag kiderült ez sem volt VÉLETLEN:

Szellemidézéssel nem akartam foglalkozni. Szinte belecsöppentem.

Olvastam egy pár cikket a témáról, láttam videó kazettát, részemről ennyivel betudtam az egészet, úgy voltam vele, mindenki maradjon a saját dimenziójában ahol dolga van.
Az előzményhez tartozik , hogy édesapám egy balesetben 1997.szeptember 4.-én meghalt. Foglalkoztam a gondolattal, hogy elmegyek egy szellemidézőhöz ,hogy beszéljek apámmal ,mert Ő végig elvetette a túlvilág gondolatát, de rájöttem ,hogy
ezek után túl morbid ötlet lenne megkérdezni tőle ,hogy szerinte van-e élet a halál után ?!.
1998.márciúsában egy természetgyógyász barátomnál jártam ,ahol valahogy VÉLETLENÜL szóba jött apám és megemlítette ,hogy van nála VÉLETLENÜL egy halott-látó barátja, próbáljak meg kapcsolatba lépni apámmal.
Nagyon váratlanul ért a lehetőség ,de elfogadtam. Leültünk beszélgetni, és erősen apámra gondoltam és meghívtuk. Egy perces erős koncentrálás után a szellemidéző médium szinte apám hangján, teljesen apám hanghordozásában elkezdett velem beszélgetni. Szinte megdermedtem a hatástól
Olyan keresztkérdéseket tettem fel a médiumnak, amit rajtam kívül csak
az édesapám tudhatott. A médium engem nem ismert, akkor találkoztunk
életünkben először. Apámmal kb. 10 percet beszélgettem , utána elbúcsúzott tőlem, hogy nagyon fáradt és nagyon sok dolga van . Érdekes módon még azt is mondta ,hogy éppen zavarom és jó lenne ,ha nem kérdeznék többet.
Utána napokig a hatása alatt voltam.
Elmeséltem ezt a különleges élményt a barátaimnak, ismerőseimnek.
Ez volt eddig életem első olyan kézzelfogható megtapasztalása egy másik
dimenzióról, ami teljesen igazolta a tanulmányaim hitelességét.

Azt sajnáltam egyedül , hogy nagyon sok kérdést szerettem volna feltenni édesapámnak, csak olyan hirtelen ért a lehetőség a találkozásra ,hogy szinte ledermedtem.
Ezen a héten látogatóba jött véletlenül egy ismerősöm akinek a férje
másfél évvel ezelőtt meghalt . Megkért ,hogy vigyem el a halottidéző médiumhoz, mert úgy érzi, hogy a férjével van még egy befejezetlen dolga. ( nagyon jól érezte ! )
A hölgy nem nagyon hitt a szellemidézésben és általában az egész földön kívüli, anyagtól elvonatkoztatott világban. Eszembe jutott ,hogy egy megbízható ezoterikus újságíró ismerősöm irt B.A. szellemidézőről és felhívtam Őt a címe miatt.
Időpont egyeztetés után már másnap felkerestük Őt. A szellemidéző meghívta a szellemet és a meghívott szellem egy háromlábú szék segítségével írásban válaszolt a kérdésekre. Az igazsághoz tartozik, hogy a szellem meghívása és megfelelő keresztkérdésekkel történt azonosítása után a médium kettesben hagyott minket a
szellemmel és a rajztáblával. A hölgy, aki nem hitt ezekben a dolgokban, párperces intim, bizalmas ,meghitt kérdések és pontos válaszok után (melynek közreműködője és tanúja voltam) könnycseppekkel áztatta el a rajztáblát.
Azt hiszem nem volt többé kétséges a számára a szellemvilág létezésének
kérdése, és átértékelte magában egy pár perc alatt az egész világszemléletét.
Annyi tartozik még a hölgy történetéhez ,hogy miután Őt is váratlanul érte a meghalt férjével történt találkozás ( valószínűleg még nekem se hitt teljesen ) , azóta felkészülten még három alkalommal a rokonaival felkereste a szellemidézőt és kapcsolatba lépett a férjével.
Én édesapámmal már felkészülten vártam a találkozást. Kb. fél órára terveztem a "beszélgetést" ,mert féltem ,hogy zavarni fogom az esetleges másik dimenziójú tevékenységében, de határozottan közölte ,hogy még beszélgetni akar és így még egy órát töltöttem el vele. Családi dolgokról, üzenetekről beszélgettem vele, majd utána érintettem egy pár olyan kérdést ,amire csak az Ő helyzetében lehet válaszolni.
Azóta nem kerestem. A véletlen és furcsa az volt ,hogy szinte belekerültem a találkozásba apámmal. Első alkalommal alig beszéltem vele, mert ledermedtem a meglepetéstől és egy különleges érzéstől ,hogy halott hozzátartozóval találkozhatok. Mert más dolog olvasni és más érzés ezt mind átélni.
Második alkalommal is olyan helyzetet teremtettek odaátról, hogy újra
beszélgethessek Vele és most már hideg fejjel feltehettem neki azokat a kérdéseket, ami foglalkoztatott a múltról , a jelenről és a várható jövőről
A jövő kizárólag a családi kapcsolatok megoldását jelentette.
A furcsa az volt ,hogy mikor a találkozásunkat követően később álltam a sírjánál (virágot vittem a "születésnapjára "), semmi halállal kapcsolatos bánat nem fogott el, mert tudtam ,hogy csak a teste van ott, Ő él egy másik dimenzióban és akkor beszélgetek vele amikor akarok.

