Fantasy

FLAMINGO témája a 'Film, színház, tánc' fórumban , 2010 Június 28.

 1. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  Moderátori kiegészítés:

  Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

  A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtaláláshoz irányítást adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright által védett,
  csak akkor ha van szükséges legális engedély rá.
  Örömmel észleltük, hogy a CH-n belül is jelentősen megnőtt a Fantasy-t kedvelők tábora.
  Többen megkerestek, hogy szeretnének egy gyűjtőtémát.
  Tessék - használjátok egészséggel.

  De ne feledjétek a szabályok erre a témára is vonatkoznak.
  Pl. az off jelzés nélkül törlésre kerül, itt beszélgetés folyok, link csak különleges esetekben, akkor is a HIDE kötelező.
   
 2. Honeyadry

  Honeyadry Állandó Tag

  Sziasztok!!!

  Tök jó hogy nyílt egy ilyen téma!!!!
   
  M.Hajnal kedveli ezt.
 3. nembera

  nembera Állandó Tag

  Sziasztok:)
  Nagyon örülünk ennek a lehetőségnek:)
   
  t.ili kedveli ezt.
 4. Pitypango

  Pitypango Állandó Tag

  Jaj, de jó, hogy megnyílt a topic!!!!
   
 5. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  Köszönet!

  Kedves Flamingó, köszönjük a lehetőséget! kiss

  Ugye akkor ez azt jelenti (ha már fantasy a téma), hogy az összes ide sorolandó film (Harry Pottertől, a TW-n át a LOTR-ig), összes könyv (ezeket felsorolni sem bírnám) és minden sori, ami összefüggésben van a fantasy birodalmával helyet kap. ;)

  Naaaaaaaaagyon köszönjük!!!! Rég vártuk (főleg a régi tagok) ezt a témát!

  Adri, Nembera, Pity... sziasztok. Remélem, majd Andi, Anita, Kitty, Pancsi, Tamee is csatlakozik és mindenki, aki szereti a fantasy témát, legyen az LOTR vagy akár True Blood...

  Barbie! Neked pedig egy óriási hipermegaszuper köszcsipuszcsi, ahogy tőled tanultam!
  ! :D kiss kiss
   
  FLAMINGO kedveli ezt.
 6. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  Örülök, hogy újra összefutottunk.:D
  Ara kérek mindenkit, hogy a szabályokat vegye figyelembe a hozzászóláskor, hogy legalább annyit megérjen ez a topic, mint a TW saga.
   
 7. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  Hobbit

  Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a LOTR (Gyűrűk Ura) a csúúúúúúcs!!!! Annyira várom, hogy filmre vigyék a Hobbit-ot, de folyton csúszik valamiért. :(
  A legutolsó hírek szerint mégis csak maradnak az eredeti rendező mellett... nekem már mindegy, csak végre kezdjék el a forgatásokat és legyen kész a film!!!
  ;)

  Peter Jackson már tárgyal a Hobbit rendezéséről

  Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Peter Jackson rendezheti a 2012-es és 2013-as év végén bemutatandó Hobbit-filmeket, mivel a filmet gyártó stúdió képviselői hivatalosan is felkérték erre, s elkezdődtek a tárgyalások.

  A Deadline értesülései szerint hivatalosan is megkezdődtek a tárgyalások Peter Jacksonnal, hogy vállalja el a Hobbit rendezését. Minderre azért volt szükség, mert a folyamatos késleltetések miatt elhúzódó produkció miatt az eredetileg kiszemelt rendező, Guillermo Del Toro úgy döntött, hogy két év előkészítés után feláll székéből és távozik a Hobbitból.

  A tárgyalásokat a gyártó stúdiók, a Warner Bros, a New Line és az MGM kezdeményezték (utóbbi stúdió fejesei hajlanak arra, hogy engedélyt adjanak a forgatás elindítására), s ezekre többek között azért nem került sor eddig, mert Peter Jackson más filmekhez ígérkezett el korábban. Guillermo Del Toro távozása után egyébként olyan rendezők neve merült fel a Hobbit elkészítésével kapcsolatban, mint David Yates és Neill Blomkamp.

  Ian McKellen szerint júliusban kezdődhet el a Gyűrűk ura folytatásának, illetve előzményének, a Hobbitnak a forgatása. A Gandalfot alakító színész információi szerint a folyamat nagyjából egy évet fog igénybe venni.

