Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

cirmoscirmi2

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresem Benedek Elek Kék mesekönyvét. Nekem megvan a Piros és az Arany, de túl nagy formátumban ahhoz, hogy fel tudjam tölteni ide. (Konvertálni, már próbáltam). Ha valkit érdekel szívesen átküldöm.

Előre is köszönöm-
Szia kérlek szépen küld el nekem is a könyveket nagyon szépen köszönöm előre is!
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
45 furfangos feladat 4-5 éveseknek

1678351531871.png


Kifejezetten 4-5 éves kis csalafinták számára kitalált furfangos játékok.
A változatos feladatok - összekötések, útkeresők, hiányos történetek,eltérésvadaszat, betűjátékok - kellemes szórakozást ígérnek.
2006
 

Csatolások

 • 45 furfangos feladat 4-5 éveseknek.pdf
  6.2 MB · Olvasás: 166

JuneAn

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon keresném: Rangáné Lovas Ágnes - Babaország meséskönyve
Már egyszer próbáltam, és valaki azt is mondta, hogy felteszi, de ez azóta sem történt meg. Gondoltam újra megpróbálkozom vele, mert már több, mint egy éve rágják a fülemet a "babás" könyv miatt. Ezért kérek mindenkit, ne ígérjen, ha nem tartja be!
rangane-lovas-agnes-babaorszag-meseskonyve-kisfiuknak-es-kislanyoknak_sn7njid9.jpg
 
Utoljára módosítva:

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Kelly Barnhill - A lány, aki holdfényt ivott1678464608110.png

„A csillagfényben természetesen varázserő lakozik. Ezt mindenki tudja. De a holdfény, az egészen más. A holdfény maga a varázslat. Erről bárkit megkérdezhetsz.”
A Protektorátus lakói minden évben egy csecsemőt hagynak az erdőben, hogy feláldozzák az ott élő boszorkánynak. Ám Xan valójában jó boszorkány. Megmenti a kisbabákat, és az erdőn keresztül elviszi őket egy szerető családhoz, s hogy útközben ne éhezzenek, csillagfényt ad nekik táplálékul.
Az egyikükkel azonban csillagfény helyett holdfényt itat, ezzel pedig rendkívüli varázserővel ruházza fel a gyereket. Xan elhatározza, hogy magához veszi a kislányt, és a Luna nevet adja neki. Luna tizenharmadik születésnapjának közeledtével a lány varázsereje fokról fokra a felszínre tör, ami számos veszélyes és izgalmas következménnyel jár.
2019 

Csatolások

 • Kelly Barnhill - A lány, aki holdfényt ivott.epub
  842.3 KB · Olvasás: 156

MSac

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Gyerekeknek (főként ovisoknak/alsósaknak) való jógás/meditációs/relaxációs könyveket keresnék! ( A dühös polipot megtaláltam :) )
Köszönöm szépen!
 

melikebremen

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Sürgősen keresem Marcus Pfister: Szivárvány, a tengerek legszebb halacskája c. könyvek. Nagyon hálás lennék érte. A mese szövegét megtaláltam, de a képekre lenne most igazán szükségem. Előre is köszi :)Csatolás megtekintése 1917492
szia, csatoltam egy pdf-et, megnéznéd hogy illik-e szöveghez amid van, sajnos nem tudom pontosan melyik ez a magyar rész németül, de talán ez kell neked. Ha nem akkor keresgélünk tovább, egy rész nekünk is megvan, holnap ha nem felejtem el meg tudom azt is nézni neked. üdv. Meli
 

Csatolások

 • RBF_1_BBK.pdf
  9.1 MB · Olvasás: 59

melikebremen

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Sürgősen keresem Marcus Pfister: Szivárvány, a tengerek legszebb halacskája c. könyvek. Nagyon hálás lennék érte. A mese szövegét megtaláltam, de a képekre lenne most igazán szükségem. Előre is köszi :)Csatolás megtekintése 1917492


ezen az oldalon fennt vannak a könyvek szöveg nélkül, csak a képek, bilderbuchkino néven

 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Simone Elkeles - Kiűzetés a Paradicsomból

1678710699978.png


Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?
Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.
Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.
Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.
2018
 

Csatolások

 • Simone Elkeles - Kiűzetés a Paradicsomból.epub
  260.1 KB · Olvasás: 115

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Stephanie zu Guttenberg - Mesepatika

1678750752447.png


Recept nélkül kapható gyógyír a család minden tagjának
A Mesepatika a Grimm-mesék különleges kincsestára: minden gondra és bajra megtalálhatjuk benne a megfelelő gyógyító mesét. Legyen szó félős gyermekről, testvérviszályról, iskolai csúfolódásról, a Grimm-történetek házi patikájának segítségével egyszerűen kezelhetjük gyermekük ügyes-bajos dolgait, miközben a kockázatoktól és mellékhatásoktól sem kell tartanunk. Minden történethez „használati utasítás” is tartozik, amely hasznos tanácsokkal lát el bennünket. Ez az egyedülálló, szakemberek által összeállított gyűjtemény a család minden tagját gazdagítja.
„A legfontosabb tanács, amelyet útravalóul adnék önöknek, így szól: mindennap vegyék le a polcról a mesepatikát és ezzel együtt a leghatásosabb gyógyírt – a gyermekeikre szánt időt! Adjanak hozzá egy kis szeretetet, örömet és bizalmat, hintsék meg egy adag nevetéssel, majd gondosan, de bátran keverjék össze az egészet. A mesék a lélek táplálékai.” (Stephanie zu Guttenberg)
2014
 

Csatolások

 • Stephanie zu Guttenberg - Mesepatika.epub
  5.4 MB · Olvasás: 218

Mészáros B. Tamás

Állandó Tag
Állandó Tag
Vészits Andrea

Boszorkánysziget 28 73 (Időfutár)

covers_762618.jpg
Docx
Megjelent 2022. 09. 15.

Tekla egy reggel benyit a gardróbjukba, és legnagyobb meglepetésére a békésen szivarozgató Móra Ferencet találja ott. És mindez semmi ahhoz képest, hogy estére már boszorkánysággal vádolják mindkettőjüket 1728-ban. Úgy tűnik, hogy az ártalmatlanná tett időgép mégsem teljesen használhatatlan, de arra persze nem jó, hogy úgy működjön, ahogy elvárható lenne. Így Tekla és Móra igencsak meglepődik, amikor a visszaút után azzal szembesülnek, hogy a Mars tér éppen Marx tér…
Ahogy az Időfutár-sorozatban mindig, most is egymást váltják az izgalmas helyzetek és a korhű karakterek, azonban a megszokott csapatból most egyedül Bór Tekla szemüvegén (vagy épp nagyítóján) keresztül vizsgálhatjuk meg a boszorkányüldözések és a puha diktatúra mindennapjait.
Az Időfutár+ az előzményregények ismerete nélkül is nagyszerű olvasmány!
 

Csatolások

 • veszits_andrea_idofutar_10_boszorkanysziget.zip
  263.6 KB · Olvasás: 158
Oldal tetejére