Közvetlenül halála idején olvastam a Tibeti Halottas Könyvet. Halála napján kezdtem azt olvasni ,hogy mi történik a "bardóban", a halálban. Alkalmaztam az ott leirt dolgokat, a halott szellemmének teljes elfogadását ,közelségét.
Apám halála után egy héttel a házában voltam névnapon, éreztem apám
jelenlétét. Félrehúzódtam, beszélgettem vele, helyet szorítottam neki az asztalnál is, mert ha elmondtam volna az ott jelenlevő társaságnak, hogy apám szelleme itt van, valószínűleg kinevettek volna.
Vacsora után közvetlenül egy félórára átszaladtunk a közeli kerületbe egy ismerősünkhöz, a feleségemet vittem el, mert egy ruhát visszavitt a barátnőjének.

Megkértem apámat, hogy jöjjön velünk.
A kocsiban végig éreztük jelenlétét, megkértük Őt ,ha lehet ne maradjon
föld közeli dimenzióban ,hanem menjen el. Feleségem felvitte a kölcsönkért ruhát a barátnőjének, apámmal maradtam "kettesben" a sötét autóban.
Megkértem ,hogy feltartom a tenyerem az ég felé, helyezze bele a kezét képletesen, mintha megfogná a kezem. Folyamatosan beszéltem neki és kb fél perc után a legnagyobb meglepetésemre melegséget éreztem a tenyeremben és a sötétben halványpiros színben egy áttetsző tenyér jelent meg összeszorított újjakkal .
A jelenség 10 másodpercig tartott és eltűnt. A feleségem öt perc múlva jött meg, de fél órának kellett eltelnie ahhoz mire valamennyire összeszedtem a gondolataimat és el tudtam mondani neki, hogy mi történt.
 

Athos

Állandó Tag
Állandó Tag
Istvan, elkepeszto tortenet volt.
A hideg futkosott a hatamon mikozben olvastam. Ha van meg torteneted nagy erdeklodessel olvasnam. :wink:
Udv. Athos
 
F

Feri T

Vendég
Karsay István írta:
.majd utána érintettem egy pár olyan kérdést ,amire csak az Ő helyzetében lehet válaszolni.
.

Istvan ! Lebilincselo volt,amit megosztottal velunk.En egy szemellenzos hitetlen vagyok,de ezek a tortenetek elbizonytalanitanak. :roll:
Ideztem toled egy sort,mert nem tertel ki ra.Legyszives mondd el nekunk,amit edesapad mondott el arrol a dimenziorol, amiben most van.

Koszi
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Annyit az édesapámmal törént beszélgetésről, hogy egyértelművé vált a számára a szeretet fontossága, amit elhanyagolt földi életében és most a szellemvilágban egy iskolában tanulja a földi dolgokat, méghozzá úgy, hogy figyeli a cselekedteinket, szavainkat és abból tanul.