  Időközben Los Angelesben, New York városában, valamint Londonban elkezdődött a szereplőválogatás, s a forgatókönyv is kezd alakulni, amelynek első változatában régi ismerősök és új karakterek is feltűnnek. A rendező, Guillermo del Toro pedig már át is költözött Új-Zélandra, hogy Peter Jacksonék és a Miramar stúdió közelében lehessen.
   
  biriviri kedveli ezt.
 8. .b.

  .b. Állandó Tag

 9. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  Nem szerénykedünk, mert fenéken billentést eszközölök a nővérednél!!!!!! :D :D :D Most már legalább tudom, hogyan juttathatom célba a neked szánt "ébresztőket"!!:D

  Nem közvetítő voltál... ha már foci VB, akkor mondjuk úgy, mi passzoltunk, te pedig jó csatár módjára kapura és góóóóóóóóól! :D :D

  A kapucnis képe messze a legjobb, mert nem látszik a haja csak a szeme! :D De én akkor is naaaaaaaaaaagyon mérges vagyok Eperre a magyar interjú miatt!!!!
  :mad:
   
 10. Pitypango

  Pitypango Állandó Tag

  Anna Kendrick az Eclipse-premieren avatta be az újságírókat a Gyúrúk Ura-mániájába, illetve abba, hogy reméli, a Hobbitok-filmben kaphat egy szerepet.
  "Gyűrűk Ura megszállott voltam, és vagyok is. Minden évben tartok egy maratoni vetítést a kibővített jelenetekkel."
  Zsákos Bilbó szerpéről szólva: "Cate Blanchett megcsinálta! Ő volt Bob Dylan!"

  Anna azt is elárulta, hogy teljesen odáig van az Eclipse filmzenéjéért, a Metric az egyik kedvenc bandája, akik ráadásul egy másik filmjéhez, a "Scott Pilgrim"-hez is írnak zenét.
   
 11. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  Pattinson és a magyarok

  IDE kattintva megnézhető az a pár perces beszélgetés, ami a napokban készült Robert Pattinsonnal. Návai Anikó arról kérdezte őt, hogyan érezte magát Budapesten.

  Mit mondjak... szánalmas, ahogy nyilatkozik a magyarokról és Magyarországról RP, a műveltségéről meg hadd ne mondjak semmit, ha egyetlen magyar által feltalált tárgyat sem tudott mondani... istenem... és még poénkodni akart. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ilyen az, mikor valaki abszolút buta és nagyon okosnak képzeli magát!
  :rolleyes: :rolleyes:

  De azért gondolom, a gulyást tutira bevágta! :rolleyes: Bár én Návai Anikó helyében tuti a fejére borítottam volna az egészet!
   
 12. nembera

  nembera Állandó Tag

  Hát mit mondjak...Rettentő jó az előző 2 évad is, de amit az eddigi 3 részben csináltak az felülmúlja:) Annyi minden történik..eszméletlen:) És még csak a 3. résznél tartunk:)
  Én is nagyon várnám a Hobbitot filmen, de sajnos össze vissza húzzák:(
  Mindkettő film megérné a folytatást, és azóta sem értem miért lettek lehúzva...Az Alice megérdemelten szuper Tim Burton alkotás..A Pop pedig egy nagyon jó kalandfilm, ügyes színészekkel. Jake Gyllenhaal nagyon jó választás volt erre a szerepre...
  Annyira tudatlan ez az ember, hogy teljesen kiakasztóó:rolleyes::confused:
   
 13. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  válasz

  Sziasztok! kiss


  RP hihetetlenül nagyképű lett!!! Azt hiszi, bármit megtehet, mert ő egy "sztár". :rolleyes:
  Így lenézni egy országot, mint ahogy ő beszélt rólunk...
  Ráadásul egy nagy senki!!! És még ő akar Oscar-t. Mondom, akkor lesz neki, ha ellopnak egyet Kásával!
  :D :p
   
 14. nembera

  nembera Állandó Tag


  Hihi... olyan jó Nemberám, hogy leírtad nékem, mi van a harmadik részben. :grin: Még nem sikerült ám megnéznem. Letöltöttem tegnap és ennyi. De ne izgasson, engem sosem zavart a spoiler, szóval oda se neki. :wink::grin: Viszont nagyon kíváncsi vagyok és ma megnézeeeeeeeeem!!!!! Imádom ezt a sorit... ezermilliószor jobb, mint a TW és a VD együttvéve!!!!

