Gratulalunk!

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Aranyérmes a férfi öttusa-váltó az Eb-n


Aranyérmet szerzett a Kállai Ákos, Horváth Viktor, Fülep Sándor összeállítású magyar csapat a csehországi Ustí nad Labemben rendezett öttusa Európa-bajnokság váltóversenyében.
A második helyen a fehéroroszok, a harmadikon a svédek végeztek.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Háromféle magyar érem a vívó Világkupákon

Aranyérmet nyert a magyar csapat a férfi párbajtőrözők stockholmi Világkupa-versenyén. A női tőrcsapat Tokióban ezüst-, míg a kardozó Csaba Edina Foggiában bronzérmet szerzett.

A Boczkó Gábor, Fekete Attila, Imre Géza, Kovács Iván összeállítású férfi párbajtőrcsapat a negyeddöntőben a svéd, az elődöntőben pedig az ukrán alakulat ellen nyerve jutott el a fináléig, amelyben remek produkcióval 45-30-ra múlta felül az olaszokat. Egyéniben az ötödikként záró Boczkó szerepelt a legjobban a magyarok közül Stockholmban.

A Tokióban pástra lépő Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella összeállítású női tőrválogatott a döntőben az orosz együttestől kapott ki. A harmadik helyen a dél-koreaiak végeztek. Egy nappal korábban Mohamed diadalmaskodott az egyéni Grand Prix-viadalon, míg Varga kilencedik, Knapek pedig tizenhetedik lett. Két hete Szöulban Varga, egy hete Sanghajban Knapek volt bronzérmes.

A szombat késő estébe nyúló női kard Grand Prix-viadalon a világranglista-vezető amerikai Sada Jacobson bizonyult a legjobbnak, döntőben 15-7-re legyőzve az olasz Alessandra Lucchinót. Csaba Edina bronzérmet szerzett. A vasárnapi csapatversenyben a hatodik helyen végeztek a magyarok. A Csaba, Nagy Orsolya, Varga Dóra, Sznopek Gabriella összeállítású együttes a negyeddöntőben kikapott az ukrán csapattól, majd legyőzte a japánt, végül pedig vereséget szenvedett a francia válogatottól.

(MTI)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Összetáncoltuk a bronzérmet

A Maurizo Vescovo - Törökgyörgy Melinda párosunk bronzérmes lett a latin-amerikai táncok Masters Gáláján.

A németországi Kasselben megrendezett versenyen az ötszörös magyar bajnok duó hibátlan teljesítménnyel jutott a hatos döntőbe, ahol végül a harmadik helyen zárt. Az ARD Masters Gálán az újdonsült Európa-bajnok dán kettős, Klaus Kongsdal és Viktória Franova győzött. Törökgyörgy Melinda az eredményhirdetés után elmondta, az Európa-bajnokság után nem sokat pihenhettek, hiszen gőzerővel készültek a kasseli gálára. „Természetesen örülünk a most megszerzett bronzéremnek, de az sokkal nagyobb örömet okoz, hogy egyre jobb formában táncoljuk végig a világversenyeket. Két héttel ezelőtt a litvániai Európa-bajnokságon is döntőbe jutottunk, és a legjobb három között végeztünk. Mindez azt bizonyítja, hogy jó úton járunk” – nyilatkozta Törökgyörgy Melinda.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
46 magyar érem Kanadából


Tizenkilenc arany-, 13 ezüst- és 14 bronzéremmel fejezték be szereplésüket a magyarok a szervátültetettek 15. világjátékán a kanadai Londonban.

Az utolsó két napon atlétikai versenyekre került sor, ezeken főként Jung Andrásné remekelt, aki korosztályos világcsúcsot állított fel súlylökésben (8,70 m), 3 km-es gyaloglásban pedig saját rekordját javította meg (18:16.0 p).

A szuperveterán Szmodits Gábor negyedszer védte meg világbajnoki címét 5 km-es gyaloglásban, míg a szenior Venyercsán László világcsúcsot ért el 5 km-es gyaloglásban.
 

bbarna

Állandó Tag
Állandó Tag
Vizilabda

A noi csapat vilagbajnok, 10-7 re legyoztek az USA csapatat. Az elodontoben Kandat vertek meg 9-7 aranyban. A kanadaik elleni merkozest lattam TV-n nagyon erdekes volt. Igazi amazonok voltak a lanyok.

Barna
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Gratulalunk!
Tenisz, asztalitenisz Frazier győzött2005. november 7. Az amerikai Amy Frazier nyerte a 170 ezer dollár összdíjazású kanadai női tenisztornát A 33 éves teniszező idei első, pályafutása nyolcadik WTA-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben.
Eredmény, döntő:
Frazier (amerikai, 6.)-Arvidsson (svéd, 8.) 6:1, 7:5
 

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is gratulálok A kajakos lányainknak. és minden sportolónak akik mindent beleadtak, hogy nevükre büszkén emlékezzünk. Ja!!! ,és a vízipólós fiuk Hurrá hurrá!!! Ők a kedvenceim!!!!
 

Bandi47

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most az utóbbi hét bronzérmeseinek szeretnék gratulálni: női, férfi pólósainknak és Talmának :)
 

LAMBDA61

Állandó Tag
Állandó Tag
Vadócz Krisztián együttese legyőzte a Valenciát

Nagy meglepetésre a kiesés ellen küzdő Osasuna, Vadócz Krisztián együttese legyőzte a Valenciát. Vadócz végig a pályán volt, és teljesítményéről az is mindent elmond, hogy nem sok vizet zavartak a Valencia Eb-győztes támadói, és megúszta az Osasuna kapott gól nélkül.
Gratulálunk, úgy tűnik beilleszkedett csapatába, reméljük benn tudnak maradni a spanyol élvonalban.
 
Oldal tetejére