Kedves Barátaim!

Múltkor kérdezte valaki, hogy mennyire szükséges (és miért) számunkra a testetöltés, a reinkarnáció, a földi élet.

Annyit tudni kell, hogy a szellemek különböző szintekről születnek le a földre:

1. az alsóbb szintről azért születnek le, mert a szellemüknek fejlődnie kell és tanulni és ezért fontos számukra a testetöltés.

2. a magasabb dimenziókból akik visszaszületnek azopk két dolog miatt születnek vissza:

- megtanulják a földi gyakorlatban az Isteni Szeretet és Isteni Igazság műkődését.
- segítik alacsonyabb szintű szellemtársaikat a felemelkedésben, a tanulásban, a fejlődésben. (ilyen volt pl. Assisi Szent Ferenc, Teréz Anya és még hosszú a névsor a tanítók nevei között)

3. a földi létben talákoznak egyedül a magasabb szintről és az alacsonyabb szintről leszületett szellemek. Máshol nincs rá lehetőségük.
Ez nagy próbatétel és tanulási lehetőség mindenkinek!

4. Ez egy érdekes leszületési kategória. Ebben az esetben akkor születik le valaki, ha nagyon az anyag rabja és meg kell tanulnia megszabadulni az anyag kötődéseitől.
Ebben az esetben olyan élethelyzetet, életkörülményeket teremt magának ami a legmegfelelőbb a fejlődése számára.

Itt már kicsit bejön a KARMA szerepe is, mert annyit tudni kell, hogy nem minden rossz dolog ami történik velünk karmikus eredetű, nem kell minden dolog után tragikusan a múltat keresni.
Az igaz, hopgy a jelen és a jövő nincs a múlt nélkül, de sok mindent a feladataink határoznak meg és eszerint alakul a mostani életünk.
Születhetünk nyomoréknak, szegénynek, gazdagnak, lehet sorsunk szerencsés és balsorsú anélkül, hogy karmikus eredetű lenne életünk sok történése.
Persze arra rájönni földi szemmel, hogy mi karmikus és mi sorsszerű arra nem tudunk mi egyszerű halandó emberek rájönni, esetleg a látóknak van rá lehetőségük, de niki is csak akkor, ha fejlődésünk szempontjából meg szabad-e tudnunk ezeket a dolgokat.

Kérdés csak az, hogy kell-e tudnunk róla?

Mindig az Isteni Törvények szerint kell kialakítani életünket, mindíg a szeretetnek kell lennie ami vezérelje életünket és akkor nem érhet minket meglepetés és a feladatainkat is teljesitjük vele, bármi lenne is az!
 
F

Feri T

Vendég
Asztrálutazás


Az asztrálutazás, más néven reinkarnációs terápia nagyon érdekes eszköz az ezoterikus gyógyító kezében. Jelenlegi életünknek több igen komoly problémája adódik abból, hogy elozo életeinkbol áthozunk emlékképeket, élményeket, megtapasztalásokat, melyek tudattalanunkban munkálkodnak tovább. Megismerve ezeket, feldolgozhatjuk az emlékeket, és elérhetjük, hogy tovább már ne keserítsék életünket.

Hogyan jelenhetnek meg az áthozott élmények? Mindenkinél máshogy. Van, aki rendszeresen megégeti magát, őt valószínűleg megégették máglyán, vagy egyéb tűzhalálban lelte vesztét. De jelentkezhet ez a tűztől való megmagyarázhatatlan félelem formájában is. Gyógyíthatatlan betegségeink is eredeztethetők korábbi életeinkből. Ilyenkor nem elég a pácienst megismertetni a kiváltó okokkal, minden esetben el kell vezetni a köztes létbe is, hogy ott segítsünk feloldani a gátlásokat. Ezzel a technikával valóban meg is történik a feldolgozás az időben visszamenőleg, hiszen az asztráltérben nincs értelme a lineáris időről beszélni, mivel ott szabadon közlekedhetünk térben és időben.