  Emlékszel, mennyit böjtöltünk tavaly szeptembertől, hogy mikor lesz már harmadik évad? :grin: :grin:
  Nehari, azért írtam direkt este, hogy akkor már hátha láttad:D Annyi minden történt amúgy benne, hogy nem is tudtam mindet elspoilerezni:D

  Ne is mondd. Nem értem ezeket a kritikusokat. Az Alice-re azt mondták, hogy összekutyulták a két könyvet és vászonra dobták, meg hogy nem valósághű... és sorolhatnám.
  Nos, közölném a kedves kritikusokkal, hogy ez egy MESE. Mióta kell egy mesének valósághűnek lennie?????? Ezt a részét a kritikáknak sosem értettem. :confused:
  Ráadásul nekem tetszik. És nem mixelték össze, mivel egyik könyvben sincs szó felnőtt Alice-ról, de nem gond. :rolleyes:

  Jaaaaaaaaaaaaj, a PoP a másik nagy kedvenc. Ezt is lehúzták, mert szerintük nem jó Gyllenhaal, meg az egész meseszerű.
  Pfff... mondják ezt úgy, hogy a PoP maga egy PC játék eredetileg, azt vitték filmre. :razz: Ez is ari kritika volt! :grin:
  Szerintem is nagyon jó film és örülök, hogy Jake kipróbálta magát ebben a műfajban is. Mert az tény, hogy nagyon jó drámai szerepekben, de szerintem ebben a filmben is nagyon jól alakította Dastan herceget. Simán elhittem, hogy ő az. Ha pedig elhiszed, akkor jó a film.
  Ja, az már csak kis apróság, hogy a parókája fényévekkel a Twilight filmek parókái előtt járnak. Nem tudom, a Summit ezzel paródiát akar-e a filmjeiből készíteni, de az Eclipse-s parókák csúúúúúúúúúúcs rondák!
  :grin: :grin: :grin:

  De ezt most én sem értem...A Pop egy tök jó ugrálós játékból lett megfilmesítve, akkor miért baj, hogy hű hozzá? Bár a játékban többet kell ugrálni xD:p Az Alice meg alapból is egy mese...
  RP hihetetlenül nagyképű lett!!! Azt hiszi, bármit megtehet, mert ő egy "sztár". :rolleyes:
  Így lenézni egy országot, mint ahogy ő beszélt rólunk...
  Ráadásul egy nagy senki!!! És még ő akar Oscar-t. Mondom, akkor lesz neki, ha ellopnak egyet Kásával!
  :grin: :razz: <!-- / message --><!-- sig -->


  Érdekes is lenne, ha az Oscar már itt tartana, hogy ilyen szerepekért osztogatnák...
   
 15. Mrea

  Mrea Állandó Tag

  NA, én is megjöttem...ritkán, de jövök majd azért rendszeresen :) :) :)

  Pusszantás nektek! Most megyek és letöltöm a TB 3.-ik részét...ollllllyyyan naggyon kíváncsi vagyok már! :)

  Ja, néztétek a VD első részét az RTL Klubon? Én már a magyar szinkron miatt is kíváncsi voltam rá......hát, S.-nak elég nyálas hangot sikerült adniuk szerintem. Olyan mélybarna, meleg hangja van...egy vármpírnak ne legyen ilyen hangja! Meg az eredetihez sem hasonlít :(

  Na, újrapuszi Nektek!
   
 16. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  Szijjja Andi!!! kiss

  Épp most ment a mail! ;)

  Képzeld, még én sem láttam a TB új részét... nagyon le vagyok maradva. :12:

  Hallod, a bemutatóját láttam magyarul a VD-nak, de az alapján (meg hát már amúgy is láttuk a sorit englisül) nem is voltam rá kíváncsi. Annyira, de annyira elromlott valami a magyar szinkronszínészek válogatásánál pár éve... nézd meg... a Twilightban is olyan hangokat és olyan szövegeket adnak a színészek szájába, hogy csak les az ember.
  A címek meg... áááááááááá... sok film olyan címet kap magyarul, aminek köze nincs az eredeti címhez.
  :rolleyes:

  Te szegény... képes voltál megnézni magyarul is? :D :D Micsoda vállalkozó szellem vagy! :D
  Én belenéztem abba a másik soriba... valami Hetedig érzék a címe magyarul, angolul, ha jól emlékszem Listener... de nem biztos... na hát az egy rakás... két részt megnéztem direkt, hogy ne ítéljek zsigerből, de nem bírtam tovább... borzalom egy sori. Úgyhogy maradok a Mentalistánál... a Szellemekkel suttogót meg megszüntették.
  :(
   
 17. Manuta

  Manuta Állandó Tag  Hát hallottad, RP - Eper DiCaprio nyomdokában lépked (szerinte), mert ő egy húúú de nagy kaliberű valaki. Lényegtelen, hogy DiCaprio olyan filmeket tett le az asztalra, hogy áááááááááá... pl itt a Viharsziget, szuper jó film, tudod, már elemeztük! ;)
  Nehogy már hozzá hasonlítsa magát RP... azért van köztük különbség, nem is kicsi a színjátszás terén!!!!!!

  Még jó, hogy te nem láttad a Remember Me-t! Vagy azóta már megnézted?! Istenem... az év csalódása volt az a film az eredeti forgatókönyv után... most jön majd a másik, az Eclipse (majd jól kielemezzük, mennyire volt béna :D) és remélem, nem fog folytatódni a HP 7/1 résszel, mert akkor kardomba dőlök. Pedig ugyanaz rendezi, aki a HP 6-ot, szóval vérmes reményeim nincsenek, mert az egy borzalom volt!!!!
  :( :(
   
 18. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  The Vampire Diaries

  SPOILER

  2. évadról:

  A Stefan/Elena/Damon háromszög a folytatásban (2. évad) tovább fejlődik, mégpedig Stefan/Katherine/Damon/Elena szerelmi négyszöggé, ha lehet ilyet mondani. A legmeglepőbb dolog, hogy Katherine visszatérte sokkal jobban zaklatja fel Stefan-t, mint Damon-t. Kiderül, hogy Stefan úgy gondolta, hogy túltette magát Pierce kisasszonyon, de mégsem ez történt. Elena kompromisszumot fog kötni, s barátságos érzései Damon iránt tovább fokozódnak. Damon pedig az Alapító Atyák Találmányával próbálja meg legyőzni Katherinet. És igen, vérfarkasok (Tyler?) csatlakoznak majd egy bizonyos boszorkányhoz (Bonnie?), s megtudhatjuk, hogyan tudnak élni természetfeletti képességeikkel.

  A második évadban, visszatér Katherine, aki velejéig gonosz vámpír, s megpróbálja tönkretenni leszármazottja, s két fiúbarátja kapcsolatát. A Mystic Falls-iaknak választaniuk kell, hogy melyik oldalon állnak, mert eddig soha nem látott veszélynek vannak kitéve. Új és szinte váratlan kapcsolatok születnek, barátból ellenség lesz, szívek törnek össze. Stefan és Damon pedig kénytelen lesz olyan gonoszsággal szembenézni, amit életükben nem mertek volna gondolni.


  xxxxxxxxxxxx

  IDE KATT és egy vidit találtok, amiben nagyjából a következőket mondják el a második évadról:

  A Tyler féle vérfarkas vérvonal hangsúlyosabb lesz a 2. évadban, valamint hogy a halott apuka helyére az anyuka áll. Valamint a Pirce vérvonalról (Elena- Isobel - Katherine) is több titok fény derül.
  Ezzel kapcsolatban emlegetik, hogy lehet, hogy anno Katherine is írt naplót. Több visszaemlékezés lesz 1864-be, ahol lehet, hogy drága Annánk újra feltűnik. Illetve elképzelhető, hogy lesznek 1970-es évek beli visszaemlékezések is, amik biztos nagyon viccesek lesznek Matt és Stefan barátsága is tovább erősödik a 2. évadban, és természetesen a legfontosabb, hogy Katherine-nel a képben a szerelmi háromszög szerelmi négyszöggé alakul.


  Csatolás megtekintése 496367 Csatolás megtekintése 496368
   
 19. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  Eclipse

  Most már van egymillió kép a The Twilight Saga: Eclipse filmből... így bemutatták Edward átrendezett szobáját is ezzel a hatalmas ággyal.

  Mit mondjak, mikor a könyvet olvastam, valahogy sem Edward szobáját, sem ezt az ágyat nem ilyennek képzeltem el... valahogy annyira nem illik ez az ágy a szoba méretéhez és stílusához, hogy nagyon nem.
  :rolleyes:

  Csatolás megtekintése 496374 Csatolás megtekintése 496375
   
 20. Manuta

  Manuta Állandó Tag

  True Blood (3. évad)

  Van felirat a True Blood harmadik évad harmadik részéhez!!!!!

  INNEN le tudjátok szedni!!! ;)
   

Megosztás