Lehetőségünk adódik találkozni felsőbbrendű énünkkel, szellemi vezetőnkkel is, vagy megismerni a hozzánk leszületni vágyó lélekkel. Az asztrálutazás során megismerkedhetünk időben és térben távol lévő helyekkel, emberekkel, vagy akár elbúcsúzhatunk szeretteinktől, ha nem állt módunkban ezt távozása előtt megtenni.

Az asztrálutazás nem veszélytelen, ezért nem mindegy, kinek a segítségével tesszük meg, és az sem, hogy az utazó maga mennyire felkészült spirituálisan az élmények feldolgozására. Hiszen szembekerülhetünk olyan halálokkal, sőt életekkel is, melyek nem feltétlenül kedvünkre valók. Ki élne szívesen azzal a tudattal, hogy például tömeggyilkos volt, vagy egyszerűen csak sokat ártott embertársainak? Szerencsére (bár ezt a szót az ezotériában nem ismerjük) egy jó vezetővel többnyire olyan életekkel ismerkedünk meg, melyet képesek vagyunk feldolgozni.

Az elmúlt életekbe való utazásnak 5 szintjét élhetjük meg:
- Elmosódott, alkalomszerű képek
- Az események filmszerű megfigyelése személyes részvétel nélkül
- Bekapcsolódás az eseményekbe, de mindez eléggé összefüggéstelenül
- Személyes átélés, de ekkor még jelenlegi életünknek is tudatában vagyunk
- Teljes átéléss, minden más figyelmen kívül hagyása.
Egy utazás során többször is előfordulhatnak szintváltások, nem kell minden részletet ugyanazon a szinten megélni.

Az utazást több módon lehet elérni, ezek közül néhány:
- Sámáni megközelítés, amikor a terapeuta áthelyezi tudatát az asztrálsíkra, és páciense tudatát is viszi magával
- Hipnoterápia, melynek során a páciens hipnózisba, módosult tudatállapotba kerülve éli át az eseményeket
- Irányított képzelet, ahol meditatív állapotot létrehozva intuícióira hagyatkozik az utazó
- Érintéses terápia, ekkor a páciens egy reflexpontjának megérintésére eleveníti fel emlékképeit
- A lélek visszanyerése, mikor egy előző utazás során lelkének egy részlete ott ragadt az előző életben, ekkor ugyanoda visszautazva kell feloldani a blokkokat
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Pitti! Úgy bele vagy bonyolódva a málnaszörbe, hogy javaslom, csináljunk veled egy regressziót, melyik életedben csömörlöttél meg ettől a draga nedütől és milyen körülmények között. Lehet, hogy örömlány voltál és ezzel itattak le?
 
F

Feri T

Vendég
Napjainkban kezdik ismét felfedezni azt a tényt, hogy az univerzumban mindent és mindenkit energia vesz körül és hat át. Ha rácsapunk egy asztalra, természetesen kemény a felülete, és megfájdul a kezünk. Meglepődnénk azonban, ha meglátnánk az asztal energetikai képét. Az energiák áramlásának iránya, vonulata követi az asztal vonalát, az energiák bent az asztalban, és körülötte is húzódnak.

Minden létezőnek van aurája, sugárzó fényburka. Sőt, bolygónknak, a Földnek is van energiaburka, ez a bizonyos ózonréteg, melyet napjainkban egyre erőteljesebben pusztítunk. Természetesen a kozmoszban is találhatók energiák, némelyek szerint éppen ebből az energiasugárzásból nyerjük mi, élőlények és élettelen tárgyak is az energiánkat.

A minket körülvévő energia ki- és beáramlásához természetesen szükség van a megfelelő csatornákra, a csakrákra.

Ide tartozik a sokak számára érdekes és fontos téma, az inkarnáció is, mely a lélek útját követi az életben, és azon is túl.

Sajnos nem minden ember rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kozmoszból nyerjen a maga számára energiát, ezek az emberek az energiavámpírok, akik embertársaiktól nyerik az életerőt, az éltető energiát.

Mint azt majd látni fogjuk a későbbiekben, erre az energiára szükségünk van az élethez, az életbenmaradáshoz, és bizonyos betegségek ennek az energiának a pótlásával gyógyíthatóak is. Ennek az energiával történő gyógyításnak a tudománya a reiki.
 
Oldal tetejére